Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Българският парламент

Featured Replies

преди 8 минути, N1K17Y написа:

Може да е имал предвид, че ще преговарят как да си разделят филия с пастет.

Или парчетата от баницата...

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 69,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само да допълня, че шишакът над мен е типичният пример за подривна дейност. Той ще дойде да ви обяснява, че въпросният американски селяк е толкова трогнат от страданието ви, че решава ей така да задел

• Депутатите отхвърлиха ветото на президента върху антикорупционния закон Има ли учудени или все още невярващи, че ни управлява мафия?  

• Емил Костов
    Емил Костов

Е нали се сещаш, че това е просто трик. Нито БСП, нито ГЕРБ ще си замразяват заплатите. Че и 82 въздържали се. За какво се въздържат.  А това, че в параламентя нямат срам се вижда отдавна. Депутатите

Публикувани изображения

преди 7 часа, ivottoshev написа:

Ахааа, значи бил го казал, ама било извадено от контекста и ние не сме го били разбрали. Ясно.

Нека припомня само, че дадох линк, в който Атанас Атанасов казва, че в следващото НС ще получат мандат за съставяне на правителство и тогава ще покажат как се преговаря с всички политически сили. 

Боко също е със заслуги за случващото се в парламента, нямало да се кандидатира за президент   https://dariknews.bg/novini/bylgariia/borisov-takova-shou-kato-tova-v-parlamenta-zritelite-ne-sa-gledali-i-pri-slavi-2283292   

преди 1 час, ivottoshev написа:

Или парчетата от баницата...

Може. Ама нищо такова не са казали или направили и си остава спекулации, иммащи толкова легитимност, колкото и че ИТН ще делят с ГЕРБ. 

преди 1 час, absurt написа:

Нека припомня само, че дадох линк, в който Атанас Атанасов казва, че в следващото НС ще получат мандат за съставяне на правителство и тогава ще покажат как се преговаря с всички политически сили. 

Няма нужда да припомняш, че продължаваш да лъжеш.

Цитат

се предлага на всички партньори да го подкрепят.

Разлика между "всички" и "всички партньори" правиш ли ? 

преди 28 минути, attj написа:

Боко също е със заслуги за случващото се в парламента, нямало да се кандидатира за президент

Не е сериозно дори да се коментира . Той може да се рее из облаците колкото иска , но кандидатира ли се за президент нека да видим колко процента одобрение ще получи .  ;)

преди 23 минути, V_A_G_A_B_O_N_D написа:

Не е сериозно дори да се коментира . Той може да се рее из облаците колкото иска , но кандидатира ли се за президент нека да видим колко процента одобрение ще получи .  ;)

Вероятно над 50 %  - от гласовете на Герб, ДПС, националистите и повечето от Да България.  Борисов би станал президент на втори тур.  Радев още два месеца ще събира негативи и още ще му пада рейтинга.   А в следващия парламент вероятно ще се върнат националистите.

преди 11 минути, attj написа:

Вероятно над 50 %  - от гласовете на Герб, ДПС, националистите и повечето от Да България.  Борисов би станал президент на втори тур.  Радев още два месеца ще събира негативи и още ще му пада рейтинга.   А в следващия парламент вероятно ще се върнат националистите.

И преди 4.04 и преди 11.07 ти казвах, че прогнозите за изборните резултати не са ти силната страна. Грешката ти е, че бъркаш "желание" с "реалност".

преди 13 минути, ivottoshev написа:

И преди 4.04 и преди 11.07 ти казвах, че прогнозите за изборните резултати не са ти силната страна. Грешката ти е, че бъркаш "желание" с "реалност".

В личен план съществено не ме касае.  Също като това дали Воля на Марешки ще влязат в парламента.    Ще става каквото гласуват намаляващите гласоподаватели. 

преди 2 часа, N1K17Y написа:

.

Няма нужда да припомняш, че продължаваш да лъжеш.

Защото не лъжа, давам линка отново. 

https://frognews.bg/obshtestvo/aktualno/atanas-atanasov-sledvashtiia-parlament-shte-poluchim-mandat-pravitelstvo-hristo-ivanov-premier.html

Ще имаш ли топки да се извиниш? А, забравих, че всъщност си жена, Аглая Епанчина. И че си минала Соросовата школа на манипулациите. Само че, си доста некадърна, та ставаш за смях.

