Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Нов компютър готов от магазин

Featured Replies

• Автор

Да. Темата е изчерпана. Вие явно повечето сте дистрибутори на разните му знайни и незнайни онлайн магазини.

Аз предпочитам да отида в Техномаркет, Мост компютър или друг подобен магазин, където да си избера компютър, 

да си го закупя и да си го взема.Вместо това получавам отговори, че не съм прав и да си поръчам от Никем, Варио, Марио и 

т.н. Ама аз не искам. Колко пъти да го повторя? Пробутвайте си стоката на някой друг. А оня дето горе ми е писал в 

червено го съветвам да си избива комплексите някъде другаде, а не в моята тема. Егати комлексара. 

Ако все пак има някакви модератори бих ги помолил да затрият цялата тема на цяло, защото  

тук не получих грам помощ, а само ми загубиха времето някакви амбулантни търговци на 

евтини платки. 

Редактирано от Rewivo (преглед на промените)

• Отговори 60
  • Прегледи 4,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Много добро мислене. Изобщо не знаеш за този форум и хората участвали в темата. Все пак избора е твой, купи си МАРКОВ компютър от ТЕХНОМАРКЕТ там са яки и са със яки гаранции от 2г за всичките ти части вътре. Много добри сглобки(МАРКОВИ) направо чудни, чудни че чак ми идва да изкупя целия техномаркет с боклуците които продават. И ми е интересно как си сглобявал машини след като предпочиташ да си купиш пц от технолайняния магазин ? Сега ходи си купи МАРКОВО ПЦ и не занимавай хората с твоето заблудено мислене. Защото хората тук помагат без значение каква длъжност са в живота.

Българите сме на последно място (голямата част), защото все търсим безплатно, че и недоволстваме.
Нямаш време да се занимаваш, но хората, които ти отговарят с примерни конфигурации, губят от тяхното време, а ти - недоволен - "амбулантни търговци, дистрибутори" и т.н.

И кое е клошарска работа ? Сглобяването от части ли ? За това ли всички състезатели от разни дисциплини свързани с коли сами си сглобяват колите ? (сменят двигателите, окачването, разни турбота и супърчарджъри ?) 

Само едно ще спомена - хората които си сглобяват сами нещата го правят, не за да спестят някой лев, а защото искат най-хубавото за парите си. Ще спомена също, че всички DH колездачи (както и стрийт, дърт джъмп, фрийрайд и т.н.) сами си сглобяват велосипедите. (включително и аз)

Заповядай: NEO INTENSE 4170 МАРКО МАРКОВ страшен уникален калкулатор. Тук крият модела на рам паметта, хард диска и най важното е 100% китайско захранване. Отгоре на това 4-то поколение процесор. Да не говорим за кутията която също не е известна марка и в това което се съмнявам е със горен монтаж на захранване. Виждам някаква безсмислена видео карта която е равна на сегашните вградени в процесора абсолютно ненужно! Къде е SSD-то че не го виждам?(май няма). Охоо тук виждам един голям +(плюс) кашона има DVD записвачка за 20лв уауууу това е толкова важно. Важно е продавача да сложи име на компютъра и ето ти МАРКА NEO INTENSE 4170

преди 11 часа, goodly написа:

Срещу 250лв. повече вече се взима по така марка https://www.technomarket.bg/computri/lenovo-h50-50-90b600bebg-desktop-09143735. И тези пари не са само за марката най-съществената разлика е в DVD-то което е с три поколения по-напред MULTI<по-MULTI<най-MULTI<SUPER MULTI.  Другото съществено предимство е в кутията с дизайн на прахосмукачка, защото ако работиш няма кога да чистиш, а тази само я поритваш с крак и тя си чисти килима сама.

То на такива бастуни като този, колкото и да му обясняваш и да искаш да му помогнеш, той като не вдява няма оправия. Да си ходи в който иска магазин и да взема там каквото му хареса, парите са си негови, а и хората трябва да си набутат готовите конфигурации на балъци като него. Ти му обясняваш, че повечето фирми, които продават части, ще му сглобят компютъра и пак ще е като нов от магазина, само че за много по-малко пари и с много по-качествени компоненти ама няма, той не вдява. Работил съм в технополис, продавал съм компютри, а после бях 5 години на рекламации и знам за какви боклуци става въпрос, но да се набутва като е решил, като го върне 3-4 пъти за рекламация ще му дойде акъла.

Aз пък съм стоял отстрани по време на съветване на една леля с малко дете от страна на работник в технонещоси и първо ме напуши на смях после ми идеше да му обърша един шамар какви глупости говори. Поне като нямаш понятие ,недей да лъжеш хората...

Колкото до темата и автора - оставете го да си купи готова сглобка като иска, просто го предупредете да не стъпва тук с оплаквания по "марковия" компютър и е готово. Като не поема от едно казване, препоръчвате му един готов мега/супер/марков в бюджета му и хайде готово. Няма нужда от 4 страници ,че и до нападки да се стига

То такъв човек си е за бой направо, може ли да е такъв инат и да е като кон с капаци. Аз дори и марков да е и най-скъпия сглобен компютър (dell, lenovo, alienware и т.н.) пак не бих си взел, ако ще и незнам какви космически части да има.

• Автор

Все повече се чудя каква е идеята на този форум? Всеки може да пусне тема и да има определени изисквания. Уж това беше свободата и демократичните ценности?

Да, ама явно Не. Никой не се съобрази какво точно искам, а като казах, че не приемам чужд акъл, което е мое право направо накарах определени хора да загубят мярка. Дори да греша това си е мой проблем и

всеки сериозен и нормален човек би го приел без да коментира. Това обаче не се отнася за няколко души тук, които си позволяват лични нападки и обиди по 

мой адрес. Радослав Матев дори споменава, че заслужавам да бъде упражнено насилие спрямо мен. Някой би казал, че тия момчета не могат да се владеят и

избиват комплекси. Нямам идея, но едно е сигурно - тук модерацията е слабо звено. Ако бяхме в нормална демократична държава с работещ съд можех дори да осъдя

поне двама души и да получа солидно обещетение. Нямам думи просто за това безочие на тези потребители.    

Редактирано от Rewivo (преглед на промените)

За момента заключвам темата. Постващия си е решил и дори да е сбъркал си понася отговорността. 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.