Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обсъждане на Истанбулската конвенция

Featured Replies

Една страхотна новина за цяла България и всички истински българи!:yanim::yanim::yanim:

https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/15815736

d1f5931f320bb1cb2a5bbab30f9d4029.gif

• 2 месеца по-късно...
  • Отговори 5,2k
  • Прегледи 318,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Джордж Сорос държи квота от 30% в групата, която ще прилага Истанбулската конвенция Сорос не е човек, а зъл демон!     

• Къде съм те кълнял бре мирко? Дал си линкче, дето сочи до пост на @Lumberman . Я се дръж малко по-успешно. Далеч си от всякакъв стимул за прогрес... Твоята цел тук е да подвеждаш хората!

• Това под спойлера отдавна съм го прочела и мисля, че ни заблуждават. В България никой никога не е дискриминирал различните, освен ако не са били автори на престъпления. Не е нужно да спомена

Публикувани изображения

на 1.08.2023 г. в 7:44, Sliderum2 написа:

Ето какво може да почне да се случва в България и то още по-масово, като знам как се престараваме българите в подражателство на западняците, стига вече да не е започнало да се случва, ако приемем конвенцията и/или ако останем толерантни към лгбтиазп+++. 

Стига вече толерантност!

Естествено, това няма нищо общо с ИК, и даже напротив - ИК е за да защити тези деца

Но пропагандата и фейковете ви трябва да се лее  на килограм

на 7.08.2023 г. в 22:37, БаалБек написа:

И тук във форума е пълно с такива, които бранят "традиционните ценности".

Обикновенно са червени комундели копейки , на които обаче ще припомня какво беше в "хубавия традиционен" соц :

Инквизицията не успя в едни много по жестоки времена, но в рашистан опитите продължават :

на 22.12.2023 г. в 18:39, miro20 написа:

Естествено, това няма нищо общо с ИК, и даже напротив - ИК е за да защити тези деца

Но пропагандата и фейковете ви трябва да се лее  на килограм

За какви "пропаганда" и "фейкове" говориш? По-добре виж терминологията, използвана в ИК, преди да правиш заключения по отношение на "фейкове" и "пропаганда", или каквито са другите безсмислени понятие, които използваш.

Каква е разликата между "sex" (пол) e "gender" (социален пол/психическо състояние/фантазия/измислица)?

В ИК за пол ли се говори или за социален пол? Бъди конкретен и дай точен отговор.

преди 27 минути, royalpiggy написа:

За какви "пропаганда" и "фейкове" говориш? По-добре виж терминологията, използвана в ИК, преди да правиш заключения по отношение на "фейкове" и "пропаганда", или каквито са другите безсмислени понятие, които използваш.

Каква е разликата между "sex" (пол) e "gender" (социален пол/психическо състояние/фантазия/измислица)?

В ИК за пол ли се говори или за социален пол? Бъди конкретен и дай точен отговор.

В крайна сметка крайната цел каква е? Превземане на обществото от вътре чрез джендъризация? Ако не искаш да си гей просто няма да си гей или да станеш такъв. По логиката на мислене на "пропагандата" и "фейовете" терминологията е, за да се проправи път за налагането на нещо като задължително ли? Кой има нуждата от повече психични отклонения в обществото, което управлява? Ако обществото се напълни с хора с фиксация към buttsexа и наркотици, които се шляят по улиците като зомбита в някой американски град, кой ще спечели от това? Хората, които управляват света нямат ли нужда от покорни работници с малко права за забавления и разврат, защото повече забавления и разврат като цяло вредят на психиката на феодалните роби и те стават непродуктивни за следващия ден във фабриката?

преди 12 минути, Гражданин написа:

В крайна сметка крайната цел каква е? Превземане на обществото от вътре чрез джендъризация? Ако не искаш да си гей просто няма да си гей или да станеш такъв. По логиката на мислене на "пропагандата" и "фейовете" терминологията е, за да се проправи път за налагането на нещо като задължително ли? Кой има нуждата от повече психични отклонения в обществото, което управлява? Ако обществото се напълни с хора с фиксация към buttsexа и наркотици, които се шляят по улиците като зомбита в някой американски град, кой ще спечели от това? Хората, които управляват света нямат ли нужда от покорни работници с малко права за забавления и разврат, защото повече забавления и разврат като цяло вредят на психиката на феодалните роби и те стават непродуктивни за следващия ден във фабриката?

Искат да спрат да се размножаваме. Затова е бруталната пелена, за стотиците хиляди жертви от "ваксините". 

