Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

Казанският феномен...

• Отговори 15,3k
  • Прегледи 619,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• По-голямата част от тези, които мразят Русия, дори не знаят защо я мразят. Те просто обичат да мразят. Като цяло, тези, които я мразят, я наричат агресор, защото била нападнала Украйна. Добре, тогав

Публикувани изображения

преди 1 час, communismatic написа:

Кви предположения, ве, Иване? Ти пак ли не си вдянал? Колко години "Лукоил" не плащаха данъци? Това не е ли "проблем" за България? Ти тая година ще влезеш ли в час? Това не е ли "извиване на ръцете"? Или в Дупница го наричате "коректност"?

Ей такива. Че били монополисти и могли да си правят с цената каквото си искат.

Нещо по този въпрос ще преставиш ли най-накрая. Ама не как на някой му говорят звездите (подобно на теб), а факт.

преди 1 минута, BANKATA написа:

Че били монополисти и могли да си правят с цената каквото си искат.

Ми монополиста не го ли прави, ве? Ти ако притежаваш единственият магазин в селото, няма ли да надуеш цените? Аз наистина недоумявам, ти тая година ще се научиш ли, да вникваш в нещата?! В смисъл... ако наистина имаш някакви проблеми, поне си кажи. То повечето хора тук ги виждаме и сами. Дадох ти даже и цитат. Аз наистина не вдявам, как по-елементарно да ти го опресня. Ти си мъжкият еквивалент на Баалбек, и тя така като теб пише колкото там да се намира на приказка.

преди 4 минути, communismatic написа:

Ми монополиста не го ли прави, ве? Ти ако притежаваш единственият магазин в селото, няма ли да надуеш цените? Аз наистина недоумявам, ти тая година ще се научиш ли, да вникваш в нещата?! В смисъл... ако наистина имаш някакви проблеми, поне си кажи. То повечето хора тук ги виждаме и сами. Дадох ти даже и цитат. Аз наистина не вдявам, как по-елементарно да ти го опресня. Ти си мъжкият еквивалент на Баалбек, и тя така като теб пише колкото там да се намира на приказка.

Може да хо прави, ама може и да не го прави, че рискува да бъде изритан.

Та ще успееш ли днес да си подплатиш тезата с някакъв факт или да ти дам още няколко дни?

Това че ти се иска да е така не значи че е така.

ПП: ходил ли си в село с един магазин да знаеш колко са надути цените?

Май не!

преди 6 минути, BANKATA написа:

Може да хо прави, ама може и да не го прави, че рискува да бъде изритан.

Мхм. България ще я изрита? Тя е единствената, която държи бизнеса с преработката на суров петрол, но България ще я изрита. Не плаща и данъци дори, но ще я изрита. ОК... Уникален, направо съм го признал. Толкова да няма хал-хабер какви тъпотии ръси.

Та ще успееш ли днес да си подплатиш тезата с някакъв факт или да ти дам още няколко дни?

Неплащането на данъци и цитат от депутат не са ли факти? Или в Дупница как го наричате? Опитвам се да ти вляза в положение, понеже виждам, че пак ти е особено сложно, да осмислиш нещо толкова елементарно. Ако искаш, да пробвам да ти го нарисувам?

преди 13 минути, communismatic написа:

Неплащането на данъци и цитат от депутат не са ли факти? Или в Дупница как го наричате? Опитвам се да ти вляза в положение, понеже виждам, че пак ти е особено сложно, да осмислиш нещо толкова елементарно. Ако искаш, да пробвам да ти го нарисувам?

Това в защото работят на загуба.

ПП: онези от рено като ги изрираха от Русия завода спря ли?

Това в защото работят на загуба.

Нефтена рафинерия бачка на загуба? Правилно ли чета? 😆

онези от рено като ги изрираха от Русия завода спря ли?

Ми, не е спрял, ама са вече техни хора. Ебаси тъпият аргумент... 😆

преди 5 минути, communismatic написа:

Що да не работи на загуба, защо да не си измислям и аз като тебе безпочвени обвинения.

преди 5 минути, communismatic написа:

Ми, не е спрял, ама са вече техни хора. Ебаси тъпият аргумент... 😆

Същото ще стане и с рафинерията, ама от де толкова акъл в теб.

току-що, BANKATA написа:

Що да не работи на загуба, защо да не си измислям и аз като тебе безпочвени обвинения.

Ми, аз не си измислям, дал съм ти и своите аргументи. Даже цял ден се опитвам да ти обясня едно нещо, дали си го разбрал или не... то това си е твой проблем. В смисъл... ти ставаш за смях, а не аз.

преди 1 час, miro20 написа:

Да, рашистите нахлуха с армията си.

И още си е там. 

Ми НЕ!!! Объркани са ти представите. Руската армия се появи едва през 22-ра. До тогава там е имало както руски, така и западни военни съветници. Кои са били повече, ти няма как да знаеш, така че опорката си я наври там където не огрява слънцето.

преди 2 часа, miro20 написа:

Други въпроси?

На теб другите въпроси, като примерно:

Къде е бежанската вълна от Крим. Що никой не избяга от ''злият Путин'', ОЧЕВАДНО ТИ БЪРКАТ В ГХЗЪ, щом втори път се правиш че не ги виждаш. Не разбирам защо искаш още от същото 🤣

Ти да не си нещо като мазохист, комуто унижението носи удовлетворвение?

преди 3 минути, communismatic написа:

Ми, аз не си измислям, дал съм ти и своите аргументи. Даже цял ден се опитвам да ти обясня едно нещо, дали си го разбрал или не... то това си е твой проблем. В смисъл... ти ставаш за смях, а не аз.

От теб ли ставам за смях?

Знаеш ли колко ми е през у*, че някакво комуне дето не може да върже две и две ми се смее.

