Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

преди 9 минути, ivottoshev написа:

Не знам. Да не мислиш че ще отворя линк, които се вижда че е от там? Това е все едно да прочета нещо от нашенските "Пик" и "Блиц"

Е, хайде сега, ти ми даде линк от блиц на мое питане.

• Отговори 16,5k
  • Прегледи 666,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• Жив и здрав още дълги години, защото светът има нужда от него!

Публикувани изображения

преди 24 минути, parmobil написа:

Е, хайде сега, ти ми даде линк от блиц на мое питане.

Не си спомням. Възможно е ако е бил първият сайт излязъл в Гугъл, да не съм обърнал внимание от къде съм копнал даденото инфо. Я дай че ми стана интересно :)

В БЛИЦ има украинец от 7-8 години който отговаря за.преводите от руски.

Абонирам е за десетки канали в Телеграм и vk така че може да се следи тоя портал.

преди 53 минути, ivottoshev написа:

Не си спомням. Възможно е ако е бил първият сайт излязъл в Гугъл, да не съм обърнал внимание от къде съм копнал даденото инфо. Я дай че ми стана интересно :)

Май беше за "клетите" и "заключени" тираджии в Канада, дето си блокираха където и каквото им е кеф.

Не ми се рови толкова назад.

преди 3 часа, maxthon написа:

Всеки с дръпнатите очи ще бъде кореец от тук нататък. Без значение, че от близо три години вече са там.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Добре де, според теб Путин не иска ли корейци във войната? Стотици хиляди руснаци загинаха и за великият завоевател може да почне да се разнася лошо име и недоволство сред народа. Мислиш ли, че би отказал корейци в случай, че Ким му предложи да му продаде някакъв брой от своите роби с военно предназначение за заколение в Украйна?

преди 7 часа, maxthon написа:

Аз нищо няма да определям. Ще почакаме малко и ще видим кой ще ги определя хората за корейци... Примерно ти ще си от първите възпалили се...

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Золкин търси преводач за първите 18 предали се севернокорейци от бурятският отряд.

Може би трябва да почакаме.

преди 7 минути, BANKATA написа:

Золкин търси преводач за първите 18 предали се севернокорейци от бурятският отряд.

Може би трябва да почакаме.

Ще има да чакаме бурятите да проговорят на корейски.

преди 1 минута, maxthon написа:

Те са етнически руснаци, нали? Както и евенките и т.н..

преди 1 час, Гoст написа:

Добре де, според теб Путин не иска ли корейци във войната?

Всъщност който иска да има корейци във войната ще говори най-много за това. Без значение дали ги има реално или не.

преди 5 минути, maxthon написа:

Аз от бурятите не очаквам да проговорят корейски. Виж от севернокорейците вече е разбираемо.

преди 2 минути, maxthon написа:

Всъщност който иска да има корейци във войната ще говори най-много за това. Без значение дали ги има реално или не.

Така беше и за Т-90 като изгърмяха първите, отричане, отричане, отричане. 

преди 1 минута, BANKATA написа:

Аз от бурятите не очаквам да проговорят корейски. Виж от севернокорейците вече е разбираемо.

Като се появят тогава ще говори по същество. Дали са корейци, дали са някакви други. До тогава може да продължиш да си чешеш пръстите с цел заяждане.

току-що, maxthon написа:

Като се появят тогава ще говори по същество. Дали са корейци, дали са някакви други. До тогава може да продължиш да си чешеш пръстите с цел заяждане.

Ако погледнеш реално твоето е заяждане на моят пост.

Ама то ти друго в ремата не правиш де.

По какво се различават корейците от бурятите? Едните имат глисти :), а на другите глистите им имат човек.

преди 3 минути, BANKATA написа:

Ако погледнеш реално

Реално трябва да говориш за нещо, което наистина го има. В момента няма корейци в Украйна, а има само приказки за доказателства, които разбира се няма да бъдат предоставени. В такъв случай този, който се заяжда си ти.

преди 1 минута, maxthon написа:

Реално трябва да говориш за нещо, което наистина го има. В момента няма корейци в Украйна, а има само приказки за доказателства, които разбира се няма да бъдат предоставени. В такъв случай този, който се заяжда си ти.