Климатът се променя пред очите на всички, буквално от детството  ми насам тая планета не е същата. Смятат, че по-малко паплач по лика ѝ ще цапа по-малко. Докато те си размъкват задните бузи по конференциите на климата, с двумоторни частни реактивни джетове. Байдън дори заспа човекът, старост нерадост, два джъмбо джета обиколиха земята че да може той да си поспи. Малък град може да се захрани за месец, с тази енергия. Само че те са по-важни, всеки един от тях, от един наш град. Затова ни искат да не се въдим, и да мрем. 

преди 25 минути, Гражданин написа:

Каква е крайната цел? Целите са няколко, а превръщането на педофилията в поредното "напълно естествено и нормално нещо" е сред списъка с цели.

Сложно е да се обяснят всички цели. Аз ги знам до голяма степен, тъй като сам мога да си изграждам образ за бъдещето, базиран на тенденции, които виждам в момента. Анализирайки сегашните тенденции, мога да си създам представа за това как ще изглежда бъдещето. Това е основна когнитивна способности, която мнозинството от хора би трябвало да имат в добре развито състояние.

Какво значи "ако не искаш да си"? Тактически психологически операции се изпълняват буквално навсякъде - от детски градини, училища и университети до публични протести, демонстрации, през телевизията, по маркетинга, реклами, ТВ шоута и още много...

В резултата на всичко това, процента на хора, определящи се като LGBT+, както и като другите идентичности, които са безкрайни по дефиниция и не са част от ЛГБТ акронима, постоянно расте.

Ето проучвания:

https://news.gallup.com/poll/389792/lgbt-identification-ticks-up.aspx

https://news.gallup.com/poll/470708/lgbt-identification-steady.aspx

Има и процес по деградация и наркоманизация, който се изпълнява чрез премахване на закони против престъпността, легализиране на наркотици и реформация на правната система така, че да работи в полза на престъпниците и срещу жертвите на престъпления.

преди 6 минути, IvanKirov написа:

Искат да спрат да се размножаваме. Затова е бруталната пелена, за стотиците хиляди жертви от "ваксините". 

Климатът се променя пред очите на всички, буквално от детството  ми насам тая планета не е същата. Смятат, че по-малко паплач по лика ѝ ще цапа по-малко. Докато те си размъкват задните бузи по конференциите на климата, с двумоторни частни реактивни джетове. Байдън дори заспа човекът, старост нерадост, два джъмбо джета обиколиха земята че да може той да си поспи. Малък град може да се захрани за месец, с тази енергия. Само че те са по-важни, всеки един от тях, от един наш град. Затова ни искат да не се въдим, и да мрем. 

Не съм против ваксините и на фона на тая масова смърт дето беше според мен бяха по-малкото зло. Виж ги че даже антиваксърите се надупчиха докато пееха друга песен против ковид мерките само и само, за да влязат в парламента. Иначе страните от третия свят се пълнят с хора, виж какъв бум става в Нигерия (The current fertility rate for Nigeria in 2023 is 5.076 births per woman) и други африкански държави наприемер, за да се убедиш че демографска криза и повишена смъртност има, но тя е в западните общества, в които хората се научиха да живеят само за удоволствието от живота. Може би е социално явление в развитите държави. Организмите там стават по-кекави и от много толерантност покрай това завъждат и много кърлежи и болестотворни организми, не че на някой му се мре по-бързо, но с ширещите се феминистки разбирания за живота обществото почна да боледува здраво. Поради някаква причина хората на запад много са започнали да обичат лъжата. Скоро ще се смени облика на Европа, надали до 50 години Европа ще е на гейовете и лезбийките. По-скоро до 50-те години на този век половината от нея ще са мюсюлмани и цветнокожи. 

преди 18 минути, royalpiggy написа:

Каква е крайната цел? Целите са няколко, а превръщането на педофилията в поредното "напълно естествено и нормално нещо" е сред списъка с цели.

Кой налага тези цели и каква са ползите за него/тях?

Сложно е да се обяснят всички цели. Аз ги знам до голяма степен, тъй като сам мога да си изграждам образ за бъдещето, базиран на тенденции, които виждам в момента. Анализирайки сегашните тенденции, мога да си създам представа за това как ще изглежда бъдещето. Това е основна когнитивна способности, която мнозинството от хора би трябвало да имат в добре развито състояние.

Сигурен ли си, че имаш такива способности, а си жертва на собствената си фиксацията към темата тровейки съзнанието си с глупости като "джендър идеологията" вместо да анализираш какво конкретно в себе си се опитваш да запълниш с тези количества информация и внимание, които отделяш по въпросната тематика?

