Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

преди 14 минути, Sliderum2 написа:

Я, куцьо, виж как постепенно започваш да открехваш нещата. Може в крайна сметка да се стигне и до истината. Дано, ама надали.

Прекрасно, сега изяснили ти се? Много шепнат тия ботове - и на депутати и на руZки "жълти" сайтове.  Само на тебе нищо не ти говорят, ама следващия път в  Москва- отиди и лично на ушенцето да ти го обяснят. Може и да ти се отвори западния мироглед :)

https://discord.ru

Интересно...

• Отговори 16,5k
  • Прегледи 666,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• Жив и здрав още дълги години, защото светът има нужда от него!

Публикувани изображения

Гениааално измислено.

Ким ще праща пушечно месо, което поради отчетливите не-руски ине-европейски  черти, ще бъде представяно за "буряти"

преди 18 минути, miro20 написа:

Ким ще праща пушечно месо, което поради отчетливите не-руски ине-европейски  черти, ще бъде представяно за "буряти"

Спокойно украинската пропаганда и кореец ще покаже....

преди 1 час, maxthon написа:

Спокойно украинската пропаганда и кореец ще покаже....

То и "геранте' не бяха"шахеди" ... то и севернокорейски снаряди нямаше...

мдааа... :)

Путин и Тръмп вероятно ще се споразумеят за Украйна.  Обаче Израел е неконтролируем в близкия изток ,  а  САЩ  нямат  сили да спорят едновременно  с подкрепящите арабите   Иран -Турция-Китай - Русия.    Може да стане като в Сирия.

Нито един българин не избяга в Русия от "неолибералните политики"

https://www.segabg.com/hot/category-foreign-country/nito-edin-bulgarin-ne-izbyaga-rusiya-neoliberalnite-politiki

Излагате се другари! Поне един за цвят няма ли?

преди 1 час, BANKATA написа:

Тлва е понеже СВО върви по план.

Чакам да покажат някой тувинец или бурят и той да се окаже кореец.

Само аз ли чета такива работи или на вас не ви харесва да се споменават

https://www.moscowtimes.ru/2024/10/14/hudshii-stsenarii-dlya-rossii-saudovskii-prints-otkazalsya-ehat-kputinu-nasammit-briks-iprigrozil-obvalit-neft-do50-a144852

преди 3 часа, maxthon написа:

Не се и съмнявам че корейците ще ги определиш на славянски руснаци

Аз нищо няма да определям. Ще почакаме малко и ще видим кой ще ги определя хората за корейци... Примерно ти ще си от първите възпалили се...

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

преди 1 час, parmobil написа:

Само аз ли чета такива работи или на вас не ви харесва да се споменават

https://www.moscowtimes.ru/2024/10/14/hudshii-stsenarii-dlya-rossii-saudovskii-prints-otkazalsya-ehat-kputinu-nasammit-briks-iprigrozil-obvalit-neft-do50-a144852

Всичко съм очаквал, но точно ти да пуснеш тук линк от този сайт - е те т'ва не съм очаквал. Се си мислех че си на едно ниво по-горе от Лоботомир20, Ванката и Дзвяра, ама май съм се излъгал :(

преди 1 час, maxthon написа:

Аз нищо няма да определям. Ще почакаме малко и ще видим кой ще ги определя хората за корейци... Примерно ти ще си от първите възпалили се...

В редиците ви се присъединява братския ви северно корейски народ. Имате договор за взаимна отбрана. Нещо против ли имаш съюзника си?

В редиците ви се присъединява братския ви северно корейски народ. Имате договор за взаимна отбрана. Нещо против ли имаш съюзника си?
Както вече казах чака се само кой бурят ще бъде посочен за кореец

преди 4 минути, maxthon написа:

Както вече казах чака се само кой бурят ще бъде посочен за кореец

А според теб корейците биха ли имали нещо против да се включат да ви помагат? Нали имате договор за взаимна защита?

https://www.theguardian.com/world/article/2024/jun/19/russia-and-north-korea-sign-mutual-defence-pact

А според теб корейците биха ли имали нещо против да се включат да ви помагат? Нали имате договор за взаимна защита?
https://www.theguardian.com/world/article/2024/jun/19/russia-and-north-korea-sign-mutual-defence-pact

Договора си е договор. Къде са корейците в Украйна? Еленски имал доказателства.... Уж

преди 1 минута, maxthon написа:

Договора си е договор. Къде са корейците в Украйна? Еленски имал доказателства.... Уж

Както не е достатъчно чернокож да умре в Украйна, за да кажат че НАТО си вкарало официално армия в Украйна, така и някой с по-дръпнати очи е от Северна Корея. Това не пречи обаче да има частни наемнци. Ким ще прати малко войничета да загинат в Украйна, има си милиони такива, там всички работят за армията и животът няма стойност, а а в замяната им ще получи свежи долари и помощ за ядрената си програма както и до сега печелеше от продаването на военна техника. Тия договори, официални посещения и размяна на целувки между двамата съветски лидери не са случайни.

преди 5 часа, maxthon написа:

Ше пратят трупа в биолабораториите за изследване на ДНК :wub:

Както не е достатъчно чернокож да умре в Украйна, за да кажат че НАТО си вкарало официално армия в Украйна, така и някой с по-дръпнати очи е от Северна Корея. Това не пречи обаче да има частни наемнци. Ким ще прати малко войничета да загинат в Украйна, има си милиони такива, там всички работят за армията и животът няма стойност, а а в замяната им ще получи свежи долари и помощ за ядрената си програма както и до сега печелеше от продаването на военна техника. Тия договори, официални посещения и размяна на целувки между двамата съветски лидери не са случайни.
Всеки с дръпнатите очи ще бъде кореец от тук нататък. Без значение, че от близо три години вече са там.

преди 1 час, ivottoshev написа:

Всичко съм очаквал, но точно ти да пуснеш тук линк от този сайт - е те т'ва не съм очаквал. Се си мислех че си на едно ниво по-горе от Лоботомир20, Ванката и Дзвяра, ама май съм се излъгал :(

Кое е невярното? Остави това, ама допреди месец- два и за нова валута с плам се говореше тук, но и това изветря.

на 8.10.2017 г. в 23:49, Джугашвили написа:

Валкирия е операция за свалянето на Хитлер от власт от негови приближени!!! Даже за физическото му унищожение!!! Неуспешна за щастие на някои и нещастие на други хора!!! Та сам си я питай!!!

Валкирия е героиня от скандинавката митология - жена войн. 

преди 2 часа, BANKATA написа:

Наемници има всякакви. На страната на Украйна се бият много поляци, американци, грузинци и канадци. Има и такива, които го правят не заради парите, а заради тръпката. Свят широк, идиоти много....

На страната на Русия също се бият наемници, включително и от Северна Корея. Водят се наемници, защото са неофициално там. Отишли са за едното ядене, защото както вече писах в Северна Корея храната е кът. Там почти няма дебелаци...  П.П. Тия ги разбирам. Поне да се наядат преди да умрат. 

преди 38 минути, N1K17Y написа:

Ше пратят трупа в биолабораториите за изследване на ДНК :wub:

Може да е някой избягал или дете на избягали от режима в Северна Корея и придобил руско гражданство. Отишъл да защитава втората си родина човекът, но нямал късмет на фронта...

преди 51 минути, parmobil написа:

Кое е невярното? Остави това, ама допреди месец- два и за нова валута с плам се говореше тук, но и това изветря.

Не знам. Да не мислиш че ще отворя линк, които се вижда че е от там? Това е все едно да прочета нещо от нашенските "Пик" и "Блиц"

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.