Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

преди 8 минути, maxthon написа:

И не може да ти се отговаря след като и ти нямаш грам доказателство за това ли? Това не го прави заяждане. Ватенката в момента при теб в стаята ли е? Бързо, че ще получиш обрив алергичен от тях. И разбира се не лъжи другия път кой на кого е скочил.

image.png.1026743e4f579c8bede627e2057b10fb.png

Показват се. И след като не се прави съответно може категорично да се сложи в графата фалшиви новини.

Еленски говори за някакви корейци и не дава грам доказателство за това. После се оказва, че аз трябва да го правя вместо него. След като лъже защо пък да не изисквам все пак да се обоснове. По обясними причини той не може да го направи тук. Та би ли го направил вместо него? Ако няма какво да покажеш по въпроса ще те разбера ако решиш да си замълчиш.

Какви доказателства да ти дадат от разузнаването на теб и мен?

Какви доказателства ти дадоха февруари '22 когато разузнаването каза че Русия ще нападне Украйна?

Излезе Захарова и каза:"Само луди хора без морал допускат, че ще нападнем Украйна"

Сега аз ли съм луд че повярвах на разузнаването или всички ватенки които повтаряха думите на Захарова?

• Отговори 16,5k
  • Прегледи 666,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• Жив и здрав още дълги години, защото светът има нужда от него!

Публикувани изображения

преди 1 минута, BANKATA написа:

Ако има такива ще ги дадат. А то няма. Та корейци има ли в Украйна?

преди 2 минути, maxthon написа:

Еленски казва, че има доказателства и не ги и предоставя. Тоест няма такива и корейци няма. Какво се предполага, че трябва да дам аз като доказателство? Че не може да прочетеш един пост и да го разбереш смислово ли?

Аз го разбирам чудесно, ама защо само ти се поставяш в ролята на изискващ? Ти нещо доказа ли от твърденията си? За Gasum, днк на Рюрик, турбини, българи на Шипка, поход на Пригожин, ядрено гориво? Може и да не са в тази последователност. Сега чакам избирателно да ме цитираш.

преди 1 минута, maxthon написа:

Ако има такива ще ги дадат. А то няма. Та корейци има ли в Украйна?

Какви ти дадоха за нападението на Русия над Украйна?

Излъгаха ли?

Аз ли дъм идиот че повярвах на разузнаването или тези които разпространяваха думите на Захарова?

Май пак ще се правиш на клоун ама няма да отглвриш на простичкият въпрос.

преди 3 минути, BANKATA написа:

Какви ти дадоха за нападението на Русия над Украйна?

Ако ми кажеш какво е общото между това и корейците ще ги отговоря с радост. Прилича ми на опит за смяна на темата. Има ли корейци в Украйна или не?

преди 4 минути, parmobil написа:

За Gasum, днк на Рюрик, турбини, българи на Шипка, поход на Пригожин, ядрено гориво?

What about? Тук просто ще подминеш или ще се върнеш за корейците. Има ли корейци в Украйна или не?

преди 3 минути, BANKATA написа:

Май пак ще се правиш на клоун

Не се проектирай... Аргументирай се за корейците..... Има ли ги в Украйна или не?

преди 8 минути, maxthon написа:

Ако ми кажеш какво е общото между това и корейците ще ги отговоря с радост. Прилича ми на опит за смяна на темата. Има ли корейци в Украйна или не?

What about? Тук просто ще подминеш или ще се върнеш за корейците. Има ли корейци в Украйна или не?

Не се проектирай... Аргументирай се за корейците..... Има ли ги в Украйна или не?

Питай разузнаването.

Общо има много, и много добре го знаеш. Затова се правиш на клоун.

преди 14 минути, BANKATA написа:

Аз ли дъм идиот че повярвах

Вярата е обект на една наука наречена теология. Там много неща са описани без всякаква друга аргументация освен тази конкретно за теологията. Тоест когато липсват обективните факти се започва с уповаването във вярата. Ако в случая се уповаваш в нея няма нужда да питаш дали си идиот.

преди 6 минути, BANKATA написа:

Питай разузнаването.

Не показаха корейци. Значи ги няма. Даже вече и по казармите из Украйна провериха какво е отношението по въпроса.

image.thumb.png.f00e803f8bc7a721fcd5647ebddaf919.png

преди 5 минути, maxthon написа:

Не показаха корейци. Значи ги няма.

На 15 февруари '22 и руснаците не бяха нападнали Украйна.

Аз ли съм идиот че повярвах на разузнаването или ватенките където разпространяваха думите на Захарова?

преди 12 минути, maxthon написа:

И както винаги вадиш контекста. А постнатото от мен си седи. Отгоре.

