Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

преди 9 часа, RagnerBG написа:

Но това мисля, че изчерпва темата, какво е било при Елцин

На Елцин само като му видиш физиономията и е ясен. Може да го сложиш редом Наполеон, Хитлер и Сталин като мъжество и осанка. Но поне даде път на Путин. Западняците обичат такива деградирали типове, които да им съдействат. А като се сетя, че навремето Сталин отказва да размени ген. Паулус за сина си, който е бил военнопленник при нацистите...

Аз така и не разбрах какво общо има да си съсипеш производствените мощности със свобода и демокрация, или да си нарежеш изтребителите и системите за ПВО за скрап има общо с националната сигурност? И как така все "случайно" руските олигарси бягат в Лондон, точно като британски агенти, на които им е станало горещо под краката?!

Щом деградирали типове като миро20 хвалят някого, знайте, че има нещо гнило. Също и ако го хулят. "Краставите магарета се подушват и през девет баира" ли беше приказката? Миро, един безплатен съвет от мене: първо се опитай да изградиш някакво доверие и рейтинг и тогава се изказвай, другото е прахосване на време и средства. На лъжливото овчарче никой не вярва. Освен това на овчарчето никой не му е ПЛАЩАЛ, за да лъже.

• Отговори 16,5k
  • Прегледи 664,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• Жив и здрав още дълги години, защото светът има нужда от него!

Публикувани изображения

преди 2 часа, miro20 написа:

Не. Гледам прекрасно място сте  избрали. Паметника на съветската армия. Там само такива се събират.

:) :lol6:

че ти пишат самоотлъчка 

преди 1 час, Yvan Sergeev написа:

че ти пишат самоотлъчка 

хехе. За вас се притеснявам, за вас ! :) :) :)

Ма как си пасна мястото със събитието, просто не е истина :)

преди 3 часа, Lumberman написа:

Аз така и не разбрах какво общо има да си съсипеш производствените мощности със свобода и демокрация

Ми не разбираш я. Какво предлагаш трябваше да дойде на фалиралия соц ? ?

Не знам защо пропагандата ви лансира постоянно едно и също.. как "злата демокрация" съсипала соца...

Хора, татуирайте и го някъде, за кой ли път го повтарям -  хронологията е точно обратно. На мястото на ВЕЧЕ фалиралия соц трябваше да дойде някаква система. Логично бе да искат всички свобода и демокрация.

Никой , дори най върлите комунисти не са си мислели че трябва да се смени с друг вид тоталитаризъм, феодализъм или каквото и да е. На демокрацията просто нямаше алтернатива.

Това че се изроди в нещо съвсем друго, вината е пак на старите комунисти които си нсочваха законите както си искат, четяха демокрацията като дявол евангелие.

И до ден днешен е почти така.

И как така все "случайно" руските олигарси бягат в Лондон, точно като британски агенти, на които им е станало горещо под краката?!

Не :) не защото са британски агенти. Смешно е да се помисли дори .А защото всичките полу-легални крадци мафиоти , намират сигурност , спокойствие и добър стандарт за себе си и семействата си, отколкото в дивия нечуван  капитализъм който е в РФ .

Миро, един безплатен съвет от мене: първо се опитай да изградиш някакво доверие и рейтинг и тогава се изказвай

Приятелю :) не се тревожи за моя "рейтинг". Аз съм постигнал и уважение и в хората и навсякъде.

Това че тук си лайкате всяка простотиия която изръсите, само защото сте "стадо" , не ви прави "добър рейтинг".

Като споменах "стадото" и "чувството за принадлежност към  глутницата"  което ви дава илюзия за "сила"  ето това най добре описва ситуацията, включително и за системата на Путлер :

преди 3 часа, miro20 написа:

Не :) не защото са британски агенти. Смешно е да се помисли дори .А защото всичките полу-легални крадци мафиоти , намират сигурност , спокойствие и добър стандарт за себе си и семействата си, отколкото в дивия нечуван  капитализъм който е в РФ .

Тук ще се съглася с теб.Да, в Лондон намират убежище всякакви крадци-мафиоти, стига да могат да си платят.Все пак е демокрация, всичко се продава.

преди 5 часа, miro20 написа:

Приятелю :) не се тревожи за моя "рейтинг". Аз съм постигнал и уважение и в хората и навсякъде.

:lol6:

преди 2 часа, Тoни написа:
преди 8 часа, miro20 написа:

:lol6:

Уважение?! Ако брои Смърфа за хора:clap:

П.П. Миро се цепи от колектива – всички посланици на Западни държави са на гей парада. Затуй на Миро колективно ще му го нацепят:D

Не само с дамите , но и с децата е изключително галантен и внимателен... доста внимателен и любвеобилен...

:)

Чудя се кой е по смешен. Ти или авторът на този клип, който има обратен ефект. Изобщо гледа ли го, или пак както винаги просто постваш нещо, за да изпълниш нормата? ;d ;d ;d

Няма никаква пряка линия, а изрезки и неща извадени от контекста. Слаба работа.

преди 2 часа, miro20 написа:

който изпоти Путя.

Изгледах повече от половината и не видях да се е притеснил нещо. Не е хубаво човек да живее във фантазиите си... някъде към 25 минута май водещия се притесни със зададения му въпрос.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Който иска да знае истината , какво в същност се е случило , да слуша внимателно Миро какво говори ! За това му казват Миро-Истината ! :lol6:

НО .......да разбира всичко на обратно ! Има "талант" човекът да обръща нещата на опаки ......:nono:

преди 3 часа, nikssi написа:

май водещия се притесни със зададения му въпрос

Да, ако прочетеш статията от "Политико" която цитирах за "зад кулисите " на интервюто , там именно се споменава този метод и "тактика" на Путлер, когато няма отговор на неудобен въпрос , да се извърта с обратни въпроси :)

Цитат

.........Путин обръща внимание на всяко прекъсване, което му помага, защото след третото или четвъртото, интервюиращият започва да изглежда груб или пък незаинтересуван от отговорите. Той също често отговаря на въпросите със свои въпроси и е световен шампион по „А какво ще кажете за...?“ Той много бързо сменя темите. Питаш го за корупцията в Русия, а той започва да обсъжда корупцията в Украйна.

