Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обсъждане на Истанбулската конвенция

Featured Replies

преди 26 минути, Гражданин написа:

Ти сериозно ли си мислиш, че войната е защото искат да спрат еврогеевете от размножаване?

Целта на антигейските истерии е като властта няма никакви други аргументи, с които да получи подкрепа на множеството простолюдие, то да има с какво да го сплаши като например с някакъв заразен вирусен щам на хомосексуализъм идващ от "Гейропа" и "ФАЩ".  Простолюдието не разбра от дълбоки аргументи, защото страховете са му примитивни и явно аргумент тип фаст фууд като "геюве/дисниленд/666" са му лесни за някакво осмисляне. Някак си е по-възприемчиво (простолюдието) да гине в името на такива идеи, вместо да се изтормози с мислене как ще мре за суетата на господарите си, които са гладни за още територии и полезни изкопаеми, които да конвертират в скъпи дворци за себе си богозибраните. На обикновения селинджър му е важно да знае на 100%, че не е гей, а това се доказва в битка срещу геевете от запад. А качеството на живот не го интересува толкова, свикнал си е с нужника на двора, кво има толкова да се тормози. Дай му срещу война и дворци за императора масивно пиене и плюскане на евтин колбас и няма да възроптае. 

Според теб лгбтиазп+++ е някакъв мит и не съществува? Съответно няма никаква подкрепа от властите и бизнеса, което го прави за някои по-изгодна социална роля и така увеличава процента извратени? Щото съм на мнение, че някои от тези, които са почнали живота си с нормално възприятие на своят биологичен пол и сексуалност, след като осъзнаят финансовите ползи да играят ролята на лгбтиазп+++, в резултат на практикуването на ролята, получават пристрастеност като наркоманите. Също като наркотиците тези извратени роли променят съзнанието. Буквално разхлопват дъските както се казва и възпитание, чест, морал биват изтрити, защото са неизгодни спирачки.

• Отговори 5,2k
  • Прегледи 319,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Джордж Сорос държи квота от 30% в групата, която ще прилага Истанбулската конвенция Сорос не е човек, а зъл демон!     

• Къде съм те кълнял бре мирко? Дал си линкче, дето сочи до пост на @Lumberman . Я се дръж малко по-успешно. Далеч си от всякакъв стимул за прогрес... Твоята цел тук е да подвеждаш хората!

• Това под спойлера отдавна съм го прочела и мисля, че ни заблуждават. В България никой никога не е дискриминирал различните, освен ако не са били автори на престъпления. Не е нужно да спомена

Публикувани изображения

преди 6 минути, Гражданин написа:

Какво значи "колониална дехуманизация"? По-добре ли бяхме при СССР-то? Ленин е доказан гей, мисля че ти бях писал по този въпрос, а Руската федерация, ако е правоприемник на този съюз и строй за каквато се пише в официални изказвания и документи, означава че държи един гей в езически храм тип зикурат в центъра на своята столица за преклонение от православните негейове. Това не оказва ли мощно психотропно влияние върху масите на простолюдието, които щат не щат се облъчват физически, душевно, ментално и всякак с нечиста либерална енергия даже и режимът им да се е маскирал като антизападногейски?

https://ukrpressbg.com/2022/01/21/зиновиев-до-ленин-целувам-теб-и-твоет/

Mavzoley-lenin-1024x697.jpg.1bd796c0c38d4f2a625e6b148e623a5b.jpg

Защо? Путин беше тръгнал като либерал. Русия в началото и към края на средата на 2000-те години беше доста либерална с лезбо групи като Тату https://bg.wikipedia.org/wiki/Тату и Путин и официалната кремълска политика нямаха нищо против. Даже напротив, направиха ги мега гига известни. А това знаеш, че няма как да стане в Русия, ако не се одобрява. Едва ли Путин на 50 и кусур изведнъж става гений и получава проблясък, че това е вредно. Що, до 50 години е спал и бил измамен ли? Даже в НАТО се натиска да влиза Русия няколко пъти. Има лесно откриваеми източници по темата. Но САЩ не искат това в блокът да има още една ръководеща държава и Путин се разсърди на Буш и Америка и пое в друга посока с нова измислена патриотична идеология, в която след 2000-та година заляга доктрината за мощна пропаганда около милитаризирането от детска вързаст, православната църква и ценности. Започват и парадите честващи победата в отечествената война, въпреки че старите руснаци много добре помнят, че в продължение на години никой не е празнувал като победа загубата на 27 милиона руснаци. Ако Хитлер не беше нападнал Сталинград от лични комплекси (един диктатор е искал да унижи друг диктатор като му вземе града), не се знае каква щеше да е развръзката от войната. При всички положения, Сталин не беше разглеждан от руските историци като някакъв герой до съвсем скоро, когато започва неговата реабилитация чрез промивка и тактки, които са ти добре известни. Не си глупаво момче, за да не разбираш какво е пропагандата. Щом така добре си я изучил как работи на запад, сигурно значе и как работи на изток.