Какво значи "ако не искаш да си"? Тактически психологически операции се изпълняват буквално навсякъде - от детски градини, училища и университети до публични протести, демонстрации, през телевизията, по маркетинга, реклами, ТВ шоута и още много...

По твоята логика трябва да приемем, че всички хора са мега прости и не могат да разберат какво се случва на тях и децата им докато гледат някое вечерно шоу по тв. Какво ти пука, че има тъпи хора, които ще консумират каквато и да е помия? Ти не си в състояние да я спреш. Може такава да е спиралата на нещата. Никога до сега в историята не е имало толкова много хора и интернет, който да ги свързва, така че е нормално да виждаш повече от педерасите и педофилията около себе си. Повече хора = повече отклонения. До преди един век човечеството е било наполовина. До преди два под милиард.

В резултата на всичко това, процента на хора, определящи се като LGBT+, както и като другите идентичности, които са безкрайни по дефиниция и не са част от ЛГБТ акронима, постоянно расте.

И как може да се "забранят тези хора"? Какво е твоето предложение? Химическа кастрация ли?

Ето проучвания:

https://news.gallup.com/poll/389792/lgbt-identification-ticks-up.aspx

https://news.gallup.com/poll/470708/lgbt-identification-steady.aspx

Има и процес по деградация и наркоманизация, който се изпълнява чрез премахване на закони против престъпността, легализиране на наркотици и реформация на правната система така, че да работи в полза на престъпниците и срещу жертвите на престъпления.

Защо легализацията на наркотици да е нещо лошо, ако чрез легализацията им те ще бъдат по-добре контролирани и лабилни хора няма да имат достъп до тях, а тези които имат нужда от тях, за да се лекуват ще се лекуват без да се превръщат в престъпници?

преди 44 минути, Гражданин написа:

Защо легализацията на наркотици да е нещо лошо, ако чрез легализацията им те ще бъдат по-добре контролирани и лабилни хора няма да имат достъп до тях, а тези които имат нужда от тях, за да се лекуват ще се лекуват без да се превръщат в престъпници?

+1. То и Метформин, Диазепам, Ибупрофен вече ги обявяват за наркотик. Питай копейките прости, като те спрат на пътя към изстраданата цяла година отпуска. Вземат ти и конфискуват колата, отиваш в ареста, децата и жената насред път. Без книжка, цапат ти съдебното досие... Щото си не дай Боже диабетик. 

Бавачки и таксисти, сър! И безпринципна копейка, дето и за ГЕРБ стана ясно, че се е натискала. 

Цитат

Не съм против ваксините и на фона на тая масова смърт дето беше според мен бяха по-малкото зло. Виж ги че даже антиваксърите се надупчиха докато пееха друга песен против ковид мерките само и само, за да влязат в парламента.

Не си имал моето време, което отделих, да проучвам въпроса. Бодете се и тровете с каквото искате, зад ниците са си ваши. Против съм да ми го вменяват като задължение, в Австрия Италия Гърция Канада... Който не е набоден беше преследван, глобяван, а в Австрия беше влязъл закона и за пандела. Искаха да го пробутват за целия ЕС, понеже мъжо на Урсула ги продава тия ваксини, една от съставките. Темата е по-огромна от копейковата, само че седи в друг форум. Качил съм доста видеа, понеже ги триеха на поразия. Сетих се да ги бакъпна, и ги качих там, дето не ги трият. 

Цитат

Иначе страните от третия свят се пълнят с хора, виж какъв бум става в Нигерия (The current fertility rate for Nigeria in 2023 is 5.076 births per woman) и други африкански държави наприемер, за да се убедиш че демографска криза и повишена смъртност има, но тя е в западните общества, в които хората се научиха да живеят само за удоволствието от живота. Може би е социално явление в развитите държави.

Ми пробвай ти да издържаш 3 деца, да изплащаш 200 000 евро ипотека, всяко едно преди работа го носиш на градина/училище, после ги връщаш обратно. 2 стаи отделни по закон, ако имаш момиче и момче едновременно.  Авери са ми пред очите, луднали са в буквалния смисъл, мен една от причините е това, да не искам деца. 

Цитат

Организмите там стават по-кекави и от много толерантност покрай това завъждат и много кърлежи и болестотворни организми, не че на някой му се мре по-бързо, но с ширещите се феминистки разбирания за живота обществото почна да боледува здраво.

Много бъркаш се тука. 

Цитат

Поради някаква причина хората на запад много са започнали да обичат лъжата. Скоро ще се смени облика на Европа, надали до 50 години Европа ще е на гейовете и лезбийките. По-скоро до 50-те години на този век половината от нея ще са мюсюлмани и цветнокожи. 

