Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как си помпате самочувствието?

Featured Replies

• Автор
преди 11 часа, Мальчик Бананан написа:

ОФТОПИК:

:mad: Има bgmama. Ако вземете предвид това, че калдата форума събира основно хора, свързани по някакъв начин с IT тематиката и това, че в IT сектора процентът мъже е в пъти повече от този на жените може да направите връзката, че тук преобладаващият процент потребители са мъже. Както е нормално да се предположи, че в bgmama мъжете са малък процент от потребителите. Значи не давате подробности. Търсите на завоалиран въпрос директен отговор и обобщавате и нападате. wtf? Имате си и специализиран форум за тийнове, имате си и женски бг форуми, имате специализирани форуми и места за хора с някакви душевни терзания. Да ви кажа, въобще не вярвам, че ви е ниско самочувствието. :mad:

Направо пращите от ниско самочувствие да раздавате присъди и да обобщавате за хора, които не познавате!

Приятен и напомпан ден!

Няколко хора ми отговориха, че тяхното самочувствие е в излишък, а другите не ми дадоха никакъв отговор на простия въпрос: "Как си помпате самочувствието?"
Нормално е да си помисля, че всички имат добро или много добро самочувствие, щом не могат да отговорят на прост въпрос от три думи.

Какво толкова се обиждате, че съм казала, че друг форум не намерих. Тънкообидни ли сте, кви сте? И форума ли нямам право да обиждам?Дори и индиректно! В "БГ мама" не очаквам да ми дадат полезни съвети точно на тази тема. Тук си мислех, че има и немалко жени. Но и само мъже да сте, какъв е проблемът!?

Каква присъда съм раздала!? Това да кажеш на някого, когото не си виждал и не познаваш, че е яко напомпан, присъда ли е, обида ли е?? За повечето мъже това даже си е комплимент. Ако кажеш, че е напомпан без причина (или покритие), само тогава е обида. Но може и да греша, не знам.

• Отговори 358
  • Прегледи 29,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Soviet Soldier
    Soviet Soldier

Самочувствието е въпрос преди всичко на характер. Аз обаче ще задам въпрос: Защо е нужно човек сам да си "помпа самочувствието"? Доста по-ефективно е да се захване с нещо ползотворно ,тогава другите щ

• Yvan Sergeev
    Yvan Sergeev

има 2 варианта да се съглаш че е истина и поправиш нещата или пак да се съглаш  наужким за пред другите  и вътре в себи си да кажеш аз се харесвам какво пък разбират тея  тъпанари и  тнт

• bornofash ..^(OvO)^..
    bornofash ..^(OvO)^..

А те защо са го направили това – за да вдигнат собственото си самочувствие. Тоест?

на 7/4/2017 в 2:53, Elaine написа:

Абе хора, говоря за женско самочувствие.  Гадни подмятания, кървави погледи, нападки и обиди на тема външен вид. От страна на мъже предимно

какво е гадно подмятане от женска гледна точка  специално от твоя

щото за едни жени е обидно едно а за други е комплимент 

кървави погледни - кво да се прави препили са и на мен ми е кървав като не съм доспал или съм ял салата с люто

обиди на тема външен вид го обяснавам с недорастване

или казване на истината в очите 

пп 

самочувствието, когато не е покрито с действителност е  чисто его, тъй че не е много хубаво да се помпа, важни са делата ,  да се чувстваш полезен .

преди 50 минути, Elaine написа:

да кажеш на някого, когото не си виждал и не познаваш, че е яко напомпан, присъда ли е, обида ли е??

проява на лош вкус е :D 

същото както нападките и обидите на тема външен вид .

• Автор
преди 9 минути, Yvan Sergeev написа:

обиди на тема външен вид го обяснавам с недорастване

или казване на истината в очите 

Аз не питам как го обяснявате (то и аз си го обяснявам по много начини) но питам как да си напомпа човек самочувствието, след като такива психопати и полу-психопати са му го разграбили.
А казването на истината, когато е непоискана, нещо положително ли е?