Къде са доказателствата, че Ленин е бил гей?

Колониална дехуманизация означава разчовечване.

Дори и Путин да е тръгнал като либерал, нещата се променят - хората също се променят. Аз също тръгнах като либерал, но вече не съм либерал.

преди 36 минути, Sliderum2 написа:

Според теб лгбтиазп+++ е някакъв мит и не съществува? Съответно няма никаква подкрепа от властите и бизнеса, което го прави за някои по-изгодна социална роля и така увеличава процента извратени? Щото съм на мнение, че някои от тези, които са почнали живота си с нормално възприятие на своят биологичен пол и сексуалност, след като осъзнаят финансовите ползи да играят ролята на лгбтиазп+++, в резултат на практикуването на ролята, получават пристрастеност като наркоманите. Също като наркотиците тези извратени роли променят съзнанието. Буквално разхлопват дъските както се казва и възпитание, чест, морал биват изтрити, защото са неизгодни спирачки.

Каква е финансовата полза да си гей? Смятам, че имаш криво разбиране на терминологията. Сигурно като видиш скъпа кола и препсуваш "хомосексуалиста", който я кара с популярната дума, която всеки обича да ползва под път и над път в ситуации, в които иска бързо да спечели някаква тежест спрямо "нещастника с парите" и от там идва впечатлението ти, че "те" са финансово добре, знам ли. Но аз нямам сред обкръжението си хора, които да са се изпедалчили срещу предложени пари да бъдат такива, ако това е което се опитваш да внушиш. Всъщност разбирам, че се опитваш да кажеш, че "либералите плащат добри пари, за да хомосексуализират масите", разбирам и от къде тръгва тази самоувереност у толкова много хора за такова твърдение, но просто ми е не само нелепо и смешно, а направо абсурдно да си го помисля, че едва ли не лгбт е това, което има каквато и да било възможност да завладее света и да направи всички гей роби или роби на гейовете и гей аджендата. Нелепи конспирации използвани като инструмент от пропагандата на изток, която не може да се захване с това поданиците на държавите там да живеят добре, а с това да им обяснява, че те може и да нямат вътрешни тоалетни, но имат за сметка на това "ценности" и "силен вожд и безаналогови ракети". Хората на запад до сега не са се затрили като общества, но на изток пък има много хора с травми или мъртви заради това, че са си критикували правилтествата. За мен е очевидно в едно нормалното общество, където и ти имаш право на мнение и изобр да включват и хората с "такъв избор" и не ми пречи. Не съм се изтаковал даже и да има такива по улиците и светофарите и не смятам за нормално да се вадят вилите и факлите или родителят пък да стисне здраво детето за ръка докато минава "такъв" покрай тях и почти прехапвайки си езика да обяснява на детето си, че трябва да се пази от "подхора" като "този". Между другото, фанатичния антихомосексуализъм често върви ръка за ръка и с фанатичен расизъм. Виждал съм много примери пред очите си за деца тип "juvenile delinquents", които излизат най-често от среда на нетолерантни семейства със силни хомофобски и расистки възгледи. Бащи татуирани с революционери, които често са били в затвора или са имали проблеми със съседи и полиция и озлобени бедни жени на такива мъже редовно изливат агресия и комплекси по гейове и дават пример за възпитание на децата си. Обратното, обрани интелигентни семейства на адвокати, лекари, финансити и т.н. много рядко може да чуеш да възпитават децата си на расизъм, хомофобия и други комплекси. От това си правя и изводите какво е смислено и какво не и кои страхове не са обективни и са използвани просто защото са добър инструмент за контрол върху ганьове и ганки.

преди 36 минути, PigMan9 написа:

Къде са доказателствата, че Ленин е бил гей?

Има много източници за това. Не съм библиотека и нямам намерението да ти вадя линковете, които сам можеш да намериш. 

Колониална дехуманизация означава разчовечване.

А масивното алкохолизиране и липса на свободата на избор и могилизацията не са ли и те "разчовечване". А да се връщат Лади при жените вместо синовете и мъжете им?

Дори и Путин да е тръгнал като либерал, нещата се променят - хората също се променят. Аз също тръгнах като либерал, но вече не съм либерал.

Коментирай защо Русия е искала да влезе в НАТО. Има източници, но явно пропускаш избирателно. Или май не ти върви да разглеждаш точно тези и такива факти от историята, когато уж трябва да защитаваш "твоята сегашна екслиберална личност", която за момента си си харесал?

преди 34 минути, Гражданин написа:

фанатичния антихомосексуализъм често върви ръка за ръка и с

Най-вече със самия хомосексуализъм :giggle1:

Този конкретно не, но се въртеше из форума един такъв прикрит мразещ се гей. 

