Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Българският парламент

Featured Replies

преди 3 часа, ncl написа:

С вашта параноя от американците, а познай кои сте йоловците.

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 71,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само да допълня, че шишакът над мен е типичният пример за подривна дейност. Той ще дойде да ви обяснява, че въпросният американски селяк е толкова трогнат от страданието ви, че решава ей така да задел

• Депутатите отхвърлиха ветото на президента върху антикорупционния закон Има ли учудени или все още невярващи, че ни управлява мафия?  

• Емил Костов
    Емил Костов

Е нали се сещаш, че това е просто трик. Нито БСП, нито ГЕРБ ще си замразяват заплатите. Че и 82 въздържали се. За какво се въздържат.  А това, че в параламентя нямат срам се вижда отдавна. Депутатите

Публикувани изображения

Да си дойдем на думата за българския парламент. Голям зор беше да дойде Гешев и да отговаря на питанията на депутатите. Дойде, а сестра Галева и ХИ си биха камшика. Защо ли? 

преди 53 минути, absurt написа:

Да си дойдем на думата за българския парламент. Голям зор беше да дойде Гешев и да отговаря на питанията на депутатите. Дойде, а сестра Галева и ХИ си биха камшика. Защо ли? 

И като отговори какво излезе? Нямал правомощия за това, нямал правомощия за онова. За каквото и да го питаха той нямал правомощия. Обаче имаше правомощия да разгласява СРС та в кафявите медии. Имаше правомощия да държи в ареста хора за по една година, без повдигнато обвинение. Имаше правомощия да нахлуе с гавази в президентството. За което той обясни, че не било нахлуване а рутинна проверка. Само дето записите от камерите си стоят и на тях се вижда не нахлуване, ами щурмуване с цяла бригада качулки.

Та, аз хич не съм фен на пчеличката и соросоида, но на тяхно място и на мен нямаше да ми се слушат глупости. А отдавна на никой вече не му е интересно, какво ще излъже Гешев.

Все пак има нещо положително от цялия този фарс- Трезвомислещите хора в България, успяха да получат своя отговор на най- важния въпрос- как я вижда Гешев? А той недвусмислено даде да се разбере, че ще продължи да прави каквото му скимне, докато има тази възможност.

на 22.07.2021 г. в 21:50, ncl написа:

Не може всички да емигрират.

Може, но трябва да забравят недвижима собственост в България. ;)  

преди 1 час, Радул написа:

И като отговори какво излезе? Нямал правомощия за това, нямал правомощия за онова. За каквото и да го питаха той нямал правомощия. Обаче имаше правомощия да разгласява СРС та в кафявите медии. Имаше правомощия да държи в ареста хора за по една година, без повдигнато обвинение. Имаше правомощия да нахлуе с гавази в президентството. За което той обясни, че не било нахлуване а рутинна проверка. Само дето записите от камерите си стоят и на тях се вижда не нахлуване, ами щурмуване с цяла бригада качулки.

Та, аз хич не съм фен на пчеличката и соросоида, но на тяхно място и на мен нямаше да ми се слушат глупости. А отдавна на никой вече не му е интересно, какво ще излъже Гешев.

Все пак има нещо положително от цялия този фарс- Трезвомислещите хора в България, успяха да получат своя отговор на най- важния въпрос- как я вижда Гешев? А той недвусмислено даде да се разбере, че ще продължи да прави каквото му скимне, докато има тази възможност.

Значи, за незнанието относно това, което е в правомощията на Главния прокурор, вината е негова? А, тези, които организират целия цирк срещу него, дори не посмяха да присъстват при разпита, но за теб, това е нормално? Да ти минава през ум, че точно трезвомислещите хора се питат, как я виждат противниците на Гешев, след като дори не посмяха да дойдат на разпита? Защо, уж юристи, а не знаят какво е и какво не е в правомощията му? Защо избягаха от възможността да го разобличат и поставят в ъгъла? На кого е удобно той да е виновен за всичко еднолично?

преди 1 час, Радул написа:

Трезвомислещи те вече виждат България без герп и без итн, т.е. без герп1 и герп2. А оптимистично настроените, я виждат и без дпс.

П.П. Време е да пратим дпс на гости при фейк патреотете, т.е. в киреча.

