Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

преди 1 минута, miro20 написа:

открита подкрепа към протестиращите на площада е

Тоест намеса във вътрешните работи на друга държава. После дойде и признанието за това какви пари са изхарчени (неофициално са доста повече) за тази намеса. Благодаря ти, че сам се затапваш като даваш аргументи в моя полза.

• Отговори 16,5k
  • Прегледи 666,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• Жив и здрав още дълги години, защото светът има нужда от него!

Публикувани изображения

преди 22 минути, miro20 написа:

Не споря със снимки, а се смея на простотията ти че раздаване на курабийки и открита подкрепа към протестиращите на площада е... "организация на едногодишните протести на Майдана" .

Леле колко си празен, не е истина ... :)

Не е истина как се закопа сам :wub:

Как ще дефинираш откритата подкрепа за фракция, целяща свалянето на законно избрано правителство на чужда суверенна държава?

Уникална архитектура за която може само да завиждаме в Якутия

Богат регион, а не ми се мисли за бедните. Направо ми иде да си взема билет и да отида в този земен рай.

Дори руZките гейове се подиграват на 2-рата армия в света:

Ох забравих че такива нямаше там. Еми не ми се получи смешката. Баба Пенка сега ще ме поправи.

преди 1 час, kosyo написа:

Дори руZките гейове се подиграват на 2-рата армия в света:

Ох забравих че такива нямаше там. Еми не ми се получи смешката. Баба Пенка сега ще ме поправи.

хахаха :)

Забележи ... Може да ги закрият единствено и само заради "дискредитиране на армията" . Не за друго, не за това че са сборище на джендъри, гейове и  т.н. и т.н..

Къде останаха глупосите че рашистан са върли пазители на  "традиционните християнски и семейни ценности"  ??

:)

на 5.10.2024 г. в 17:47, ivottoshev написа:
на 5.10.2024 г. в 17:23, miro20 написа:

Не споря със снимки, а се смея на простотията ти че раздаване на курабийки и открита подкрепа към протестиращите на площада е... "организация на едногодишните протести на Майдана" .

Леле колко си празен, не е истина ... :)

Не е истина как се закопа сам :wub:

Как ще дефинираш откритата подкрепа за фракция, целяща свалянето на законно избрано правителство на чужда суверенна държава?

не другарю спекулант.

Осра се с тази снимка и сам си го разбираш, ама няма накъде да бягаш.

Снимка с курабийки в подкрепа на демократични искания и протести НЕ Е организация на преврат или организация на каквито и да е протести .

Гърчи се копейка :)

Толкова е мило Косьо да подава топката а Миро да е поема..

Красота. Продължавайте в тоя дух.

преди 5 минути, Киро Н. написа:

Толкова е мило Косьо да подава топката а Миро да е поема..

Красота. Продължавайте в тоя дух.

Коментирам темата. Ти нещо имаш ли да кажеш за "традиционните руски семейни ценности"  и за гей клубовете там ?

Нещо свежо и от Федосия/Крим

Пак някой е пушил на неположените за това места , и то на три различни нефтохранилища в базата

Човека играещ Наливкин е починал вчера. Гадно - харесваше ми.

В новом деле экс-замминистра обороны Иванова фигурирует растрата при покупке двух паромов для Керченской переправы, уточнили правоохранители.

Также правоохранители сообщили, что Иванов является организатором растраты свыше 3,2 млрд рублей у банка "Интеркоммерц".

Показания на Иванова по делу о растрате свыше 3,2 млрд рублей банка "Интеркоммерц" дал его экс-подчиненный Филатов.
© ТАСС

Тия  украинци как корумпират само- не е истина направо.

Косе

Ко каза Ко ???

Аз един знам - с яйцата - ето го тук в някакво градче наречено Ница - тъгува за родината

А щеше да кара танк ....

SxwJMeno72r_iG_x285n0k3XyIXAzbE67m7Tn1JG5Hx64z-5LPHUJbcH30Qz6txb_fd-gojNPJtUD7xfHTazg0yi.jpg

ministr-oborony-ukrainy-reznikov-na-tanke-leopard-0gv7xvhg-1685711341.jpg

преди 2 часа, miro20 написа:

Снимка с курабийки в подкрепа на демократични искания и протести НЕ Е организация на преврат или организация на каквито и да е протести .

Мдааа, то е "раздаване на хуманитарна помощ на гладуващите протестиращи"

Как не се сетих по-рано  :question:

хаха

Хакнали са някои основни пропагандни рашистки канали :

УАЗ идет по пути Volkswagen, Jeep и Mini: отечественный производитель внедорожников отказался от хромированной эмблемы

Тъкмо мислех да си взема и ги развалиха...

Младото поколение хитлерюг.... пардон, юнармия

Деца на колене във формата на името на фюрера си .

Такова и Хилер не би се сетил

Голямо лизане и от "големите" - отрядите на путлю :)

Ким си гризе ноктите от яд.... :)

Просто съм безмълвна..................

Цитат

Коментарите под публикацията в X на която се базира тази "новина" са уникални. Планктона вече тотално изплиска легена. MI6 не е нужно да пуска партенки как Путин бил умрял, то планктона вече сам си снима някакви бързащи коли из Москва и почва с вуду заклинания и молитви това да е катафалката на Путин. Има даже някакви хора, които казват на децата си да пишат писма до дядо Коледа с пожелание Путин да умре. Чак е плашещо какви откачалници се разхождат сред нас.

Прочети още на: https://www.dnes.bg/rusia/2024/10/08/policiia-i-lineiki-letiat-kym-kremyl-kakvo-se-sluchva.622662,18

преди 1 час, Anneliese написа:

Просто съм безмълвна..................

Какви катафалки бре... И аз го видях видеото много преди теб , но не сметнах за нужно да го коментирам, тъй като ПОВЕЧЕТО коментари са... "някой е прекалил с алкохола на РД на фюрера"

хахаха :)

По скоро ме тревожи че не се притесняваш деца на колене да изписват името на Вожда, на "нашия ,май  фюрер"... :)

И всякакви  подобни малоумщини в стил "възхвала на Ким от Сев.Корея" .....

Само да добавя ако сте пропуснали...путлю забрани и перепись нселения, т.е. редовните преброявания на населението

Защо ли ?

Защото ще лъснат колосалните згуби на рашистката армия

преди 6 минути, miro20 написа:

Само да добавя ако сте пропуснали...путлю забрани и перепись нселения, т.е. редовните преброявания на населението

Защо ли ?

Защото ще лъснат колосалните згуби на рашистката армия

Тия същите хора миналата година написаха как дървета и храсти пречат на великия контранаступ. Явно са се учили от украинците как да говорят глупости. Или пък е обратното? Може и да е взаимно.

преди 52 минути, Киро Н. написа:

Косьо пак плякаш

А а ти си си такъв - троп троп

Чакай сега аз ли съм виновен че пишат хората? Баба Пенка ли ти го каза това? Аз ако искаш мога да ти кажа че тия западняците пишат че понеже санкциите не работят и сега спрели Су-57 .  Ама ще изчакам цитиращия само западна преса да ги цитира :). Ми не ми е само аз да съм виновен за всичко нали така?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.