Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

преди 3 минути, attj написа:

И помагат на режима в Киев?  

Боко и Шиши се правят на евроатлантици, ама правят всичко възможно да саботират взаимоотношенията ни с ЕС и НАТО. Точно Боко позволи на РуЗия и Лукойл да приберат милярди, използвайки нашата инфраструктура. 

току-що, ivottoshev написа:

Да не забравяме и Тръмп. Той е най-зловещият руски агент!!!

пп: извинявам се ако тази опорка вече е отпаднала от портфолиото на Тролската ви централа.

Ако Оранжевия Олигофрен не е руски агент, тогава защо наложи мита на ЕС, а не на РуЗия? 

• Отговори 16,5k
  • Прегледи 666,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• Жив и здрав още дълги години, защото светът има нужда от него!

Публикувани изображения

преди 1 час, attj написа:

Хохлите никога не са имали своя Хохлия,  а Украйна е всеизвестна като държава на казаци.   Горбачов е сбъркал да подпише независимост на такова двунационално недоразумение.

Сега си имат.

преди 5 минути, BANKATA написа:

Сега си имат.

Бандеровският режим в Киев им е като за първи път.   Скоро пак ще са като преди.    Европа е зле въоръжена и няма войници.    Нищо не могат  да променят.    

преди 5 минути, attj написа:

Бандеровският режим в Киев им е като за първи път.   Скоро пак ще са като преди.    Европа е зле въоръжена и няма войници.    Нищо не могат  да променят.    

Така е, ще са както преди!

преди 1 час, ivottoshev написа:

Да не забравяме и Тръмп. Той е най-зловещият руски агент!!!

пп: извинявам се ако тази опорка вече е отпаднала от портфолиото на Тролската ви централа.

тръмп не е руски агент - той просто скапва американската икономика

преди 1 час, attj написа:

Европа е зле въоръжена и няма войници.    Нищо не могат  да променят.    

Чакай малко..объркан съм.. къде останаха рашистките ви опорки че Запада е подготвял войната с рашистан и Украйна като прокси ???

Как така са подготвяли , пък са толкова зле  въоръжени и нямат войници ?

:) 

Леле как сами се опровергавате, не е истина... :)

на 4.04.2025 г. в 10:12, attj написа:

Русия все още не е получила никакви сигнали от европейски страни относно готовност за диалог или желание за организиране на преговори с руския президент Владимир Путин. Това заяви прессекретарят на Кремъл Дмитрий Песков, цитиран от ТАСС.  Германия и Франция уж бяха гаранти за споразуменията от Минск.  Не са възразили при решението на режима в Киев за провеждане на АТО в Донецк-Луганск.    Оттогава са като съюзници на бандеровците.    Сатанинският идиотизъм продължава.  

Да, АТО би предприела абсолютно всяка държава когато на територията и нахлуват маскирани тежковъоръжени уроди  които цепят територии с войските си .

В това никой не укорява Украйна чее предприела.

Иначе забрави за Минск. Тогава Украйна все пак бе готова на преговори за някакви автономии , но рашистите не си мръднахте пръста да изтеглите восйките си и окупацията, след което да бъдат проведени избори, референдуми ит .н.  включително под  международно наблюдение. Рашистите не сте съгласни защото щеше да рухне всичката ви фейк пропаганда и маскиране на агресивната ви инвазия. 

Всички стари преговори около Минск  и опорки нямат абсолютно никаква тежест. Всичко е хвърлено в кошчето след рашистката масирана инвазия 2022 г.

преди 13 минути, miro20 написа:

Чакай малко..объркан съм.. къде останаха рашистките ви опорки че Запада е подготвял войната с рашистан и Украйна като прокси ???

Как така са подготвяли , пък са толкова зле  въоръжени и нямат войници ?

:) 

Леле как сами се опровергавате, не е истина... :)

Я пак прочети поста, който си цитирал, ама този път вложи и малко мисъл.

преди 8 минути, miro20 написа:

тежковъоръжени уроди  които цепят територии с войските си .

На сърбите никой не им помогна, когато краварите им взеха територия и я подариха на косоварите за да си направят мюсюлманска държава в сърцето на християнска Европа. 

Двойни стандарти, сър!

преди 54 минути, miro20 написа:

Ех тия опорки.... Нали и няколко видни западни "рашисти" начело с клоун Борис Джонсън директно си признаха, че се води прокси война?

