Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

току-що, SSS12 написа:

Зона б5 каква локация ве дългокос

Изплаши ли се, та се криеш като мишка?

• Отговори 16,5k
  • Прегледи 664,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• Жив и здрав още дълги години, защото светът има нужда от него!

Публикувани изображения

току-що, ivottoshev написа:

Изплаши ли се, та се криеш като мишка?

Къде си бе дългокос пристигна ли соц плъх

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Украинците не са тъпи ,напротив умни са и след като приключи конфликта им с Русия ще го видиш това. Попитай някой украинец ама не живеещите в Европа а тези от Украйна как се чувстват всеки ден криейки се от отрядите за мобилизация ,това насилие няма да го простят. Членството им в Европа никой не им е пречил ,защо техните управници ненаправиха както всяка друга държава ,да бяха поискали присъединяване към ЕС ,да си изпълнят изискванията и да влезат в ЕС равноправни. Те решиха да водят гражданска война с рускоезичното население.

Щот някой трябваше да си пласира някъде старото оръжие и използвайки историческите търкания между Русия и Украйна с един изстрел уби два заека да не кажа три : Ем си продаде боклуците, Ем изля огромно количество помия върху основния си конкурент(Русия) кому развали отношенията с Европа, Ем накара немалка част от последните да купуват газ от него.

преди 7 минути, SSS12 написа:

Къде си бе дългокос пристигна ли соц плъх

Къде да пристигна? Няма да обикалям всичките канавки в Зоната за да търся плъх като теб getout

Къде да пристигна? Няма да обикалям всичките канавки в Зоната за да търся плъх като теб getout

Дългокос соц плъх ти пристигни

преди 7 минути, SSS12 написа:

Дългокос соц плъх ти пристигни

Разбрах. Не знаеш как се дава локация, щото такива работи не се учат в Мосейково. Не мога да помогна от разстояние, баце.

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Разбрах. Не знаеш как се дава локация, щото такива работи не се учат в Мосейково. Не мога да помогна от разстояние, баце.

Пристигаше а те няма никаква. Тамън съм подготвил мустакатия дет го харесваш

преди 30 минути, AAUUXX написа:

Те решиха да водят гражданска война с рускоезичното население.

Айде стига с тия путьовски опорки.

Украинците това, украинците онова - а главният Путьо няма нищо общо. Той бил принуден да почне войната, миличкия.

И аз така като дойда във вас с автомата и почна да стрелям, ще обясня на съдията, че съм бил принуден.

току-що, Волен написа:

И аз така като дойда във вас с автомата и почна да стрелям, ще обясня на съдията, че съм бил принуден.

Ами ако в продължение на осем години избиваш собствените си роднини, въпреки че си се подписал че няма да го правиш повече (Минск I и II), накрая идват полицаите с автоматите. Ти какво друго очакваш?

преди 30 минути, Bubbles написа:

Щот някой трябваше да си пласира някъде старото оръжие и използвайки историческите търкания между Русия и Украйна с един изстрел уби два заека да не кажа три : Ем си продаде боклуците, Ем изля огромно количество помия върху основния си конкурент(Русия) кому развали отношенията с Европа, Ем накара немалка част от последните да купуват газ от него.

Балон ма тия съчинения в интерната ви ги дават

https://www.rbc.ru/business/28/05/2026/6a1850ad9a79477349237757

Бизнеса вече може да си купува ПВО, РЕБ, РЛС, зенитки , включително и големи калибри ;). Днес качиха един Панцир на един небостъргач в Москва с хеликоптер - сигурно МиГ и Сухой си го шерват, че са наблизо ).Кога ще ги стигнем ..руZнаците...

на 28.05.2026 г. в 15:17, Волен написа:

Защо тези тъпи украинци искат Европа, а не руския рай, който им се предлага. Да се неначуди човек.

