Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Българският парламент

Featured Replies

преди 38 минути, Мойра написа:

Мед ми капе .... :) :)  

КАк си показват истинските лица за които съм ви говорел многократно какви са мижитурки всичката тази червенокафява мутренска сволочь.

А ти си прави изводите. Ако можеш де... щото се съмнявам... пак ще си продължиш с фрогнюз... :giggle1:

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 71,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само да допълня, че шишакът над мен е типичният пример за подривна дейност. Той ще дойде да ви обяснява, че въпросният американски селяк е толкова трогнат от страданието ви, че решава ей така да задел

• Депутатите отхвърлиха ветото на президента върху антикорупционния закон Има ли учудени или все още невярващи, че ни управлява мафия?  

• Емил Костов
    Емил Костов

Е нали се сещаш, че това е просто трик. Нито БСП, нито ГЕРБ ще си замразяват заплатите. Че и 82 въздържали се. За какво се въздържат.  А това, че в параламентя нямат срам се вижда отдавна. Депутатите

Публикувани изображения

преди 4 часа, miro20 написа:

КАк си показват истинските лица за които съм ви говорел многократно какви са мижитурки всичката тази червенокафява мутренска сволочь.

Показвали били, ти па ....... че кога са ги крили?! щот аз още от 90- те ги знам какви са тъпигьози, тая природно гьонсурашка физиономия не виждам как Слави ще може да я скрие, не че е виновен нещо човека де, просто такъв се е родил.

Без  ИТН и ГЕРБ  няма как да се утвърди правителство и в този парламент.  Христо Иванов напразно се увърта около Нинова.

на 15.08.2021 г. в 23:20, M.Николов написа:

Тези, че си показаха рогата, и че имат трески за дялане е така, но......

Това да не те подлъгва, че забравяме Герб каква сволочъ са.

Не ме подлъгва никак даже. Че всичката пропаганда срещу гЕРБ си бе фейк творение  именно  на тази червено-муренска сволочь.

Когато гЕРБ има трески за дялане, те си ги дялкат. Промените в управлението ясно показват това.

Докато не съм видял никойот вашата тролска червена групичка от комунета , да  си посипе главата с пепел заради всичките фейкове и лъжи срещу гЕРБ

:hit:

Не знам и как  нормален човек може да симпатизира и хвали комунета отпреди 30 г като пияндето Рашков, като отдавна компрометирани  във всички цикли на политичексата ни нова история като Маямите, Дончева, алоМаджовци псевдодемократи,  и още по компрометираните фейкомети, наричани "кралете на фейкнюз в България -  Бабикяновци и подобни .

Но .. прост народ, слаба държава... Библейска мъдрост....

така ще е....

преди 8 часа, miro20 написа:

Не ме подлъгва никак даже. Че всичката пропаганда срещу гЕРБ си бе фейк творение

Да бе, пропаганда.....я си отвори темата за кабинета на Борисов и чети!

Недостижими шампиони в краденето!

преди 11 часа, miro20 написа:

Не ме подлъгва никак даже. Че всичката пропаганда срещу гЕРБ си бе фейк творение  именно  на тази червено-муренска сволочь.

Да всичко срещу ГЕРБ е фейк манипулация аранжировка не разбра ли че ние не сме колкото теб тъпи и не се връзваме на малоумните ти лъжи

Докато не съм видял никойот вашата тролска червена групичка от комунета , да  си посипе главата с пепел заради всичките фейкове и лъжи срещу гЕРБ

Дай една фейк новина не не можеш да дадеш  защото всичко срещу ГЕРБ е истина

Не знам и как  нормален човек може да симпатизира и хвали комунета отпреди 30 г като пияндето Рашков, като отдавна компрометирани  във всички цикли на политичексата ни нова история като Маямите, Дончева, алоМаджовци псевдодемократи,  и още по компрометираните фейкомети, наричани "кралете на фейкнюз в България -  Бабикяновци и подобни .

Но .. прост народ, слаба държава... Библейска мъдрост....

така ще е....

@miro20ако не си разбрал мнозинството от пишещите тук сме срещу комунистите от от ГЕРБ като Борисов ,цачева и сие.За ало маджо кой визираш шефа на биячите и лична охрана на маджо Борисов ли

преди 1 час, ninov написа:

ако не си разбрал мнозинството от пишещите тук сме срещу комунистите от от ГЕРБ като Борисов ,цачева и сие.

Така е прав си . Проблемът е обаче че миро си защитава неговите комунета доста хора си защитават техните и спорът се изражда в това кои комунисти са по добрички. След 77 годишно управление на комунистите ,независимо под какво име досега трябвше да ни уври акъла че не са полезни за България и трябва да ги сменим с нещо друго а не просто с другия клан.

Комунисти и соцутописти са Румен Радев, Корнелия Нинова, Христо Иванов и много други.  Подкрепят ги още анархисти, неолиберали и чалгаджии.  Герб не ги виждам около тези групи.