преди 14 минути, maxthon написа:

Ех тия опорки.... Нали и няколко видни западни "рашисти" начело с клоун Борис Джонсън директно си признаха, че се води прокси война?

И какво представлява тази прокси война?

Това ще да е като НАТО-вските генарали в хотелите.

преди 6 минути, maxthon написа:

И тази вечер ли глупави въпроси?

Северна Корея/Иран срещу Америка/Европа нали за нея говорим, бъди?

преди 6 минути, BANKATA написа:

Не, отговорите са глупави!

Нали си даваш сметка, че отговори на въпрос? Сега още един глупав отговор ли ще прочета?

преди 2 минути, kosyo написа:

Северна Корея/Иран срещу Америка/Европа нали за нея говорим, бъди?

Ти ще кажеш за кого говори. Сега чакам и трети да се включи с още глупави въпроси.

преди 5 минути, maxthon написа:

Ти ще кажеш за кого говори. Сега чакам и трети да се включи с още глупави въпроси.

Викам да се върнеш на земетресенията - там ти е силата. Тресло ли те е скоро?

преди 1 час, miro20 написа:

Тогава Украйна все пак бе готова на преговори за някакви автономии

Готова, но пък нямала желание да го направи.

преди 1 час, miro20 написа:

но рашистите не си мръднахте пръста да изтеглите восйките си и окупацията,

Я пак ги покажи къде са били тези, които не са се изтеглили?

преди 10 минути, maxthon написа:

Нали си даваш сметка, че отговори на въпрос? Сега още един глупав отговор ли ще прочета?

Това умният отговор ли трябва да е?

преди 9 минути, kosyo написа:

Викам да се върнеш на земетресенията - там ти е силата. Тресло ли те е скоро?

Марко Рубио определено го е треснало нещо след като и той си призна за прокси война. Тук говорим за бивши и настроящи официални лица на държави като Великобритания и САЩ, а не за политически коментатори по телевизията.

Това умният отговор ли трябва да е?

Не е умно и на въпрос да отговаряш с въпрос. Но както и да е. Лица като Борис Джонсън и Марко Рубио директно си признаха за водена прокси война. И кои сме, че да спорим с тях? Явно и те разпространяват руски опорки.... Или просто нещата казани преди това и обявени за опорки на пропагандата се оказват абсолютната истина.

преди 6 минути, maxthon написа:

Марко Рубио определено го е треснало нещо след като и той си призна за прокси война. Тук говорим за бивши и настроящи официални лица на държави като Великобритания и САЩ, а не за политически коментатори по телевизията.

Сакън сега си готов да кажеш че при Соловьов говорят глупости нали? Нали знаеш, че точно тия оръжия са стреляли точно срещу този който ги казва.

Хайде бъди , знам че не ме обичаш ама се хвана на земетресението и ще трвбва да ме понесеш. Що си толкова смотан, знаеш ли или аз да ти кажа?

преди 7 минути, maxthon написа:

Не е умно и на въпрос да отговаряш с въпрос. Но както и да е. Лица като Борис Джонсън и Марко Рубио директно си признаха за водена прокси война. И кои сме, че да спорим с тях? Явно и те разпространяват руски опорки.... Или просто нещата казани преди това и обявени за опорки на пропагандата се оказват абсолютната истина.

И ти си прокси ватенка ама кой съм аз че да споря с теб!

преди 1 минута, BANKATA написа:

Не мислиш ли че се отнасяме лошо с бъдито? Все пак той си е най-жалката и отчаяна тролка тук. Ще бъде жалко да го загубим, не мислиш ли? Не вярвам че може да дойде по-лош от него, но кой знае?

преди 6 минути, kosyo написа:

Сакън сега си готов да кажеш че при Соловьов говорят глупости нали?

Някое официално държавно лице ли видяхме там, че да чуем нещо сериозно? Иначе похвално, че сравняваш Соловьов с Джонсън и Рубио.

Е кой си де? Но пък спориш. Както винаги аргументирано....

Хайде, бентът на болшевишката сган се пропуква.
Вчера бе намекнато на ЦРУ-то да ликвидира чекиския ембрион, а днес този мужик открито призова всеки руски офицер, да ликвидира копелето.

Щикове от каучук, обиски, егати параноята го друса кремълския бик. Гръмнаха му скапания аурус и всички шахти около кремъла претършувани.
Ще се мре като Кадафито, като Чаушеско ... идва края.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.