разбира се че казването на  истината  е положително отървава хората от напомпаното  самочувствие - его

иначе може да си живееш в заблуда като ти кажат лъжа колко си красив умен и тнт

и да летиш в облаците от щастие

от нещо фалшиво

казах как да си го напомпаш

захвани се с реални неща направи нампаното с въздух напомпано с бетон .

отговаряш си  сама на въпроса те са психопати

не може психопат който е по зле да ти дава акъл  и да ти точи самочувствието .

• Автор
преди 7 минути, Yvan Sergeev написа:

разбира се че казването на  истината  е положително отървава хората от напомпаното  самочувствие - его

иначе може да си живееш в заблуда като ти кажат лъжа колко си красив умен и тнт

и да летиш в облаците от щастие

от нещо фалшиво

казах как да си го напомпаш

захвани се с реални неща направи нампаното с въздух напомпано с бетон .

отговаряш си  сама на въпроса те са психопати

не може психопат който е по зле да ти дава акъл  и да ти точи самочувствието .

Може, психопатите не са по-зле, а много по-добре. Всеки ден в България се ражда по един психопат, а в повечето дни по двама. Такава е световната статистика за процента на психопати.
Само че, в България, и полу-психопатите са много, такива с половината от симптомите на чистия психопат. Не знам има ли друга държава в света , дето всеки втори да е или полу-психопат, или чист психопат.:12:

И не може да е положително да кажеш на някого колко е прост, грозен, беден, мизерен, нещастен..., без нито да ти е направил нещо, нито да те е питал за мнението.
Такова поведение прави човекът, когото си "благословил" с безценната си истина много по-лош и некачествен човек, отколкото би бил. В бъдеще склонен да се държи гадно с всички около себе си, и да не е полезен и приятен на никого.

в такъв случай  се отговаря  направи ме умна красива богата и щастлива  щом си толкова умен .

• Автор
преди 8 минути, Yvan Sergeev написа:

в такъв случай  се отговаря  направи ме умна красива богата и щастлива  щом си толкова умен .

Олеле, направо ще го затапя с този отговор. И най-важното - самочувствието ми ще се напомпа неимоверно.:ohmy:

• Автор

Не мога, защото не съм нискоинтелигентно животно или психопат. И не виждам какъв е смисълът от цялото това упражнение. И от там произтича същността на проблемът. Ако бях поне малко като тях, щях да ги приема, разбера, и въобще нямаше да са фактор в живота ми.
Но когато толкова не разбираш хората(психопатите и тъпите дебили) как да им простиш, че съществуват!? 

е аз така бих постъпил

но какво ли знам нали съм ниско интелигентен сериен психопат

какъв парадокс само

обиждат те на грозна пък ти на психопати

разликата  не е голяма .

Elaine ти си психопат :D 

• Автор

Аз не съм казала какъв си ти, казвам за този тип мъже(и жени) по принцип. Теб не те знам какъв си.
И няма сериен психопат.

преди 6 минути, Elaine написа:

Аз не съм казала какъв си ти,

преди 21 минути, Elaine написа:

Не мога, защото не съм нискоинтелигентно животно или психопат.

преди 17 минути, Yvan Sergeev написа:

е аз така бих постъпил

неловко нали психопатиньо :D 

• Автор
преди 10 минути, Yvan Sergeev написа:

Ти не каза предварително, че ти така би постъпил, а чак след моите думи.
И ако си психопат, ти никога не би се засегнал от каквито и да е обиди, още повече пък от обиди по интернет.
Просто психопатите не изпитват чувства.

Редактирано от Elaine (преглед на промените)

защо трябва да ти казвам  как бих постъпил предварително ....  за бъдат думите ти подбрани ?   не мерси .

много ги чаткаш психопатите ама нищо не разбираш .

• Автор

защо трябва да ти казвам  как бих постъпил предварително ....  за бъдат думите ти подбрани ?   не мерси .

много ги чаткаш психопатите ама нищо не разбираш .

Защото съм деликатен човек, Иванчо, затова!
Светни ме ти за психопатите тогава. Чаткаш ли ги?

