Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Наборната армия - робство и позор (пълна версия на филма)

Featured Replies

Не, не съм бил "топач на другарчета" :)  то и нямаше нужда. Имаше си отряди председатели и т.н. ма де да знаеш тези неща ....

То освен че не знаеш и си тролиш за спорта, но независимо кой какъв е бил , всеки най малко в момента би трябвало да има сосбтвена съвест и достойснтво за да ОСЪДИ тези минали неща. За д ане се повтарят, или най малкото  необразованите незнаещи невежи, които се изказват неподготвени за тези неща, да не повтарят тези грешки и да им се събуди това което им липсва - съвестта и достойнството.

Ти , и някои твои колеги тук,  сте  прекрасен пример как няма никаква нужда да се гледа кой какъв е бил от вас.... хейтърството, злобата, всякаки опити да обидиш, злепоставиш опонента с постоянно тролене... е  по лошо от който и да е доносиник по време на соца.

В пъти сте по зле.

Системата може да се  смени и обърне още 5 пъти, хората и манталитета им обаче си е същия. Дали е генетично това заложено в българина, не знам, но определено е факт.

• Отговори 385
  • Прегледи 22,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Че модератори в калдейта няма това е публична тайна ама хапчетата защо ги спря? 

• Кефиш ме, няма спор. Лъжеш, после се опровергаваш и накрая казваш, че някой те обижда само , защото ти се смее колко си тъп. 

• Ъндъртейкър
    Ъндъртейкър

Хаха, на това "филм" ли му викаш? Пълна аматьорщина. Да не си го записал ти?И що не си показа зурлата? Ебаси майката. Калмуков, излагаш се бе момче. 

преди 2 часа, miro20 написа:

Не, не съм бил "топач на другарчета" :)  то и нямаше нужда. Имаше си отряди председатели и т.н. ма де да знаеш тези неща

А е, комсомолски, тия работи ги помним. Имаше звеневи като чавдарчета и пионерчета. Ма Калансув много добре го е копнал – от най-върлите защитници на партията (БКП) се пръкнахте най-върлите антикомунисти:D Сполай ти:)

Нещо разбра ли въобще от по горното  което казах ?  Тук прекрасно си личи кой каква мерзка душица носи, колко омраза и непоносимост към "другарчетата" демоснтрира и т.н. и т.н.

И ще те разочаровам, това не съм аз . :)

преди 23 минути, miro20 написа:

Нещо разбра ли въобще от по горното  което казах ?  Тук прекрасно си личи кой каква мерзка душица носи, колко омраза и непоносимост към "другарчетата" демоснтрира и т.н. и т.н.

И ще те разочаровам, това не съм аз . :)

Не знам кой те мрази, но лъжите ти са за омраза в по-голяма степен. И не съм пуснал ни един доклад, въпреки че Симтека ме е обиждал не веднъж. А ти и  подобните ти продажни душици, сте ни ясни на всички:)

• 1 месец по-късно...
  • Автор

Едно време за разгласяване на тия поделения се лежеше от 10 до 20 години. Сега си ги гледам от Гуглето... не са мръднали.

La imagen puede contener: exterior
Цитат

Изповед на окаяния раб Божи Калансув:

"Извинявам се.  Моля Ви не ми обръщайте внимание. По- цял ден седя в къщи без работа и понеже няма с какво да се занимавам ми става скучно и почвам да пиша глупави коментари в Калдата форум и да отварям Безброй еднакви теми в Калдата форум. Простете ме мене Простака, че Ви наводнявам с флууд. От други форуми отдавна съм наритан. Виждам, че в Калдата форум хората разбират и дават компетентни съвети и завиждам. Почвам да си въобразявам, че и аз съм компетентен, и също така си въобразявам, че имам опит, което не отговаря на истината. Чрез заливане и удавяне на Калдата форум с флууд с еднакви и безсмислени теми и коментари аз си въобразявам, че въобще нещо разбирам. По- точка първа от настоящата тема мога да кажа, че с такива подобни на описания уред в точка № 1 имам предостатъчно в излишък в домът си. Като някой работят, а за други няма резервни части. И със сигурност имам нужда да изхвърлям в кофата за смет такива уреди в настоящия момент и за в бъдеще време отколкото да купувам нови подобни устройства и подобна техника. Извинявам, се че Ви наводнявам Калдата форум с безсмислени теми и безсмислени коментари, което се нарича флууд на Английски език, а в превод на Български според мен означава наводнение и  / или бедствие свързано с наводнение..."

