Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Феноменът Ванга

Featured Replies

Те даровете се дават само на тези дето са в състояние да ги приемат. Разбира се, че храма не е строен от безбожници. Да се ограничава мястото и начина по който се молят хората с измислени правила е престъпление.

Ако визираш строителите които са го градили в буквалния смисъл съм съгласен.Аз визирам архитекта и зографа.За тях съм напълно убеден какви са.Това е мавзолей ,а не храм.Може ли да направите разликата?Само дето не са я балсамирали, а просто погребали в двора на "Църквата". Публикувано изображение
  • 2 седмици по-късно...
  • Отговори 991
  • Прегледи 178,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Духовни Истини от Ванга "Аз 40 години изпадам в транс и не съм видела ни Господ, ни Христос. Обаче знам: огън и светлина - това е Бог!" -----------------------------------------------------------

• Богатир
    Богатир

Баба Ванга - за живота и хората   http://www.earths-book.com/2012/12/baba-vanga-za-jivota-i-horata.html

• Вдигнатите пръсти си ги завираш отзад и спираш с глупостите.Благодаря!

Публикувани изображения

Отговор по темата за НЛО. "Виждам ги от около една година време. Те са прозрачни. Изглеждат така, както човек вижда образа си, отразен във вода. Облечени са в дрехи като брони, които блестят като люспи на риба. Като че ли между тях има и жени. Косите им приличат на водорасли и са меки като патешки пух, обграждат главите им като ореол - понякога отзад имат нещо като крила. Много често, като се прибирам в дома си в Петрич, ги намирам насядали в стаите. „Говоря” с тях. Понякога отдалече, още преди да стигна дворната врата, чувам бавни и протяжни звуци, нещо като мелодия, като че ли хор пее псалми. Казват ми, че идват от земята Вамфим, или поне аз го чувам така, и че тя е трета от Земята. Не ми казват третата откъде, а и аз не мога да ги разбера. Не ми казват и с каква цел идват тук. Понякога един от тях ме хваща за ръката и ме води на тяхната земя. Тръгвам. Ходя по земя, „осеяна със звезди”. Като че ли тъпча върху тях. Тези, които ме водят, се придвижват много бързо, със скок. Отиват и се връщат. На тяхната земя всичко е много, много красиво, има прекрасна природа, просто не може да се опише... Но не знам защо никъде не виждам къщи. Тези същества или пришълци, не знам как да ги нарека, са много строги. Когато говорят, гласовете им кънтят като ехо. Понякога на ушите ми слагат нещо като слушалки. Там, при тях, на тяхната земя, всичко е много организирано и се работи много. Тези същества ми казват, че аз съм най-пряката им връзка със Земята. Те общуват с единици хора от нашата планета. Те ни контролират. Не ми разрешават да говоря за онова, което чувам, нито за онова, което виждам на тяхната земя. Понякога някои от тях ми казват: - Идваме за малко и трябва веднага да се връщаме. Много не искай от нас и не ни питай, защото ни е забранено да казваме... Един ден двама от тях поставиха две скулптури на техни, изглежда, много известни мъже. Зная точното място, но не мога да ви го кажа къде е. Едната скулптура е на мъж, който седи замислен, като че ли е подпрял главата си с ръка. Другата е на мъж, който е изправен и държи в дясната си ръка някакъв уред, много слабо мога да го уподобя на пистолет... Когато слагаха скулптурите, единият от тези същества каза на другия: - Не трябва ли да ги преместим малко по-встрани, за да не бъдат видени от хората. А другият му отговори: - Не се страхувай, не виждаш ли, че те са слепи." "Влязох вкъщи и седнах в средата на салона на долния етаж, а те насядаха в кръг около мен. Бяха все възрастни мъже, по-скоро старци, облечени в блестящи дрехи. Толкова силно блестяха, че салонът беше като огрян от слънцето. Казаха ми: „Стани права и слушай, а ние ще ти разказваме за бъдещето. Не бой се от нищо, защото пред твоята врата има пазач - „железен стълб” (?). Казаха ми, че още не е дошло времето да ви разкажа всичко, което споделят с мене. Но мога да ви цитирам ето това: „Светът ще претърпи много промени. Ще се възкачва и слиза. И равновесието ще настъпи тогава, когато ние започнем да говорим с хората!” И друго нейно изказване отпреди една година: - Вие не виждате, но сега по небето има голямо движение на летателни машини. Вътре обикновено летят по трима души и има много особени уреди. Казват ми: „Готви се за голямо събитие”, но не ми обясняват какво е то." "На Земята са съществували много по-стари цивилизации от нашата, а в Космоса съществува паралелно с нашия и много по-развит разум. Човешката цивилизация е на равнището на "детската възраст" на разума" "Наблюдавах с голям интерес космонавтите от Земята, които първи стъпиха на Луната. Но те не ви разказаха дори и колкото синапено зрънце от онова, което всъщност видяха там..."

