Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

Още не ми е ясно защо русофилите още не са заминали да живеят в Русия 🤔

• Отговори 16,5k
  • Прегледи 665,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• Жив и здрав още дълги години, защото светът има нужда от него!

Публикувани изображения

преди 5 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Защо да ходя в Русия? Аз си обичам България и оставам тук. Само трябва да ви изгоним такива като тебе национални предатели, които не обичате България и всичко ще се оправи тук.

"ЦБ: запросов о возвращении иностранных финкомпаний в РФ не поступало"

https://www.vedomosti.ru/finance/news/2025/04/08/1102988-tsb-zaprosov

Много искат, ама нямат желание нещо да се връщат тия финансови компании. Дори и не питат..

Косе кажи сега кога ще копаме Кадиров ?

Нема такива смешници като другарчетата дето ги линкваш денонощно

Изводите всеки да си направи сам.....
Това е за хора, които все още мислят самостоятелно и умовете и сърцата им не са отровени от пропагандата!
За тези, които различават истината от лъжата и разграничават фактите от мненията, които някакви платени говорители представят от последна инстанция!
TmCUiIM.png
преди 5 часа, В. Велев написа:

Защо да ходя в Русия? Аз си обичам България и оставам тук. Само трябва да ви изгоним такива като тебе национални предатели, които не обичате България и всичко ще се оправи тук.

Трябва да се изгонят такива които милеят за чужда матушка и мечтаят за парад на самолети с трикольор, но оцветено с рашисткия парцал .

Сещаш ли се за кого говоря ?

:)

Поредната порция имперски малоумщини от Лавров : 

преди 36 минути, В. Велев написа:
Изводите всеки да си направи сам.....
Това е за хора, които все още мислят самостоятелно и умовете и сърцата им не са отровени от пропагандата!
За тези, които различават истината от лъжата и разграничават фактите от мненията, които някакви платени говорители представят от последна инстанция!
TmCUiIM.png

Пак нещо си се объркал .

Заповядай нещо актуално и най вече ВЯРНО :

GoBT_fSbYAADhuu?format=jpg&name=large

Миро

И какво има в Масква че тия чужденци така упорито са служили на руската империя ?

Включваме и многото чалми показани по снимките.

(риторичен въпрос, отговора от Блумбърг)

Нима е виновна руската императрица,  че я водят основателка в края на 18-ти век  на   Екатеринослав,  Одеса,  Николаев, Херсон?   А хохлите и рушат паметниците...

преди 8 минути, nikolov2020 написа:

Миро

И какво има в Масква че тия чужденци така упорито са служили на руската империя ?

Включваме и многото чалми показани по снимките.

(риторичен въпрос, отговора от Блумбърг)

Може би защитават исконните православни ценности? Както рашистките престъпници използват главорезите кадировци в Украйна да колят православни украинци ...

:giggle1:

Толкова за "пазителката на православието" ... :getout:

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 6 часа, HelpMeGetOut1 написа:

още не ми е ясно защо русофобите и майцепр*одавците не са в Украйна на фронта ......................................

преди 1 час, miro20 написа:

Толкова за "пазителката на православието" 

Да не зачекваме темата кой е закрилник и кой враг на православието, че пак ще се получат едни въпросчета на които не ти се отговаря, като например:

- кой отцепи територия от православна Югославия и я даде на косоварските терористи от АОК да си направят мюсюлманска държава в сърцето на християнска Европа"

- кой подложи на гонение православни свещеници в Укрия

- кой лидер наскоро обяви че Европа се ръководи от принципите на Талмуда

и още, и още, и още...

@maxthon бе си говорехме с онзи ден с един и викам и тебе да те питам като по-начетен от мене. Тия Филипините какво отношение имат Международния наказателн съд? Че излязоха , ама дали влязоха пак е въпроса,че на бас се хванахме с него. Ти каква информация имаш? Сериозен съм и няма да те бъзикам за земетресението - обещавам.(за днес говорим). Знаеш- аз държа на думата си.

Хайде бре бъди ,ще изтече срока на примирието @maxthon, а аз му вися на човека с бира. Не се бъзикам -сериозен съм.

Ама други си е да простнеш трупа  на площада пред роднинитe, пред разпънатите знамена и строените военни.

https://lenta.ru/news/2025/04/10/v-chechne-vystavili-na-vseobschee-obozrenie-telo-podrostka-napavshego-na-post-dps-sredi-nablyudavshih-mogli-byt-ego-rodstvenniki/

Традиционни еврогейски ценности...