преди 9 минути, Sliderum2 написа:

Гражданке, нещо се засегна ли, та толкова рукаш?

Няма от какво да се засегна. Смешно ми е, че има други засегнати от моето съвсем нормално, уравновесено мнение. Даже току-що ме псуваха на лични съобщения разни революционери с татуировки, които явно се припознаха в частта с проблемите със съседите. Какъв интересен социален експеримент се получава. Какви комплекси тормозят смятащите се за нормални и съвестни хора. Жалко, че имат деца, които възпитават очевидно в нездрава и нетолерантна среда. Вече не се чудя защо в това общество има хора, които бият учителите и защо кадърните масово бягат на запад. Ми тук ли да седят? Детето мутра на съседите да ги тормози или да няма часове по математика тази седмица, защото в съседния клас татуиран с революционери родител е нокаутирал господина по математика в безсъзнание, защото е хомосексуалист, който е писал двойка на чедото му, а то милото е за пример (мутрата на съседите), защото ходи на патриотични уроци по бокс и има амбиции някой ден всички в града да го уважават. Я ще е нещо социално значимо на територията, рекетьор боксьор, я някой партиен деец, я основател на някой клуб за народна музика и танци...

за да не се правя на всезнаещ, предпочетох да не преписвам други мнения съвпадащи с моето
те ви линк
четете, че всъщност тази конвенция е заплаха за жените, ама до колко го вдяват...

https://news.bg/comments/istanbulskata-konventsiya-vredi-na-zhenite.html

преди 36 минути, Гражданин написа:

Няма от какво да се засегна. Смешно ми е, че има други засегнати от моето съвсем нормално, уравновесено мнение. Даже току-що ме псуваха на лични съобщения разни революционери с татуировки, които явно се припознаха в частта с проблемите със съседите. Какъв интересен социален експеримент се получава. Какви комплекси тормозят смятащите се за нормални и съвестни хора. Жалко, че имат деца, които възпитават очевидно в нездрава и нетолерантна среда. Вече не се чудя защо в това общество има хора, които бият учителите и защо кадърните масово бягат на запад. Ми тук ли да седят? Детето мутра на съседите да ги тормози или да няма часове по математика тази седмица, защото в съседния клас татуиран с революционери родител е нокаутирал господина по математика в безсъзнание, защото е хомосексуалист, който е писал двойка на чедото му, а то милото е за пример (мутрата на съседите), защото ходи на патриотични уроци по бокс и има амбиции някой ден всички в града да го уважават. Я ще е нещо социално значимо на територията, рекетьор боксьор, я някой партиен деец, я основател на някой клуб за народна музика и танци...

Ми хубаво. Прати си децата на запад, да ги дресират в трансджендерия, в тамошните учебни заведения.

току-що, Sliderum2 написа:

Ми хубаво. Прати си децата на запад, да ги дресират в трансджендерия, в тамошните учебни заведения.

Да кажеш за деца, че някой ще ги дресира е равностойно на обида, защото дресировката е за животните. Утива ли ти да обиждаш деца, а в същото време да го раздаваш уж някакакъв "висок моралист"

И определено бих ги изпратил в прогнилия запад да се изучат като му дойде времето вместо да ми се тръткат в клубовете за народна музика и танци в Студентски град и да се възпитават в прекрасната чалга мутро патриот култура!

преди 5 минути, Гражданин написа:

че някой ще ги дресира

Ако не ти отърва термина, замени го с който ти е удобен.

на 6.01.2023 г. в 15:08, Гражданин написа:

