Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Джугашвили

Препоръчан отговор

преди 1 час, miro20 написа:

Рязко увеличение на престъпленията с изпозлване на оръжие в Рашистан

100-600%

Това отделно от повишеното количетво класически кражби в магазините

https://www.moscowtimes.eu/2022/11/22/rossiyane-stali-chasche-vorovat-produkti-v-magazinah-a26664

Що така ? :) 

Защо така ли? Защото използваш cherry-pick-тати статистики за определени, подбрани региони и моменти. Отделно не разбираш значението на цифрите. 600% не означава нищо, ако не се даде точна бройка.

Ето ти един пример. 2 кражби на година много ли е? Не. Ако през 2020 имаш една кражба, а през 2021 кражбите са две, то имаш увеличение от цели 100%, което, в очите на читател, който не разбира цифрите, ще изглежда така, че цялата държава се разпада.

Ето ти я тук голямата картина, която оборва твърдението ти, че "режима на Путин" (такъв режим няма) води до престъпления:

IMG_20221124_075157.thumb.jpg.17510ea9b6dfbaf3476ad172c7cc7765.jpg

ИЗТОЧНИК: https://www.statista.com/statistics/1045439/russia-crime-rate/

Както виждаш, имало е ръст на престъпленията по време на дестабилизацията на ЦРУ срещу Съветския Съюз. После, след като идва Путин, малко след това, след като взема контрола над нещата, нещата се оправят. Сега престъпността в Русия е по-ниска от преди. И през 2021г. е била по-ниска от 2020г. За 2022г. все още няма данни.

Имаш ли какво да кажеш по въпроса?

За какво ги пишеш всичките тия русофобски измислици, не знам. Не знам какво се опитваш да докажеш, но не можеш.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

WMOYErJ.jpg

Жал ме е за хората, които са привърженици на подривния ЕС на САЩ.

Интересно ми е да видя кои са тези, които подкрепят някакви символични резолюции, санкции, които им оскъпяват живота, и слушат буквално фалшиви новини срещу Русия и всичко не-либерално, които нямат връзка с реалността.

"Спонсор на тероризъм"??? 😂😂🤣🤣

Това е очаквания резултат от общество, оставило способността си да мисли, позволило да бъде управлявано от популизъм и празни обещания.

Жалка картинка.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Тая алхохоличка ли ми цитираш ?? С Димон като се напият нямат спирачки :) :)

:laughing4:

А сериозно казано , нормално е рашистите да пищят на умряло .

Целия цивилизован свят  осъжда терора над цивилното украинско население.

Наистина ли са такива идиоти рашистите, че мислите че ще постигнете нещо друго освен повече омраза с тези бомбардировки ???

Ти, комсомолецо например, ако някой батко те бие постоянно в училище, краде ти джобните, унижава те пред момичетата,  ти ставаш негов пръв брат ,приятел и "вечно благодарен" ли ??

Или го намразваш до края наживота си ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, miro20 написа:

Този терор, обаче, не съществува. Не, Русия не атакува цивилни елементи без причина. За това съм написал малка публикация, която ще публикувам по-късно и ще я пусна в тази тема, за да видят хората кой лъже и кой казва истината.

"Русия е различна от цивилизования свят" няма смисъл и значение. Вероятно и то е основано на strawman-и, като останалата част на анти-руските реторики.

преди 2 минути, miro20 написа:

Наистина ли са такива идиоти рашистите, че мислите че ще постигнете нещо друго освен повече омраза с тези бомбардировки ???

Не сме рашисти. Нали ти казах, че "рашист" и strawman, не истинско нещо.

Като фалшивите медии престават нещата по грешен начин, тези, които вярват, ще мразят (тъй като не разбират случващото се).

преди 4 минути, miro20 написа:

Тая алхохоличка ли ми цитираш ?? С Димон като се напият нямат спирачки :) :)

"Хроника на геноцида" не ми звучи като име на достоверен източник. Всъщност, това е поредния "източник", в който се пуска специално подбрана информация за формиране на специфично мнение срещу Русия.

Какъв геноцид? Няма никакъв геноцид.

