Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

преди 16 минути, ivottoshev написа:

Такива посрещания не се правят за да се види Ганьо по телевизора. Хората спонтанно отиват за да изразят подкрепата си за дадена личност, кауза, партия...

Видя се че у нас няма желаещи наистина да подкрепят Зелю. Много сте, силни сте... ама само зад клавиатурата в къщи. Когато трябва да подкрепите някого наистина - никакви ви няма. Е, ако ви бяха раздали някоя и друга стотинчица допълнително върху хонорара от Тролската централа, може би щеше да има шепа хора на площада, но както и ти каза - това не е било предвидено (или пък някой е присвоил предвидените средства и те не са достигнали до низшите служители на Централата като вас) :bubblegum:

Да бе, "спонтанно" излизахте цели тълпи от оркофили да посрещате копейкин и да го слушате как ви надъхва. Не идвахте заради сандвичите със сИрИнИ и торбичката с продукти, така ли? Не, не, не. И въобще не ви събират с фейсбук групи и организатори като ходите на пододи за русский мир. Въобще не е заради организацията, ами от истинска почит и обич към руската дружба и бузите на вожда. :bubblegum:Толкова сте смешни, че няма на къде.

MEME-RUSSIANPROGA.jpg

• Отговори 16,5k
  • Прегледи 666,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• Жив и здрав още дълги години, защото светът има нужда от него!

Публикувани изображения

преди 22 минути, Гoст написа:

Да бе, "спонтанно" излизахте цели тълпи от оркофили да посрещате копейкин и да го слушате как ви надъхва. Не идвахте заради сандвичите със сИрИнИ и торбичката с продукти, така ли? Не, не, не. Въобще не е заради това да се съберете, ами от искрена обич към бузите на вожда. :bubblegum:Толкова сте смешни, че няма на къде.

Не знам, не съм присъствал, но предполагам че повечето хора на даденият митинг не са били платени. 

Колкото и да отместваш темата на дискусията - положението с подкрепата у нас към Зелю Наркомански е ясно като бял ден. След като нямаш аргументи спрямо тезата ми за липса на подкрепа за Зелю у нас, считам дискусията за приключена  :) 

преди 25 минути, ivottoshev написа:

Не знам, не съм присъствал, но предполагам че повечето хора на даденият митинг не са били платени. 

Колкото и да отместваш темата на дискусията - положението с подкрепата у нас към Зелю Наркомански е ясно като бял ден. След като нямаш аргументи спрямо тезата ми за липса на подкрепа за Зелю у нас, считам дискусията за приключена  :) 

Естествено че искаш да считаш дискусията за приключена като нямаш полезен ход. Трябва да си някакъв тотален ретард, за да ходиш да показваш истинска почит и обич към което и да е било партийно величие. Така в свободните страни не се прави. На теб ти се струва странно, че някой някъде не ходи да целува задници. Защото ако на теб партията ти нареди да ходиш да ближеш задни части, ти ще си от първите, които ще отидат да се давят с пубис.

MEME-RUSSIANPROGA.jpg

CERN спира работа с руски учени

Европейската организация за ядрени изследвания (CERN) ще прекрати сътрудничеството си с учени, свързани с руски институции, поради руската инвазия в Украйна.

Базираният в Швейцария CERN, най-известен с изследванията си във физиката на елементарните частици и своя Голям адронен колайдер, няма да поднови споразумението си с Русия, когато то приключи на 30 ноември.

Решението означава, че около 400 до 500 учени, свързани с руски лаборатории, вече няма да могат да си сътрудничат с CERN. Спряно е и сътрудничеството с около 15 беларуски учени.

Около 90% от руските учени са се прехвърлили към чужди организации, за да могат да продължат работа по проектите.

Хайдеее...нови бройки "чуждестранни агенти" в РФ. Време е В.Пу. да замени тези учени с нови. Ще докара бързо. Колко му е, да замени едни учени с други, нищо работа....:wub:

преди 3 часа, Гoст написа:

Трябва да си някакъв тотален ретард, за да ходиш да показваш истинска почит и обич към което и да е било партийно величие. 

