Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

преди 21 часа, БаалБек написа:

Брех как укропропагандата веднага свърза две събития, нямащи нищо общо по между си. За жалост обаче, опорката се оказа опровергана от линк в самата статия:

Цитат

През септември тази година Росселхознадзор се обърна към своите казахстански колеги с искане да спре издаването на фитосанитарни сертификати за редица регулирани продукти, внасяни в Русия. Но издаването на фитосанитарни сертификати, както и случаите на откриване, продължиха.

:giggle1:

• Отговори 16,5k
  • Прегледи 666,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• Жив и здрав още дълги години, защото светът има нужда от него!

Публикувани изображения

преди 15 часа, ivottoshev написа:
на 18.10.2024 г. в 21:48, БаалБек написа:

Брех как укропропагандата веднага свърза две събития, нямащи нищо общо по между си.

Политико било укропска пропаганда ? :)

преди 15 часа, ivottoshev написа:

През септември тази година Росселхознадзор се обърна към своите казахстански колеги с искане

Аха... и съвсем "случайно" чакаха цял месец и съвсем "случайно" забраните влизат в сила в деня в който Казахстан отказва да е в БРИКС ?

Ама разбира се че нямало нищо общо .. хаха :)

преди 7 минути, miro20 написа:

Аха... и съвсем "случайно" чакаха цял месец и съвсем "случайно" забраните влизат в сила в деня в който Казахстан отказва да е в БРИКС ?

Ами съвсем случайно казахите са имали някакъв срок да изпълнят разпоредбите, и съвсем случайно те не са го спазили. Също така не става ясно какво би се случило, ако съвсем случайно бяха изпълнили предписанията.

преди 8 часа, ivottoshev написа:

Ами съвсем случайно казахите са имали някакъв срок да изпълнят разпоредбите, и съвсем случайно те не са го спазили. Също така не става ясно какво би се случило, ако съвсем случайно бяха изпълнили предписанията.

Тъй де... съвсем "случайно" срока изтекъл в момента в който Казахстан се отказва от БРИКС :) :) :)

По темата за битието в рашистан.. или абсурдистан е по точната дума ?

В ростовска област подарили на децата в детската градина макет на унищожения и сринат до основи , Бахмут...

С това се гордеят, с това възпитават от малки .

Тотални изроди ....

преди 22 минути, miro20 написа:

Тъй де... съвсем "случайно" срока изтекъл в момента в който Казахстан се отказва от БРИКС :) :) :)

Съвсем случайно някой им попречил да изпълнят изискванията навреме...

12.jpg

Дали разбираш че подписа ти важи изцяло за теб и всичките малоумни комундели дето само стари съветски соц плакати са ви в главите ??

:)

Междувременно , Полша закрива консулството си в рашистан заради хибридната им война и саботажи

преди 13 часа, Филипов написа:

Преди бе забавно да гледаме как другите чакат путлю, сега путлю е унижен от китайския и египетския "другар"   :) :)

Едно време какви свадби имаше , а сега..

Развалиха я тая империя.

Някой се е притеснил ог фалити. А едно Бъди надълго и широко ми обясняваше че восоката лихва не е проблем.

https://www.moscowtimes.ru/2024/10/23/bolshinstvo-predpriyatii-stanut-bankrotami-glava-rosteha-predupredil-obugroze-kollapsa-rossiiskoi-promishlennosti-a145698

преди 35 минути, BANKATA написа:

Някой се е притеснил ог фалити. А едно Бъди надълго и широко ми обясняваше че восоката лихва не е проблем.

https://www.moscowtimes.ru/2024/10/23/bolshinstvo-predpriyatii-stanut-bankrotami-glava-rosteha-predupredil-obugroze-kollapsa-rossiiskoi-promishlennosti-a145698

Тук само предупреждават за такива. В Германия се случва на практика.

на 23.10.2024 г. в 9:00, miro20 написа:

Преди бе забавно да гледаме как другите чакат путлю, сега путлю е унижен от китайския и египетския "другар"   

Тези другаре са наясно, че им пробутват клонинг от Белорусия - Василий Иванич, дърводелец IV разряд.
Оригиналният Хаяско е в фризера, за какво им да се потят пред камерите като гламари. И 4-ри дни преструвки, прегръдки и алабализми, за да стане ясно колко тона ябълки и чесън ще вкара Китай в Русия за еди колко си газ. За пироните ясно.И в същото време робите на Красноярск се обръщат към жужи, че от студ в апартаментите не могат да акат. Байден, оправи ми парното, че не мога да акам! - това в хегемона има ли го?

Вместо асфалт, таджиките трамбоват шишарки или окапал кирпич от рухнали сгради. Блядски нано-технологии. Нерде африканските канибали, нерде путинланд - все е кенеф и все е на двора.

Питанката е защо талибаните не цъфнаха на седянката?
Да наситят сбирщайна от екзотика. Нали брикс дрън-дрън ярина срещу хегемона и всеки е welcome.

Млък бе приятелче

Дойдоха ли му на крака а :)

Ще мучите в хор докато ви довърши.

Кой ще го плаши а ?

И като му дойдоха нещо решиха ли? Протоколна декларация и НИЧЕГО. А такива глупости изписахте за тази среща. Как ще види лошият Запад колко лошо му се пише. Е, видяхме - никой не подкрепи Путин. Но поне присъстваха някои президенти.

Пак цитираш без да мислиш.

Какво искаш да напишат в декларация от името на десетки страни?

Фък дъ usa ли ? Споко и до това ще дойде. 

Вече е било веднъж - пак ще стане.