Отговор по темата за НЛО.

"Виждам ги от около една година време. Те са прозрачни. Изглеждат така, както човек вижда образа си, отразен във вода. Облечени са в дрехи като брони, които блестят като люспи на риба. Като че ли между тях има и жени. Косите им приличат на водорасли и са меки като патешки пух, обграждат главите им като ореол - понякога отзад имат нещо като крила. Много често, като се прибирам в дома си в Петрич, ги намирам насядали в стаите. „Говоря” с тях. Понякога отдалече, още преди да стигна дворната врата, чувам бавни и протяжни звуци, нещо като мелодия, като че ли хор пее псалми. Казват ми, че идват от земята Вамфим, или поне аз го чувам така, и че тя е трета от Земята. Не ми казват третата откъде, а и аз не мога да ги разбера. Не ми казват и с каква цел идват тук. Понякога един от тях ме хваща за ръката и ме води на тяхната земя. Тръгвам. Ходя по земя, „осеяна със звезди”. Като че ли тъпча върху тях. Тези, които ме водят, се придвижват много бързо, със скок. Отиват и се връщат. На тяхната земя всичко е много, много красиво, има прекрасна природа, просто не може да се опише... Но не знам защо никъде не виждам къщи.

Тези същества или пришълци, не знам как да ги нарека, са много строги. Когато говорят, гласовете им кънтят като ехо. Понякога на ушите ми слагат нещо като слушалки. Там, при тях, на тяхната земя, всичко е много организирано и се работи много. Тези същества ми казват, че аз съм най-пряката им връзка със Земята. Те общуват с единици хора от нашата планета. Те ни контролират.

Не ми разрешават да говоря за онова, което чувам, нито за онова, което виждам на тяхната земя.

Понякога някои от тях ми казват:

- Идваме за малко и трябва веднага да се връщаме. Много не искай от нас и не ни питай, защото ни е забранено да казваме...

Един ден двама от тях поставиха две скулптури на техни, изглежда, много известни мъже. Зная точното място, но не мога да ви го кажа къде е.

Едната скулптура е на мъж, който седи замислен, като че ли е подпрял главата си с ръка. Другата е на мъж, който е изправен и държи в дясната си ръка някакъв уред, много слабо мога да го уподобя на пистолет...

Когато слагаха скулптурите, единият от тези същества каза на другия:

- Не трябва ли да ги преместим малко по-встрани, за да не бъдат видени от хората.

А другият му отговори:

- Не се страхувай, не виждаш ли, че те са слепи."

"Влязох вкъщи и седнах в средата на салона на долния етаж, а те насядаха в кръг около мен. Бяха все възрастни мъже, по-скоро старци, облечени в блестящи дрехи. Толкова силно блестяха, че салонът беше като огрян от слънцето. Казаха ми: „Стани права и слушай, а ние ще ти разказваме за бъдещето. Не бой се от нищо, защото пред твоята врата има пазач - „железен стълб” (?). Казаха ми, че още не е дошло времето да ви разкажа всичко, което споделят с мене. Но мога да ви цитирам ето това: „Светът ще претърпи много промени. Ще се възкачва и слиза. И равновесието ще настъпи тогава, когато ние започнем да говорим с хората!”

И друго нейно изказване отпреди една година:

- Вие не виждате, но сега по небето има голямо движение на летателни машини. Вътре обикновено летят по трима души и има много особени уреди. Казват ми: „Готви се за голямо събитие”, но не ми обясняват какво е то."

"На Земята са съществували много по-стари цивилизации от нашата, а в Космоса съществува паралелно с нашия и много по-развит разум. Човешката цивилизация е на равнището на "детската възраст" на разума"

"Наблюдавах с голям интерес космонавтите от Земята, които първи стъпиха на Луната. Но те не ви разказаха дори и колкото синапено зрънце от онова, което всъщност видяха там..."