на 28.05.2026 г. в 15:17, Волен написа:

Ей това е въпрос за един милиард долара!? Защо, вместо да си живеят мрно и кротко при Янукович се вкараха във война, която не й се вижда края и носи само смърт и разруха? Искат Европа, а получават война. Къде е Европата сега? На гробищата в Киев ли е Европа? Или в разрушените градове на Донбас? Украйна в момента е по-далеч от ЕС и НАТО, отколкото беше преди 15 години, а икономиката ѝ е напълно унищожена.

Каква е цената на този избор? Над 10 милиона избягали украинци (които никога няма да се върнат), стотици хиляди убити и осакатени млади мъже, демографска катастрофа, от която страната няма да се възстанови в следващия век, и пълна икономическа зависимост от чужди подаяния.

През 2022 г. трябваше да избират между позора и войната. Те чрез управниците си избраха войната, но няма да ги избегне и позора...

на 28.05.2026 г. в 16:06, SSS12 написа:

Зона б5 каква локация ве дългокос

Какво стана? Срещнахте ли се? 😀 Ако не сте още, направете заедно селфи и дайте да го видим. 😃

преди 35 минути, Мечо Хубавеца написа:

Какво стана? Срещнахте ли се? 😀 Ако не сте още, направете заедно селфи и дайте да го видим

Искаше комунето-трол но нямаше желание

преди 42 минути, SSS12 написа:

Искаше комунето-трол но нямаше желание

Гледам че комунетата-тролове не ти излизат от главата. Лошо....

А иначе аз наистина исках, ама се оказа че не си достатъчно грамотен за да ми дадеш локация. Явно в Мосейково още не сте стигнали до този урок.

преди 6 минути, ivottoshev написа:

Гледам че комунетата-тролове не ти излизат от главата. Лошо....

А иначе аз наистина исках, ама се оказа че не си достатъчно грамотен за да ми дадеш локация. Явно в Мосейково още не сте стигнали до този урок.

Мекере-комунист от кое село беше каква локация нали си от Луксозенец ве 😂

преди 1 минута, SSS12 написа:

Мекере-комунист от кое село беше каква локация нали си от Луксозенец ве 😂

Твоята локация бре, идиотинооо. Кат' те питах къде да дойда, успя да ми подскажеш само с "в зона б5"

Глей ся как се прави:

Аз след 15 минути тръгвам към бар "Force Point" на ул Росарио №1 в София

Ако не можеш сам да се оправиш - дай това инфо на първият бакшиш и той ще те докара.

Твоята локация бре, идиотинооо. Кат' те питах къде да дойда, успя да ми подскажеш само с "в зона б5"

Глей ся как се прави:

Аз след 15 минути тръгвам към бар "Force Point" на ул Росарио №1.

Ако не можеш сам да се оправиш - дай това инфо на първият бакшиш и той ще те докара.

Ти ше дойдеш при мене моме Калино. Пил два спирта и вече дава адреси

преди 4 минути, SSS12 написа:

Ти ше дойдеш при мене моме Калино.

За съжаление не можеш да се справиш с даването на точна локация. Питай някой по-умен около теб дали може да ти помогне

преди 6 минути, SSS12 написа:

Пил два спирта и вече дава адреси

Аз все още не съм, но ти пийни, ако мислиш че това ще е "game changer"-a, който ще ти помогне най-накаря да успееш да съобщиш къде се намираш )

За съжаление не можеш да се справиш с даването на точна локация. Питай някой по-умен около теб дали може да ти помогне

Аз все още не съм, но ти пийни, ако мислиш че това ще е "game changer"-a, който ще ти помогне най-накаря да успееш да съобщиш къде се намираш )

Дългокоса пиянке за твое учудване не пия и съм го казвал много пъти. А на тебе локацията отдавна ти е под масата. Тамън баткото с мустаците те чакаше

на 28.05.2026 г. в 11:40, Мечо Хубавеца написа:

При всички положения е живот сравнение с това да те гризат червеите... Освен това имат избор да напуснат страната си и устроят другаде, като не им харесва държавата да им е васална. Сега този избор за повечето мъже не съществува, а тези, които успяха напуснаха Украйна. Ако беше останал Янукович, животът на украинците щеше да е много по-хубав. Сега пак са зависими, но от ЕС и САЩ, а и са във война....България също е зависима и реално е васална държава от 1941 година до сега...