"Почит и обич" е съвсем различно от "подкрепа", ма ти откъде да знаеш  :speak:

преди 1 час, БаалБек написа:

Около 90% от руските учени са се прехвърлили към чужди организации, за да могат да продължат работа по проектите.

ми те са учени все пак .. не са галошефффци , копейкаджии, комундели и всякаква  прочая рашистка антибългарска сволочь каквато се забелязва и тук във форума

:)

на 29.09.2024 г. в 11:26, maxthon написа:

Определенянето, че са несвързани си е лично твое. А това вече е свързано много добре с факта, че в случая няма как да обясниш нещо, което не разбираш. Как разбра, че под заплахата от уволнения се събират на конвой? Простотия а? Не се проектирай ако обичаш.

Аха.. когато не можеш да си обясниш просотиите несвързани с това с което ме цитираш, се орпавдаваш " ти нищо не си разбрал"  :) 

А за заплахите от уволнения и "доброзорлем" набирането на публика сме го дискутирали още при провеждането например на  шествието-пародия "безсмъртния полк" .

да ти припомня ли и защо създателите на това движение официално се отказаха от него ? :)

преди 3 часа, Гoст написа:

MEME-RUSSIANPROGA.jpg

Мноооого добре казано .. мноого добре !

ей на осрания галошефффф е прекрасен пример.

преди 43 минути, miro20 написа:

Мирчолина, каква руска пропаганда бълнуваш бре? Та нали им забранихме медиите, пък и както обичаш да повтаряш - ние бъкел руски не разбираме. От къде да дойде тая пуста пропаганда :speak:

А сега сериозно: 

Това че истината не ти изнася, не означава че тя е руска пропаганда. 

преди 1 час, ivottoshev написа:

Мирчолина, каква руска пропаганда бълнуваш бре? Та нали им забранихме медиите, пък и както обичаш да повтаряш - ние бъкел руски не разбираме. От къде да дойде тая пуста пропаганда :speak:

А сега сериозно: 

Тъпотошефф, само шибан малоумник може да смята, че руската пропаганда се прави само на руски език. ;)

преди 1 час, ivottoshev написа:

А сега сериозно: 

Има предостатъчно продажници тук които преповтарят в една камара уж"български" сайтове рашистка пропаганда.

А това че наричате рашистката пропаганда "истини" , не гиправи автоматично такива. Особенно когато са ежедневно опровергавани фейкове и лъжи  , и ти който си най наранен и оскърбен , много добре го знаеш на собствен гръб

:hush:

преди 14 минути, miro20 написа:

и ти който си най наранен и оскърбен , много добре го знаеш на собствен гръб

Не веднъж съм ти предлагал да направиш анкета с въпрос: "Кой е най-големият клоун на форума" (аз не съм VIP и не мога да пусна такава)

Тогава сам ще разбереш нЕкои истини... ма не ти стиска :)

преди 24 минути, Гoст написа:

Тъпотошефф, само шибан малоумник може да смята, че руската пропаганда се прави само на руски език. ;)

Не е лесно да си тъп като сто антични брадви... но ти някак си успяваш да го постигнеш.

Какво според теб означава  "а сега сериозно" в поста ми. Как според теб трябва да се гледа на написаното преди това?

преди 49 минути, ivottoshev написа:

Не е лесно да си тъп като сто антични брадви... но ти някак си успяваш да го постигнеш.

Какво според теб означава  "а сега сериозно" в поста ми. Как според теб трябва да се гледа на написаното преди това?

Тъпотошефф, няма да ти мине номера. Напълно сериозно си изглежда че си вярваш на глупостите, там е проблемът. От всичките ти думи лъха на сервилничество и русоробство. Оправдаваш агресията на Путин, мразиш запада и си промишлен алкохолик, така че отгоре на всичко когнитивните ти способности са силно замътени, за да разбереш какво ти се говори.