Кой да ни каже дали няма? То имаше всякакви народности там, нали?

току-що, parmobil написа:

И както винаги вадиш контекста.

Просто ти посочвам, че излизаш от темата и търсиш обяснение някъде другаде. Има ли корейци в Украйна или не?

току-що, maxthon написа:

Просто ти посочвам, че излизаш от темата и търсиш обяснение някъде другаде. Има ли корейци в Украйна или не?

Няма ли?

преди 4 минути, BANKATA написа:

Аз ли съм идиот че повярвах

Е отговорих ти вече, че ако се уповаваш на вяра няма нужда да го задаваш този въпрос.

преди 1 минута, parmobil написа:

Няма ли?

Този казал, че ги има да ги покаже(Еленски). След като не може значи ги няма. Още глупави въпроси?

Е отговорих ти вече, че ако се уповаваш на вяра няма нужда да го задаваш този въпрос.

Според Захарова съм идиот.

Мислиш ли че съм идиот?

преди 1 минута, BANKATA написа:

Според Захарова съм идиот.

Мислиш ли че съм идиот?

За трети път ако се уповаваш на вяра няма нужда да задаваш въпроса.

преди 5 минути, maxthon написа:

Този казал, че ги има да ги покаже(Еленски). След като не може значи ги няма. Още глупави въпроси?

Ти ни покажи, че няма!

току-що, parmobil написа:

Ти ни покажи, че няма!

Еленски, който не ги показа е достатъчно доказателство. Не мога да се справя с тази задача по-добре от него. Той най-добре го направи.

преди 3 минути, maxthon написа:

За трети път ако се уповаваш на вяра няма нужда да задаваш въпроса.

Ти ако имаше малко акъл нямаше пишеш такива тъпи отговори и да интерпретираш думите ми за вярата в разузнаването като долна ватенка.

Още сега ми става забавно как ще се гърчиш в обяснителен режим при първите доказателства за севернокорейците.

Еленски, който не ги показа е достатъчно доказателство. Не мога да се справя с тази задача по-добре от него. Той най-добре го направи.

А мога да покажа руското wiki за корейци там.

преди 1 минута, parmobil написа:

Не става. Уикито лъже. Освен ако не е в тяхна полза тогава всичко е вярно.

преди 3 минути, parmobil написа:

Ако ти помогне да се аргументираш защо Еленски не показа нищо си свободен да покажеш всичко. Колкото показа той, толкова ще покажеш и ти.

преди 2 часа, parmobil написа:

Няма ли?

Не виждам такива. Написах в Гугъл "руска армия в Украйна", цъкнах на "снимки" и там поне на първата страница с резултати, корейци не видях.

Който твърди че има такива, нека е така добър да докаже твърденията си. 

пп: Надявам се разбираш, че "Една жена на пазара Зелю каза" не се брои за доказателство :)

пп2: Ако наистина има и корейци, това е още по-добре. Тамън безмислената смърт на укрите ще се прекрати по-бързо. Сърбите например също можеха да се бият до последно, но се осъзнаха и капитулираха навреме. Укрите защо още упорстват :speak:

преди 14 часа, BANKATA написа:

Какви доказателства ти дадоха февруари '22 когато разузнаването каза че Русия ще нападне Украйна?

Излезе Захарова и каза:"Само луди хора без морал допускат, че ще нападнем Украйна"

Сега аз ли съм луд че повярвах на разузнаването или всички ватенки които повтаряха думите на Захарова?

Най-много се лъже след лов, по време на война и преди избори. Войната започна много преди 24.02.2022 г.. Ти какво очакваш да каже, ще нападнем след около седмица, тупе да ви е яко...

В Израел, който откаже да бъде мобилизиран без основателна причина го вкарват за един месец в затвора, но не го карат насила на фронта. И те са във война. Украинците що така правят? Те са в много по-изгодно положение. Можеха да отстъпят територии и да има мир. Израел се бори да съществува и няма избор.  Въпреки това никой не е насила докаран на фронта. 

на 15.10.2024 г. в 7:27, kosyo написа:

Нито един българин не избяга в Русия от "неолибералните политики"

https://www.segabg.com/hot/category-foreign-country/nito-edin-bulgarin-ne-izbyaga-rusiya-neoliberalnite-politiki

Излагате се другари! Поне един за цвят няма ли?

И каква стана тя? Путин покани всички европейци които не са доволни от либерална Европа да кандидатстват за руски паспорт и да се преместят в подредената русия! Та вече ще знаем със сигурност, че ако някой стои в Европа, а хвали путин значи си е чист чуждестранен (руски) агент!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.