Щото са тъпи. Няма какво друго да се каже. Гледай филма "Идиокрация", ако вече не си. От тъпотия мрем. Законодателството ни е толкова извратено, че вече поставя кучето над работещия бял, хетеросексуален, здрав мъж. Вече не можеш да влезеш в голямата политика, ако си такъв. 

п.с. Ако беше минал номера на Урсула, да стане задължително да ни налива каквото  и когато си пожелае, и да ни го продава по 30$ бройката, в малки серии по 300 милиона...

Щяха да ни приключат за една година. Да се сбъднат мокрите мечти на едни сатанисти, на планетата да останат 500 милиона, и Урсула отгоре да им слугуваме. 

преди 1 час, IvanKirov написа:

+1. То и Метформин, Диазепам, Ибупрофен вече ги обявяват за наркотик. Питай копейките прости, като те спрат на пътя към изстраданата цяла година отпуска. Вземат ти и конфискуват колата, отиваш в ареста, децата и жената насред път. Без книжка, цапат ти съдебното досие... Щото си не дай Боже диабетик. 

Бавачки и таксисти, сър! И безпринципна копейка, дето и за ГЕРБ стана ясно, че се е натискала. 

Така го измислиха копейките мръсни, за да оберат и вота на мЮлиционерите. Те и без това си бяха електорат на копейките. Все що профили да съм видял на куки във фейсбук, все накичени с лъвчета, знамена и т.н., уж от патриотизъм работят с палката, но всъщност им е добре дошло да спират и да си прибират от хората още по-големи бонуси. Директно на пътя си избират някоя скъпа кола, а кой не би си платил, за да го пуснат вместо да се прости 30 к автомобил и нагоре, иначе лизинга ще си му остане за глоба всеки месец. А мЮлиционерите разбира се си издействаха амнистия за себе си от дрегерите. Не били точни.

Не си имал моето време, което отделих, да проучвам въпроса. Бодете се и тровете с каквото искате, зад ниците са си ваши. Против съм да ми го вменяват като задължение, в Австрия Италия Гърция Канада... Който не е набоден беше преследван, глобяван, а в Австрия беше влязъл закона и за пандела. Искаха да го пробутват за целия ЕС, понеже мъжо на Урсула ги продава тия ваксини, една от съставките. Темата е по-огромна от копейковата, само че седи в друг форум. Качил съм доста видеа, понеже ги триеха на поразия. Сетих се да ги бакъпна, и ги качих там, дето не ги трият. 

Моята логика беше, че резултатът от тези ваксини ще се разбере след години, може и след 30. Ковидът ще мине през всички, а той е не беше по-малко опасен. Сумати млади хора, здрави и прави също си измряха баш от него. Ясно е че някой е спечелил милиарди, но все пак винаги ще има хора, които да се възползват от кризите. Във времена на война се продават бункери, във времена на пандемия ваксини и т.н. и т.н.. 

Ми пробвай ти да издържаш 3 деца, да изплащаш 200 000 евро ипотека, всяко едно преди работа го носиш на градина/училище, после ги връщаш обратно. 2 стаи отделни по закон, ако имаш момиче и момче едновременно.  Авери са ми пред очите, луднали са в буквалния смисъл, мен една от причините е това, да не искам деца. 

Определено е така, но какво може да се направи? Ситият на гладния не вярва. Факт е, че семейство с повече от едно дете няма как да издържаш, освен ако не се научиш да се държиш като състезател в риалити шоу като Сървайвър всеки ден и да живееш нагъчкано. Все едно да се състезаваш на маратон с 20 кг багаж в раницата си, а портфейла ти винаги да е празен. Това е в нормалния случай, ако не си много добре развил се, което докато стане трябва вече да си търсиш от немай къде някоя мастия само и само да ѝ направиш деца, защото времето тиктака. Това няма да е равноправен брак, защото разликата в години ще е голяма, а рискът от развод и да ти вземе половината не малък.

Много бъркаш се тука. 

Защо да се бъркам. Феминизма излъга хората, че мъжете и жените са равни и с това жените почнаха да нямат нужда от мъже и докато градят кариера техните яйца се пукат и намаляват с всяка изминала година и когато вече се чувстват достатъчно улегнали за мъж никой не ги иска. Огледай се да видиш колко жени самотни мениджърки на по 40 -45 има дето са с деца със съмнителен тен на кожата. Не че в осиноването има нещо лошо, но къде са бляли, че да нямат свои. И мъже самотници много дето вместо да са могли да си направят поколение, жените са им отказвали, или пък вече не могат да си намерят жена дори на тяхното ниво, защото жените са почнали да искат мъже над своето ниво. Кретения някаква е модерния свят, може много да се изпише. 