преди 21 часа, Гoст написа:

Тъпотошефф, няма да ти мине номера. Напълно сериозно си изглежда че си вярваш на глупостите, там е проблемът. От всичките ти думи лъха на сервилничество и русоробство. Оправдаваш агресията на Путин, мразиш запада и си промишлен алкохолик, така че отгоре на всичко когнитивните ти способности са силно замътени, за да разбереш какво ти се говори.

Бла-бла-бла, общи приказки на килограм. А нещо по въпроса ми?

Насрал си се. Имаше две опции:

- да млъкнеш за да не се излагаш повече

- да се опиташ да излезеш сух от собствените си фекалии

Е, ти явно избра втората. Само да те светна, че това е невъзможно :topsecret2:

преди 59 минути, ivottoshev написа:

Бла-бла-бла, общи приказки на килограм. А нещо по въпроса ми?

Насрал си се. Имаше две опции:

- да млъкнеш за да не се излагаш повече

- да се опиташ да излезеш сух от собствените си фекалии

Е, ти явно избра втората. Само да те светна, че това е невъзможно :topsecret2:

А аз пък ще те светна :topsecret2:, че за нормалните хора подгъзуването на всичко евразийско така както правиш ти при всяка възможност не е нещо нормално. Тая бира яко ти е свалила от IQ-то. Впрочем :topsecret2:, имаш ли IQ?

преди 16 минути, Гoст написа:

за нормалните хора подгъзуването на всичко евразийско така както правиш ти при всяка възможност не е нещо нормално. 

Ти и нормалността сте от различни вселени. 

Няма нормален българин, който да напише че Левски е бил разбойник

Няма нормален българин, който да напише че еничарството е било нещо прекрасно

Няма нормален българин, който да иска да не се зачита волята на българският народ, защото ние сме били глупави

ТИ НЕ СИ НОРМАЛЕН !!!

преди 54 минути, ivottoshev написа:

Ти и нормалността сте от различни вселени. 

Няма нормален българин, който да напише че Левски е бил разбойник

Няма нормален българин, който да напише че еничарството е било нещо прекрасно

Няма нормален българин, който да иска да не се зачита волята на българският народ, защото ние сме били глупави

ТИ НЕ СИ НОРМАЛЕН !!!

В това писмо Левски признава как влиза в чорбаджийска къща да крадат и убива човек.

https://bg.wikisource.org/wiki/Писмо_от_Васил_Левски_до_Любен_Каравелов,_25.08.1872

… През друга къща влизам у едного чорбаджия, комуто бяха искали помощ за заточениците в Диарбекир. А това куче, [след] като не е дал ни парà, напсувал ги и ги укорил, че били разваляли спокойствието му! – на шкембетата. Аз исках да го [убия] и [да взема] парите му, но както правих сметката си в къщи, на пазара не излезе така. Да видим каква [излезе]. Ние [бяхме] скрити в къщата му. Фамилията му беше отишла на Троянския манастир, а той [бе останал] само с калфата си, 24-годишен момък. Според както изпитах, от дюкяна си дохождал всеки път един час и половина преди момчето, [но] не беше така. Към 3 часа дохожда калфата му, отваря портата, която беше заключена отвън, и влиза… Ако беше дошел той пръв, нямаше да става никакъв шум, а то дойде първо момчето. Псрещна го другарят ми. [Момчето] нададе вик: "Тичайте, хора!" Докато пристигна на мястото, дето бях на двора, то все вика и се бори с другаря ми. Пристигнах. Ръгнах го с камата на смърт, та дано народът да сбърка посоката на гласа му, [защото] улицата беше пълна с хора. Не умря изведнъж. Захван да вика повече, което не можеше да се укрий вече. Ръгнах го още веднъж, за да не се мъчи и да не може да кажи какви са били [нападателите]. Жално за невинното момче! Но ако не беше така, бе оцапано на много страни. Докато постигнем целта си, ще отидат и доста невинни хорица.

Ето ти да гледаш още. Лично аз нищо не твърдя, само ти показвам исторически източници, които не са те учили в училище и други хора какво анализират. И ти заради това ми се нахвърляш като озверяла маймуна. Виновен ли съм, че съм попаднал на тази информация? На Георги Димитров също са се кланяли, а сега вече не. Сигурен съм, че си бил първенец в класа си да се буташ първи да му оставиш цветя като сте ходили в мавзолея. А сега какво мислиш за него? В историята понякога има и ревизия.

