Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

Напротив , коментирах.  Туита не е грешен.

Нямам други въпроси .

• Отговори 15,3k
  • Прегледи 620,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• По-голямата част от тези, които мразят Русия, дори не знаят защо я мразят. Те просто обичат да мразят. Като цяло, тези, които я мразят, я наричат агресор, защото била нападнала Украйна. Добре, тогав

Публикувани изображения

преди 9 минути, miro20 написа:

Напротив , коментирах.  Туита не е грешен.

Нямам други въпроси .

Грешен е.

Туита възхвалява фалшив символ относно някакви хора, които умрели от глад. После казва, че символа напомня за някакъв геноцид от страна на Русия. Такъв геноцид несъществува.

Туита подвежда читателите относно действията на Русия.

Вярно: Русия разруши паметника.

Невярно: Представените умисли и намерения на руската страна.

Русия не изпълнява геноцид, а опит за предоставяне на Западна инфилтрация в региона към Русия.

Колко пъти трябва да се обяснява едно и също нещо?

преди 13 часа, FatMan9 написа:

Грешен е.

Туита възхвалява фалшив символ относно някакви хора, които умрели от глад. После казва, че символа напомня за някакъв геноцид от страна на Русия. Такъв геноцид несъществува.

Туита подвежда читателите относно действията на Русия.

Вярно: Русия разруши паметника.

Невярно: Представените умисли и намерения на руската страна.

Русия не изпълнява геноцид, а опит за предоставяне на Западна инфилтрация в региона към Русия.

Колко пъти трябва да се обяснява едно и също нещо?

онова дъртото комуне диоид с философстванията разбрах че не си препрочита глупостите преди да ги постне.

Виждам това е характерно и за младите комсомолци :) :) :)

преди 1 минута, miro20 написа:

онова дъртото комуне диоид с философстванията разбрах че не си препрочита глупостите преди да ги постне.

Както кажеш.

преди 2 минути, miro20 написа:

Господин @dioib , погледнете как този либерален елемент ви обижда - нарича ви "дърто комуне", все едно е обидно да си възрастен човек, който е поддръжник на социализма или комунизма.

преди 2 минути, miro20 написа:

последните няколко дни доста самопризнания видяхме от ватенките - велев си призна, че България не трябва да се защитава, ако някой я нападне; attj си призна, че България трябва да бъде или руZка губерния, или турска такава; идиота, че въобще не си чете постовете, които пише; сега и тоя дебил, че въпросния туит не е грешен. А най- комичното е, че осъзнават самопризнанията си със баят закъснение. Егати сдуханите, зомбирани мозъци. 🤪

преди 9 минути, FatMan9 написа:

Господин @dioib , погледнете как този либерален елемент ви обижда - нарича ви "дърто комуне", все едно е обидно да си възрастен човек, който е поддръжник на социализма или комунизма.

ами да си фен на заклеймена официално с декларация на българското НС като престъпна идеология,  каквато е комунистическата,  ето това е обидно .

ама де толкова акъл да се усетите... :)

По темата

Традиционни рашистки ценности и възпитание :

И нещо от конспирологията.

Очаква "сирина, инанна" и какви бяха тука изперкалите , да се включат с "компетентно " мнение и обяснение :

преди 15 минути, miro20 написа:

...мнение и обяснение ...

както се вижда времето е студено, путятя не е ли човек?, той нямали право на топло?, какво като се опитва да открадне якето на войника, какъв войник ще е, ако не може да държи на малко хладно?

преди 28 минути, miro20 написа:

Традиционни рашистки ценности и възпитание

Дано не се наложи да използваме все повече налагащата се алтернатива. Обучение от малки, че не си нито от мъжки, нито от женски пол. Накрая и родителя да няма право да спре непълнолетното си дете да си направи операция за смяна на пола.

преди 3 часа, miro20 написа:

ами да си фен на заклеймена официално с декларация на българското НС като престъпна идеология,  каквато е комунистическата,  ето това е обидно .

ама де толкова акъл да се усетите... :)

Това е просто символика. Заклеймяването, или "condemnation", се използва предимно от международни, плутократични и подривни организации, които се преструват на "демократични" и "либерални", без да дават дефиниция за тези понятия, като пускат съобщения, че "демократични лидери, демократични активисти и защитници на правата и свободата", не одобряват дадени действия. В този случай, дезинформационната им кампания е насочена предимно към лидери, които не предават държавите си на Западната олигархия. Русия, Китай, Иран, Индия, и др., са примери за такива държави. Техните лидери също са мишени на подобен вид символична дезинформация, която изкривява преценката за реалност на хората.

И вече ти обясних, че "престъпно" е правен, а не морален термин; това означава, че термина е разтеглив, и може да се използва както е удобно на когото е удобно. Ето тук съм ти го обяснил:

Просто защото едно нещо е класифицирано като престъпление от правна гледна точка, не означава, че е престъпление от морална гледна точка (и обратно).