Отиваш на Гугъл Мапс, отваряш Украйна и почваш да разглеждаш. После направи същото със съседна Полша. Вероятно тогава ще разбереш, че "ако си беше останал Янукович" не е опция веднъж, когато видиш какво изпускаш.

На украинците не им е достатъчно просто да съществуват. Те искат да живеят, при това - добре. И нямаме право да им казваме, че нямат това право.

Русия имаше всички възможности да даде на бившите СССР държави толкова, че да искат да останат в нейната орбита и да теглят един голям среден на ЕС и НАТО. С изключение на Беларус (и то в частност лично на Лукашенко, защото явно и белорусите не са във възторг от настоящето си), всички държави до една запазиха в най-добрият случай прилични отношения с руснаците. Нищо повече. Стан-овете, Прибалтиките, дори Молдова - йок за голяма близост с Русия. Соцлагера - също. Дори Монголия гравитира вече много повече около Китай, отколкото около Русия.

Screenshot-20260529-211259.png

преди 4 часа, Мечо Хубавеца написа:

Ей това е въпрос за един милиард долара!? Защо, вместо да си живеят мрно и кротко при Янукович се вкараха във война, която не й се вижда края и носи само смърт и разруха? Искат Европа, а получават война. Къде е Европата сега? На гробищата в Киев ли е Европа? Или в разрушените градове на Донбас? Украйна в момента е по-далеч от ЕС и НАТО, отколкото беше преди 15 години, а икономиката ѝ е напълно унищожена.

Каква е цената на този избор? Над 10 милиона избягали украинци (които никога няма да се върнат), стотици хиляди убити и осакатени млади мъже, демографска катастрофа, от която страната няма да се възстанови в следващия век, и пълна икономическа зависимост от чужди подаяния.

През 2022 г. трябваше да избират между позора и войната. Те чрез управниците си избраха войната, но няма да ги избегне и позора...

Какво стана? Срещнахте ли се? 😀 Ако не сте още, направете заедно селфи и дайте да го видим. 😃

Божеее какво извратено мислене...

Точно наобратно . Украйна е все по сплотена с Европа, даже предателството на Тръмп повече сплоти

И никога, ама никога, дори да е изпепелена, дори да есъс или безЕвропа , със или без Луната, всичко може да е, но едно е сигурното - Украйна никога няма да забрави рашисткия геноцид и масов терор и масови разрушения, масово изтребление, което не може да бъде оправдано просто с едното "желание на украинците да са с ЕС" за което бе Майдана и заради което свалиха Янукович.

Въпроса на Чърчил към журналисти / който цитираш/ е именно към нашите продажни копейки .

Много са избрали незнайно защо страната на агрсора, желаят "мир" ама наричат "мир" капитулацията и геноцида над жертвата

И въпроса е точно към тези копейки които пълзят сега пред агресора. Визирам медии, блофъри, платени копейки, безплатни копейки каквито са повечето наши тъпи цоциалисти комундели , към тях е въпроса...

между войната и позора, избират позора да са с агресора , но с позора ще получат и войната.

преди 1 час, В. Велев написа:

Screenshot-20260529-211259.png

И кой те оножда бре ? И с какво ???

Имаш пълната свобода и демократични права , за които много мечтаят...

Виж - даже жените на Песков и на "ростех" водят дела в Европейксия съд че ги санкционирали .

Дори жени на феодалния мафиотски рашистан те се възползват от демократични правови европейски закони за да имат право да харчат кървавите си милиарди .

Ти имаш повече права за които и големците и жените им мечтаят бре, тъпунгер :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 2 часа, miro20 написа:

Имаш пълната свобода и демократични права , за които много мечтаят...

Отивай да те лекуват. Имаш свобода да правиш само каквото ти заповядат гейлибералните ти началници.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.