преди 5 часа, kosyo написа:

Хайде бре бъди ,ще изтече срока на примирието @maxthon, а аз му вися на човека с бира. Не се бъзикам -сериозен съм.

Ама други си е да простнеш трупа  на площада пред роднинитe, пред разпънатите знамена и строените военни.

https://lenta.ru/news/2025/04/10/v-chechne-vystavili-na-vseobschee-obozrenie-telo-podrostka-napavshego-na-post-dps-sredi-nablyudavshih-mogli-byt-ego-rodstvenniki/

Традиционни еврогейски ценности...

Просто в чечня не важат руските закони . Държава в държавата. Феодализъм , ислямски фундаментализъм и родовообнщински строй в едно .

А Кадиров технически е с ранг както всички останали губернатори на субектите във федерацията. Някой знае ли името на поне един от останалите ? И който да не спазва елементарни закони ???

С удоволствие чакам кога този изнудвачески и вреден за самите рашисти , брак по сметка , ще се разпадне.

Ето и още актуални семейни ценности  от рашистан .

Смятала мъжа си за загинал, накупила си джипче, това онова, а той .. хоп , обажда се от плен :

А безаналоговото московскио ПВО с голям зор, но все пак свали вражески дрон... упс.. цял свой вертолет. мнеее.. ще го пишем дрон...  разстреляхме деца наплощадка и ги писахме натвски щаб и наемници, та товали няма да замажем....

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 7 часа, kosyo написа:

Има продължение.. За рашистките власти това не се е случило

https://www.moscowtimes.ru/2025/04/10/v-kremle-prizvali-ne-verit-chto-v-chechne-vibrosili-telo-ubitogo-podrostka-na-ploschad-i-zastavili-smotret-na-nego-lyudei-a160666

А щом Песков казва че не трябва да се вярва, значи няма такова нещо :) :)

Класика.... :giggle1:

Добро че е баба Пенка, че да обори всичко казано и да оневини тия хубави хора с допълнителна хромозома. 

Тази новина очаквам да възбуди мощно недоволство сред българолюбците. Очаквам мощна подкрепа от всички вас срещу вероломно дело на същите тия с допълнителната хромозома

https://www.ploshtadslaveikov.com/v-samara-svalyat-pametnika-na-han-kotrag-zanesen-ot-vazrazhdane-i-ivelin-mihajlov/

Махат паметника дето го уреди  Възраждане и Михайлов в Самара. Бил незаконен и глоба имало дори

НАРОДЕ, ПОСЯГАТ НА ПАМЕТНИК! ТОВА Е ЧАСТ ОТ ТЯХНАТА ИСТОРИЯ!

Това не го очаквах и ще помоля да се вземе отношение. Разчитам на масовост.

преди 14 минути, nikolov2020 написа:

Баба Пенка твърди че нещата се движат бързо :)

Баба Пенка иска да премахнат паметника? Не мога да повярвам направо. Верно че е на първа инстанция,ама според решението има един месец да се махне. Никакви родолюбци не сте вие. Срам ме е от вас. И онзи съдия Медведев А.А. -нито една заплаха към него.. Позор сте вие. Пълен позор за България сте.

преди 13 минути, nikolov2020 написа:

Баба Пенка гледа как ставаш ударник.

Плякай здраво - че време не остана

Защо ги няма дежурните по националните въпроси? Къде сте бре? Това е международен скандал, а не да си го местите от единия в другия крачол.

Както казах абсолютен позор за България сте всичките. И това ми били защитници на Отечеството...

Плюя на вашия национализъм. Ще ни карат да местим паметника.

P.S.  съветвам първия, който  скочи да отрича да се подготви добре.Знаете - обичам да ви гъбаркам, а като знам какви сте ливади( и позор за България вече)..

Другари, не мога да повярвам че ще оставите така историята с паметника в Самарска област. Наистина ли сте такива родолюбци и милеете за нашата история, толкова много че няма да вземете отношение по темата?

Моля всякакви опити за отклоняването от този наболял въпрос да започнат сега. Аз обаче знаете няма да спра да ви питам защо го подминавате така леко с едната ръка , докато другите се биете в гърдите какви сте родолюбци и защитници на паметници. Аз лично ще следя кога е следващото дело (гледам бързо ги движат) и ще се моля паметника да остане..

Уж обичам повече запада, а само аз се притеснявам за него, докато вие се правите на ударени. Не може така другари!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.