Просто защото капиталистическия елит и идеологическите му подривници са класифицирали социализма и комунизма като престъпления, не означава, че социализма и капитализма са престъпления.

Защо си толкова неспособен да разпознавам пропагандата им? Толкова ли ти е хубаво да ти изкривяват преценката за реалност дотолкова, че да наричаш враговете си твои защитници.

преди 3 часа, insec написа:

както се вижда времето е студено, путятя не е ли човек?, той нямали право на топло?, какво като се опитва да открадне якето на войника, какъв войник ще е, ако не може да държи на малко хладно?

Би трябвало да е в лудницата отдавна

преди 25 минути, FatMan9 написа:

И вече ти обясних..............Ето тук съм ти го обяснил:

преди 25 минути, FatMan9 написа:

Просто защото едно нещо е класифицирано като престъпление от правна гледна точка, не означава, че е престъпление от морална гледна точка (и обратно).

дечко, не знам какви душевни и словесни чи'кии си правиш, но твоите простотии не ме интересуват.

Слаба ракия си . Подозирам и девствен.

:) 

Какви доказателства можеш да предоставиш в подкрепа на това твърдение?

дечко, не знам какви душевни и словесни чи'кии си правиш, но твоите простотии не ме интересуват.

Философия, дълбока мисъл и рационални аргументи не са "словесни чи'кии". Просто защото имам работеща мисловна дейност, срещу която си слаб, не означава, че греша.

Слаба ракия си . Подозирам и девствен.

Това ли ти е най-новия аргумент срещу мен? Много ми е интересно да разбера кое точно те кара да мислиш, че съм девствен. Наистина ми е интересно. Кажи ми какво те кара да мислиш, че съм девствен, че ми е интересно да разбера.

Няма с какво друго да ти отговори и прибягва до елементарни похвати за отклоняване на темата.

Продължавай, за момента го правиш сам да си говори.

:)

преди 4 часа, FatMan9 написа:

Какви доказателства можеш да предоставиш в подкрепа на това твърдение?

Цитираш ме , а не четеш.

Цитирам думите на самия Путлю бре дечко :) :) :)

Ама шото бъкел руски не разбираш затова питаш :) 

Философия, дълбока мисъл и рационални аргументи не са "словесни чи'кии". Просто защото имам работеща мисловна дейност, срещу която си слаб, не означава, че греша.

Е аз цитирах едно от  ' дълбоката ти мисъл и рационални аргументи" . Затова казах какво са. По деликатно казано - пълни простотии :) 

Това ли ти е най-новия аргумент срещу мен? Много ми е интересно да разбера кое точно те кара да мислиш, че съм девствен. Наистина ми е интересно. Кажи ми какво те кара да мислиш, че съм девствен, че ми е интересно да разбера.

Има ли нещо което не съм познал за теб ? :)  Наречи го усет. А аз рядко греша в преценката за хората.

преди 7 часа, miro20 написа:

Понеже някога е казал това?

преди 7 часа, miro20 написа:

Ти сериозно ли?

:giggle1:

И въобще разбираш ли какво е казал?

Не бе, не разбирам... комунетата путинисти  дето бъкел руски не разбирате, най добре знаете :) :)

...да не забравяме как съветите се отнасяха със своите таланти

интересно сравнение

Цитат

На ТВ с издевочкой сообщили, что где-то в Европе эл.энергия уже 100$ за Мегаватт. А это 10 центов за привычный нам кВт, или по курсу 6,20 руб/кВт. А ничего, что в великой энергетич. державе уже 4,23, а с 1 дек. будет 4,60?! Может, заодно сравним цены и пенсии, мрази телевизионные

По рашаТВ се подиграват че някъде из Европа цената на тока е 100$ за мегават , т.е. 6.2 р/квт , а не обясняват защо във "великата енергетическа държава" се е повишил тока също до 4.6 р/квт.

При това  разликата в пенсиите и заплатите е в пъти.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

на 22.10.2022 г. в 7:14, miro20 написа:

Цитираш ме , а не четеш.

Цитирам думите на самия Путлю бре дечко :) :) :)

Ама шото бъкел руски не разбираш затова питаш :) 

Е аз цитирах едно от  ' дълбоката ти мисъл и рационални аргументи" . Затова казах какво са. По деликатно казано - пълни простотии :) 

Има ли нещо което не съм познал за теб ? :)  Наречи го усет. А аз рядко греша в преценката за хората.

Просто защото не разбираш сложните ми анализи, не означава, че те са грешни. Липсата ти на разбиране не доказва фактическата погрешност на аргумента на опонента ти. До този момент, аз съм този с фактите, а ти си този, който просто подминава и отрича.

Какво не си познал за мен ли? Какво ли не... Нищо не знаеш за мен. Хайде, кажи какво знаеш за мен.

