Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Българският парламент

Featured Replies

Дали можеш един пост да напишеш, без да използваш "опорки"? Не вярвам- няма как да дадеш смислен отговор, ако не изкараш опонента от някаква централа или поне, използващ някакви "опорки". По себе си ли съдиш не знам, ама е не само банално, но и отегчително.

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 70k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само да допълня, че шишакът над мен е типичният пример за подривна дейност. Той ще дойде да ви обяснява, че въпросният американски селяк е толкова трогнат от страданието ви, че решава ей така да задел

• Депутатите отхвърлиха ветото на президента върху антикорупционния закон Има ли учудени или все още невярващи, че ни управлява мафия?  

• Емил Костов
    Емил Костов

Е нали се сещаш, че това е просто трик. Нито БСП, нито ГЕРБ ще си замразяват заплатите. Че и 82 въздържали се. За какво се въздържат.  А това, че в параламентя нямат срам се вижда отдавна. Депутатите

Публикувани изображения

Единствено ГЕРБ говорят за репресии на изборите. Ти също. Какво да си помисли човек?! Не е нужно да си от някаква централа, да си член или симпатизант на тази партия. Може по душа да си си такава. Не знам...

Ми, не. По душа съм свободолюбива, затова съм против да се отнемат правата на хората. Както съм против отнемане правото на избор- дали с хартия или машина, така и правото на всеки да си каже какво мисли, без задължителното заяждане и причисляване към дадена партия и съответно- повтаряните до втръсване обвинения в тролене и опорки.

На всички е ясно, че дори 40% да са гласувалите, при това- ГЕРБ са с втори резултат почти в границите на статистическата грешка, та останалите 60%, които не отидоха до урните, не са предимно техни симпатизанти. 

преди 7 минути, ncl написа:

Интересното при теб е, че това, което мислиш, в 90% го мислят и от ГЕРБ. Защо е така - не знам. А КС вече се произнесе за машинното гласуване.

Не ме интересува какво се е произнесъл КС- чувството, че са ми отнели правото на избор, ме вбесява. Отнася се и за тези, които насила гласуваха с хартиени бюлетини- все едно са втора категория хора. Който не разбира, че въпросът е принципен, а не "нашите" да  спечелят на всяка цена,няма да ме разбере.

Севде, хайде определи се?

Веднъж ти отнемали правото да гласуваш с хартиени бюлетини, а после тези дето гласували с хартиени бюлетини били втора категория хора!

:giggle1:

преди 1 минута, M.Николов написа:

Веднъж ти отнемали правото да гласуваш с хартиени бюлетини, а после тези дето гласували с хартиени бюлетини били втора категория хора!

Севда си ти- все не разбрала, дори и чертеж да й направят.  

преди 3 минути, M.Николов написа:

Така де, разбрахме, че логиката не ти е силната страна.:wub:

Колко сте "вие"в момента? Често ви се случва да не разбирате, което е непростимо за цял отбор пишещи и напъващи се да апострофирате.  

преди 2 часа, M.Николов написа:

Прочети отново това на което репликираш. Не се ли усещаш че пак неразбралия си ти .

преди 2 часа, M.Николов написа:

Ми, направи анкета.:)

Тук когато ви опреяйцето до дупето все анкети правите... Я Миро направи анкета, я някой друг...  :)

Събрали се няколко червени трола дето другаде ги ритат с шутове,  и се мислят за велики  :)

С анкети :) :)

Ами я виж в анкетите за гласуването например, колко отразявате реалността ??? 

Нищо общо .

:hit:

преди 3 минути, M.Николов написа:

Да се посмеем малко.:giggle1:

преди 8 минути, miro20 написа:

Ами я виж в анкетите за гласуването например, колко отразявате реалността ??? 

Нищо общо .

преди 8 минути, miro20 написа:

Събрали се няколко червени трола дето другаде ги ритат с шутове,  и се мислят за велики  :)

С анкети :)

преди 8 часа, M.Николов написа:

Направи, гарантирам ти масово участие.:giggle1:

Тази за гласуването е безинтересна, за това и резултатите са такива.

Гарантираш, разбира се- нищо че и ти не знаеш колко сте се събрали в една глава....KC9uW.gif.c18b9600a84ed256f7d129b4f9497f8b.gif

преди 9 часа, miro20 написа:

Описание по картинка на парламента в момента :

https://www.facebook.com/sonia.koltuklieva/posts/10225100553958043

Да си знаете .

И в по далечен план дебне обучен в Русия снайперист. 😀

преди 18 часа, M.Николов написа:

Ми, направи анкета.:)

Е - и аз направих своя анкета.   И Тъй Нататък е следваща партия от статукното като БСП, СДС, НДСВ. ГЕРБ.    Щи мине време и без тях пак ще се съмва и петлите пак ще кукуригат за добро утро... Извън коментар е само ДПС и вероятно всички се сещат защо.  Нищо ново няма в българския парламент.

преди 33 минути, absurt написа:

Даже Мисирчо го е срам да си пуска материалите директно от пик :D Официално стигна дъното поне.

преди 4 часа, attj написа:

И Тъй Нататък е следваща партия от статукното

хаха :) мн  добра интерпретация на името на чалгарите :) :)  

със ИБеНИ  ,  ДееБъ И Тъй Нататък .... :lol6:

преди 10 часа, miro20 написа:

Няма нужда от такъв. Да виждаш някой техен противник на снимката ? :) 

Има няма без майчето нищо не минава.😆

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.