Пред чалгаджийте, дори комунистите предпочитам - Вълко Червенков и Андрей Луканов са на светлинни години пред тоя очеизваден кретен. Докато не се появи партия на талибани, да се гласува за туй малоумно чучело е мега-гига-хипер простотията.

преди 4 часа, lsmurf написа:

Така е прав си . Проблемът е обаче че миро си защитава неговите комунета доста хора си защитават техните и спорът се изражда в това кои комунисти са по добрички. След 77 годишно управление на комунистите ,независимо под какво име досега трябвше да ни уври акъла че не са полезни за България и трябва да ги сменим с нещо друго а не просто с другия клан.

След като няма кой да направи истинска лустрация, съобразявам се с две неща - всички заслужават да бъдат третирани по демократични закони , а не с червени или сини тричленки.

И второ - по делата ще ги познаете.  Отдавна политиката се превърна в бизнес, цветовете се размиха, бабикянските и манолеви лъжи и пропагандата станаха норма, водите за лов на шарани все по мътни.

Така че докато вие витаете с "принципните " си  уж позиции и алабалистики кой по червен и как всички са червени, всички са маскари, то много от старите провалени политици и проекти си вилнеят без това да ви прави впечатление.  Пак си настъпвате една и съща мотика, пак ви хващат за шарани.

Включително са шарани и тези които "надменно" си мислят че като не гласуват  и с това дават червен картон. ШАрани та дрънкате. :) 

преди 6 часа, ninov написа:

@miro20ако не си разбрал мнозинството от пишещите тук сме срещу комунистите от от ГЕРБ като Борисов ,цачева и сие.За ало маджо кой визираш шефа на биячите и лична охрана на маджо Борисов ли

Разбрах че сте комунета до мозъка на костите . И ви личи .

Гък не обелвате за далеч по фрапиращи прояви на червените ретроградни комунета, а си намерихте отдушник за омраза в лицето на ГЕРБ и ББ . Заради успешната анти герб кампания и фейкове.

преди 4 часа, attj написа:

Герб не ги виждам около тези групи.

Чест прави на ГЕРБ че се разграничиха ясно от  всичката тази червеномутренска сволочь.

Включително и от псевдодемократите гномове и алоМаджовци дето по им са близки БСП и сие.

ГЕРБ се оказа едиснтвената в момента дясна сила. Бих добавил може би само КОД още .

Всички други си показаха ясно осраните червени алчни за власт и постове, личица.

преди 9 часа, M.Николов написа:

Да бе, пропаганда.....я си отвори темата за кабинета на Борисов и чети!

Недостижими шампиони в краденето!

Е именно де. "шампиони в краденето" само в устата на фейк пропагандата.

Скромно ще цитирам и ....  :

на 4.02.2021 г. в 21:56, M.Николов написа:

Това, че прокуратурата е повдигнала обвинения на някой, не означава, че той е виновен!

Става виновен едва след като бъде осъден от български съд!

:giggle1:

на 8.11.2019 г. в 17:02, M.Николов написа:

Вие двамата чули ли сте за презумпцията "невинен до доказване на противното"?

Всеки може да обвини всеки във всичко(особено в България), но единствено съдът решава дали обвиняемият е виновен!

на 3.02.2020 г. в 6:20, M.Николов написа:

И запомнете, не прокуратурата решава кой е виновен или невинен, а съдът.

преди 23 минути, miro20 написа:

Отдавна политиката се превърна в бизнес, цветовете се размиха

Да казваш това да оправдавеш че ГЕРБ уж партията която се бори срещу комунистите се състой от членове на БКП но срещу тях не говориш и не ги наричаш комунисти защо ли а да защото си на заплата там като трол

преди 28 минути, miro20 написа:

Разбрах че сте комунета до мозъка на костите . И ви личи .

Сега остава да кажеш и кой от пишещите тук е гласувал за БСП няма но за внучето му ГЕРБ си ти и още два трола така че комуниста си ти а не ние другарио

преди 32 минути, miro20 написа:

Чест прави на ГЕРБ че се разграничиха ясно от  всичката тази червеномутренска сволочь.

То почервени от ГЕРБ няма там са партиен секретар до член на БКП но прав че герб са червеномутренска сволочь.

Некой ше ми резюмира ли дали гешефт го трИчаха у парламенто, или го галиха по глЪвЪтЪ? Не съм гледал телевизия доста време и не съм обръщал внимание кой кво си е драскал в интернета за туй същество. 

преди 3 часа, ninov написа:

Сега остава да кажеш и кой от пишещите тук е гласувал за БСП

Е то това е най смешното от мнооого години  . Никой не си признава, никой не гласува за БСП, пък накрая.. трета или дори  втора на изборите :giggle1:

Не драги, колкото и да се кълнете,  и тук светите като белязани с маркирани пари .

преди 1 час, Sliderum2 написа:

Некой ше ми резюмира ли дали гешефт го трИчаха у парламенто, или го галиха по глЪвЪтЪ? Не съм гледал телевизия доста време и не съм обръщал внимание кой кво си е драскал в интернета за туй същество. 

Голям цирк бе в парламента. :) 

Главен комедиант - пияндето Чашков.