Spoiler
преди 1 час, FatMan9 написа:

Просто защото не разбираш сложните ми анализи, не означава, че те са грешни. Липсата ти на разбиране не доказва фактическата погрешност на аргумента на опонента ти. До този момент, аз съм този с фактите, а ти си този, който просто подминава и отрича.

Ало балоните , пак ти казвам - цитирам речите на Путлю . Ти бъкел руски не разбираш, но по инерция оспорваш нещо си , дето не знаеш какво е. После го представяш като "велики твои сложни анализи и факти" :) 

Айде бегай :getout:

преди 1 час, FatMan9 написа:

Какво не си познал за мен ли? Какво ли не... Нищо не знаеш за мен. Хайде, кажи какво знаеш за мен.

Вече казах - 20 годишен девственик без приятелка, с проблеми в общуването, и с огромни пропуски в политиката и историята  .

Всичко това не е толкова обидно , бих казал че е нормално за сегашното поколение асексуални дървени философи с ниско качество на образование, и напомпани с конспиративни източници от интернет.

Друго не ми трябва за да си съставя мнение за теб. Хайде да добавя по конкретно - Кухо плямпало което тепърва открива че Земята не е плоска, и "анализи" без грам почва под краката. :)

По темата

Ква стана тя ? От Киев за три дни ,  ровят линии и съоръжения на отбрана в белгородска област в Рашистан

:giggle1:

По официалните рашистки канали РТ - класически нацизъм

Вторипореден инцидент за няколко дена

преди 5 часа, miro20 написа:

По официалните рашистки канали РТ - класически нацизъм

Вторипореден инцидент за няколко дена

Отново показваш едната страна на история, която има две страни.

Първо - RT не е пропаганда. Това можеш да го докажеш като посетиш сайта, и осъзнаеш, че си неспособен да намериш "пропагандата", за която вярваш, че я има във въпросния сайт. Ако не знаеш как да заобиколиш цензурата на "свободния запад", ще ти покажа как се използва прокси сървър.

Второ - нещо да коментираш за геноцида в Донбас и украинския черен списък на украинските нацисти, "Миротворец", където се показват личните данни на хора, набелязани от буквалните фашисти? Няма ли да коментираш факта, че в "Миротворец" има закани и подтиквания към убийства на хора, които са набелязани от фашисткия режим без причина, просто защото не мислят по начина, по който фашистките активиски искат?

преди 10 часа, miro20 написа:

Вече казах - 20 годишен девственик без приятелка, с проблеми в общуването, и с огромни пропуски в политиката и историята  .

Всичко това не е толкова обидно , бих казал че е нормално за сегашното поколение асексуални дървени философи с ниско качество на образование, и напомпани с конспиративни източници от интернет.

Друго не ми трябва за да си съставя мнение за теб. Хайде да добавя по конкретно - Кухо плямпало което тепърва открива че Земята не е плоска, и "анализи" без грам почва под краката.

Не съм на 20 години.

Не съм девствен.

Нямам проблеми с общуването.

Нямам пропуски в политиката и историята, или поне тези политика и история, които конкретно ме интересуват.

Вярно е, че нямам приятелка. Имал към, но в момента нямам. Задължително ли е да имам.

Не, нямам "дървена философия". За разлика от теб, аз използвам мозъка си да правя анализи, вместо да поствам туитове от леви пропагандисти.

Конспиративни източници ли? Какви конспиративни източници? В големите постове, които съм написал, съм използвал само и единствено официални източници и данни. Големите постове са точно тези постове, които ти избягваш и наричаш "пасквили". И не съм сигурен, че знаеш какво е пасквил. И за пореден път ще ти кажа: просто защото дадена информация не е от официален източник или от предпочитан сайт, това не означава, че не е фактически коректна. До този момент, моята информация, която съм сподели, се препокрива с наблюдаваните събития в реалността. Същото не може да бъде казано за твоята информация относно фашисти, рашисти, рашистан, путлер, и всякакви други strawman-и, които създават очаквания, които не отговарят на реалността.

Цитат

Кухо плямпало което тепърва открива че Земята не е плоска, и "анализи" без грам почва под краката.

Грешка. Аз предоставям официални източници и анализи - ти предоставяш личните си мнения и туитове. Кой е прав и кой не, на този въпрос и сам можеш да си отговориш. Ти много добре знаеш кое е вярно и кое не, въпреки че се преструваш. И недей забравя, че ти си този, който никога не отговаря на отговорите ми, подминава ме и игнорира постовете ми, които критикуват твоите твърдения.

Имам един въпрос. Защо мислиш, че съм девствен? Кое точно те кара да мислиш, че съм девствен? Нека игнорираме другите неща, които си си помисли за мен - нека се фокусираме върху хипотетичната девственост. Много ми е интересно по кой критерии съдиш, за да разбереш дали някой е девствен или не? Интересува ме критерия, който работи дори без да виждаш и познаваш човека, а само като му видиш мненията във форум. Хайде, обясни ми.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.