Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

преди 10 часа, M.Николов написа:

"Сега" си измислят, няма думата "врагове" в цитирания списък!

мъ как си изсмукваш оправдания от пръстите си ... :giggle1::giggle1:

Включили са ни във всякакви възможни списъци и категории които според рашистите са антируски , той ми се радва че нямало думата "враг" ....

хахаха

:)

За рубриката "санкциите нямат ефект " и "само стимулират рашистката икономика"

- Закриват или замразяват големи проекти за втечнен газ

https://www.moscowtimes.ru/2024/09/23/v-rossii-iz-za-sanktsii-nachala-zamorazhivat-krupnie-spg-proekti-a142863

• Отговори 16,5k
  • Прегледи 666,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• Жив и здрав още дълги години, защото светът има нужда от него!

Публикувани изображения

преди 1 час, miro20 написа:

мъ как си изсмукваш оправдания от пръстите си ... :giggle1::giggle1:

Включили са ни във всякакви възможни списъци и категории които според рашистите са антируски , той ми се радва че нямало думата "враг" ....

хахаха

За рубриката "санкциите нямат ефект " и "само стимулират рашистката икономика"

- Закриват или замразяват големи проекти за втечнен газ

https://www.moscowtimes.ru/2024/09/23/v-rossii-iz-za-sanktsii-nachala-zamorazhivat-krupnie-spg-proekti-a142863

ГЛупости !

Обобщение на "безаналоговата" ракета Сармат

Общо взето няколко неуспешни опита, а единствения успешен е продължил 2 мин на разтояние 35 км след което е загубила управление .

Най важното при сегашния взрив е че е унищожена единствената тестова площадка :giggle1:

Треперииии загниващ Запад !!!

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 2 часа, miro20 написа:

Обобщение на "безаналоговата" ракета Сармат

Общо взето няколко неуспешни опита, а единствения успешен е продължил 2 мин на разтояние 35 км след което е загубила управление .

Най важното при сегашния взрив е че е унищожена единствената тестова площадка :giggle1:

Треперииии загниващ Запад !!!

фейк ...

преди 6 минути, Т.Христов написа:

фейк ...

Да, бе. кратерчето останало от Сърмата виждаш ли го?

sarmat-failure.jpg

а единствения успешен е продължил 2 мин на разтояние 35 км след което е загубила управление .

Хубава скорост в развила ракетата. Доста добре като за междуконтинентална балистична. Колко ли време са я чакали за да стигне до Камчатка? Датата е 20 април 2022г., а ти си просто лъжец.

А това е мн интересно разбира се.

При взривовете на складовете бил ликвидиран ирански генерал посредник в доставките

:yanim:

преди 13 часа, miro20 написа:

При взривовете на складовете бил ликвидиран ирански генерал посредник в доставките

Предполагам може да си преведеш какво пише на снимката? Пише фалшива новина....

Никой ли не им е казал че моблизация няма ??? :giggle1:

мъ как може така да дискредитират армията :)

Невероятно.

И Соловьев трябва да бъде съден за дискредитиране на армията

как така ще иска оставка на главнокомандващия ?!?!?:giggle1:

Мирчолина, пак ли цитираш този соросоиден сайт, в който пишеше че трябва да премахнем ''Аз съм българче'' за да не дразним децата на мигрантите?

Как не те е срам, отрепко антибългарска?

Морско-въздушното страшилище на всички океани "Адмирал Кузнецов" вече не е в строя.

Екипажа от 1500 човека е пратен а украинската месомелачка на харьковско и покровско направление :

...лов на фашистки кучета-

...какво си играят да ги задържат...че процеси...?...

...то се вижда че продажниците имат остър недостиг на олово в организЪма...

Русофобията на Миро изглежда му създава притеснения и безпокойства?   

преди 2 часа, _nib_ написа:

...лов на фашистки кучета-

фашистите рашисти са в Кремъл бре :hush:

ти от клиповте които цитираш разбра ли нещо ?