аз на деликантните им казвам лицемери 

психопати не съществуват всичко е във твоята глава :D  

• Автор

психопати не съществуват всичко е във твоята глава :D  

Хаххахаххахаха, ех ехх, блажени са невежите.
На всеки 100 мъже, един е психопат. При жените няма точен процент, те са под 1 процент. Това е по всички статистики на психиатри/психолози в света.

и от 100 човека баш психопата при тебе 

да ти таковата самочувствието

ти ако вярваш ня бялата мафия далече няма да стигнеш и на статистики .

• Автор
преди 6 минути, Yvan Sergeev написа:

и от 100 човека баш психопата при тебе 

да ти таковата самочувствието

ти ако вярваш ня бялата мафия далече няма да стигнеш и на статистики .

Не баш при мен, те са при много хора ежедневно. Психопатите са активни хора. А както казах има и полу-психопати, тяхната точна бройка вече никой не я знае.
И ти си срещал, ама за теб е "оня готиния, оправен пич", дето бегло го познаваш. НЕ-лузъра.

преди 3 часа, Elaine написа:

В "БГ мама" не очаквам да ми дадат полезни съвети точно на тази тема. Тук си мислех, че има и немалко жени. Но и само мъже да сте, какъв е проблемът!?

Проблемът е... че не сме жени. Разликата е голяма. Ако бяхте казали, че търсите женски съвет, и спама щеше да е по-малко и по-конкретен съвет щяхте да получите. Защо си мислите, че в един женски форум няма да намерите по-добър съвет. Не ви давам уклон наникъде. Ама така обобщихте наедро...

И като казах, че сме мъже. Много ясно, че има разлика. Някой, ако ти сипва и ти му сипваш. Или Джони Уокър. Подминаваш и продължаваш. Ма преди това му сипваш. Да си знае. И на много мъже ни е през товато кой какво, как казал, ма това, ма онова. Хората това им е работата. Да приказват. При жените (при ...немалко от вас) не стоят така нещата. Може и да бъркам.

Редактирано от Мальчик Бананан (преглед на промените)

То преди да развиеш увереност и себеуважение може да те блъсне кола.

А като те блъсне кола няма ли пак да се Само-чувстваш в последните мигове?

Няма време за глупости. Вместо да помпаш и да се пука - направо пукай и изхвърли балона.

:balloonburst:

на 3.07.2017 г. в 2:00, Elaine написа:

Тук явно няма получа адекватни, прости съвети.

Щото аз още не съм писал, затуй.

Знаеш ли мъдростта за лодката ?

На тебе проблема не ти е в самочувствието. На тебе проблема ти е в тебе. 

Някакви лоши те дразнят. Кво самочувствие, кви пет лева.

Представи си, че плаваш с лодка и спиш. И изведнъж тряссс, някоя друга лодка те блъска. 

1. Лодката е празна

2. Лодката е пълна с приятели

3. Лодката е пълна с врагове

преди 2 часа, Elaine написа:

ама за теб е

А, ей тука е ключа за бараката. На първо време. Разбира се, ако не си мислиш, че си фанала обективната истина за шлифера.

Щото ако това си мислиш, нема спасение, докато не и пуснеш шлифера.

преди 2 часа, Elaine написа:

Но когато толкова не разбираш хората(психопатите и тъпите дебили) как да им простиш, че съществуват!? 

Асан не е ли ора ?

Всъщност, ако ти е кеф да ги мразиш, ми мрази ги, ко ти пука ?

Редактирано от Реджеп Иведик (преглед на промените)

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Представи си, че плаваш с лодка и спиш. И изведнъж тряссс, някоя друга лодка те блъска. 

1. Лодката е празна

2. Лодката е пълна с приятели

3. Лодката е пълна с врагове

A сега си представи, че плаваш с лодка и НЕ спиш.   Как е? Шанса да се натресеш някъде намалява драстично,  нали?   :)

Като ти е напомпано самочуствието и да се обърне лодката - няма да потънеш...ще се носиш като шамандура и хак им на враговете:10:

преди 27 минути, ...х... написа:

Като ти е напомпано самочуствието и да се обърне лодката - няма да потънеш...ще се носиш като шамандура и хак им на враговете:10:

т'ва е зомби :giggle1:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.