Ама, я виж как ти оборих реториката за престъпността в Русия и ти не посмя да се аргументираш. 😂😂😂

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Путлю със заръка рашистите да се научат да позлват промишлени роботи .

Изоставането на Рашистан е 21 пъти спрямо света , 60 пъти от Германия и 155 пъти спрямо ЮКорея.

Следващата заръка предполагам ще е да се научат да позлват автоматични перални ? Че толкова понакрадоха и измародерстваха от Украйна, а то и акъл треба :) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, miro20 написа:

Изоставането на Рашистан е 21 пъти спрямо света , 60 пъти от Германия и 155 пъти спрямо ЮКорея.

Следващата заръка предполагам ще е да се научат да позлват автоматични перални ? Че толкова понакрадоха и измародерстваха от Украйна, а то и акъл треба :) 

Отново cherry-picking...

Ти провери ли за какви индустриални роботи става въпрос? Защото ако става въпрос за ниско използване на индустриални машини, предназначени за индустрия, която не е силно развита в Русия, тогава е напълно нормално да има слабо употребяване на такива машини за дадена, конкретно индустрия.

Примерно, хидрокарбонната индустрия в Русия е по-силно развита от страни, където същата индустрия н е добре развита, но пък има други индустрия, която в Русия не е добре развита. Всяка държава си има плюсове и минуси на икономиката и индустриалната активност.

И защо се блещиш срещу индустрията в Русия? Обяснил съм, че деиндустриализацията е сред основните цели на Англо-Саксонскште колонизации и мишените. Деиндустриализацията се постига по един или друг начин. Защо отново се опитваш дакритикуваш Русия за нищо, ма което няма вина?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, PigMan9 написа:

Ама, я виж как ти оборих реториката за престъпността в Русия и ти не посмя да се аргументираш. 😂😂😂

Как трябва да коментирам за глупостите ти за някакво ЦРУ ???

Въобще  разбираш ли на какво точно отговаряш ?

комсомолец, не "оборваш " мен, а статистиката на Министерството на Вътрешните Работи на РФ !

:giggle1:

Толкова си плитък че дори не осъзнаваш какви глупости плещиш за "преди Путин когато ЦРУ дестабилизирало било ..." бла бла бла...

:) 

преди 2 минути, PigMan9 написа:

Ти провери ли за какви индустриални роботи става въпрос?

Питай Путлю .  Толкова си плитък че пак не четеш  на какво отговаряш, а си пееш като бот автоматичните клишета :) 

Той дава заръките бре комсомолец , не аз :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, miro20 написа:

Как трябва да коментирам за глупостите ти за някакво ЦРУ ???

Въобще  разбираш ли на какво точно отговаряш ?

комсомолец, не "оборваш " мен, а статистиката на Министерството на Вътрешните Работи на РФ !

:giggle1:

Толкова си плитък че дори не осъзнаваш какви глупости плещиш за "преди Путин когато ЦРУ дестабилизирало било ..." бла бла бла...

Питай Путлю .  Толкова си плитък че пак не четеш  на какво отговаряш, а си пееш като бот автоматичните клишета :) 

Той дава заръките бре комсомолец , не аз :)

Какви глупости. ЦРУ е американското разузнаване, което, както името му подсказва, се занимава с разузнаване; това включва и политически убийства и преврати и дезинформационни кампании и опити за дестабилизация срещу целеви държави и всичко. ЦРУ събира информация относно дадена цел, след това нанасят удар. Това ти го доказах и в публикацията в "Загива ли Европа?", ама ти май не го видя.

Не, не пиша клишета. Виждам невярна информация, след което просто показвам кое е вярното.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, miro20 написа:

Преди самоубийственият атентат от страна на укрите на Кримският мост, имаше ли "терор над цивилното украинско население" ?

Преди чисто терористичният краварски атентат срещу Северен поток имаше ли "терор над цивилното украинско население" ?

Браво. Би ли сметнал по тази формула колко точно Германия е изостанала от Ю. Корея :giggle1:

Вижда ли ти се реалистична информацията ти, кукувицо спекулантска?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 22 минути, ivottoshev написа:

Браво. Би ли сметнал по тази формула колко точно Германия е изостанала от Ю. Корея

Пак е чел от украинския учебник по математика.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, ivottoshev написа:

Преди самоубийственият атентат от страна на укрите на Кримският мост, имаше ли "терор над цивилното украинско население" ?

