Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

На Миро още му е рано за памперси.  Обаче щом няма да има Хохлия-Бандеристан - за какво той ще пише тук в този форум през следващите години !?  

• Отговори 16,5k
  • Прегледи 666,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• Жив и здрав още дълги години, защото светът има нужда от него!

Публикувани изображения

преди 9 часа, miro20 написа:

И за думите на рашистката омбудсманка за 730 хил украински деца, и защо путлю е официално военопрестъпник ?

Мирчолинааа, защо ТОЗИ ПЪТ спря само до "730хил деца"?!?

Ти, г-н Фейкомет Насраний, имаш да доказваш  че тя говори за "отвлечени" и "депортирани", както твърдиш в този свой пост:

на 7.10.2024 г. в 14:46, miro20 написа:

Какво стана с отвлечените и депортирани в рашистан 730 хил украински деца ???  казано не от украински източници , а от самата руска омбудсманка ???

---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  

Военнопрестъпник според кого? Според съда, който казва че Израел са окупатори и трябва да напуснат тези територии ли? Ти "за" или "против" си мнението на този съд?

Международният съд в Хага отсъди, че Израел е окупатор

Объркан съм-това още ли е православно?

Излагаме се като носители на православни ценности...

Куцьо, да беше превел нещо на български, а. Успях да разбера, че си много привлечен от лгбт изродията, в това число некрофилията, щот пускаше много кадри с трупове и нищо друго.

преди 11 часа, Без умствен капацитет написа:

но на теб ти е време

Далече си от всякакви реални представи.  Роузи от Лондон е на 30 години - също като Атидже  в  Берлин.   Никой още не е пенсионер като теб.  Путин е на 72 и той също още работи.

преди 1 час, Sliderum2 написа:

Куцьо, да беше превел нещо на български, а. Успях да разбера, че си много привлечен от лгбт изродията, в това число некрофилията, щот пускаше много кадри с трупове и нищо друго.

Аман от русофили дето не знаят руZки. Пак да попитам това нали не е православно? Какво правят тия в тия клубове и защо не са затворени?

Трупове ли? Ама как така те нали не умираха и другаря Пу каза санитарни жертви само имало?

преди 3 часа, kosyo написа:

Какво правят тия в тия клубове и защо не са затворени?

Кои тия? Нещо изоставаш с превода. Къде са клубовете, в холивудско студио, или некой чатбот ги бълнува?

преди 8 часа, ivottoshev написа:
преди 17 часа, miro20 написа:

И за думите на рашистката омбудсманка за 730 хил украински деца, и защо путлю е официално военопрестъпник ?

Мирчолинааа, защо ТОЗИ ПЪТ спря само до "730хил деца"?!?

Ти, г-н Фейкомет Насраний, имаш да доказваш  че тя говори за "отвлечени" и "депортирани", както твърдиш в този свой пост:

Какво стана с отвлечените и депортирани в рашистан 730 хил украински деца ???  казано не от украински източници , а от самата руска омбудсманка ???

Наистина не ти разбирам гърчовете.

Рашистката омбудсманка призна за тези отвлечени и депортирани деца от Украйна.

За което путлю като главнокомандващ рашистките изроди е обявен за военопрестъпник.

Кое не ти е ясно ?

преди 5 часа, kosyo написа:

Объркан съм-това още ли е православно?

Излагаме се като носители на православни ценности...

хаха :)

преди 4 часа, kosyo написа:

Аман от русофили дето не знаят руZки.

То даже е на английски, ама копейките са си такива.

Те не са русофили. Те са путинисти.

Както едно време феновете на Хитлер не са "германофили" или нещо подобно, а са си фашисти нацисти. Езика и "-фили" няма нищо общо .

Така и нашите копейки мурзилки. Бъкел руски не знаят просто защото не са русоФИЛИ а продажни фашистки копейки , фенове на новонацисткия рашистки режим.

Простичко обяснено :)

преди 17 часа, attj написа:

На Миро още му е рано за памперси.  Обаче щом няма да има Хохлия-Бандеристан - за какво той ще пише тук в този форум през следващите години !?  

Ми темата е за рашисткия режим. Виж заглавието.

Дали Украйна ще я има или не, с какво това ще промени мнението ми ???

С абсолютно нищо !

Поне докато в рашистан остава кремълския ви престъпен мфиотски несменяем от 25 години режим на путлю и военопрестъпниците около него .

преди 1 час, Sliderum2 написа:

Кои тия? Нещо изоставаш с превода. Къде са клубовете, в холивудско студио, или некой чатбот ги бълнува?

Чат-бoта завладял и lenta.ru:

Два гей-клуба (международное общественное движение ЛГБТ признано экстремистским и запрещено в РФ) в Москве, «Три обезьяны» и «Центральная станция», расположенные недалеко от станций метро «Баррикадная» и «Автозаводская», могут закрыть из-за пародий артистов на представителей воздушно-десантных войск (ВДВ) и участников специальной военной операции (СВО).

https://lenta.ru/news/2024/10/07/stalo-izvestno-o-vozmozhnom-zakrytii-gey-klubov-v-moskve-iz-za-parodiy-na-vdv

Има и адреса-гледам си заинтересован. Я пак да чуем за православните ценности, че не сме го чували наскоро. Ама предполагам нещо за мен ще да е. Минах ли на  първото място или съм още назад в класацията? Ама много сте докачливи вие поддръжниците на европейските ценности ( в Москва :))

преди 2 часа, miro20 написа:

За което путлю като главнокомандващ рашистките изроди е обявен за военопрестъпник.

