Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Самоубийство

самоубийство 10 гласували потребители

1. 1. Бихте ли могли да ми помогнете?

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 32 минути, Yvan Sergeev написа:

дупката има цвят и е черна ако н е  черна най -малкото е тъмна.

Абе дупка...отвор му се вика научно батюх :).

Да не се обидиш де, закачливо го казвам.

преди 37 минути, Мойра написа:

Форумът е залят с подобни теми, съдържащи измислени изповеди, измислени болести и пр.

Преди години ги триеха почти веднага, но изведнъж кой знае защо престанаха.

Явно някои се забавляват по този начин.

По принцип не знам, но не вярвам това да е трол тема. Казвам ви защо мисля така - прекалено грамотно е написана темата за да е сътворено от някой който би я направил за подигравка. Може и да не съм прав.

А може и да са й забранили да пипа компютъра като са видели, че е писала тука и не са съгласни с това.

преди 22 минути, Белгиеца написа:

Теоретично е възможно и да не е измислена, има разни деца които се сряскат и се скриват, като им кажеш че знаеш точно какво им е.

А може и да се е стреснала, да. Въобще да се срамува да пише.

• Отговори 140
  • Прегледи 13,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Точно така. Покажете ѝ, че съществуват всякакви откачалки, и това че си различен, не е нищо притеснително. :D

• Автор

Е, май получих цветиста и смесена палитра от отговори. В някои срещнах думите на родителите си, а в други добри съвети. На много хора искам да кажа специфични неща, но ще се постарая да обобщя. Специално на Белгиеца искам да кажа Благодаря. Добри отговори наистина. Вижте, всички вие, що се отнася до грижи от родителите - имам достатъчно, за да водя добър живот и точно за това се чувствам като страшна отрепка. Защото не оценявам това, което някои нямат радоста да притежават. Всеки, който си мисли, че това е ”мерак за един/два дена”, Благодаря и довиждане. Майка и татко са ми навирали в лицето факта, че са очаквали нещо много повече и аз съм меко казано - провал. Проблемът ми от части е, че ми е трудно да изпитам истинска любов, а казват, че помага. Но това настрана. Зная, че не съм розовото детенце, което родителите ми са искали. Нямам мечти или големи желания. Дните ми минават като сън. Ден за ден, нощ за нощ. Чувствам съществото си безмислено в самата си същност. И това ме разбива отвътре. Черна дупка. Ръцете ми са оцапани с моята собствена кръв. И на някои им се струва глупаво, безмислено и като цяло - пълна простотия. Но е факт. Боли ме, но ми помага. Баща ми наистина ме преби, заради белезите, майка ми - също. И то не се случи веднъж. Те искат много що идва до оценки и други. Между другото, напълно наясно съм с това, че проблемите ми са малки. И всички не пропускат да ми го напомнят. Това е като къч в лицето. Ако става дума за кураж и причини - имам и двете. Късметът ме спаси последния път, а не здравият ми разум. Нямам такъв. А що идва до медикаменти - тъпкала съм се с тях, та стой та гледай. Исках помощ и както един от вас каза: Получих и помощ, и вреда. Благодаря на тези, които ми влязоха в положението и искрено се опитаха да помогнат. Наистина ви благодаря. Но наистина ми трябва нещо силно. А за тези, които го взеха за майтап на един прост тийнейджър - благодаря и на вас, показахте ми колко хора всъщност ги вълнува и моля, не пишете такива неща към други хора като мен. За мен, може би е късно, но за някои - не е. Боли. А за страха да отговоря и чуя истината - аз това исках, хора. Защо ми е да се крия??Наистина, аз съм груба шега на природата и точно заради това обмислям детайли по смъртта си. Помощ - потърсих и ми се изсмяха в лицето. На няколко места. Показах си ръцете - казаха ми, че ще ми мине ”Само период, миличка, ще ти мине.”. Извинете за израза, но Майната му на този ”период”. 10 години не са период. Особено щом започва от най-ранните ми години. Жалка съм, нали... Знам го и думите на някои от вас го доказаха. Благодаря за опита. Ще пробвам още само веднъж. Но после...

Всеки 18 минути - някой се самоубива. Всеки 43 секунди - някой се готви да го направи.

Може и да бъда една от тях. Опитвам.

Опитах...

Редактирано от Not My Fault (преглед на промените)

преди 1 час, Not My Fault написа:

Опитах

Знаеш ли колко хора опитват?
Ако ти шибна 2 шамара как ще ме почувстваш?
Отново омраза или някой който иска да се осъзная?