• 2 месеца по-късно...

Жизнята, дрогаре, е поредица от значки. Партията е приготвила значки за секи стадий от трудовия цикъл. Пръво, бъди готов. Па кат поотрасне готовия му се връчват кирката и лопата - и ударник! Кой не е ударник, не е съзнателен гражданин от селски тип на развитото и неразвитото цоц-общество. А несъзнателните граждане и селяне, дрогаре, не са истински наши. Даже мое да са врагове на народа. А значката, дрогаре, е да се кичите га марширувате на пръви май и девети септември. За друго не чини, ма на ви е требе на чини - тя е повече за нас, за ЦК. Да ви зяпаме и да ви се радваме как ни вервате на даровете. И така дорде умрете - значки, дрогаре! Друг ще ви смени и толкоз - и на него ще раздадем значки.

No hay texto alternativo automático disponible.

• 3 месеца по-късно...

Разучавайте песни за партизанските портрети по стените на школото и от музикално дрогарче ша се превърнете в чугунарче.

Снимка на Централен Комитет за Отсмиване на СоциализЪма.
  • 3 години по-късно...

Голяма агресия у служилите голямо нещо...  Забележете, че повечето казват, че когато са служили са мислели, че е пълна загуба на време, но сега вече, когато са далеч от казармения ред казват " добре, че я имаше и трябва да се върне". Аз пък казвам ,че като се върне вие първи трябва да изкарате още минимум една година там и после да пишете как е било 
Ето един факт: на запад няма задължителна казарма, хората се чувстват сигурни и защитени, заможни са, усмихнати са и ако видят някой в беда му помагат. Тук при хората, които са преминали казармата: хората са супер бедни, умърлушени, без грам надежда, ако видят да пребиват някой по улицата се обръщат на другата страна, супер комплексирани са и супер корумпирани, ако стане война ТУК 90% от населението ще задръсти границата за да бяга(почти съм сигурен) първи разбира се ще са военните, защото те ще научат "вестта" първи! Стана ли ви понятно? Ако сте учили нещо за университет, казармата действа като изтривалка, излизате оттам тъп като г*з. Тъпите муцуни на офицери не се забравят, а и се мислят за богопомазани понеже имат власт над вас. Най-тъпите хора на света са 1-во военните и след това полицаите! И са сигурно горните примати си мислят " тоя п*дал не е ходил в казарма за това говори така" , е ще трябва да ви разочаровам! Бях и говоря от опит. И да, и аз имам спомени с умиление, ама някак си не искам тези времена да се връщат при все тая, че съм бил в най-елитните войски, където не ходехме разпасани като пълни селяндури, а отдавахме чест мине ли някой офицер. Като се сетя наистина колко душички са си заминали в триъгълника на смърта или на колко са разбили психиката за цял живот в строителни войски... а кой знае може би в тия места е служил следващия Джон Атанасов или новия Айнщайн!? Проблема с днешните изроди идва от семействата, а не от казармата! А бащите им са били в казарма, нали  Монетата май има две страни, а?

Не ми отговори.
Нека перифразирам. Каква ще ми е ползата да знам какво е огнестрелно оръжие, при положение, че нямам намерение никога да стрелям с такова, а вероятността изобщо да ми се наложи да използвам нещо подобно за самоотбрана е нейде около нулата?

преди 18 часа, Misoury написа:

Не ми отговори.
Нека перифразирам. Каква ще ми е ползата да знам какво е огнестрелно оръжие, при положение, че нямам намерение никога да стрелям с такова, а вероятността изобщо да ми се наложи да използвам нещо подобно за самоотбрана е нейде около нулата?

Абе трябва си поне ловно да владееш, да можеш да хванеш гората като стане омазвацията, че с капани трудно се лови.

• 11 месеца по-късно...

Не се сдържам, ще вдигна темата! Има смислени постове. Тъпите копейки да четат, какво зомби възкресяват.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.