преди 3 минути, miro20 написа:

Питаш го за корупцията в Русия, а той започва да обсъжда корупцията в Украйна.

Я го дай насам това интервю Истино.

преди 21 минути, miro20 написа:

Да, ако прочетеш статията от "Политико" която цитирах за "зад кулисите " на интервюто , там именно се споменава този метод и "тактика" на Путлер, когато няма отговор на неудобен въпрос , да се извърта с обратни въпроси :)

Той и водещия го прекъсваше умишлено непрекъснато ама кой да го види това...пък и ти май пак преувеличи, да не кажа излъга ,че се бил изпотил Путин...

преди 6 часа, miro20 написа:

А това е прословутия журналист който изпоти Путя.

Очаквах да видя неудобни въпроси, не да гледам журналиста как мига на парцали и онемява от притеснение понеже няма отговор ... иначе клубЗ кърти мивки със заглавието си. 

преди 22 минути, BMW Маниак написа:

Я го дай насам това интервю Истино.

Горе в поста ми съм дал интервюто. Взето от връзката на Ментата в предния пост.

Ма ти наистина ли приемаш заглавията буквално :) :) :)

Кво да говорим повече....

преди 8 минути, miro20 написа:

Не аз ти ги приемаш и пускаш такива цитати. Хлъзгав си ,хлъзгав....ето ти пак цитат от поста ти.

преди 6 часа, miro20 написа:

А това е прословутия журналист който изпоти Путя.

Та личи си кой се води по-заглавието. Жалък и дребен манипулатор си. 

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Цитирам заглавие от медия

Цитат

Ето как австрийският водещ Армин Волф направи запомнящо се интервю с президента на Русия

Проблеми ли имаш с това ?? :) :)
Прекрасно си личи кой се гърчи и манипулира с простотии :)

Ниска топка никси, ниска... постгарай се повече. То и без това не влзиаш тук за друго, а " как да изтролим Миро" :)

преди 12 минути, miro20 написа:

Цитирам заглавие от медия

Проблеми ли имаш с това ?? :) :)
Прекрасно си личи кой се гърчи и манипулира с простотии :)

Ниска топка никси, ниска... постгарай се повече. То и без това не влзиаш тук за друго, а " как да изтролим Миро" :)

Нямам проблем. Писах,че кърти мивка заглавите в клубЗ , ама излезе партенка миризлива ,същата като тебе. 

Влизам да прочета нещо,че нямам време да ровя из нета за новини и какво виждам? Виждам един "оборващ" трол, а такива не ги харесвам. Ама хич не ги харесвам.

Карай дращи си, дано нещо е капнало от празните ти отговори към мене. Не ниска топка, ти не си и топка бре Мента! ;)

преди 1 час, miro20 написа:

Когата го има първоизточника "на живо" както е в случая , няма никаква нужда от твоите и чужди тъпизми . Всеки сам може да види , да чуе и прецени сам за себе си.....

Както и присъстващите в залата - на Путин , а не на журналиста ръкопляскаха . Ръкопляскаха на мисленето и казаното от Путин , а не на кой се е изпотил и кой не за съществена разлика от теб . А на тях няма как да да им припишеш русофилия или каквато друга тъпотия ти изчурулика из главата....

Т.е. заглавията и разни други измислени "материали" си ги заври там дето слънце не огрява - прилича ти !.....И за да не се получат "недоразумения" , в кошчето за боклук искам да кажа...:lol6:

Отново спипан в опити за дезинформация. Тъжна работа. Чак започвам да му съчувствам и ми се иска поне веднъж да успее да ме излъже. От жалост.

Няма никаква дезинформация , приятели :)

Интервюто си е налице, както и "зад кулисите" на това интервю за "изпотяването на Путлер"  , дадено от... самия журналист. в оригинал и натура. :)

Гърчете се, не ми пречите :)

преди 2 часа, by_chechi написа:

Т.е. заглавията и разни други измислени "материали" си ги заври там дето слънце не огрява - прилича ти !.....И за да не се получат "недоразумения" , в кошчето за боклук искам да кажа...:lol6:

Страннно... контейнера за боклук навън е огрян в по голямата част от деня от слънце... Опита  ти за оригиналничане пак не мина...

тролченца.. кво да ги прайш... само се чудят как да се заядат , как да изтролят, как да се "направят на умни".

Чечи, преклонна главице, не вървиш....

преди 17 минути, miro20 написа:

Интервюто си е налице, както и "зад кулисите" на това интервю за "изпотяването на Путлер"  , дадено от... самия журналист. в оригинал и натура. :)

Не е добре човек да живее само с фобии и фантазии. 

В поста дадох интервюто и всеки може да прецени кой, и дали се гърчи, изпотява или прочие измислици на клубЗ и немислещите му фенове. 

В това си абсолютно прав.Всек иможе да си прецени.

И аз това казвам - и интервюто си е налице, и интервюто с журналиста.

И това че бе едо от най трудните "изпотяващи" интервюта на Путлер.

Все пак това не са служителите му от РТ, нито своя човек с удобни въпроси  Оливър Стоун от едни други поръчкови интервюта , където свободно Путлер да си лее лъжите и пропагандата.

Радвам се ако и в бъдеще ще е така.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.