на 30.09.2024 г. в 22:24, ivottoshev написа:
на 30.09.2024 г. в 22:07, miro20 написа:

и ти който си най наранен и оскърбен , много добре го знаеш на собствен гръб

Не веднъж съм ти предлагал да направиш анкета с въпрос: "Кой е най-големият клоун на форума" (аз не съм VIP и не мога да пусна такава)

Тогава сам ще разбереш нЕкои истини... ма не ти стиска :)

Ахаааа.. когато ти опре яйцето до дупето и няма какво д акажеш , плямпаш "направи анкета" ..

Мен ми е пределно ясно че рашистките продажници тук сте повече. мнението на помити и платени антибъглари като вас, не ви прави "миродавно мнението " в анкети .

Ако с "анкети " се решаваше всичко , до сега да сме 16-та република на рашистан

А ти никога нямаше да можеш да пътуваш никъде в чужбина, нито да си гумаджия дори .. а пропит алкохолик шизофреник... не че сега си нещо по различно , щом зацикляш в абсистенция  когато си надрусан до козирката :)

По темата .Я някой да провери сметките :

рашистан заделя за 2025г 145 млрд $ за войната си .

В сравнение-  държавния дълг на Украйна за целия период от 1991 - 2024 г  е 112 млрд$

От 2023 до 2024 г рашистан са окупирали по малко от 1000кв км украинска земя.

Което означава  че стойността на всеки кв км украинска земя струва по 145 хил $ на кв м.

За 145 млрд $ могат да пстроят 1 млн и 450 хил  тристайни апартаменти , кито да раздадат на  обикновенните руснаци

Или

Ако раздадат тази сума на всички руски семейства, то в цяла РФ те ще получат  абсолютно всички по 260 хл. р.

преди 8 часа, miro20 написа:

Я някой да провери сметките

Единствената сметка когато става дума за дълг е съотношението му спрямо брутен вътрешен продукт. И никакви други бакалски сметки нямат никакво значение за конкретната страна.

Как се прави трогателно медийно клипче с рвящата свимонян :

:giggle1:

Дори без монтаж бе ясен цинизма още като излезе клипчето за Беслан .

Когато начинаещата свимонян бе част от пропагандната лъжлива машина .

преди 59 минути, maxthon написа:

Единствената сметка когато става дума за дълг е...

Пак извъртане. Всъщност става въпрос за милиардите заделени за война :hush:

Но знаех си че не можеш да опровергаеш сметките за какво биха могли да отидат парите.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Как се прави трогателно медийно клипче с рвящата свимонян :
default_giggle1.gif

Пак извъртане. Всъщност става въпрос за милиардите заделени за война default_hush.gif
Но знаех си че не можеш да опровергаеш сметките за какво биха могли да отидат парите.

Имат пари дават. Също като на едно друго място тези дни. Има ли пари за пострадалите от ураган? Е няма и да се оправят. И докато едните имат дълг към БВП едно от най-ниските, при другите р съвсем обратното.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

на 1.10.2024 г. в 23:10, Гoст написа:

В това писмо Левски признава как влиза в чорбаджийска къща да крадат и убива човек.

Ясно. Левски е бил разбойник, а всичко, което са ни учили в училище е фейк  :giggle1:

Я сега пак да споменеш защо еничарството е било нещо прекрасно, а накрая можеш и да ни припомниш защо не трябва да се зачита волята на българският народ :popcorn2:

преди 22 часа, miro20 написа:

Мен ми е пределно ясно че рашистките продажници тук сте повече. мнението на помити и платени антибъглари като вас, не ви прави "миродавно мнението " в анкети .

Преди да си легнеш, проверяваш ли под леглото за рашистки продажници, платени антибългари и тн., и тн. Някаква фобия си развил  :giggle1:

Поне си разбрал че си най-големият клоун на форума. Браво :yanim: 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.