Космонавти от Земята още не са стъпвали на Луната.Холивудските спецпродукции не са действителни.Ако беше истинска пророчица това щеше да го знае .... Публикувано изображение

Редактирано от N e o (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Най-почитаният от пророчицата празник е 14 октомври, когато според църковния календар е Петковден. Този ден е бил почитан от Ванга не само заради това ,че Православната Църква празнува Петковден, по името на св. Петка Търновска,но на този ден, 14 октомври, преди хиляди години тя казва, че изригнал вулкан. Под огнената лава са били погребани голям град и хиляди невинни хора. Та тя е казвала,че на този ден трябва да запалим и свещ за хилядите невинни души,които били погребани под лавата. Днес ,когато посетих Рупите имаше около 1000 човека,вярвам че те са почели паметта на тези души.

Здравейте, Кой как нарича баба Ванга няма значение, важно е това, че на толкова много хора е помогнала. Никога наяве не съм се срещала с нея, но я уважавам, също прилича на родната ми баба, която много обичам. През 1993 година сънувах баба Ванга на два пъти и сънищата ми се сбъднаха в годините. Първият път ми даде препоръчително писмо за един човек,мой близък. Втория път ме заведе до един клон с увяхнали пъпки и листа и ми каза да вдигна ръцете си - направих го и листата и пъпките оживяха. Това са само сънища и за някои ще бъдат смехотворни, но за мен са с истински последствия. баба Ванга - лека й пръст, е помогнала на много болни,бездетни и нещастни хора.

• 1 месец по-късно...

Последното, което прочетох за предсказанията на Ванга е, че е предсказала, че 44-ият президент на Америка ще е чернокож и ще е последният. След това Америка ще бъде в голяма криза. След това ще започне Третата световна война и за втори път ще се използва атомно оръжие. Дали наистина го е предсказала или са само вестникарски измислици? Какво мислите за това?

След това ще започне Третата световна война и за втори път ще се използва атомно оръжие.

Дали наистина го е предсказала или са само вестникарски измислици? Какво мислите за това?

Ти се моли това да е наистина измислица

Последното, което прочетох за предсказанията на Ванга е, че е предсказала, че 44-ият президент на Америка ще е чернокож и ще е последният. След това Америка ще бъде в голяма криза. След това ще започне Третата световна война и за втори път ще се използва атомно оръжие.

Дали наистина го е предсказала или са само вестникарски измислици? Какво мислите за това?

Къде точно го прочете? За Ванга има няколко книги, но в нито една от тях не съм прочел такова предсказание. Още докато беше жива си правиха разни "бъзици" с нея. Помните ли как през 1994 се понесе слуха, че баба Ванга била предсказала, че на финала за световното първенство по футбол ще играят два отбора, чиито имена започват с буквата Б? Сега, след като не е между живите, всеки може да се прави на интересен за нейна сметка.

Редактирано от A.com (преглед на промените)

actualno.com :

Ванга предсказа победата на Обама! Америка ще рухне

"Ванга предсказа избирането на Обама: Америка ще рухне". Под това заглавие в днешния брой турският вестник "Миллиет" пише, че противно на оптимистичните очаквания, свързвани с новия американски президент, българската пророчица предрича как промяната ще донесе нещастия на света.

Още преди 18 години Ванга предсказва, че 44-ият американски президент ще бъде чернокож и той щял да е последният - малко след встъпването му в длъжност в Америка ще настъпи страхотна икономическа криза, ще избухне конфликт между северните и южните щати, ще се намеси и Индонезия и всичко това ще предизвика Трета световна война, в която ще се използва атомна бомба, продължава изданието с подробности от предсказанията.

Приведени са и свидетелства за пророческите дарби на Ванга, предсказала потъването на руската подводница Курск, терористичните удари срещу кулите-близнаци в Ню Йорк, издигането на Владимир Путин.

Сходна статия е поместена и във вестник "Ватан", който посочва, че приживе Ванга работела за българската държава срещу заплата. Вангелия Пандева Гущерова, по-известна като Ванга често е наричана българска пророчица, заради приписваната ѝ способност да вижда съдбата на всеки човек, който я посещава.

Някои хора вярват, че тя била притежавала дарбата да предсказва бъдещето, да посещава духом различни места и да говори с цветя. Тя е родена на 11 януари 1911 година в град Струмица, Република Македония.

Баба Ванга почина на 11 август 1996 година в Петрич. На 12-годишна възраст загубва зрението си в следствие на внезапна буря, при която Ванга бива грабната от силния вятър и по-късно, след дълго търсене бива открита затрупана с камъни и пръст в една нива. От 1925 г. живее в дом за слепи, където прекарва три години.