преди 2 часа, absurt написа:

Значи, за незнанието относно това, което е в правомощията на Главния прокурор, вината е негова? А, тези, които организират целия цирк срещу него, дори не посмяха да присъстват при разпита, но за теб, това е нормално? Да ти минава през ум, че точно трезвомислещите хора се питат, как я виждат противниците на Гешев, след като дори не посмяха да дойдат на разпита? Защо, уж юристи, а не знаят какво е и какво не е в правомощията му? Защо избягаха от възможността да го разобличат и поставят в ъгъла? На кого е удобно той да е виновен за всичко еднолично?

За незнанието на Гешев, вината си е изцяло негова. Хаджигенов му ги посочи писмено даже, белким каскета спрес олигофренията, ама не би. Отиде в парламента и си продължи с олигофренската тирада. Затова и хората или изпозаспаха, или отидоха да пушат. Ясно е всичко- Гешев се чувства недосегаем и няма да бъде свален с въпроси и изслушвания. Еднствения начин ще е с бой. Щото и той като теб, при разговори си папагали заучените глупости и пет пари не дава, че говори безсмислици. Той знае че има достатъчно мисирки, които дори ще започнат да тълкуват безсмислиците му.

преди 2 часа, Sliderum2 написа:

Трезвомислещи те вече виждат България без герп и без итн, т.е. без герп1 и герп2. А оптимистично настроените, я виждат и без дпс.

П.П. Време е да пратим дпс на гости при фейк патреотете, т.е. в киреча.

Да празнуваш победа над сатрапи като ГЕРБ, само щото са втората сила (с половин процент разлика) и да си мислиш че тяхната е свършена е същото, като да празнуваш разгром над Хитлер след битката за Сталинград. Слава Богу, че Сталин, Чърчил и Рузвелт не са били чак такива оптимисти.

преди 5 часа, absurt написа:

Че те всичките за всичко си бият камшика - бият си камшика, даже от възможността да съставят правителство, камо ли за останалите им заявки. Туй ще направим, онуй ще направим, големи закани, големи патоси и в крайна сметка никой нищо не прави, само се джафкат един други, в междучасията задружно нагъват кифтета естествено за сметка на държавния бюджет, па на нас се пада честта да им плащаме масрафа.

преди 2 минути, insec написа:

Че те всичките за всичко си бият камшика - бият си камшика, даже от възможността да съставят правителство, камо ли за останалите им заявки. Туй ще направим, онуй ще направим, големи закани, големи патоси и в крайна сметка никой нищо не прави, само се джафкат един други, в междучасията задружно нагъват кифтета естествено за сметка на държавния бюджет, па на нас се пада честта да им плащаме масрафа.

Е то тва е цялата идея бе. Да се върнем на позиция, да им плащаме кюфтетата само. Щото Мафията отдавна не беше доволна от кюфтета. Почна да ти иска къщата, колата, бизнеса... всичко каквото имаш и кюфтетата башка. Децата ни иска! Ти нямаш, кво ти пука...

И като дойдат "еди кои си" - дето вярваш, че не са мафия - и вече няма да плащаме ГО на колата. 🙄

преди 28 минути, Радул написа:

Е то тва е цялата идея бе. Да се върнем на позиция, да им плащаме кюфтетата само. Щото Мафията отдавна не беше доволна от кюфтета. Почна да ти иска къщата, колата, бизнеса... всичко каквото имаш и кюфтетата башка. Децата ни иска! Ти нямаш, кво ти пука...

Да, "тва" е цялата идея- СДС- стани, че да седна. Ама, на теб това ти е достатъчно. Да дойдат твоите мафиоти, а не да се промени системата. 

преди 2 часа, insec написа:

Начи тук съм 100% съгласен, тия преплетени свински черва от една копаня плюскат, сигурно там си редят и далаверите. Казват си, тая година ти ще играеш опозиция, ти ще си ляв, ти ше си ултрадесен. Да си мисли стадото, че сме различни. Сигурно си и учат репликите за трибуната как уж се стървят едни на други и се апят.

преди 8 минути, Sliderum2 написа:

...