Кое не ти е ясно ?

Искам да покажеш думите ѝ че тези деца са "отвлечени' и "депортирани" бре, Фейкометчо. Да потвърдиш написаното в този твой пост:

По въпроса с Хага - мълчиш като пукал и не казваш ти дали уважаваш този съд, или не го уважаваш?

Израел окупатори ли са, или не са?

преди 3 часа, kosyo написа:

Два гей-клуба (международное общественное движение ЛГБТ признано экстремистским и запрещено в РФ) в Москве, «Три обезьяны» и «Центральная станция», расположенные недалеко от станций метро «Баррикадная» и «Автозаводская», могут закрыть из-за пародий артистов на представителей воздушно-десантных войск (ВДВ) и участников специальной военной операции (СВО).

Егати, тоя руски ти е като роден. За мен обаче не е. Чакам си превода, а не да ме коментираш.

,,...героите които защитават Родината си и се върнат живи-ще управляват държавата..."

...това беше казал Путин...

...продажниците-ще гният по затворите...

преди 5 часа, ivottoshev написа:

Искам да покажеш думите ѝ че тези деца са "отвлечени' и "депортирани" бре, Фейкометчо. Да потвърдиш написаното в този твой пост:

По въпроса с Хага - мълчиш като пукал и не казваш ти дали уважаваш този съд, или не го уважаваш?

Израел окупатори ли са, или не са?

преди 7 часа, miro20 написа:

Кое не ти е ясно ?

:hush:

преди 1 минута, miro20 написа:

:hush:

Отново не виждам линк с думите, които твърдиш че омбудсманката е казала. Това означава че си ДОЛЕН ФЕЙКОМЕТ!!!!

Какво стана с евреите. Те окупатори ли са, както твърди Хага, или на този съд не може да се вярва? Що бягаш като дявол от тамян от този въпрос?

Инересно... почнал е някакъв хейт срещу овцейоба Кадиров :

Сънявам се да повтори съдбата на Пригожин.

Все пак тук става за дългогодишни изнудвачески "отношения"  за които съм говорел от много години

- путлю купи ислямистките главорези /колко познато спрямо днешните отношения с всякакви терорситични организации/  след две чеченски войни - той им плаща цялата издръжка и бюджет, те няма да колят руски солдатики .

Затова Кадиров и останалите овцейоби отдавна не искат вече чиста независимост.

Независимост означава да се грижиш и издържаш цяла държава с бюджет което те не могат.

Те са изцяло като пиявици на руския бюджет.

А без него , и месец не могат да издържат. Казано в прав текст от овцейоба :

https://www.gazeta.ru/social/2022/01/24/14455081.shtml

https://www.bbc.com/russian/news-60117012

https://www.sibreal.org/a/kadyrov-bez-pomoschi-moskvy-chechnya-ne-proderzhitsya-i-mesyatsa/31669748.html

преди 14 часа, Sliderum2 написа:

Егати, тоя руски ти е като роден. За мен обаче не е. Чакам си превода, а не да ме коментираш.

Остави се ще се окаже че си привърженик на меките китки , вместо на твърдата ръка. Като ходиш в Москва внимавай да не попаднеш в тия заведения , че ще не усетиш руZкото гостоприемство. Бива ли да сте толкова жалки,а?  Да не кажеш после че не съм те предупредил.

преди 2 часа, kosyo написа:

Остави се ще се окаже че си привърженик на меките китки , вместо на твърдата ръка. Като ходиш в Москва внимавай да не попаднеш в тия заведения , че ще не усетиш руZкото гостоприемство. Бива ли да сте толкова жалки,а?  Да не кажеш после че не съм те предупредил.

Ти сигурно си там, за впечатления от първа ръка, да не напиша първо д**е?

преди 33 минути, Sliderum2 написа:

Ти сигурно си там, за впечатления от първа ръка, да не напиша първо д**е?

Аз не съм бил в тоя район, обаче Lenta.ru водени от нашепването на бота явно са били. А да и малко полиция е била там.

Жалките опити за отричането на руZките източници помагат ли ти? Както казаха мога по цял ден да се забавлявам с вас и "твърдата" вяра дето в случая е малко мека. Може да продължиш с опитите, един вече се отказа и си търся ново бъди.

Ъъъ, куцьо. Значи, щом завършва на .ru, несъмнено е руски и официален(не жълт) сайт?

преди 38 минути, Sliderum2 написа:

Ъъъ, куцьо. Значи, щом завършва на .ru, несъмнено е руски и официален(не жълт) сайт?

Несъмнено lenta.ru стана жълт. Ех как се променят бързо нещата..

Пиши в списъка и депутата Милонов:

Депутат Госдумы Виталий Милонов обратился в полицию с требованием проверить московские гей-клубы (ЛГБТ-движение признано в РФ экстремистским, деятельность запрещена) «Три обезьяны» и «Центральная станция» на дискредитацию Вооруженных сил России, сообщает Telegram-канал Mash. Отмечается, что артисты со сцены высмеивали военных и пародировали служащих ВДВ.

https://news.ru/moskva/dvum-moskovskim-gej-klubam-grozit-zakrytie-iz-za-shutok-pro-svo-i-vdv/

Полицаите от видеата по случая не са истински също, а са част от представлението.

Никога не е късно да се омажеш в калта(нарочно използвам тая дума). Искаш ли да ти дам списък на още 'жълти' сайтове?

Я, куцьо, виж как постепенно започваш да открехваш нещата. Може в крайна сметка да се стигне и до истината. Дано, ама надали.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.