Може да бъде изображение с 1 човек

Краля на фейкнюз, пиар агента Бабикян излезе предрешен като Хрушчов :)

С кубинка и шишенце. :)

Всички прекрасно си изиграха перформънса.

Те това е БГ парламент.

Един голям задник и пи-ар циркове.

преди 6 часа, miro20 написа:

Скромно ще цитирам и ....  :

на 4.02.2021 г. в 21:56, M.Николов написа:

Това, че прокуратурата е повдигнала обвинения на някой, не означава, че той е виновен!

Става виновен едва след като бъде осъден от български съд!

:giggle1:

на 8.11.2019 г. в 17:02, M.Николов написа:

Вие двамата чули ли сте за презумпцията "невинен до доказване на противното"?

Всеки може да обвини всеки във всичко(особено в България), но единствено съдът решава дали обвиняемият е виновен!

на 3.02.2020 г. в 6:20, M.Николов написа:

И запомнете, не прокуратурата решава кой е виновен или невинен, а съдът.

И написаното от мен продължава да си важи с пълна сила.

Всички чакаме прокуратурата да си свърши работата и да повдигне обвинения на обвинените в престъпления, за да може и съдът да се произнесе по обвиненията.

Ае съдът трябва да може да се произнася и без прокуратура, така ще отпадне и адвокатурата и шесе спестят много пари и губене на време, а също и ще се отсвирят тия които паразитират в тези ненужни институции. Нещо повече, ще се елиминира част от възможностите да се повлияе на решението на съда и на свидетелските показания, сега като се разтакава производството, обвинените чрез адвокатите си имат време да поръчат и получат сплашване или убийство на свидетели. Въпросът е кой ще повдига обвинения. Ако толкова е необходимо да се повдигат обвиненията, това може да се прави и от полицейски инспектор, или от следовател. Тъй като няма да има адвокати, няма да има нужда и от прокурори да словоблудсват в полза, или против обвинението. Съдията ще изслушва описанието на случая и ще решава веднага или почти веднага и толкоз.

преди 26 минути, Sliderum2 написа:

Ае съдът трябва да може да се произнася и без прокуратура, така ще отпадне и адвокатурата и шесе спестят много пари и губене на време, а също и ще се отсвирят тия които паразитират в тези ненужни институции. Нещо повече, ще се елиминира част от възможностите да се повлияе на решението на съда и на свидетелските показания, сега като се разтакава производството, обвинените чрез адвокатите си имат време да поръчат и получат сплашване или убийство на свидетели. Въпросът е кой ще повдига обвинения. Ако толкова е необходимо да се повдигат обвиненията, това може да се прави и от полицейски инспектор, или от следовател. Тъй като няма да има адвокати, няма да има нужда и от прокурори да словоблудсват в полза, или против обвинението. Съдията ще изслушва описанието на случая и ще решава веднага или почти веднага и толкоз.

Е те комунистите това отдавна го измислиха. Викат им тричленки .Що народ изтрепаха така... И нищо не им се случи.

преди 55 минути, miro20 написа:

Е те комунистите това отдавна го измислиха. Викат им тричленки .Що народ изтрепаха така... И нищо не им се случи.

Съдиите днес едва ли са тричленки като ония. Все пак са образовани люде и съдят по НК, вземайки предвид уликите и показанията, не по идеология и телесно усещане. Не присъждат набързо "виновен", щото в момента нещо им се ходи по голяма нужда, напъва ги, гадно им е и са раздразнени.

преди 6 часа, Sliderum2 написа:

Ако толкова е необходимо да се повдигат обвиненията....

Ма то даже и да се повдигат обвинения не е необходимо, тъй че и съда може да отпадне. 😄

преди 10 часа, miro20 написа:

тука има мнение че може да се катериш по колесниците  на някой самолет :giggle1:

Двете най-големи партии в парламента се обявяват за опозиция,  като никога досега.  Смешна работа. Та те общо имат над 120 депутати.  За какво ни е въобще парламент, ако на политиците им липсва политически разум?  До тук ли води слушането на чалга!?    

Да, дотук води слушането на чалга, за съжаление.Виждаш и тук- за престижно се води да пишеш неграмотно. 

преди 7 минути, absurt написа:

Да, дотук води слушането на чалга, за съжаление.Виждаш и тук- за престижно се води да пишеш неграмотно. 

Някои съфорумци тук с години нарочно така правят и се представят за такива каквито не са.  Те обаче не са фенове на чалгата и на Румен Радев. Явно така им е весело.

Може и така да е, но за мен, да пишеш неграмотно или на шльокавица, показва освен немарливост, опит за прикриване на неграмотността. 

на 17.08.2021 г. в 16:47, insec написа:

Пред чалгаджийте, дори комунистите предпочитам - Вълко Червенков и Андрей Луканов са на светлинни години пред тоя очеизваден кретен. Докато не се появи партия на талибани, да се гласува за туй малоумно чучело е мега-гига-хипер простотията.

Йоло, ти ли си? Йоло Денев поздрави талибаните с "победата над американските агресори" - Общество - Новини Бг

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.