Каква е финансовата полза да си гей? Смятам, че имаш криво разбиране на терминологията. Сигурно като видиш скъпа кола и препсуваш "хомосексуалиста", който я кара с популярната дума, която всеки обича да ползва под път и над път в ситуации, в които иска бързо да спечели някаква тежест спрямо "нещастника с парите" и от там идва впечатлението ти, че "те" са финансово добре, знам ли. Но аз нямам сред обкръжението си хора, които да са се изпедалчили срещу предложени пари да бъдат такива, ако това е което се опитваш да внушиш. Всъщност разбирам, че се опитваш да кажеш, че "либералите плащат добри пари, за да хомосексуализират масите", разбирам и от къде тръгва тази самоувереност у толкова много хора за такова твърдение, но просто ми е не само нелепо и смешно, а направо абсурдно да си го помисля, че едва ли не лгбт е това, което има каквато и да било възможност да завладее света и да направи всички гей роби или роби на гейовете и гей аджендата. Нелепи конспирации използвани като инструмент от пропагандата на изток, която не може да се захване с това поданиците на държавите там да живеят добре, а с това да им обяснява, че те може и да нямат вътрешни тоалетни, но имат за сметка на това "ценности" и "силен вожд и безаналогови ракети". Хората на запад до сега не са се затрили като общества, но на изток пък има много хора с травми или мъртви заради това, че са си критикували правилтествата. За мен е очевидно в едно нормалното общество, където и ти имаш право на мнение и изобр да включват и хората с "такъв избор" и не ми пречи. Не съм се изтаковал даже и да има такива по улиците и светофарите и не смятам за нормално да се вадят вилите и факлите или родителят пък да стисне здраво детето за ръка докато минава "такъв" покрай тях и почти прехапвайки си езика да обяснява на детето си, че трябва да се пази от "подхора" като "този". Между другото, фанатичния антихомосексуализъм често върви ръка за ръка и с фанатичен расизъм. Виждал съм много примери пред очите си за деца тип "juvenile delinquents", които излизат най-често от среда на нетолерантни семейства със силни хомофобски и расистки възгледи. Бащи татуирани с революционери, които често са били в затвора или са имали проблеми със съседи и полиция и озлобени бедни жени на такива мъже редовно изливат агресия и комплекси по гейове и дават пример за възпитание на децата си. Обратното, обрани интелигентни семейства на адвокати, лекари, финансити и т.н. много рядко може да чуеш да възпитават децата си на расизъм, хомофобия и други комплекси. От това си правя и изводите какво е смислено и какво не и кои страхове не са обективни и са използвани просто защото са добър инструмент за контрол върху ганьове и ганки.

Има много източници за това. Не съм библиотека и нямам намерението да ти вадя линковете, които сам можеш да намериш. 

А масивното алкохолизиране и липса на свободата на избор и могилизацията не са ли и те "разчовечване". А да се връщат Лади при жените вместо синовете и мъжете им?

Коментирай защо Русия е искала да влезе в НАТО. Има източници, но явно пропускаш избирателно. Или май не ти върви да разглеждаш точно тези и такива факти от историята, когато уж трябва да защитаваш "твоята сегашна екслиберална личност", която за момента си си харесал?

Няма финансова полза да си хомосексуалист. Финансова полза имат НПО-та, фондациите, организациите, компаниите, корпорациите, Биг Фарма, които финансират движението, получават грантове, продават хормони и извършват операции за "смяна на пола", които са много скъпи , а критиките за смяна на пола вече са достигнали индустриално ниво.

Това е частично обяснено ето тук:

Отделно, ако нямаш точно и ясно разбиране относно финансирането на тези неща, този сайт може би ще ти е от полза: https://www.opensecrets.org

Сайтът показва прозрачност при финансирането на различни политици и партии, включително и ЛГБТ+ огранидации.

Както се вижда, определено има финансов и корпоративен интерес в това Джендър идеологията да се налага в обществото, тъй като това води до доживотна зависимост в полза на Биг Фарма, което носи огромни печалби на неолибералния елит в САЩ, основния източник на либералната идеология.

Идеологическия аспект на ЛГБТ+ агентурата няма да го коментирам, тъй като се изморих да повтарям едно и също; вече многократно съм обяснявал какъв е идеологическия аспект.

Колкото се отнася до въпросите ти в последния параграф, не, не "пропускам избирателно"; няма как да обхвана целия интернет, да видя, прочета и научна всичко.

Како не ти е ясно относно искането на Русия да влезе в НАТО?

Прасчо, как да няма полза. Представи си, че другаря гражданин, е учил някаква професия, ама мързелив, пък и пипето не сече. Минал някак с тройка. Кандидатства за работно място, ама за него се борят още няколко човека, които са на светлинни години напред в занаята, не щото са чак толкова преучили, а защото другаря гражданин не може сам да си върже връзките на обувките от простотия. Докато е на интервю и се мръщи, служителката по човешки ресурси също не е възхитена и е, все пак го съжалява нещо и му подхвърля скришом, че това е толкова желано място, защото е последното от квотата за служители с традиционна сексуална ориентация...Обаче имало квота и за другите

Даже му подхвърля, че щото там в това пространство още е просторно и няма голяма конкуренция в лгбтиазп+++ квотата, значително по-лесно и бързо ще се "катери по стълбата", към по-високи постове, където също имало места от тази квота. Е, не е ли изгодно за другаря гражданин, да изиграе правилната социална роля. Обаче изискването сигурно е да се играе завинаги, за да не се предизвиква съмнение че другаря гражданин не мами системата... Защото за измама го чакали тежки последици. Не само изритване от работа, ами и съдебни дела за измамата, включително и за паричните суми и други облаги, получени чрез нея.

При соца -

- нямаше Родител №1

- нямаше Родител №2

- нямаше менструиращи мъже

- нямаше  трета тоалетна в училище

- нямаше 72 вида пол

- нямаше  операции на деца за смяна на пола

на 7.01.2023 г. в 20:00, PigMan9 написа:

Како не ти е ясно относно искането на Русия да влезе в НАТО?