преди 2 часа, attj написа:

Русофобията на Миро изглежда му създава притеснения и безпокойства?   

Къде видя русофобия ? просто цитирам провалите на рашистките ви новофашисти от Кремъл и ... житие битие бедного россеянея... :)

Виж например още с какво ще ви натоварят :

Цитат

В России готовятся ввести уголовное наказание в виде лишения свободы на два года за оскорбление чиновников в интернете или СМИ. Соответствующий поправки к Уголовному кодексу подготовил глава комитета Госдумы по безопасности и противодействию коррупции Василий Пискарев, пишет ТАСС со ссылкой на копию законопроекта.

Поправки предлагается внести в статью 319 Уголовного кодекса, которая касается ответственности за публичное оскорбление представителя власти при исполнении своих должностных обязанностей или в связи с их исполнением.

На данный момент за это предусмотрены штраф до 40 тыс. руб., обязательные работы на срок до 360 часов или исправительные работы на срок до года. Сумму штрафа предлагается удвоить до 80 тыс. руб., максимальный срок обязательных работ увеличить до 460 часов, а срок исправительных работ — до двух лет.

Предлага се / според ТАСС и законопроекта / да се наказват още по строго отколкото до сега , за обида на държавни чиновници .

т.е. ако ти , другарко рашистке , посмееш да недоволстваш срещу малоумните ви управници и администрация  в интернет или медии , това разбира се е обида за тях, значи отиваш на минимум 2 години затвор.

Чиституууу

:yanim:

Та.. според твоята логика.. .русофобията е май единствено и само от вашите управници и законотворци .. а ?

фашистите рашисти са в Кремъл бре :hush:

Така ли? В чия армия има/ше цял полк с нашарени от глава до пети с нацистки свастики бойци?

Чий лидер отиде чак до Канада за да ръкопляска на бивш СС-овец в тамошният Парламент?

Ми че то за Укрия и Зелю иде реч бре :hit:

Та къде викаш че били фашистите?

преди 19 часа, miro20 написа:

Къде видя русофобия?

Mирко, ти си доказан фейкомет и страстен русомразец!

image.png

Руснаците се готвят да махнат дарвинизма от учебниците - дали насериозно или това е поредната провокация на карикатуриста Альоша Ступин

Ето и поредната провокация на краварите към България, затова смело към руслямистан, там ни е спасението.....

image.png

преди 4 часа, Flashback написа:

а ти си доказан предцатрел -- все пак той не е чак толкова гнусен предател като теб:)

Да взема и аз да поцитирам западна преса че нещо @Flashback мина само на съвецка и остави дупка че

UK tells Putin: You’re a slave-owning mafia boss

British foreign secretary invokes legacy of slavery as he attacks “imperialism” of Russian leader.

https://www.politico.eu/article/uk-vladimir-putin-david-lammy-diplomacy-slave-mafia-state/

Едно време какви дипломати имаше а сега .... Развалиха я тая амгло-саксония от как почина бабата...

на 25.09.2024 г. в 18:12, Flashback написа:
на 24.09.2024 г. в 23:06, miro20 написа:

Къде видя русофобия?

Тези с IQ на ниво "възраждане" / аз не знам да има по ниско по принцип/ никога няма да разберете каква е разликата между русофил и путинист.

Аз съм путиномразец. Но прекрасно зная руски и съм живял много години и познавам много руснаци и манталитета им. За разлика от повечето тук промити копейки дето бъкел руски не разбират а четат единствено и само смляна за тях удобна рашистка пропаганда.

Именно такива се мислите по погрешка за русоФИЛИ, а мен за русоФОБ. Точно обратното !

Както мразя и репресивния режим в Кремъл който между другото е най русоФОБСКИ !  най вреден за държавата и руснаците.

Но не се напъвай да ме разбираш... не можеш.

Ето какво причинява този русоФобски кремълски режим  :

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.