Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

рашистки реалности и "кръвна мъст"  от ислямиста Кадиров.

• Отговори 16,5k
  • Прегледи 666,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• Жив и здрав още дълги години, защото светът има нужда от него!

Публикувани изображения

преди 3 минути, miro20 написа:

За да разберем правилно трябва да се каже в коя секунда от видеото се вижда, че фаб-овете падат в посоченото село?

Интересно допълнение към темата за "Алеята на ангелите"

Наистина ли и вас не ви смущават някои ФАКТИ около този паметник , освен това което съм казвал и е известно за него :

Да преведа за "русофилистици" като  галошеффф детобъкел руски не разбират, но са по големи патриоти от всеки москвич :

- Не ви ли смущава факта че фигурира име на дете, прегазено от пиян руснак на БТР ?

- Че има имената на две момиченца, изнасилени и убити нейде в РФ от пиян руснак ?

- Че родителите на 6 деца чиито имена са в списъка са помолили да се премахнат от паметника тъй като са починали от болести много преди да започнат военни действия ?

- Че повече от 9 деца имената им въобще не съществуват в украинските списъци и регистър а са на около 12 години и няма как да не са вписани .

- Че бройката им постоянно се е променяла , че са трити и добавяни нови ?

Че темата е пореден пропаганден инструмент от рашадезинформбюро и тъпаците  като овце следвате каквото ви се каже по зомбоящика-телевизора и с капаците...

:getout:

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Интересно допълнение към темата за "Алеята на ангелите"
Наистина ли и вас не ви смущават някои ФАКТИ около този паметник , освен това което съм казвал и е известно за него :
Да преведа за "русофилистици" като  галошеффф детобъкел руски не разбират, но са по големи патриоти от всеки москвич :
- Не ви ли смущава факта че фигурира име на дете, прегазено от пиян руснак на БТР ?
- Че има имената на две момиченца, изнасилени и убити нейде в РФ от пиян руснак ?
- Че родителите на 6 деца чиито имена са в списъка са помолили да се премахнат от паметника тъй като са починали от болести много преди да започнат военни действия ?
- Че повече от 9 деца имената им въобще не съществуват в украинските списъци и регистър а са на около 12 години и няма как да не са вписани .
- Че бройката им постоянно се е променяла , че са трити и добавяни нови ?
Че темата е пореден пропаганден инструмент от рашадезинформбюро и тъпаците  като овце следвате каквото ви се каже по зомбоящика-телевизора и с капаците...
:getout:

Смущава ме това, че тази говори без да показва никакви доказателства за това. Теб не те ли смущава това?

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

преди 2 часа, maxthon написа:

Смущава ме това, че тази говори без да показва никакви доказателства за това. Теб не те ли смущава това?

На Мирчолина доказателства не са му нужни, вярва сляпо на всичко, което импонира на фейкометщината му!

Любимите източници на Мирчолинка са ЕЖК (една жена каза). 

Постоянно влачи в този форум най-долнопробните фейкове на бандеровската пропаганда, на които не би повярвало и 10-годишно дете, с което Мирчолина много подценява нашата интелигентност, явно вярвайки, че сме тъпи и безкритични поне колкото него!

преди 55 минути, ivottoshev написа:

Мирчолина, ти си ДОКАЗАН ФЕЙКОМЕТ!!! 

... и страстен пещерен русофоб!

преди 1 час, ivottoshev написа:
преди 3 часа, miro20 написа:

освен това което съм казвал 

Мирчолина, ти си ДОКАЗАН ФЕЙКОМЕТ!!! 

Виж колко пъти съм те навирал на кучето дето се облизва, но ти пак сипродължаваш с осиранията  :

https://www.kaldata.com/forums/topic/264077-русия-и-путин-обсъждане/page/165/#comment-5578287

Плюс горните ФАКТИ ,мисля няма какво повече да се каже.

