Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

преди 8 минути, miro20 написа:

Аз съм путиномразец. Но прекрасно зная руски и съм живял много години и познавам много руснаци и манталитета им. 

Стой далече от донски казаци.   Нищо няма да остане от радиоточката от Киев.   Тези в Киев  поне го правят заради 350 милиарда долара от Запада.  Ами ти !?  

• Отговори 16,5k
  • Прегледи 666,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• Жив и здрав още дълги години, защото светът има нужда от него!

Публикувани изображения

И още за завърналите се "герои" от "сво"

Над 240 убити и над 220 ранени от такива изперкали "герои" .

Реално престъпленията са много повече, като тези са изветните стигнали до съд.

Отделно че при осъждане пък , почти винаги се взема под внимание" бойния опит" и "държавните награди"  като смеггчаващо обстоятелство, а ако няма смъртен случай, присъдите обикновенно са условни .

В една трета от случаите пък се прехвърля и вина на пострадалите че са имали "неправоправно , незаконосъобразно поведение" .

преди 5 минути, attj написа:

Стой далече от донски казаци.   Нищо няма да остане от радиоточката от Киев.   Тези в Киев  поне го правят заради 350 милиарда долара от Запада.  Ами ти !?  

А не мислиш ли че един ден тези твои любими донски казаци сами ще обесят бункерния крмълски  плъх за топките ??

Маруся ще ти отговори - вятърът откъм Токио вещае подобна съдба за Зеленски.  Също и за бандеровците - барабар с Миро...  

преди 37 минути, miro20 написа:

Ето какво причинява този русоФобски кремълски режим

Проблема по-скоро е този какво причинява това, което току що пускаш на всеки прочел го. Може би причинява същото като това да прочетеш как дървета и храсти попречиха на големия контранаступ миналата година. Защото и това нещо дойде от същото място.

преди 57 минути, miro20 написа:

Аз съм путиномразец.

Но не се напъвай да ме разбираш... не можеш.

Мирчолино, ясен си като бял ден!

Всички отдавна сме разбрали, че си обладан от пещерна русофобия и се нуждаеш от психиатрично лечение!

преди 5 минути, Flashback написа:

Всички отдавна сме разбрали, че си обладан от пещерна русофобия и се нуждаеш от психиатрично лечение!

а  ти си обладан да си подчиняваш на САЩ и да ходиш там на инструктаж

преди 3 часа, maxthon написа:

Проблема по-скоро е този какво причинява това, което току що пускаш на всеки прочел го. Може би причинява същото като това да прочетеш как дървета и храсти попречиха на големия контранаступ миналата година. Защото и това нещо дойде от същото място.

ко речи ко ?

:) :)

Виждам "е този какво причинява това което току що пускам на всеки прочел го  като теб" че.... "причинява достатъчно когнитивен дисонанс " в тролската ти промита платена кратуна :)

Много повече отколкото дървета и храсти да влияят на каквото  и било :)

ама гърчи се мурзилка... това ти е рабтоата.. съвестта ти  е заровена далеч от работното място . Отдавна съм го разбрал.

Ако имаше такава, отдавна както бях споменал наскоро , бихте обесили вашия недофюрер путлю  за топките... ама май вие нямат топки и си траете..

преди 3 часа, Flashback написа:
преди 4 часа, miro20 написа:

Аз съм путиномразец.

Но не се напъвай да ме разбираш... не можеш.

Факта че си филтрирал основното от поста ми, показва че наистина няма нужда да се напъваш   копейка :)

Хал хабер си нямаш нито от руски език, нито от руска култура, нито познаваш жив руснак , нито си стъпвал, нито би живял в рашистан, но си даваш г''за на путлю и се мислиш за русоФИЛ . А си просто една малка изключително неграмотна копейка :)

Викат ви "изрожденци " .

Които освен че се пишат русоФЛИ без да познават бъкел руски , хал хабер си нямат и от истинската българска история , и най вече защо истинските Възрожденци са били против имперска Русия.

Срам .

толква объркани промити лоботомирани от рашистка антибългарска пропаганда хора, рядко могат да се видят . Каквито сте вие.

преди 7 часа, miro20 написа:

ко речи ко ?

Същото.... Последните няколко години доказаха как британските учени (онези от вицовете) са се разпространили из всякакви институции там. Разузнаване, министерства.....

Къде казвате е несменяема фашистка хунта ??

GYTUlgXXUAAl7t-?format=jpg&name=medium

преди 6 минути, miro20 написа:

Къде казвате е несменяема фашистка хунта ??

Фашистката хунта е в Киев. Там има/ше цял полк с нашарени с фашистки свастики бойци, и тамошният шеф-диригент пътува чак до Канада, където отдаде почести и ръкопляска на бивш СС-овец. ФАКТ!!! 

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Фашистката хунта е в Киев.

Тц. Във всички цивилизовани страни Зеленски е приет като световен уважаван лидер, иникой не вижда никакви фашисти нито хунти .

Снимката по горе е показателна като хронология къде е несменяемата фашистка хунта.

:)

Гърчи се фейкомет :)   Пак си в абсистенция и не си си пил хапчетата щом почна с изблиците и простотията си :)

преди 7 минути, miro20 написа:

Тц. Във всички цивилизовани страни Зеленски е приет като световен уважаван лидер

Снимката на западните лидери, издебнати в момент в който си мислят че никой не ги снима е показателна за това колко "уважаван" е Зелю:

zelenski-1.jpeg.5c0c340f24f48e56abfb5b1ce641bef6.jpeg

---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  

преди 7 минути, miro20 написа:

иникой не вижда никакви фашисти нито хунти .