Редактирано от Гост
някво "с" не намясто (преглед на промените)

на 3.12.2017 г. в 18:01, Мойра написа:

Форумът е залят с подобни теми, съдържащи измислени изповеди, измислени болести и пр.

Преди години ги триеха почти веднага, но изведнъж кой знае защо престанаха.

Явно някои се забавляват по този начин.

защо

питаме

един уважаващ себе си сайт с форум не допуска толерирането на подобни теми - насърчаване към самоубийство от пасмина хейтъри и сеирджии

няма нито админ нито модератор да се намеси ... нямааааа

преди 17 минути, haidukpikaso написа:

защо

питаме

един уважаващ себе си сайт с форум не допуска толерирането на подобни теми - насърчаване към самоубийство от пасмина хейтъри и сеирджии

Виж пост номер две в темата.

преди 23 минути, haidukpikaso написа:

защо

питаме

Кои питате?

И защо?

И наистина ли вярваш, че темата е пусната от 14 годишно дете?

Аз не вярвам.

Мислиш ли, че с уговорки или виртуално шамаросване можем да помогнем?

В подобни случаи се подава сигнал в МВР.

Написаното от автора е твърде сериозно, за да пишем и да си въобразяваме, че можем да помогнем.

Редактирано от Мойра (преглед на промените)

преди 12 минути, Silvering написа:

Виж пост номер две в темата.

не знам кой е този пост номер две, а пък ти може да цитираш - като са махнали брояча

нещо защитник ли ми се явяваш на някой а

преди 10 минути, haidukpikaso написа:

не знам кой е този пост номер две, а пък ти може да цитираш - като са махнали брояча

нещо защитник ли ми се явяваш на някой а

На тебе никъв не се явявам, щот не ме кефиш. Иначе кое не разбра.. втория пост в темата. Отваряш я, четеш първия (на автора) след което идва втория. Обяснявам го като на дете идиотче. Или пък като за изкуфяла бабичка, както предпочетеш.

преди 29 минути, haidukpikaso написа:

защо

питаме

И кой насърчава?!?

преди 13 минути, Silvering написа:

На тебе никъв не се явявам, щот не ме кефиш. Иначе кое не разбра.. втория пост в темата. Отваряш я, четеш първия (на автора) след което идва втория. Обяснявам го като на дете идиотче. Или пък като за изкуфяла бабичка, както предпочетеш.

а да бе ей ся ще ходя да ти броя кой поста намисикой си номер

па ти ептен не ме кефиш

преди 19 минути, Мойра написа:

Кои питате?

И защо?

И наистина ли вярваш, че темата е пусната от 14 годишно дете?

Аз не вярвам.

Мислиш ли, че с уговорки или виртуално шамаросване можем да помогнем?

В подобни случаи се подава сигнал в МВР.

Написаното от автора е твърде сериозно, за да пишем и да си въобразяваме, че можем да помогнем.

това тука не е психиатрия нито Карлуково - ако има модератори психолози - ок - да има такива теми - но такива няма

всичко останало е дай да си обърнем палачинка

преди 11 минути, haidukpikaso написа:

а да бе ей ся ще ходя да ти броя кой поста намисикой си номер

па ти ептен не ме кефиш

Да де, ама ако си направиш труда да го прочетеш, заедно с всички други мнения, ше видиш колко е безмислен твоя коментар.

пп. Разликата е, че само ти не ми се кефиш тук, докато ти никого не кефиш.

преди 12 минути, haidukpikaso написа:

това тука не е психиатрия нито Карлуково - ако има модератори психолози - ок - да има такива теми - но такива няма

всичко останало е дай да си обърнем палачинка

Според мен в раздел Психология и Психотерапия би трябвало да се пише за самоубийството с образователна цел, още повече, че във форума пишат и психолози.

Но когато някой пусне тема, в която открито заявява, че възнамерява да посегне на живота си, би трябвало незабавно да се уведоми МВР, а темата да се затвори.

Това е работа на администрацията на форума.

преди 11 минути, Мойра написа:

Според мен в раздел Психология и Психотерапия би трябвало да се пише за самоубийството с образователна цел, още повече, че във форума пишат и психолози.

Но когато някой пусне тема, в която открито заявява, че възнамерява да посегне на живота си, би трябвало незабавно да се уведоми МВР, а темата да се затвори.

Подкрепям. Така е редно.