И не си дал аргументи, а развиваш някаква си теза цял ден без да я подкрепиш с нищо. Понеже на теб така ти звучи логочно, това не я прави факт по никакъв начин. Със същата лекота и аргументи ти написах че бачкат на загуба.

току-що, BANKATA написа:

От теб ли ставам за смях?

Не, ти ставаш за смях със собствените си постове. Аз нямам нищо общо. Ти поначало пишеш само простотии.

И не си дал аргументи, а развиваш някаква си теза цял ден без да я подкрепиш с нищо.

Ми, не е мой проблема, че не си успял, да ги осмислиш. Сега... нямам магическа пръчка.

Със същата лекота и аргументи ти написах че бачкат на загуба.

Не мисля, че е било с лекота, принципно напълно логично е и да вярваш на тия тъпотии. Ти си напълно способен, да вярваш, че нефтена рафинерия може да е губеща. Нали и за Пирея пак така твърдеше. То и там беше супер наясно с нещата. После, естествено позорно избяга.

преди 12 минути, ivottoshev написа:

Ми НЕ!!! Объркани са ти представите. Руската армия се появи едва през 22-ра.

Спориш със вожда ти путлю ли ? 

Мне... рашистката армия бе там 2014 г, описано първо - в пропагандния клип как превземат със абсолютно всички възможни военни формирования и десантни и спецназовски и военоморски и сухопътни войски - Крим

И после 2015 г призна че "отзад" са стояли руски военни сили

преди 10 минути, communismatic написа:

Не, ти ставаш за смях със собствените си постове. Аз нямам нищо общо. Ти поначало пишеш само простотии.

Ми, не е мой проблема, че не си успял, да ги осмислиш. Сега... нямам магическа пръчка.

Не мисля, че е било с лекота, принципно напълно логично е и да вярваш на тия тъпотии. Ти си напълно способен, да вярваш, че нефтена рафинерия може да е губеща. Нали и за Пирея пак така твърдеше. То и там беше супер наясно с нещата. После, естествено позорно избяга.

Не бе Калитко, този път беше сарказъм, ама май си расъл в саксия.

Не бе Калитко, този път беше сарказъм, ама май си расъл в саксия.

Къв сарказъм, ти в 99,9% от постовете ти, не знаеш, къде се намираш. Оня ден в един и същ пост твърдеше съвсем различни неща, взаимноизключващи се. Ти ли ще говориш точно? 😆

преди 2 минути, communismatic написа:

Къв сарказъм, ти в 99,9% от постовете ти, не знаеш, къде се намираш. Оня ден в един и същ пост твърдеше съвсем различни неща, взаимноизключващи се. Ти ли ще говориш точно? 😆

Аз какво съм ти виновен че толкова си можеш?

Ти така четеш и слушаш комунетата дето са ти промили мозъка.

Аз какво съм ти виновен че толкова си можеш?

Е, прав си. Нямам магическа пръчка... 

току-що, BANKATA написа:

Нямаш, ти ако имаше щеше да я използваш първо над себе си.

Да ме направи по-търпелив с хората, които не умеят, да вникват в нещата и да пишат умни неща? Има логика...

преди 46 минути, communismatic написа:

Да, работи на загуба! Но от друга страна се продава. Сега ще питаш, кой е продавача, нали?

преди 2 часа, miro20 написа:

Мне... рашистката армия бе там 2014 г

Мирчолина, едната пропаганда твърди едно, другата - друго. Путин бил заставал зад сепаратистите, Западът зад подставените на власт след преврата в Киев. Едните изпращат военни съветници, другите също.

Историята обаче сочи че бежанска вълна от Крим не е имало. Ако там е било така, както твърдиш ти, що по дяволите никой не е искал да избяга от "злият Путин"? И това се случва точно по времето, когато започна бумът на мигранти и Меркел обяви че ще приема всякакви отрепки. Само в Немция в разгара на историята с мигрантите, през 2014/15-та се изсипват около един милион "лекари", "адвокати" и "майки с деца" от Сирия, Афганистан, Ирак, Либия и тн., и тн. ако включим и мигрантите в UК, Италия, Холандия, Белгия, Швеция и сие, ум ще ти зайде... Що нямаше и жители на Крим сред тея бежанци, а?

Отговори на въпроса, който поставя живият живот, не ми декламирай пробити опорки. Можеш ли?

За трети път ти задавам този въпрос само тази вечер (общо този въпрос сигурно съм ти го задавал над сто пъти), и досега логичен отговор не съм получил. Що бре, Лоботомиран? Не можеш ли да измислиш нещо, което поне малко да мине за достоверно, та винаги получаваш избирателна слепота, когато видиш написано "бежанска вълна Крим"? 

Такааааа

Смело може да заявим че Европа ще духа таратора до 2-3 години.

ще им се наложи да горят фашкии - като в Монголия, а пък тя от своя страна ще мине на газ

IMG_0796.jpeg

преди 21 часа, miro20 написа:

Мне... рашистката армия бе там 2014 г, описано първо - в пропагандния клип как превземат със абсолютно всички възможни военни формирования и десантни и спецназовски и военоморски и сухопътни войски - Крим

И после 2015 г призна че "отзад" са стояли руски военни сили

Ми тя винаги си е била в Крим бре, невежий!

Още от разпадането на СССР по договор.:hush:

преди 1 час, M.Николов написа:

Ми тя винаги си е била в Крим бре, невежий!

Още от разпадането на СССР по договор.:hush:

А разните там, новопоявили се през 2014-а зелёные человечки, ихтамнеты и вежливые люди, какви бяха?

1365px-VOA-Crimea-Simferopol-airport.jpg

1536px-2014-03-09_-_Perevalne_military_b

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.