Преди чисто терористичният краварски атентат срещу Северен поток имаше ли "терор над цивилното украинско население" ?

Браво. Би ли сметнал по тази формула колко точно Германия е изостанала от Ю. Корея :giggle1:

Вижда ли ти се реалистична информацията ти, кукувицо спекулантска?

Пак се осра тошееееффф... :)

кулувица спекулантска :)

преди 1 час, maxthon написа:

Пак е чел от украинския учебник по математика.

Аз пак не разбрах кое не ви е ясно че цитирам заръките на Путлю .

Защо спорите с него , аз идея си нямам.

Матросовците пак се престаравате :) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Хе, хе уж руски сайт ... 😀

О нас - Русская служба The Moscow Times

Цитат

The Moscow Times — ведущее англоязычное издание о России. Наша редакция делится с читателями по всему миру последними новостями и самыми интересными событиями самой большой страны на Земле. Мы следуем самым высоким журналистским стандартам. С основания издания в 1992 году все редакционные решения принимаются только независимой командой редакторов и журналистов. В 2022 году The Moscow Times запустила Русскую службу.

А , честито 2022 се пуска на руски. Типичен пропаганден сайт. Вече кое ли не е пропаганда. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 часа, miro20 написа:

Защо? Нещо излъгах ли? Да не би да успя да отговориш на някой от въпросите в поста ми? 

Типично за теб - нямаш аргументи срещу написаното и единственото което ти остава е да избълваш някоя простотия. Нали съм ти казвал, че това не е признак на особено висока интелигентност?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Предполагам заедно с тези 58 евродепутати са и нашите русороби от БСП и някои /рашисто/националисти които са против резолюцията са получили такива лепенки .

преди 13 часа, ivottoshev написа:

Защо? Нещо излъгах ли? Да не би да успя да отговориш на някой от въпросите в поста ми? 

Всичко . Измисляш си констатации кой взривил еди какво си , и на база тези фалшиви твои констатации градиш фейк теориите си и глупостите си .

:hush:

преди 16 часа, nikssi написа:

А , честито 2022 се пуска на руски. Типичен пропаганден сайт. Вече кое ли не е пропаганда. 

Не разбрах, оспорваш ли заръките на Путлю или не ?

Изявленията му и отзиви ги има в много други сайтове

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, miro20 написа:
Всичко . Измисляш си констатации кой взривил еди какво си , и на база тези фалшиви твои констатации градиш фейк теориите си и глупостите си .

Кой взриви Кримският мост? Руснаците ли?

Кой взриви Северен поток? Руснаците ли?

Някаква логика да изтъкнеш защо им е да го правят?

Нямаш с какво да оправаеш позицията си и хоп - изтърсваш че "совите не са това което са". Слабо, много слабо г-н Тролопитек :hit:

Не разбрах, оспорваш ли заръките на Путлю или не ?

Изявленията му и отзиви ги има в много други сайтове

Не знам какво си извадил от контекста ОТНОВО от думите на Путин и не ме интересува. Интересува ме според написаното в твоят пост колко точно е изостанала Германия от Ю. Корея :giggle1:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

И малко рашистка пропаганда.

На пръв поглед обикновенна патриотична акция . Но колкото повече гледаш, толкова повече се чудиш що за малоумие

Малоумие за малоумници .

както се чудят хората - бос жена по рокля, боса в снега, размахва знамето, а мъжете я следват озад но не пеш и боси  а в колите /чужди модели не руски /

Какво е искал да каже автора.... един господ знае...

Още забавни моменти от поредната симулативна среща с "майкте на войниците"

"джендъри, трансорматори" ... за Путлю няма разлика :giggle1:

Как да утешим една почернена майка по путински  ...

Всички сме смъртни... децата ти все някога щяха да умрат

пък и от статистиката - умират ежегодно хиляди от алкохол, от ПТП-та и т.н...