Въпросът ми беше към теб дали си наясно, че Русия в момента няма нищо общо с Русия преди 15 години щом до съвсем скоро се е напъвала да влезе в "джендърското НАТО". Тоест в момента там има една измислена идеология основаваща се на някакви противостоящи на "западните ценности" идеи, не защото там цари такъв морал, а защото наратива спуснат от правителството за управление там в момента е такъв. Дадох ти пример даже и с руски изпълнители как до преди 15 - 20 години си имаше руски гей групи, които даже влизаха в топ чартовете и класациите благодарение на това, че руското ръководство искаше да ориентира Русия на запад. Но като видяха, че не ги искат обърнаха палачинката и си направиха някаква милитаристично настроена пропаганда, с която да държат в заспало състояние скотонаселяващите територията там.

Ето както пише в руски учебник по родинознание ЗА ДЕЦА В 3 -4 клас предназначен за часовете им по патриотизъм

«Примерные ответы детей», которых ожидают авторы методички: 

• «Для родины своей ни сил, ни жизни не жалей»; 
  • «Счастье Родины дороже жизни»; 
  • «Постоим горой за свой край родной»; 
  • «За Родину-мать не страшно умирать»; 
  • «Родину любить — Родине служить». 

https://istories.media/investigations/2022/08/26/schaste-rodini-dorozhe-zhizni/

Сега не се прави на ударен, че не можеш да си го прочетеш или преведеш. Как може да учиш деца в тази ранна възраст, че няма по-хубаво от това да умрат за родината (за угояването и дворците на прасовластващите ги, които впрочем няма да изпратят нито един свой син на фронта). Да не говорим и за хилядите снимки из нета на психота родители, които обличат детските си колички като танкове и подготвят децата си от малки за Лади. Това ли ти е "щастливо детство"? Да те карат да се военизираш и да нямаш никакъв друг избор освен или да си масивен алкохолик, или патриот готов да убие когато навърши 18!

0000243073-middle.jpg

768x432.jpg?_=1557262793

uzbXJxxnsdc.jpg

От бебета ги подговят за пушечно месо! Това ли ти е любимата и високонравствена идеология?

Това ли са ценности и щастливо дество? Да се учиш как един ден като станеш на 18 трябва да отидеш да трепеш хора в някоя братска страна само защото е решила, че иска да приеме западните ценности, а не да прегърне ценностите на войната, тоталитаризма и безропотното подчинение пред императора независимо колко зле живееш върху 1/6 почвата на земята, в която има толкова природни богатства, че уж всеки трябва да живее със стандарта на норвежец, но реално му се гарантират само трохи и алкохол и много нисък стандарт на живот? Но "възможността да си възпитава децата православно военолюбиво и патриотично".

Милиони руснаци напуснаха федерацията от както им почна военната операция. Най-вече огромно количество мозъци, защото явно на умните хора не им се мре по фронта за дворците и ценностите на ръководството им пенсионери и придворни лакеи.

И вие защитавате такива неща и им се кефите в 21 век! Притесняват ви някакви джендъри и искате България да заприлича на Русия. Еми и тука ги има мутрите, корупцията и т.н., но сме с една идея вече поне малко по-далеч идеологически от Евразия, па макар и с джендъри тук-таме. Както казах по-горе, трябва да си много смотан, за да те плашат все едно, че светът ще свърши и да предпочиташ война и диктатурси и охранени човекопрасета, на които трябва да се кланяш. 

на 7.01.2023 г. в 21:07, Sliderum2 написа:

Прасчо, как да няма полза. Представи си, че другаря гражданин, е учил някаква професия, ама мързелив, пък и пипето не сече. Минал някак с тройка. Кандидатства за работно място, ама за него се борят още няколко човека, които са на светлинни години напред в занаята, не щото са чак толкова преучили, а защото другаря гражданин не може сам да си върже връзките на обувките от простотия. Докато е на интервю и се мръщи, служителката по човешки ресурси също не е възхитена и е, все пак го съжалява нещо и му подхвърля скришом, че това е толкова желано място, защото е последното от квотата за служители с традиционна сексуална ориентация...Обаче имало квота и за другите

Даже му подхвърля, че щото там в това пространство още е просторно и няма голяма конкуренция в лгбтиазп+++ квотата, значително по-лесно и бързо ще се "катери по стълбата", към по-високи постове, където също имало места от тази квота. Е, не е ли изгодно за другаря гражданин, да изиграе правилната социална роля. Обаче изискването сигурно е да се играе завинаги, за да не се предизвиква съмнение че другаря гражданин не мами системата... Защото за измама го чакали тежки последици. Не само изритване от работа, ами и съдебни дела за измамата, включително и за паричните суми и други облаги, получени чрез нея.