На времето майката на Христо Иванов ляла сълзи по Доганя, ма синковеца й сега щял да го съди - направо там на плажа. Бойко пък бил даже "поръчан" от Доган, сигурно зарад туй пренасочва милиарди към неговите бизнеси. Нинова от СДС, стана Нинова от БСП, а Станишев и Местан се целуваха и прегръщаха. Манолова - на всяка манджа мерудия. Танчето Дончева - със Слави съм, не съм със Слави, със Слави съм, не съм със Слави: духовна жена, мантрува си. Като стана дума за Славчо, дето според него Доган бил един много мъдър чиляк и цял живот кара на афтър партита на мултигруп, та рева, че България загубила един от най- достойните си синове в лицето на Васил Илиев, ще събаря статуквото със Ники инч- хай.

И прочие, че сагата е дълга. Та ей сегичка ще им повярвам, колко много са различни, съвсем нищо общо нямат, ама ич даже.

преди 4 часа, insec написа:

И като дойдат "еди кои си" - дето вярваш, че не са мафия - и вече няма да плащаме ГО на колата. 🙄

Това ли казах?

преди 1 час, insec написа:

На времето майката на Христо Иванов ляла сълзи по Доганя, ма синковеца й сега щял да го съди - направо там на плажа. Бойко пък бил даже "поръчан" от Доган, сигурно зарад туй пренасочва милиарди към неговите бизнеси. Нинова от СДС, стана Нинова от БСП, а Станишев и Местан се целуваха и прегръщаха. Манолова - на всяка манджа мерудия. Танчето Дончева - със Слави съм, не съм със Слави, със Слави съм, не съм със Слави: духовна жена, мантрува си. Като стана дума за Славчо, дето според него Доган бил един много мъдър чиляк и цял живот кара на афтър партита на мултигруп, та рева, че България загубила един от най- достойните си синове в лицето на Васил Илиев, ще събаря статуквото със Ники инч- хай.

И прочие, че сагата е дълга. Та ей сегичка ще им повярвам, колко много са различни, съвсем нищо общо нямат, ама ич даже.

Само за Боцко не е вярно, че е лежал в чешки затвор за кражба на коли.

преди 4 часа, absurt написа:

Да, "тва" е цялата идея- СДС- стани, че да седна. Ама, на теб това ти е достатъчно. Да дойдат твоите мафиоти, а не да се промени системата. 

И кои са моите мафиоти? Радев не е мафиот. НИкога не е бил.

След изслушването на Гешев в парламента: За какво изобщо ни е главен прокурор

https://www.dnevnik.bg/analizi/2021/08/20/4244999_sled_izslushvaneto_na_geshev_v_parlamenta_za_kakvo/

Ами, да, имаме нужда от Главен прокурор, както във всички бели страни по света. А, че депутатите са тъпи и меркантилни, и хванати от гората, е лично наша вина- на избирателите. 

Къде бяха "специалистите-юристи" Манолова и Иванов? Избягаха като мишки, а оставиха недоразумението Хаджигейов да ги отсрамва. Гешев показа кой е юристът, който си знае цената и ценза, а вие продължавайте да гласувате за бутафирните юристи, които се канят реформа да правят.

преди 2 минути, absurt написа:

Ами, да, имаме нужда от Главен прокурор, както във всички бели страни по света. А, че депутатите са тъпи и меркантилни, и хванати от гората, е лично наша вина- на избирателите. 

Ето че пак говориш глупости. Щяхме да имаме нужда от Главен прокурор при положение, че БЯХМЕ БЯЛА ДЪРЖАВА. След като ПРАКТИЧЕСКИ, ЮРИДИЧЕСКИ, ФИЗИЧЕСКИ, ИКОНОМИЧЕСКИ и всякак ние НЕ СМЕ БЯЛА ДЪРЖАВА, въпросът идва доста на място. България нито е демокрация, нито бяла държава. Да търсим причини и виновни за този факт е същото, като да търсим причини и виновни, защо са ни опадали зъбите, ама след като вече нямаме и един зъб в устата. Файда никаква. НИто ще си върнвм зъбите, нито ще ни поникнат нови. Та няма смисъл да умуваме над минали неща и възможности, а да си признаем фактите и да видим, може ли да се направи нещо. Като гледам степента на деградация на българина, мисля че единственото нещо, което все още може да свърши работа, та да се спре пропадането е Военен режим. Ама такъв като този на Пиночет. И забрана на всякакви партии, профсъюзи и тем подобни шитни. Е да, доста невинни ще пострадат, но ние сами се докарахме до тук, заради собствената ни сервилност, нихилизъм, мързел, двуличие, страхливост и алчност. Тези качества никой не ни ги е набутал насила, сами сме си ги развили, поколение след поколение. И докато не си понесем последствията, нищо няма да се промени. Не се ли променим ние, държавата ни ще е все такава- НИКАКВА.