Освен пак да те питам - а кога ще има паметник на стотиците избити деца из ЦЯЛА УКРАЙНА от терористичните безразборни удари на рашистите по пазари, болници, детски градини , гъстонаселени жилищни райони и т.н.

:hush:

преди 37 минути, Flashback написа:

най-долнопробните фейкове

По долнопробни фейкове от вашата рашисткофашистка групичка не съм виждал .

:hush:

преди 37 минути, Flashback написа:

вярвайки, че сме тъпи и безкритични

Да, виж в това не само вярвам, ами то си е очевидно колко сте промити мозъци и тотални фейкомети, ръсейки единствено и само рашистка пропаганда, лъжи и т.н..

преди 55 минути, miro20 написа:

мисля няма какво повече да се каже.

О-о-о-о, има какво да е каже г-н Фейкомет Насраний. Примерно можеш ли да кажеш как така хем твърдиш че Радев е наказван всяка година:

на 29.09.2024 г. в 15:26, miro20 написа:

А какво да кажем за пилоти и "експерти" като него, които са наказвани ВСЯКА ГОДИНА от 1988 г. насам (след като завършва училището в Долна Митрополия през 1987 г.) 

хем като те хванахме че си ФЕЙКОМЕТ и доказателства за думите с нямаш, изведнъж се оказа че не бил наказван всяка година:

на 10.10.2024 г. в 15:37, miro20 написа:

В случая въобще не е важно че не бил ВСЯКА година наказван, а че има един куп документи показващи какъв некадърник е бил и какви нарушения е имал.

И думите от този твой пост се оказаха фейк, щото така и не намери доказателство за думите си:

на 7.10.2024 г. в 14:46, miro20 написа:

Какво стана с отвлечените и депортирани в рашистан 730 хил украински деца ???  казано не от украински източници , а от самата руска омбудсманка ???

Мирчолина, ти си ДОКАЗАН ФЕЙКОМЕТ, и не трябва да се вярва на нито една твоя дума!!!

преди 55 минути, miro20 написа:

И къде са ФАКТИТЕ бре, смешник?

ФАКТИ, не твои мисли!!!

преди 3 часа, M.Николов написа:

ФАКТИ, не твои мисли!!!

написани са в факти бг:D

преди 5 часа, ivottoshev написа:
преди 6 часа, miro20 написа:

мисля няма какво повече да се каже.

О-о-о-о, има какво да е каже г-н Фейкомет Насраний. Примерно можеш ли да кажеш как така хем твърдиш че Радев е наказван всяка година:

на 29.09.2024 г. в 15:26, miro20 написа:

А какво да кажем за пилоти и "експерти" като него, които са наказвани ВСЯКА ГОДИНА от 1988 г. насам (след като завършва училището в Долна Митрополия през 1987 г.) 

хем като те хванахме че си ФЕЙКОМЕТ и доказателства за думите с нямаш, изведнъж се оказа че не бил наказван всяка година:

на 10.10.2024 г. в 15:37, miro20 написа:

В случая въобще не е важно че не бил ВСЯКА година наказван, а че има един куп документи показващи какъв некадърник е бил и какви нарушения е имал.

И думите от този твой пост се оказаха фейк, щото така и не намери доказателство за думите си:

Какво стана с отвлечените и депортирани в рашистан 730 хил украински деца ???  казано не от украински източници , а от самата руска омбудсманка ???

Мирчолина, ти си ДОКАЗАН ФЕЙКОМЕТ, и не трябва да се вярва на нито една твоя дума!!!

Аууу.. не бил ВСЯКА година наказван. Това с какво променя ФАКТА че е некадърник с една камара нарушения ?

Как ли не се гърчиш само и само да си оправдавате малоумщините и мухльото пРезилдент :)

Относно депортираните деца, не мисля да споря с теб. Гугъл ти е насреща, рашистката омбудсманка която оповести цифрата 730 хил деца ти е насреща, съда в Хага, който обяви путлю за военопрестъпник именно заради отвлечените 730 хил деца... са ти насреща.

