Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да задържите един мъж

Featured Replies

С Любов, внимание и доверие

• Отговори 59
  • Прегледи 13,5k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 29 минути, ivo23 написа:

С Любов, внимание и доверие

Maмо ти ли си?

Ако не можеш да му завъртиш една баница, опитай да му завъртиш два шамара. Ако остане, твой е. :)

Една умна жена никога не се опитва да задържи мъж, който е решил да си тръгне от нея.

• Автор

Въпросът беше ще останете ли, ако тя не може да ви роди дете?

Благодаря

преди 8 минути, bekiii написа:

Благодаря

Ако я обича, ще остане независимо от обстоятелствата, а ако не я обича, ще си тръгне независимо от обстоятелствата.

Затова написах, че една умна жена никога не задържа мъж, който е решил да я напусне.

преди 14 часа, bekiii написа:

Благодаря

Търсите навън онова, което е блокирано вътре във вас. Не искате да ви обича, а искате да не ви изоставя…Цялата концепция е сбъркана още в основата. 

преди 30 минути, дъжд написа:

Търсите навън онова, което е блокирано вътре във вас. Не искате да ви обича, а искате да не ви изоставя…Цялата концепция е сбъркана още в основата. 

Много знаеш ти хората дали се  обичат или не ама си пишеш дежурните глупости.
Липсата на дете  обаче не всеки може да я приеме. Така от страни много лесно се коментират чужди отношения ама да не ти идва на главата.

А по темата, аз лично мога да приема жена която не може да ми роди дете само не съм сигурен дали тя ще ме приеме ако аз не мога да и го дам.

• Автор

Изобщо има ли такива, дето ще се наемат да останат с жена си, въпреки това, ако се обичат?

преди 25 минути, bekiii написа:

Изобщо има ли такива, дето ще се наемат да останат с жена си, въпреки това, ако се обичат?

Сигурно има.

Тя пък обичта най-лесно изкуфява...

И на мен много зловещо ми звучи онова:

- Докато смъртта ни раздели!

Брррр:eek:

преди 1 час, bekiii написа:

Е, абе тука 70+% ви казват, че няма проблем да си остане с вас ако ви обича, вие пак имате съмнения !

А пък да знаете, рядко ще намерите потребители по-начетни в тая област от тук присъстващите (не визирам никой конкретен, да не ми се обидите сега, съвсем сериозно).

С две думи: доверете им се.

Ако ли пък не, тогава я споделете откъде тези ваши съмнения, въпреки съветите тука, само вътрешен глас или как ?

преди 1 час, А@@@ написа:

Сигурно има.

Тя пък обичта най-лесно изкуфява...

И на мен много зловещо ми звучи онова:

- Докато смъртта ни раздели!

Мммм, Ралева, че то по принцип и след смъртта ако е истинска бре :halloween10:. Така де.

Редактирано от Julius Decimus (преглед на промените)

преди 7 часа, А@@@ написа:

Докато смъртта ни раздели!

Ама не е писано кога ще дойде. Някоя ако не харесва мъжа си, с малко цианид може...да му помогне..да се спомине преждевременно..
И после да е..."весела вдовица"...

преди 11 минути, simtech написа:

Ама не е писано кога ще дойде. Някоя ако не харесва мъжа си, с малко цианид може...да му помогне..да се спомине преждевременно..
И после да е..."весела вдовица"...

И тя в сливенските зандани :wub:

преди 19 минути, А@@@ написа:

И тя в сливенските зандани :wub:

Глупости. В затвора престъпници не влизат, не го ли разбра.

Да се опитваш да задържиш някого е Манипулация. 

Ако едни взаимоотношения не се развиват благоприятно е Безсмислено да се "подпират" и "кърпят" с каквото и да е .

Това е "началото на края" .

• 1 година по-късно...

Да задържиш някого на сила е най-тъпото нещо на света

• 4 седмици по-късно...

Танер, дотолкова ли го закъса, че чакаш за теми в tech форум, от такова естество, че да се предложиш? Четири теми отворих, в 3 се предлагаш. Укроти хормона.

преди 1 минута, XYconstant написа:

Танер, дотолкова ли го закъса, че чакаш за теми в tech форум, от такова естество, че да се предложиш? Четири теми отворих, в 3 се предлагаш. Укроти хормона.

Не чакам,  защо си мислите че чакам нещо всички :D

Е, сигурно има защо... Притеснителното е, че ти не го намираш за такова. :blackeye:

• 1 месец по-късно...
на 31.10.2017 г. в 18:44, Мойра написа:

Ако я обича, ще остане независимо от обстоятелствата, а ако не я обича, ще си тръгне независимо от обстоятелствата.

Затова написах, че една умна жена никога не задържа мъж, който е решил да я напусне.

Това важи и за нас жените.

на 31.10.2017 г. в 17:40, ivaivanova написа:

Благодаря

Лично аз няма да остана, освен ако нямам вече дете от друга.
Ама един братчед си я държи неговата и нямат деца.
Главната цел от събирането на мъж и жена е да се роди поне едно хлапе  и да го отгледат.
Даже в люксембургските закони за пенсиите на вдовиците, трябва или да са живели 10 години заедно ако жената е доста по-млада, или да имат дете, за да има оная право на пенсия като вдовица.
Та така, която си знае че е бездетна, да си търси чичко с поотраснали вече деца от друга жена. Той може да я търпи без проблем до него за домакиня.

на 23.02.2019 г. в 21:06, Танер Заит Расим написа:

Ако останеш без мъж съм на среща :D

Пак ли заграждаш бе, играча-сваляча? :no-no:

• 1 месец по-късно...
на 10.04.2019 г. в 0:05, Белгиеца написа:

Лично аз няма да остана, освен ако нямам вече дете от друга.
Ама един братчед си я държи неговата и нямат деца.
Главната цел от събирането на мъж и жена е да се роди поне едно хлапе  и да го отгледат.
Даже в люксембургските закони за пенсиите на вдовиците, трябва или да са живели 10 години заедно ако жената е доста по-млада, или да имат дете, за да има оная право на пенсия като вдовица.
Та така, която си знае че е бездетна, да си търси чичко с поотраснали вече деца от друга жена. Той може да я търпи без проблем до него за домакиня.

Колко интересно. Може би цяла тема трабва да се започне за "бездетните жени", но аз ще предпочета да не съм наоколо, ако някой се осмели, де. Все пак това със закона е доста резонно и може би трябва нещо да се помисли и за българските да се попроменят. Защото едно е да се плащат данъци като имаш по-малко разходи или са само за теб и котката ти, друго си е да издържаш семейство. Едно е сега и впоследствие пенсийката да ти я плащат горките млади, мислейки, че го правят за родителите си, а всъщност да има и много други, които са наравно с онези мързеливите използвачи на социума.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.