преди 2 часа, Радул написа:

След изслушването на Гешев в парламента: За какво изобщо ни е главен прокурор

https://www.dnevnik.bg/analizi/2021/08/20/4244999_sled_izslushvaneto_na_geshev_v_parlamenta_za_kakvo/

Гешеф ни требе да гони крадците на кокошки.

преди 6 минути, Sliderum2 написа:

Ми ние кокошки, крави, свини и овци нали ги изтрепахме, че имаше чума. Некви въображаеми кокошки ли крадат, тия крадци дето Гешев ги гони?

преди 2 часа, Радул написа:

Ми ние кокошки, крави, свини и овци нали ги изтрепахме, че имаше чума. Некви въображаеми кокошки ли крадат, тия крадци дето Гешев ги гони?

аз не ги изтрепах казах им че това е часна собственост и не им работа и че съм много отмъстителен

преди 18 часа, Sliderum2 написа:

Точно заради това , че подгони олигарсите и руските шпиони искат да го махнат партиите  ,които за това бяха създадени.Да , обаче не могат!В тези партии УМНИ хора не членуват и едва ли биха участвали в техния цирк!Лошото е, че ние  /държавата /ще плащаме  за изборите милиони.Доброто е , че пари ще дават и олигарсите , а те не са от щедрите!

преди 16 минути, bigiadri написа:

Точно заради това , че подгони олигарсите и руските шпиони искат да го махнат партиите  ,които за това бяха създадени.Да , обаче не могат!

Подгонил олигарсите? Я вместо да папагалстваш тази опорка, вземи да кажеш колко "олигарха" е подгонил. Аз се сещам за Черепа, Баневи, Арабаджиеви и Миньо Стайков, като последните трима не са точно "олигарси" а просто по заможни мутри. Истинските олигарси като Шиши и Киро Парахода, и истинските по-заможни мутри като ТИМ и Маджо не се закачат. Защо? Нали уж е подгонил ВСИЧКИ мутри и олигарси?!? Излиза че не е баш така, нали?

преди 3 часа, ivottoshev написа:

Подгонил олигарсите? Я вместо да папагалстваш тази опорка, вземи да кажеш колко "олигарха" е подгонил. Аз се сещам за Черепа, Баневи, Арабаджиеви и Миньо Стайков, като последните трима не са точно "олигарси" а просто по заможни мутри. Истинските олигарси като Шиши и Киро Парахода, и истинските по-заможни мутри като ТИМ и Маджо не се закачат. Защо? Нали уж е подгонил ВСИЧКИ мутри и олигарси?!? Излиза че не е баш така, нали?

Нищо такова не излиза. Подгони мутрите- олигарси, които не поискаха да си отрежат опашките. Маджо си я отряза навреме и вече е чист като моминска пазва. Без доказателства, властта не може да наказва. А, че на ХИ, сестра Галева и сие, им е поставена задача да отърват  Черепа, Баневи, Арабаджиеви, като закрият специализираната прокуратура, е ясно и на слепите. Пеевски също се е погрижил да няма уличаващи го доказателства. Той започна да се чисти преди години още- пишеше се по пресата от какво се е освободил.

А, кой колко струва като юрист, се видя на изслушването а Гешев. Дългоносият соросоид ще види зор да изпълни заповедта на господарите си.

преди 52 минути, absurt написа:

Нищо такова не излиза. Подгони мутрите- олигарси, които не поискаха да си отрежат опашките. Маджо си я отряза навреме и вече е чист като моминска пазва. Без доказателства, властта не може да наказва. А, че на ХИ, сестра Галева и сие, им е поставена задача да отърват  Черепа, Баневи, Арабаджиеви, като закрият специализираната прокуратура, е ясно и на слепите. Пеевски също се е погрижил да няма уличаващи го доказателства. Той започна да се чисти преди години още- пишеше се по пресата от какво се е освободил.

А, кой колко струва като юрист, се видя на изслушването а Гешев. Дългоносият соросоид ще види зор да изпълни заповедта на господарите си.

Със скалъпените обвинения на прокуратурата, не е нужно нищо за да ги опрадваят. Гешев може да подвигне обвниение само за 10 литра "незаконна" ракия и 50лв подкуп за катаджията.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.