Ти от каква позиция казваш, че няма? Някакви доказателства?

преди 11 минути, maxthon написа:

Ама продължаваш ти да се заяждаш, а не аз.

Споделих непотвърдена информация и се подпали веднага. Защо?

Същото беше и за Т-90, и за крайцера Москва и....изгубих им бройката на всичко.

Хем искате руснаците да са велика армия хем не може да търпите провалите и издънките които правят на фронта и в Кремъл.

Да срамно ще е ако втората армия прибегне до севернокорейци ама какво от това? Ще намерите пак извинение, нали за това ви плащат.

преди 11 минути, parmobil написа:

Ти от каква позиция казваш, че няма? Някакви доказателства?

От позицията, че никой не е предоставил доказателства за наличието на корейци в Украйна.

преди 6 минути, BANKATA написа:

Ама продължаваш ти да се заяждаш, а не аз.

Говориш за нещо, което не съществува, а се оказва, че аз се заяждам.

преди 3 минути, maxthon написа:

От позицията, че никой не е предоставил доказателства за наличието на корейци в Украйна.

И ти не си предоставил, че няма. Всички я владеем тази хватка. 

преди 8 минути, parmobil написа:

И ти не си предоставил, че няма. Всички я владеем тази хватка. 

Претенцията е към този първи заявил, че има. Еленски го каза и съответно трябва да си покаже доказателствата за това. След като не го прави аз не съм длъжен да показвам каквото и да било. Мога само да казвам, че лъже.

току-що, maxthon написа:

Претенцията е към този първи заявил, че има. Еленски го каза и съответно трябва да си покаже доказателствата за това. След като не го прави аз не съм длъжен да показвам каквото и да било. Мога само да казвам, че лъже.

Ти нищо не си показал до момента, а само изискваш. Веднъж се опита и се приземи в дълбокото.

преди 29 минути, maxthon написа:

Ти ми скочи на поста като долна ватенка, не аз.

Освен да се правиш на приятно разсеян няма какво повече да кажеш по темата.

преди 14 минути, maxthon написа:

Данни от разузнаване как се доказват ватенке ?

преди 16 минути, BANKATA написа:

Ти ми скочи на поста като долна ватенка, не аз.

И не може да ти се отговаря след като и ти нямаш грам доказателство за това ли? Това не го прави заяждане. Ватенката в момента при теб в стаята ли е? Бързо, че ще получиш обрив алергичен от тях. И разбира се не лъжи другия път кой на кого е скочил, че се налага да ти се напомня колко може да помниш.

image.png.1026743e4f579c8bede627e2057b10fb.png

преди 16 минути, BANKATA написа:

Дснни от разузнаване как се доказват ватенке ?

Показват се. И след като не се прави съответно може категорично да се сложи в графата фалшиви новини.

преди 22 минути, parmobil написа:

Ти нищо не си показал до момента, а само изискваш.

Еленски говори за някакви корейци и не дава грам доказателство за това. После се оказва, че аз трябва да го правя вместо него. След като лъже защо пък да не изисквам все пак да се обоснове. По обясними причини той не може да го направи тук. Та би ли го направил вместо него? Ако няма какво да покажеш по въпроса ще те разбера ако решиш да си замълчиш.

преди 4 минути, maxthon написа:

Еленски говори за някакви корейци и не дава грам доказателство за това. После се оказва, че аз трябва да го правя вместо него. След като лъже защо пък да не изисквам все пак да се обоснове. По обясними причини той не може да го направи тук. Та би ли го направил вместо него? Ако няма какво да покажеш по въпроса ще те разбера ако решиш да си замълчиш.

Не разбрах защо само ти да имаш право да искаш доказателства.  И ти давах примери. Или не помниш?

преди 6 минути, parmobil написа:

Не разбрах защо само ти да имаш право да искаш доказателства.

Еленски казва, че има доказателства и не ги и предоставя. Тоест няма такива и корейци няма. Какво се предполага, че трябва да дам аз като доказателство след като сам Еленски го прави? Че не може да прочетеш един пост и да го разбереш смислово ли?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.