Спори с тях, шизо :)

преди 5 часа, M.Николов написа:
преди 6 часа, miro20 написа:

ФАКТИ, не твои мисли!!!

Ми опровергай казаното де.

Опровергай :

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 3 минути, miro20 написа:

Опровергай

Кое в случая трябва да се опровергае? Тя самата жена трябва да покаже дали говори истината. С доказателства, а не просто да застане пред камерата и да се запише.

преди 5 минути, maxthon написа:

Кое в случая трябва да се опровергае? Тя самата жена трябва да покаже дали говори истината. С доказателства, а не просто да застане пред камерата и да се запише.

ми те и други само говорят и им вярваш, без да го доказват - а и неискаш да доказват - явно те кефи да те лъжат

преди 1 час, miro20 написа:

Аууу.. не бил ВСЯКА година наказван. Това с какво променя ФАКТА че е некадърник с една камара нарушения ?

Това доказва факта, че си НАСРАН ФЕЙКОМЕТ!!!

преди 1 час, miro20 написа:

Относно депортираните деца, не мисля да споря с теб. Гугъл ти е насреща, рашистката омбудсманка която оповести цифрата 730 хил деца ти е насреща, съда в Хага, който обяви путлю за военопрестъпник именно заради отвлечените 730 хил деца... са ти насреща.

Покажи къде омбудсманката казва думите, които ти ѝ приписваш, г-н ФЕЙКОМЕТ НАСРАНИЙ:

пп: Така и не отговори дали същият съд в Хага е прав, когато казва че Израел са окупатори и трябва да напуснат незабавно тези територии:

Международният съд в Хага отсъди, че Израел е окупатор

Санкциите не работят , обаче авточастите поскъпват добре..

Стоимость запчастей на автомобили ряда зарубежных марок выросла на величину до 260%. Об этом пишут «Известия» со ссылкой на подсчёты нескольких страховых компаний. Подорожание затронуло бренды из всех регионов мира, включая Китай, но по общим оценкам, сильнее всего увеличились цены на комплектующие для марок, входящих в концерн Volkswagen.

https://auto.ru/mag/article/ceny-na-zapchasti-v-rossii-vyrosli-na-260-za-dva-goda/?ysclid=m25pmum4u5778810065

Верно ли държава дето има всичко не може да си ги издяла?

Излагаме се така.

Ако някой не е виждал летяща цистерна - заповядайте:

преди 20 часа, ivottoshev написа:

Това доказва факта, че си НАСРАН ФЕЙКОМЕТ!!!

Покажи къде омбудсманката казва думите, които ти ѝ приписваш, г-н ФЕЙКОМЕТ НАСРАНИЙ:

пп: Така и не отговори дали същият съд в Хага е прав, когато казва че Израел са окупатори и трябва да напуснат незабавно тези територии:

Международният съд в Хага отсъди, че Израел е окупатор

галошееееффф... вечно осран .. наистина ли са те баннали от гугъл и от всички официални източници където всичко е лесно проверимо ???

И за думите на рашистката омбудсманка за 730 хил украински деца, и защо путлю е официално военопрестъпник ?

Доказа единствено че не аз, а ти си осран фейкомет :) 

Дето вече никой не ти разбира екзалтираните простотии които ръсиш. :)

преди 2 часа, kosyo написа:

Ако някой не е виждал летяща цистерна - заповядайте:

Това са детайли..

Да обобщя общата картинка от последните дни и събития

- Чеченските овцейоби  са на нож с Дагестан и Ингушетия.

Отделно че са обявили рашисткия идеолог на фюрера, на майн фюрера, - Дугин , да го набучат на кол

:)

Мнооого интересни събития :)

Някой говореше какво е гражданска война... защо ли  си мисля че в рашистан ще видим класически пример за това ?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.