Чудя ви се какво се правите на луди :)

Имат ли кинти американците като едно време ? Имат ли оръжейни заводи като едно време ? Съсипват ли съюзниците си ?

Сега чакам Миро да ми сипе една тирада за световния ред и демокрация и тези дето са отритнати.

Може да са отхвърлени - но имат злато и ракети

А с пистолет е едната ръка и торба пари в другата си сериозен фактор.

Ей тоя британски джентълмен го казва - а не е кой да е

Screenshot_2024-10-24-16-03-02-24_948cd9899890cbd5c2798760b2b95377.jpg

Кой бе Киро, кой тръгнал да му лиже петите?
От 28 поканени, довтасаха 22. Шестьорката му Вучич извъртя дупара на срещи с евролидери. СА също даде задна. Първият ден мина без Китай, Индия и южно-африканските канибали (с ушанка и жълти слънчеви очила като Пъф Деди).

Путянгата се нуждаеше от показно, че не е изгой и се целува с разни себеподобни екзотики. Тръгнал военни съюзи и измислени валути да предлага срещу хегемона. Ха ха ха!

В тази братва има два конкретни изгой, който бленуват тъпните на хаяско. Самия той и чалмата на персите -нема долари и марки, брато. Другите, дойдоха да се отъркат в краката на жълтия император и ни юан повече. Той раздава картите. Я как пропъди с ръка, като конска муха журналиста на хуило.

И гнус за болшевика Гутериш. Не отиде в Швейцария, ами се изтъпани пред един доказан военен престъпник и как му изгледа само предложенията, за дефрагментация на ООН. Да се ръгнели всякакви батки от Африка и Латинска Америка. Чантаджията, дойде да си осребри чека и ни юан повече! Ферщейн?

Пиши хегемона в кавички :) и погледни класацията на МВФ :)

Това е единствената ми забележка за конфекцията която бълваш

Вярвай ми киевските дисиденти са много по кадърни пропагандисти и пишат къде по кадърен анализ. .

Киев е велик град и обърни внимание - там ще се говори на руски

Борбата срещу руския език е най-глупавото нещо измислено в тая игра.

"Изолираният" Путин позира с още 36 лидери за снимка по време на срещата на върха на БРИКС:

GaphwFBXIAEqOFw?format=jpg&name=900x900

"БРИКС е междуправителствена организация, обхващаща 45% от световното население и 35% от световната икономика. Делът на страните от обединението в брутния вътрешен продукт на света се очаква да нарасне до 37% до края на десетилетието, а този на икономиките от Групата на седемте най-големи западни икономики (Г-7) да се свие от 30% тази година до около 28%, по данни на Международния валутен фонд."

https://fakti.bg/world/922041-putin-zapadat-razbra-che-rusia-shte-pobedi

И още двеста статии да копирате, няма как да замажете излагацията на путин и опита му да се прави на значим.

Нито индийските медии, нито китайските пишат и говорят за този фарс, състоял се в столицата на Волжска България....

преди 10 минути, Киро Н. написа:

...
Киев е велик град и обърни внимание - там ще се говори на руски

Борбата срещу руския език е най-глупавото нещо измислено в тая игра.

Хайде намали с Петко Бочаров. Тази мантра е патент на Стрелков-Гиркин.
Никой никъде не забранява да говориш на руски. От 1992г до днес живея сред "братушки" и блядския език ми стана майчин, че взе да ми бърка българския. Имал съм другарки-хохолки и другарки от Лвов. Два пъти годишно летя към дестинация по мои избор за 14 дни. И зимата на 2021г бях в Карпатите на Украина. Никой не ме плю, не ме кара да скачам, не ме нарича москал. Украински за мен е шлоькавица от словашки и руски, и въпрос на време да догониш. По пазарите разни бабета дрънката на селяндурски украински, което е подобие на лукашенковски, но и тук руския ми не ме подведе. Има хиляди клипове в тубата, как свободно се говори на руски в Киев.  На изток людете са русифицирани украинци. Скивай как превключиха на чист украински в Курска област. А?

Илюзии не храня и тази 1/5територия, която хуило превърна в руини и безлюдна пустиня хак да му е. Новите територии са бананови руски републики и издивяли жени. Не съм против Русия или руснаците, а против гнойния чекиски запъртък. Като му реже очите хегемона, да баца червеното копче и да рязка Вашингтон в кузькина мать. Видя се, че ни армата, ни сармата, ни буханки - руска шлака от фекалии, даже Шойгу било фалшиво име. Само че, не ще хуилчо да мре. Последен  скункс остана на този свят, да се крие по бункери. Да вземе, че си срине сам вилата в Сочи. Ха ха ха! Мужик на токчета, ха.

Дружинката "Козяк-Бандера-Зрада" яко се е газирала заради срещата на БРИКС в Казан, да сипя още сол в раната:

Антониу Гутериш в Казан: Световната финансова система е остаряла, неефективна и несправедлива. БРИКС ще играе важна роля за промяната ѝ

Световната финансова система е остаряла, неефективна и несправедлива. Това каза генералният секретар на ООН Антониу Гутериш по време на речта си на срещата на високо равнище на БРИКС в Казан. Той призовава за радикална реформа, по-голяма подкрепа за уязвимите държави и повече сътрудничество.

Според генералния секретар на ООН днешните глобални предизвикателства не могат да бъдат решени само от една държава. Само общности от държави могат да постигнат резултати в областта на климата и хуманитарните въпроси, както и в сферата на международната сигурност. Една от най-големите сред тези общности днес е БРИКС. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.