Това че се правиш на луд, не може да обори долните ФАКТи:

преди 9 минути, ivottoshev написа:

Фашистката хунта е в Киев. Там има/ше цял полк с нашарени с фашистки свастики бойци, и тамошният шеф-диригент пътува чак до Канада, където отдаде почести и ръкопляска на бивш СС-овец. ФАКТ!!! 

тощеееф.. върви си пий хапчетата... :)

Пак извади стара спекулативна снимка

Ето ти повече снимки от самита на Нато във Вилнюс :

https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&sca_esv=8536d3cccb765549&sca_upv=1&sxsrf=ADLYWIIqnhVKt8k2JAfqlLWVoY8yBSOwjA:1727467956195&q=саммит+нато+вильнюс&udm=2&fbs=AEQNm0AjEEwDY3dgOAZwRXicvDRaq3UMmjETFUKxP1SEeKzfF56FQzFLujvbXiBw6s0yQIltcsJIvb4RojdUKUl6akOZajvd6UvDY1hNwmvvlEnrtvFiwR4ciFn_XL4yRxTR7uPNAPxcan6APJ1u6f_6rDsSP3CTt7HaRTcCDWlhBYXn8Rsxz50IYWUR_MZ0sV75Am2QOW_R_FwmeBVKBz-lg5fB0kQKV5nABwsJxcbIxTdEC211iUY&sa=X&ved=2ahUKEwic9I7P9-OIAxVNS_EDHXn5Ge0QtKgLegQIEhAB&biw=1728&bih=922&dpr=1.25

:)

преди 3 часа, ivottoshev написа:

ова че се правиш на луд, не може да обори долните ФАКТи:

Фашистката хунта е в Киев.

Това какво е казал осрания тошеффф не го прави факт :) 

преди 1 час, miro20 написа:

Пак извади стара спекулативна снимка

Айдеееее, пак започна да отричаш снимки, само защото не ти харесва какво се вижда на тях  :lol6:

Не разбра ли че не вървиш, г-н Вечно Насраний? Но пък си забавен. Това не мога да ти го отрека :)

преди 9 часа, ivottoshev написа:

Айдеееее, пак започна да отричаш снимки, само защото не ти харесва какво се вижда на тях  :lol6:

Не разбра ли че не вървиш, г-н Вечно Насраний? Но пък си забавен. Това не мога да ти го отрека :)

Разгледа ли всички снимки от самита ? и после ела ми говори кой е насран и вечно наврян където кучето се облизва :)

По темата :

GYf-h9CXcAEKd48?format=jpg&name=900x900

:yanim:

Разгледа ли всички снимки от самита ? и после ела ми говори кой е насран и вечно наврян където кучето се облизва :)

Ти май не прочете поста ми. За пред камерите е ясно. Истината си проличава когато си мислят че никой не ги снима.

Насраний, не спори със снимки, колкото и да не ти харесва какво се вижда на тях. Не можеш да спечелиш  :topsecret2:

на 9.09.2024 г. в 10:32, maxthon написа:
на 9.09.2024 г. в 10:17, БаалБек написа:

Рекордна финансова загуба, западните технологични санкции и отказът на Китай да подпише нов договор за доставка на руски газ провалиха плановете на "Газпром" за арктическите местонаходища.

Китайците си пазят находищата. Вече си ги смятат за техни. Бавно и постепенно ще откъснат тези богати на ресурси земи от РФ.

А когато Сашо Дончев лъже какво го правим?

И Фобрс яко лъжат. 

image.png

И Фобрс яко лъжат. 
image.png
И като са изхвърчали от класация за най-печеливши компании това автоматично означава, че са на загуба? Понеже това пишеше в статията на Сега, която публикува. В случая Фобрс (които и да са те) не могат по никакъв начин да потвърдят написаното в Сега.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Ти май не прочете поста ми. За пред камерите е ясно. Истината си проличава когато си мислят че никой не ги снима.

Насраний, не спори със снимки, колкото и да не ти харесва какво се вижда на тях. Не можеш да спечелиш  :topsecret2:

От този самит изтече много вода. Да, видя се наистина кой кого подкрепя - Да, Зеленски беше и си остава един от най уважаваните световни лидери.:hush:

А ти си реви над спекулативни снимки  колкото искаш :) :)

По темата , ето на къде ни теглят всички продажи копейки :

GYjhNT-XsAArvuo?format=jpg&name=medium

рашистан на 4-то място по корупция. Хайде, поднапънете се още малко.... :) :) :)

преди 2 часа, maxthon написа:

И като са изхвърчали от класация за най-печеливши компании това автоматично означава, че са на загуба? Понеже това пишеше в статията на Сега, която публикува. В случая Фобрс (които и да са те) не могат по никакъв начин да потвърдят написаното в Сега.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Ами ти сама си отговаряш на спекулацията.

Да, има печалба но по рейтинг на ПЕЧАЛБАТА е извън 100-те.

И както пише и в твоята статия, "излезли са от загуба" , което пък аз го разбирам като твое признание че са били на загуба до сега :hush:

преди 23 минути, miro20 написа:

Зеленски беше и си остава един от най уважаваните световни лидери.:hush:

Мдаааа, уважаван е, но само за пред камерите. В реалният живот, когато си мислят че никой не ги снима, положението с "уважението" е такова:

zelenski-1.jpeg.23d0fd4cebc888e0946a152a4e9697b4.jpeg

От този самит изтече много вода. Да, видя се наистина кой кого подкрепя - Да, Зеленски беше и си остава един от най уважаваните световни лидери.:hush:

А ти си реви над спекулативни снимки  колкото искаш :) :)

По темата , ето на къде ни теглят всички продажи копейки :

GYjhNT-XsAArvuo?format=jpg&name=medium

рашистан на 4-то място по корупция. Хайде, поднапънете се още малко.... :) :) :)

В УХраина няма никаква кУрупция !!!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.