Щото са тъпи. Няма какво друго да се каже. Гледай филма "Идиокрация", ако вече не си. От тъпотия мрем. Законодателството ни е толкова извратено, че вече поставя кучето над работещия бял, хетеросексуален, здрав мъж. Вече не можеш да влезеш в голямата политика, ако си такъв. 

Това с "Идиокрация" го описах в горния пример.

п.с. Ако беше минал номера на Урсула, да стане задължително да ни налива каквото  и когато си пожелае, и да ни го продава по 30$ бройката, в малки серии по 300 милиона...

Щяха да ни приключат за една година. Да се сбъднат мокрите мечти на едни сатанисти, на планетата да останат 500 милиона, и Урсула отгоре да им слугуваме. 

Не знам дали има действителни сатанисти и при това те да са точно този "1я %" дето управлява света. Колкото повече овце има за стригане, толкова повече вълна, месо, сирене. За какво им е да намаляват популацията. Даже онзи илюминатски паметник в Джорджия дето на него бяха написали 10-те нови заповеди за поддържане на човечеството под 500 милиона в баланс с природата или нещо такова го бутнаха миналата година. Той си беше баш от сатанисти направен и баш сатанистите си го бутнаха и изравниха с булдозери. Явно са решили да прекратят проекта си та не ми се вярва, че искат малко на брой човечество. Малко на брой хора по-малко шоу за тях.

https://en.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones

преди 26 минути, Гражданин написа:

Моята логика беше, че резултатът от тези ваксини ще се разбере след години, може и след 30. Ковидът ще мине през всички, а той е не беше по-малко опасен. Сумати млади хора, здрави и прави също си измряха баш от него. Ясно е че някой е спечелил милиарди, но все пак винаги ще има хора, които да се възползват от кризите. Във времена на война се продават бункери, във времена на пандемия ваксини и т.н. и т.н.. 

Пак не ме разбра. Вече измират като мухи, от "ваксини", много преди 30 години. Лично познавам умрял. И от "ваксина" и от вируса.   "Ваксината" хем не работи, хем изби най-вече млади и здрави организми. Изглежда имунната реакция при тях е била най-силна. 

Проблемът беше, че мега корпорации направиха повече пари от Microsoft, само за година - две. Услади им се, искаха да лобират да ни задължават. Кой умрял умрял, не им пука. Те това е фашимерия, мед. експерименти без да имаш право да откажеш. Ако бяха го притикали задължително - щяха да си ни модифицират на ДНК ниво, бял човек да не остане. Черните не цапат толкова неистово. 

преди 30 минути, Гражданин написа:

Не знам дали има действителни сатанисти и при това те да са точно този "1я %" дето управлява света. Колкото повече овце има за стригане, толкова повече вълна, месо, сирене. За какво им е да намаляват популацията. Даже онзи илюминатски паметник в Джорджия дето на него бяха написали 10-те нови заповеди за поддържане на човечеството под 500 милиона в баланс с природата или нещо такова го бутнаха миналата година. Той си беше баш от сатанисти направен и баш сатанистите си го бутнаха и изравниха с булдозери. Явно са решили да прекратят проекта си та не ми се вярва, че искат малко на брой човечество. Малко на брой хора по-малко шоу за тях.

Темата е огромна, чак се учудвам, че в този форум няма такава. В Предприемач има такава, качил съм клипове, ако ти се занимава да гледаш. Просто не се изказвай хубава ли била не била ли, говорим си за правото да откажем тая отрова. Мисля поне за това ще се съгласиш, до колкото те познавам. 

На Биг Фарма няма да ѝ мигне окото ако ще и стотици милиони да изпукат, стига да текат милиардите. И не са спрели, ся са ни нагласили ново ниво фашизъм. Казах ти къде, ходи чети, темата е "ваксинирахте ли се". 

• 2 месеца по-късно...
  • 3 месеца по-късно...

Ислямистите намериха начин  гейството да бъде "добро". В името на джихада разбира се, за да може "отзад" да събере повече взривчатка

:)

• 1 месец по-късно...

Мирко, ти не си транссексуален боксьор, нале? Щото иначе става гадно за колежките ти от женския бокс. Разплакваш ги, травмиращ ги и физически и ги отказваш въобще от участие.

хардуебгейци също обсъждат случая в темата за плачевни линкчета. Много са се разгорещили в полза на трансджендерите.

• 4 месеца по-късно...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.