Абе, другарю, какви са тия неща, които ги налагаш върху образа ми. Да си представим, че пипето ми не било сечало. А да си представим ли, ако сега аз на теб ти направя въображаем образ? Честно казано хич не си остър. Говориш ми за съдебни дела и изтирване от работа за измами, гейове и друг бълвоч от простотия и не каза абсолютно нищо стойностно. На няколко пъти ти чета кръчмарската логика разтягаща се като някаква латерна без да има никакъв анализ. Ти си типичния ганю дето тропа по масата в кръчмата и обвинява на висок глас все някой друг, че му е развалил живота, говори високо как знае всичко отнасящо се до държавно дело, полиция, прокуратура и т.н. И въпреки, че дава толкова дълбоки прозрения и мнения с думи с тежко съдържание и финални становища за всичко и всички по всяка тема, аз не мога да разбера как като болшинството от народа ни е "народни хора" като теб, сиреч нали "такива будни граждани" държавата ни все още не се е оправила. 

преди 2 часа, Гражданин написа:

и не каза абсолютно нищо стойностно

За теб може и да не е стойностно. Явно твоите приоритети са различни по причини, които само на теб са известни.

преди 32 минути, Sliderum2 написа:

За теб може и да не е стойностно. Явно твоите приоритети са различни по причини, които само на теб са известни.

В последния си разказ по-горе ти направи някакъв жалък опит за карикатура на образа ми като ме вкара в някаква история за гей на интервю за работа и разговора му с  HR-ката за "лгбтиазп+++ квотата". Как ти ги мъдри главата подобни простотии не знам, мога само да предполагам, че явно си толкова обременен от темата, че чак и на сън ги сънуваш тези ситуации с еврогейци, които усърдно "катерят стълбата", а ти уж патриот, родолюбец, бял и най-вече нееврогеец, си все някъде "извън квотата" на живота и отпадаш на елементарни състезания и интервюта. Какво работиш сега след като навсякъде все някакви геевее те преебават? Кога ти се е случило това "лгбтиазп+++ квотата"? Сподели личен опит най-сетне!

преди 25 минути, Гражданин написа:

В последния си разказ по-горе ти направи някакъв жалък опит за карикатура на образа ми като ме вкара в някаква история за гей на интервю за работа и разговора му с  HR-ката за "лгбтиазп+++ квотата". Как ти ги мъдри главата подобни простотии не знам, мога само да предполагам, че явно си толкова обременен от темата, че чак и на сън ги сънуваш тези ситуации с еврогейци, които усърдно "катерят стълбата", а ти уж патриот, родолюбец, бял и най-вече нееврогеец, си все някъде "извън квотата" на живота и отпадаш на елементарни състезания и интервюта. Какво работиш сега след като навсякъде все някакви геевее те преебават? Кога ти се е случило това "лгбтиазп+++ квотата"? Сподели личен опит най-сетне!

Що пък на мен нещо да се е случвало. И на теб не ти се случвало сигурно преживяването на пропагандните материали против Русия, които си изсипал през отворът на краят на храносмилателната ти система.

преди 6 минути, Sliderum2 написа:

Що пък на мен нещо да се е случвало. И на теб не ти се случвало сигурно преживяването на пропагандните материали против Русия, които си изсипал през отворът на краят на храносмилателната ти система.

Наистина, все едно си завършил средното си образование в канала на Цанов, а не в училище. Сънуваш на всеки ъгъл джендъри, които ще ти вземат работата и това те плаши яко. Защо не емигираш в някоя православна братска страна с много лади, където ги няма такива работи? 

преди 12 минути, Гражданин написа:

Наистина, все едно си завършил средното си образование в канала на Цанов, а не в училище.

В Българи няма училища - българската образователна система и напълно подкопана, разрушена и дисфункционална. Това, което в България се нарича "училище", всъщност представлява рушаща се сграда, в която има доста наркомани, проблемни личности... а около сградата се навъртат и "продавачи" на... ами, сети се сам какво се продава. :)

току-що, PigMan9 написа:

В Българи няма училища. Това, което в България се нарича "училище", всъщност представлява рушаща се сграда, в която има наркомани, проблемни личности... а около сградата се навъртат и "продавачи" на... ами, сети се сам какво се продава. :)

И все пак сградата не прави училището! А иначе около училищата се навъртат и продавачи на алкохол и цигари, които се продават и на децата, но социалистическото съветско възпитание от най-хубавия строй явно поради някаква капиталистическа причина не е успяло да предаде високия морален ценз на продавачите от това поколение, така че соц лелите и чичковците, стожерите на старите разбирания и строй, да не продават на децата нещо по-силно от дъвки. Смяташ ли, че ако върнат комунизма няма да има "такива работи"?