Самите "майки" по стара традиция са прецизно филтрирани и подбрани неслучайни

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 15 минути, miro20 написа:

Измисляш си констатации кой взривил еди какво си

Е то само ти отричаш кой е взривил "еди какво си". А много добре се знае кой има най-голяма икономическа изгода от това (за тръбопровода).

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Не знам какво си извадил от контекста ОТНОВО от думите на Путин и не ме интересува. Интересува ме според написаното в твоят пост колко точно е изостанала Германия от Ю. Корея :giggle1:

Знам че само те интересува с какво да спекулираш и извърташ смисъла на казаното :)

И накрая тошефффф все осран :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 28 минути, miro20 написа:

толкова повече се чудиш що за малоумие

Ти се чудиш що за малоумие е това, което си пуснал? Чуди се... Като ти напомня какви странни изпълнения имаше наскоро в Европейския парламент, пак ли ще се чудиш защо реално си видял малоумието именно там?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Знам че само те интересува с какво да спекулираш и извърташ смисъла на казаното :)

Нищо не извъртам. Само попитах колко точно е изостанала Германия от Ю.Корея. Ще отговориш ли, СПЕКУЛАНТИНО?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 18 часа, nikssi написа:

Да, Moscow Times е анти-руска пропаганда, както аз самия предполагах още от самото начало.

Вероятно се финансира от някой американски институт, но е представенакато руски, за да може да се вдъхва повече доверие сред индивидите с русофобски нагласи.

Казват си, че щом "руски сайт" казва това и това за Русия, то това и онова задължително трябва да са верни.

преди 23 часа, miro20 написа:

кулувица спекулантска :)

Ти да не би да твърдиш, че атентата се извърши от Русия?

джендъри, трансорматори" ... за Путлю няма разлика :giggle1:

Къде е разликата между "джендър" и "трансформиращ се" в контекста на това, че всеки може да стане и бъде каквото си поиска, включително и неодушевен предмет, като "it"?

И, да, на запад има много джендъри, като вече теоретично безкрайно много, като част от колониалната дехуманизация и програмата за създаване на дисиденти с цел разлагане на обществото.

Не е ли вярно? Защо се опитваш да представиш нещата така, сякаш Путин греши (не, не греши).

Как да утешим една почернена майка по путински  ...

Всички сме смъртни... децата ти все някога щяха да умрат

пък и от статистиката - умират ежегодно хиляди от алкохол, от ПТП-та и т.н...

Защо няма новини относно "почернени" родители на украински (американски) военни? Да не би да е защото украинските (американските) военни са безсмъртни и никога не умират, според медиите за фалшиви новини? 😂

преди 1 час, miro20 написа:

Отново пропаганда и изкривяване на преценката за реалност чрез липса на контекст и cherry-picking.

Да не ми казваш, че САЩ, най-напредналата и развита страна в света, е по-изостанала от Южна Корея? Ако спреш да видиш цифри извън контекст, щети се изяснят нещата. Но ти предпочиташ да слушаш психологическите операции в Twitter.

В Южна Корея и Япония има производство на специфични неща, които не се произвеждат в големи капацитети в други държави. Примерно, в Китай има голямо количество на индустриални роботи, тъй като там произвеждат много различни неща, които се изнасят за други държави, където не се произвеждат в големи количества. Това означава ли,че всички други държави са изостанали?

В Русия не се произвеждат много автомобили и телефони, както и, доколкото знам, няма голямо наличие на self-checkout (това надува цифрите, което пропагандиста в Туитър е показал), както е в Япония и Южна Корея, примерно. И? Какъв е проблема? Какво трябва да означава това? Нищо не означава. Просто се вадят големи и малки цифри от контекста, за да се направи така, че руската държава да изглежда изостанала.

Ако ще си вадим случайни цифри, аз мога да ти изкарам цифри относно добира и износа на стратегически ресурси като дървесина и хидрокарбони, в и от Русия и в и от Южна Корея. Тогава коя държава ще има по-големи цифри?

Виждаш ли? Нищо не означават цифрите, които показваш.

И те съветвам да научиш как работи икономиката. Не, икономика не означава "пари".

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 21 минути, PigMan9 написа:

Ти да не би да твърдиш, че атентата се извърши от Русия?