преди 1 час, absurt написа:

Защото не лъжа, давам линка отново. 

https://frognews.bg/obshtestvo/aktualno/atanas-atanasov-sledvashtiia-parlament-shte-poluchim-mandat-pravitelstvo-hristo-ivanov-premier.html

Ще имаш ли топки да се извиниш? А, забравих, че всъщност си жена, Аглая Епанчина. И че си минала Соросовата школа на манипулациите. Само че, си доста некадърна, та ставаш за смях.

Можеш ли да четеш ? Ти линкове давай колкото искаш, само дето не твърдят това, което ти твърдиш.

преди 3 часа, N1K17Y написа:

преди 37 минути, N1K17Y написа:

Можеш ли да четеш ? Ти линкове давай колкото искаш, само дето не твърдят това, което ти твърдиш.

О, да! Правя, но ти упорито елиминираш волеизлиянията на Христо Иванов, предшестващи тези на Атанасов. 

Друг разказ е, че в момента, ДБ няма партньори. 

преди 10 минути, absurt написа:

О, да! Правя, но ти упорито елиминираш волеизлиянията на Христо Иванов, предшестващи тези на Атанасов. 

Друг разказ е, че в момента, ДБ няма партньори. 

Като нямат партньори, какво точно твърдиш тогава ? :lol6:

преди 11 минути, N1K17Y написа:

Като нямат партньори, какво точно твърдиш тогава ? :lol6:

Че ще тичат да се коалират с който се съгласи. В това число  и герберите.

Смешно е, вярно- такива сте либерастите. Готови на всичко, само и само да изпълните повелята на Сорос. 

преди 19 минути, absurt написа:

Че ще тичат да се коалират с който се съгласи. В това число  и герберите.

Смешно е, вярно- такива сте либерастите. Готови на всичко, само и само да изпълните повелята на Сорос. 

Тоест си фантазираш и пропагандираш "твои" си полюции.

Цитат: Ще търсим подкрепа от партньорите ни

Ти твърдиш, че нямат партньори. 

По пътя на логиката, означава че няма да търсят подкрепа, ама някак си го извъртя, че ще търсят подкрепа от ГЕРБ :D 

Ама логиката винаги е слабо място на гърбави тролчета, като теб. 

преди 5 минути, N1K17Y написа:

Тоест си фантазираш и пропагандираш "твои" си полюции.

Цитат: Ще търсим подкрепа от партньорите ни

Ти твърдиш, че нямат партньори. 

По пътя на логиката, означава че няма да търсят подкрепа, ама някак си го извъртя, че ще търсят подкрепа от ГЕРБ :D 

Ама логиката винаги е слабо място на гърбави тролчета, като теб. 

Аглайке, аз съм жена и полюции не мога да имам. Ти, явно имаш, щото не знаеш ни кога си мъж, ни кога си жена, ни кога си на този или онзи свят. И не знаеш какво 

Да, твърдя че нямат партньори и да- те твърдят, че ще покажат как се преговаря с всички и как всички са им потенциални партньори. 

на 11.09.2021 г. в 4:44, M.Николов написа:

https://news.bg/politics/deputatite-aktualiziraha-byudzheta-posred-nosht.html

Най-накрая!

Радев вече може да разпуска Парламента.

Сега борбата в последните дни и часове е да сътворят последния си золум и заръка от Черепа - изваждането на Бюрото по Защита от гл. Прокурор

ДеееБъ  и алоМаджото какво ги умувате... Те сега са леко в безтегловност :)  Приличат ми на БСП и Корнела.

Даже по зле.

Интересно ми е адвокатката на Мултигруп ,  краля на гфейк сайтовете , Галевица и бандата им , как ще се извъртят, усучат, преформират, плонжират и т.н. за да се закачат в следващия парламент.

Защото голям шут ги очаква.

преди 14 минути, absurt написа:

Аглайке, аз съм жена и полюции не мога да имам. Ти, явно имаш, щото не знаеш ни кога си мъж, ни кога си жена, ни кога си на този или онзи свят. И не знаеш какво 

Да, твърдя че нямат партньори и да- те твърдят, че ще покажат как се преговаря с всички и как всички са им потенциални партньори. 