преди 1 час, Гражданин написа:

ще ти вземат работата

Ако работех, щях да се плаша. Ако бях безработен, още повече. Но тези варианти все още не в България. Поне тук наистина няма официално квоти от този тип. Все още. Което не пречи вероятно, на някои хм... "широко скроени" работодатели, да имат такива предпочитания и да ме отрежат при сравними други характеристики, или дори лек мой превес в тях, в състезанието за работно място, само защото не съм с твърда, или флуидна настройка на сексуалната ми ориентация, различна от традиционната, а другото кандида...(как се спряга нещо с неустановен пол?)  "играе", или играе, удобна социална роля.

преди 2 часа, Гражданин написа:

И все пак сградата не прави училището! А иначе около училищата се навъртат и продавачи на алкохол и цигари, които се продават и на децата, но социалистическото съветско възпитание от най-хубавия строй явно поради някаква капиталистическа причина не е успяло да предаде високия морален ценз на продавачите от това поколение, така че соц лелите и чичковците, стожерите на старите разбирания и строй, да не продават на децата нещо по-силно от дъвки. Смяташ ли, че ако върнат комунизма няма да има "такива работи"?

"Смяташ ли, че ако върнат комунизма няма да има "такива работи"?"

Да. Деградацията на обществото, наркоманизацията, деморализацията и дехуманизацията, както и рушенето на правната система, започнаха след идването на демокрацията. По времето на социализма имаше закон и ред, като престъпността се регулираше; кражбите, изнасилванията, продаването на наркотици, примерно, се наказваше строго. Днес, обаче, продаването на наркотици се подпомага от полицията, която работи заедно с дилърите, които й плащат "данък спокойствие".

преди 18 часа, Sliderum2 написа:

Ако работех, щях да се плаша. Ако бях безработен, още повече. Но тези варианти все още не в България. Поне тук наистина няма официално квоти от този тип. Все още. Което не пречи вероятно, на някои хм... "широко скроени" работодатели, да имат такива предпочитания и да ме отрежат при сравними други характеристики, или дори лек мой превес в тях, в състезанието за работно място, само защото не съм с твърда, или флуидна настройка на сексуалната ми ориентация, различна от традиционната, а другото кандида...(как се спряга нещо с неустановен пол?)  "играе", или играе, удобна социална роля.

Все още няма такива квоти дори и за малцинствата, а какво остава за "джендър флуидните"? Какъв е шансът работодатели да се съгласят да дават предимство на 5 % от населението да излъчи достатъчно добри специалисти, че от него да се запълват някакви задължителни квоти? Ами ако е трудно да се запълнят такива квоти с оглед на това, че басейна от който да извадиш такива специалити е по-малък и има шанс въобще в него да няма такива? Ако квотите бяха нещо реално, то отдавна щеше да има такива за пропорционално наемане за мъже/жени/малцинства в компаниите. Факт е, че няма - търсят се само специалисти. Логиката ти куца, заиграваш се с научна фантастика, която вече обясних защо прилагат като тактика за пропаганда от изток с цел внушение, че на запад е мега зле, защото там джендър флуидните управляват и нормални скоро там няма да има! И как трябва да се страхувате и да се наведете така че задните ви части да гледат в посока на изток тъй като единственото спасение за все още нормалните като вас ще дойде от там с най-православните хетеро и по комунистически морлани диктатори, армии и ракети. Инак джендърите идват и за вас!

преди 17 часа, PigMan9 написа:

"Смяташ ли, че ако върнат комунизма няма да има "такива работи"?"

Да. Деградацията на обществото, наркоманизацията, деморализацията и дехуманизацията, както и рушенето на правната система, започнаха след идването на демокрацията. По времето на социализма имаше закон и ред, като престъпността се регулираше; кражбите, изнасилванията, продаването на наркотици, примерно, се наказваше строго. Днес, обаче, продаването на наркотици се подпомага от полицията, която работи заедно с дилърите, които й плащат "данък спокойствие".

От къде имаш доказателства, че по времето на социализма престъпленията са се регулирали по-добре? Нормално е в една комунистическа идеология да не се публикуват публично данни за това колко е калпава всъщност системата, за да не ѝ се уронва престижа. Ако нямаше интернет, за да имаш поглед към всичко случващо се по света, сигурно и сега щеше да си мислиш, че всичко върви по мед и маргарин. С интернет имаш много повече неща за четене за маргинали и престъпления и ако го нямаше щеше да си живееш в блажено невидение за повечето случващи се неща не само в други държави, но и в България. Това, че нещо не можеш да го видиш, не означава, че не съществува, нито че комунистическия морал би променил човешката природа. Напротив, той би скривал фактите. Нали не мислиш, че в Северна Корея или в която и да било комунистическа държава имаш право да знаеш за реалните жертви на домашно насилие, нападения, изнасилвания, грабежи, наркомания и т.н.? Разликата е, че в демократичните държави ти имаш право да знаеш в какво общество живееш и да смениш властта, ако управлението генерира лоши явления в обществото. Има сума ти добре уредени, комфортни за живот на всеки индивид от обществото държави, в които престъпността е сведена до мининим. Например в Норвегия за 2019 г. има само една жертва на пътя. https://fakti.bg/world/436048-samo-edna-jertva-na-pata-v-oslo-prez-2019-g Държави като нея ни бият по всички показатели. И там не е имало никога комунизъм и диктатори. А в бившите социалистически републики и настоящите диктатури се живее мизерно, зле и обществото е масово изпростяло като у нас с подобни явления като масова корупция и чалга. Такива бедни духом, морално и физически народи са често франкенщайнови творения на комунистически и диктаторски режими. 