Разбира се. Има ли съмнения, след като съвсем официално Рашистан е доказано терористична държава ??

Терора е начин на политика при тях  . Няма по подготвени за тази работа от тях.

преди 22 минути, PigMan9 написа:

джендъри, трансорматори" ... за Путлю няма разлика :giggle1:

Къде е разликата между "джендър" и "трансформиращ се" в контекста на това, че всеки може да стане и бъде каквото си поиска, включително и неодушевен предмет, като "it"?

като не разбираш руски няма как да разбереш гафа.

Що се навираш там където не ти е работа и хал хабер си нямаш понятие ??

Харесва ти да ти се смеят и надсмиват  кокло си бос и неориентиран ??

преди 23 минути, PigMan9 написа:

Защо няма новини относно "почернени" родители на украински (американски) военни? Да не би да е защото украинските (американските) военни са безсмъртни и никога не умират, според медиите за фалшиви новини? 😂

Има разбира се. И тук си бос  и гол като църковна мишка.

Ето едно старо видео от началото на отпора срещу рашистката инвазия :

И нещо по ново

Километри от хора млади и стари , на колене в почит на загиналите украински защитници срещу рашисткия агресор :hush:.

Това в рашистан или по фейкометските медии и "източници" които се опитваш да цитираш, никога няма да говидиш .

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, miro20 написа:

Разбира се. Има ли съмнения, след като съвсем официално Рашистан е доказано терористична държава ??

Е до преди няколко седмици теорията ти беше друга за някакви съдебни дела. Е случайно да знаеш съдебните дела вървят между Юнипер и Газпром Експорт преди г-н Байдън да си изпълни заканата Северен поток да го няма. Сега национализирането на Юнипер ще доведе до настъпване на мотика покрай тези дела. Извинете, че пак Ви се "изсрах" на метеното.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, miro20 написа:

Терора е начин на политика при тях  . Няма по подготвени за тази работа от тях.

като не разбираш руски няма как да разбереш гафа.

Що се навираш там където не ти е работа и хал хабер си нямаш понятие ??

Харесва ти да ти се смеят и надсмиват  кокло си бос и неориентиран ??

Има разбира се. И тук си бос  и гол като църковна мишка.

Ето едно старо видео от началото на отпора срещу рашистката инвазия :

И нещо по ново

Километри от хора млади и стари , на колене в почит на загиналите украински защитници срещу рашисткия агресор :hush:.

Това в рашистан или по фейкометските медии и "източници" които се опитваш да цитираш, никога няма да говидиш .

Не, няма (след малко ще ти обясня защо няма).

Не, Русия не е терористична държава. ЕС на САЩ твърди, че Русия е терористична държава и направиха някаква резолюция, която да служи като символ на твърдениет... Това е.

ЕС на САЩ твърди, че Русия е терористична държава... това е всичко.

Има хора, които твърдят, че са били отвлечени от извънземни.

Има хора, които твърдят, че земята е плоска.

Има хора, които твърдят, че могат да общуват с извънземни.

Има хора, които твърдят, че "света ще свърши" на Х дата.

Кога ще разбереш, че "твърдение" не е синоним на "истина"?

ЕС твърди, че има много полове. ЕС твърди, че хората го харесват (това НЕ е вярно и съм го доказал статистически. Ако искаш, ще ти дам линк към публикацията, която няма да можеш да обориш).

Просто защото някой твърди нещо, не означава, че то е вярно.

Както казах по-рано: не, няма.

Първия вид новини са представени като новини срещу Путин и Русия.

Втория вид новини, които са същите като първите, са представени като новини против Русия и Путин, но в полза на Украйна и фалшивия Зеленски, който прави същото като Путин - изпълнява команда от САЩ да издаде команда на армията да воюва, което води до смърт (НЕ, Путин не изпълнява заповеди от САЩ).

Както виждаш, има новини относно това, че украински военни умират, тъй като Зеленски ги праща на война. Има и новини относно руски военни, които умират, тъй като Путин ги праща на война.