Ми не, не твърдят това. Просто това ти е удобно да твърдиш, такива са нарежданията от ДПС :)

преди 15 минути, N1K17Y написа:

Ми не, не твърдят това. Просто това ти е удобно да твърдиш, такива са нарежданията от ДПС :)

Хи, хи! Като не върза връзката с герберите, се прехвърли на  депесарите. Жалка работа и силно некадърна, си Аглайке.

преди 7 минути, absurt написа:

Хи, хи! Като не върза връзката с герберите, се прехвърли на  депесарите. Жалка работа и силно некадърна, си Аглайке.

Каква връзка те гони, не знам, всички сме наясно за коя партия гласуваш. А като нямаш каво да кажеш по темата, почваш да ми обсъждаш пола, къде съм те следил, под леглото ти ле се крия :lol6:

преди 35 минути, N1K17Y написа:

Каква връзка те гони, не знам, всички сме наясно за коя партия гласуваш. А като нямаш каво да кажеш по темата, почваш да ми обсъждаш пола, къде съм те следил, под леглото ти ле се крия :lol6:

О, ти си говорителка на списващите тук? Не се учудвам, не ти е за първи път, но както преди не ти се получаваха манипулациите, така и сега не вървят. И не, точно по темата пиша, а че ти не знаеш кога си мъж и кога жена, тук във форума сме наясно- сама показа поста си от другия форум. 

Докато не вземат ПРАВИЛНАТА линия към ЕС ,която ЕДИНСТВЕНО Герб поддържа ,нищо добро! Не ни трябва нито Евразия, нито Турция , нито Америка. Но в ЕС никъде не  командват зелени чорапи ,което е  кофти за нашите.За това нашият прави разни совалки между посолствата на Русия и Америка,въобще не се сеща за ЕС.Ходи единствено на опера в Австрия и то навярно заради жена си.Дано на идващите избори ние БЪЛГАРИТЕ проумеем това.Трябва да има коалиция обединена за посока ЕС, също и президент ОБЕДИНИТЕЛ !

преди 59 минути, bigiadri написа:

Докато не вземат ПРАВИЛНАТА линия към ЕС ,която ЕДИНСТВЕНО Герб поддържа ,нищо добро! Не ни трябва нито Евразия, нито Турция , нито Америка. Но в ЕС никъде не  командват зелени чорапи ,което е  кофти за нашите.За това нашият прави разни совалки между посолствата на Русия и Америка,въобще не се сеща за ЕС.Ходи единствено на опера в Австрия и то навярно заради жена си.Дано на идващите избори ние БЪЛГАРИТЕ проумеем това.Трябва да има коалиция обединена за посока ЕС, също и президент ОБЕДИНИТЕЛ !

За да имаме президент - обединител, пак трябва да изберем Радев.

Той успя да обедини всички хора, които се страхуваха да надигнат глас срещу мафията. На изборите се видя, че освен че успя да вдъхне увереност на нормалните хора да се обединят против корупционният модел на управление.

Единственото, което раздели, е електората на ГРОБ на "все още заблудени" и "вече прогледнали", в следствие на което гласовете за ГРОБ от 1 100 000 гласа през 2017г, вече са с 650 000гласа през 2021г. То и затова от страна на Боковата крадлива шайка постоянно се чуват ревове че бил разединител, и те за тях си са си прави - половината им поддръжници ги "разедини" от заблудата за "свети Боко Великолепний".

преди 4 часа, bigiadri написа:

Докато не вземат ПРАВИЛНАТА линия към ЕС ,...

ЕС го командва САЩ чрез доминацията над победената Германия през 1945г.
Каквото разпоредят янките, това се случва в ЕС.
А ГРОБ са вече минали величия неудобни за господарите от САЩ.
Новият им избраник е Киро канадеца, сигурен човек като за тях.
А ИмаТакъвНаглец на Слави е проект на ДПС и като такъв е призван да се само-разпадне, след неуспеха му да счупи политическата система. 

Ами, толкова си заблуден, че повече няма накъде. 

Обединил е Радев ограничен брой хора, които чакат твърдата ръка да ги оправи, че сами не могат. Сред тях не са не само привържениците на герберите, но и избирателите на ДПС, както и вече- болшинството от тези на БСП. Остават протестърите, дето се изяждат "силно обединени" - в момента го наблюдаваме.

Това докара вдигнатия юмрук на "обединителя". И на бас, че всички партии ще номинират свой кандидат, а хората пак може да се излъжат и да изберат неподходящия, само и само да не е фуражката.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.