преди 11 минути, Мойра написа:

Е тука не сте права.

Уведомете МВР вие де, колкото вие знаете за въпросната персона тук, толкова знаят и модераторите и администрацията.

Много грамотно пише и добре обяснява за 14 годишна, напълно съгласен с това.

От друга страна, тука във форума има начетни хора, които биха могли да предложат четиво на авторката, или просто да я мотивират да не се трепе с други думи. Дали е прекалено тежък случай, може би сте права. Но щом е направила темичка във форума....едва ли е толкова безнадеждно.

преди 10 минути, haidukpikaso написа:

Подкрепям. Така е редно.

Престъпление е да се губи време, когато човек е решен да сложи край на живота си.

Ще ми се да доживея момента, в който психолог да спаси самоубиец. Ама нъцкиии, спасяват ги разни пожарникари, кравари, пазачи и секви такива низши твари. Намалете психологията и ще ви светне. псохологията не е лекарство а болест. Която сами си набивате в дупенцата...

преди 10 минути, Julius Decimus написа:

Е тука не сте права.

Уведомете МВР вие де, колкото вие знаете за въпросната персона тук, толкова знаят и модераторите и администрацията.

Много грамотно пише и добре обяснява за 14 годишна, напълно съгласен с това.

От друга страна, тука във форума има начетни хора, които биха могли да предложат четиво на авторката, или просто да я мотивират да не се трепе с други думи. Дали е прекалено тежък случай, може би сте права. Но щом е направила темичка във форума....едва ли е толкова безнадеждно.

Дали е тежък или лек случая нямаме право да гадаем.

Трябва веднага да сигнализираме там, където могат да открият автора на темата и да му помогнат.

Или някои ползват тази тема за забавление?

Аз не съм Администратор или Модератор, за да подавам сигнали, пък и доколкото видях, в темата пише Глобален Модератор.

преди 3 часа, Not My Fault написа:

Чувствам съществото си безмислено в самата си същност. И това ме разбива отвътре. Черна дупка. Ръцете ми са оцапани с моята собствена кръв. И на някои им се струва глупаво, безмислено и като цяло - пълна простотия. Но е факт. Боли ме, но ми помага.

Всеки 18 минути - някой се самоубива. Всеки 43 секунди - някой се готви да го направи.

Може и да бъда една от тях. Опитвам.

Опитах...

Самонараняването което ти помага се лекува с лекарства предписани от пихиатър(ка)

на 1.12.2017 г. в 20:17, algor написа:

Добра вечер на вас и добре дошла в отбора!

Давайте нататък да видим до къде ще се докараме в комуникацията. :)

пп. Относно родителите ви - как разбрахте, че са разочаровани от вас - те ви го казват и показват всеки ден или оставят във вас такова впечатление?
Бихте ли поканила някой от тях тук, в дискусията, да прочете и да се включи с мнение?
Не сега, разбира се, а може и малко по-нататък. 

без коментар

преди 22 минути, haidukpikaso написа:

без коментар

Ти пък какъв коментар търсиш?!?
Човек ако е решил да се самоубива го прави без излишни изповеди.
Другото е вик за внимание.

преди 47 минути, haidukpikaso написа:

Подкрепям. Така е редно.

преди 41 минути, Мойра написа:

Престъпление е да се губи време, когато човек е решен да сложи край на живота си.

Вие като какви се вживявате и изживявате тук?
10 дни минаха от пускането на темата, писали сте тук преди няколко дни и изведнъж тая нощ започва да ви хапе кучето, влизате в темата и на 3-4 се започвате с някакви ритуални излияния, все едно сте в някаква секта и трябва да призовавате висшите сили да ви помогнат да преодолеете препятствието...

Я си изпийте хапчетата и си лягайте, за да сте бодри сутринта.

преди 10 минути, algor написа:

Я си изпийте хапчетата и си лягайте, за да сте бодри сутринта.

Това, което си написал е в разрез с добрия тон, на който много държа.

Човек може да има и други причини, за да е тук по това време.

Не ли?

преди 25 минути, algor написа:

Вие като какви се вживявате и изживявате тук?
10 дни минаха от пускането на темата, писали сте тук преди няколко дни и изведнъж тая нощ започва да ви хапе кучето, влизате в темата и на 3-4 се започвате с някакви ритуални излияния, все едно сте в някаква секта и трябва да призовавате висшите сили да ви помогнат да преодолеете препятствието...

Без коментар...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.