Първия вид новини се представят като новини против Путин и Русия, а втория вид новини се представят като новини против Путин и Русия, но в полза на украинското прокси и Зеленски, ВЪПРЕКИ ЧЕ ЗЕЛЕНСКИ ГИ ПРОЩА НА ВОЙНА, КЪДЕТО НЯКОИ ОТ ТЯХ УМИРАТ.

Тоест, едно и също действие се представя по два различни начина и се вкарва в реторика, която се използва в пропаганда и изкривавяне на преценката за реалност.

Звучи ли ти рационално. А, слушането на такива новини звучи дори още по рационално, според теб, нали така.

Научи се да разпознаваш пропагандата и психологическата манипулация. Нищо чудно, че вярваш на нещата, които говориш, отричаш това, което аз казвам - но нищо не можеш да обориш...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 часа, PigMan9 написа:

Не, Русия не е терористична държава.

Кажи го на поредната държава, обявила рашистите за терористи и спонсори на тероризма :

Цитат

Палата представителей нидерландского парламента признала Россию государством - спонсором терроризма из-за войны РФ против Украины. Об этом сообщило в четверг, 24 ноября, нидерландское новостное агентство ANO.

Как отмечается, такое решение поддержали подавляющее большинство партий, в том числе Народная партия за свободу и демократию, Трудовая партия, Христианско-демократическая партия и другие. Российская армия "структурно и преднамеренно" наносит удары по гражданским целям в Украине, говорится в документе.

Большинство парламентских сил также призвали к максимально возможной поддержке Украины в гуманитарной, дипломатической и военной областях. Накануне решение о признании России государством - спонсором терроризма принял Европейский парламент.

ЕС на САЩ твърди, че Русия е терористична държава... това е всичко.

Има хора, които твърдят, че са били отвлечени от извънземни.

Има хора, които твърдят, че земята е плоска.

Има хора, които твърдят, че могат да общуват с извънземни.

Има хора, които твърдят, че "света ще свърши" на Х дата.

Кога ще разбереш, че "твърдение" не е синоним на "истина"?

Всеки идиот може да си вЕрва в каквото иска.

За всичко изброено си има доказателства или липса на такива.

Рашистан тероризира Украйна и цивилни цели с единствена цел да страда населението , което е класически тероризъм и геноцид в такива мащаби , пред който ИДИЛ бледнеят.

И то едностранно, като никой не прави реципрочни нападения.

И този терор  е неоспорим , видим ФАКТ .

Именно на тази база, а не на измишльотини, цивилизованите страни и парламенти приемат тези декларации и обявяват Рашистан за терористична държава.

Както виждаш, има новини относно това, че украински военни умират, тъй като Зеленски ги праща на война. Има и новини относно руски военни, които умират, тъй като Путин ги праща на война.

Първия вид новини се представят като новини против Путин и Русия, а втория вид новини се представят като новини против Путин и Русия, но в полза на украинското прокси и Зеленски, ВЪПРЕКИ ЧЕ ЗЕЛЕНСКИ ГИ ПРОЩА НА ВОЙНА, КЪДЕТО НЯКОИ ОТ ТЯХ УМИРАТ.

Тоест, едно и също действие се представя по два различни начина и се вкарва в реторика, която се използва в пропаганда и изкривавяне на преценката за реалност.

тоест - Толкова си неадекватен че дори не се усещаш колко ти е изкривена преценката за реалност.:hush:

Украйна и украинските военни, както и доброволците, защитават своята държава и народ от рашисткия агресор.

Зеленски не ги праща на война против РФ и в РФ,  а на война в защита на Родината и държавата.

Путлю праща чмобиките на абсолютно безсмислена война в една чужда независима държава.

Звучи ли ти рационално. А, слушането на такива новини звучи дори още по рационално, според теб, нали така.

Научи се да разпознаваш пропагандата и психологическата манипулация. Нищо чудно, че вярваш на нещата, които говориш, отричаш това, което аз казвам - но нищо не можеш да обориш...

Прекрасно описваш себе си колко си неадекватен и нищо не можеш нито да покажеш, докажеш, камо ли обориш.

Колко си манипулиран и напомпан с фейк пропаганда предназначена за малоумници .

сега , след като разбра колко си кух, още ли се чудиш защо няколко пъти ти викам - "яж сладолед"

Редактирано от miro20 (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...