преди 28 минути, Гражданин написа:

Все още няма такива квоти дори и за малцинствата, а какво остава за "джендър флуидните"? Какъв е шансът работодатели да се съгласят да дават предимство на 5 % от населението да излъчи достатъчно добри специалисти, че от него да се запълват някакви задължителни квоти? Ами ако е трудно да се запълнят такива квоти с оглед на това, че басейна от който да извадиш такива специалити е по-малък и има шанс въобще в него да няма такива? Ако квотите бяха нещо реално, то отдавна щеше да има такива за пропорционално наемане за мъже/жени/малцинства в компаниите. Факт е, че няма - търсят се само специалисти. Логиката ти куца, заиграваш се с научна фантастика, която вече обясних защо прилагат като тактика за пропаганда от изток с цел внушение, че на запад е мега зле, защото там джендър флуидните управляват и нормални скоро там няма да има! И как трябва да се страхувате и да се наведете така че задните ви части да гледат в посока на изток тъй като единственото спасение за все още нормалните като вас ще дойде от там с най-православните хетеро и по комунистически морлани диктатори, армии и ракети. Инак джендърите идват и за вас!

От къде имаш доказателства, че по времето на социализма престъпленията са се регулирали по-добре? Нормално е в една комунистическа идеология да не се публикуват публично данни за това колко е калпава всъщност системата, за да не ѝ се уронва престижа. Ако нямаше интернет, за да имаш поглед към всичко случващо се по света, сигурно и сега щеше да си мислиш, че всичко върви по мед и маргарин. С интернет имаш много повече неща за четене за маргинали и престъпления и ако го нямаше щеше да си живееш в блажено невидение за повечето случващи се неща не само в други държави, но и в България. Това, че нещо не можеш да го видиш, не означава, че не съществува, нито че комунистическия морал би променил човешката природа. Напротив, той би скривал фактите. Нали не мислиш, че в Северна Корея или в която и да било комунистическа държава имаш право да знаеш за реалните жертви на домашно насилие, нападения, изнасилвания, грабежи, наркомания и т.н.? Разликата е, че в демократичните държави ти имаш право да знаеш в какво общество живееш и да смениш властта, ако управлението генерира лоши явления в обществото. Има сума ти добре уредени, комфортни за живот на всеки индивид от обществото държави, в които престъпността е сведена до мининим. Например в Норвегия за 2019 г. има само една жертва на пътя. https://fakti.bg/world/436048-samo-edna-jertva-na-pata-v-oslo-prez-2019-g Държави като нея ни бият по всички показатели. И там не е имало никога комунизъм и диктатори. А в бившите социалистически републики и настоящите диктатури се живее мизерно, зле и обществото е масово изпростяло като у нас с подобни явления като масова корупция и чалга. Такива бедни духом, морално и физически народи са често франкенщайнови творения на комунистически и диктаторски режими. 

Удоволствие е да Ви чете ЧОВЕК!

преди 56 минути, Гражданин написа:

Ти отново се върна в този форум, да пишеш дълги текстове, да създаваш илюзия за знание, докато не осъзнаваш факта, че нямаш никакви познания по вътрешната и външна политика на САЩ, нито пък разбираш колко е напреднал либерализма в САЩ, откъдето произлизат нещата, за които говоря.

Целта на "affirmative action", примерно, е насилствено вкарване на малцинства в образователната система, което е част от подкопаването на тази система. Насилствено се прави така, че да се гарантира, че тези хора ще получат диплома, дори и нищо да не знаят. В крайна сметка, PhD-тата стават много, работните места - малко; така имаш дисфункционална социална сфера, където работната ръка е некачествена.

Не си ли наясно, че има и закони, задължаващи работодателите да правят така, че определен процент от работната им ръка и е от даден етнос и сексуална ориентация или джендърска идентичност? Ако не го направят, следват санкции.

Колкото се отнася до ревовете ти и плачовете ти относно правната система по време на социализма, ами, можеш да сравниш наказателното право преди и след демокрацията. Можеш да сравниш и наказателното право в Русия, Китай, Северна Корея, някои Арабски държави, с наказателното право в либералните демокрации, които не са демокрации, а плутокрации зад фасада на демокрация.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.