След смъртта на втората си майка, Ванга се прибира вкъщи, за да се грижи за по-малките си братя и сестри. Твърди се, че помогнала на баща си да намери овца, открадната от стадото, което той пасял, като точно описва двора, в който била скрита. Ванга казала, че била видяла всичко насън.

Става известна през годините на Втората световна война. Отчаяни хора, загубили връзка с близките си, отивали при Ванга с надеждата да ги успокои или да им каже къде се намират лобните им места.

actualno.com :

Ванга предсказа победата на Обама! Америка ще рухне

"Ванга предсказа избирането на Обама: Америка ще рухне". Под това заглавие в днешния брой турският вестник "Миллиет" пише, че противно на оптимистичните очаквания, свързвани с новия американски президент, българската пророчица предрича как промяната ще донесе нещастия на света.

Още преди 18 години Ванга предсказва, че 44-ият американски президент ще бъде чернокож и той щял да е последният - малко след встъпването му в длъжност в Америка ще настъпи страхотна икономическа криза, ще избухне конфликт между северните и южните щати, ще се намеси и Индонезия и всичко това ще предизвика Трета световна война, в която ще се използва атомна бомба, продължава изданието с подробности от предсказанията.

Приведени са и свидетелства за пророческите дарби на Ванга, предсказала потъването на руската подводница Курск, терористичните удари срещу кулите-близнаци в Ню Йорк, издигането на Владимир Путин.

Сходна статия е поместена и във вестник "Ватан", който посочва, че приживе Ванга работела за българската държава срещу заплата. Вангелия Пандева Гущерова, по-известна като Ванга често е наричана българска пророчица, заради приписваната ѝ способност да вижда съдбата на всеки човек, който я посещава.

Някои хора вярват, че тя била притежавала дарбата да предсказва бъдещето, да посещава духом различни места и да говори с цветя. Тя е родена на 11 януари 1911 година в град Струмица, Република Македония.

Баба Ванга почина на 11 август 1996 година в Петрич. На 12-годишна възраст загубва зрението си в следствие на внезапна буря, при която Ванга бива грабната от силния вятър и по-късно, след дълго търсене бива открита затрупана с камъни и пръст в една нива. От 1925 г. живее в дом за слепи, където прекарва три години.

След смъртта на втората си майка, Ванга се прибира вкъщи, за да се грижи за по-малките си братя и сестри. Твърди се, че помогнала на баща си да намери овца, открадната от стадото, което той пасял, като точно описва двора, в който била скрита. Ванга казала, че била видяла всичко насън.

Става известна през годините на Втората световна война. Отчаяни хора, загубили връзка с близките си, отивали при Ванга с надеждата да ги успокои или да им каже къде се намират лобните им места.

Да, статията, която прочетох е съвсем същата и българските медии цитират същия турски вестник.

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Тая Ванга е наистина феномен.Ние българите трябва да се радваме,че сме имали такъв човек,защото са малко държавите по света,кото имат хора като Ванга!

Всъщност, през 1992 година, Ванга е казала следното :

"един ден в Америка ще почернее бяла къща, а чернокожите зад океана ще станат бели хора".

сега това се тълкува , че под "бяла къща" Ванга е имала предвид Белия дом, и САЩ ще имат черен президент.

"един ден в Америка ще почернее бяла къща, а чернокожите зад океана ще станат бели хора".

сега това се тълкува , че под "бяла къща" Ванга е имала предвид Белия дом, и САЩ ще имат черен президент.

Ей това им е лошото на предсказанията - като ги казват изглеждат напълно неразбираеми. Когато случката се случи, хората разбират за какво става въпрос и разтълкуват предсказанието.

Тя беше казала и "В България ще има хора,който безнаказано ще правят каквото си поискат"....Тук тя визира мутрите

Редактирано от Амигоса (преглед на промените)

И къде тук се разбира или подразбира, че чернокожият президент на щатите ще е точно 44-тия, че той ще е последния, че ще има разделение между северните и южните щати, че ще се използва атомно оръжие, че ще започне третата световна война, че ще се намеси Индонезия?

Под "...а чернокожите зад океана ще станат бели хора." аз разбирам, че най-после чернокожите американци ще се почувстват като бели хора в собствената си страна, ще започнат да ги възприемат като такива и ще се спре с расовата дискриминация и сегрегацията в иначе "най-великата демокрация на света"

П.С. Може в турския вестник да са направили връзка с някой други предсказания на Ванга, за които не се знае кога ще се случат, и като са напаснали всичко както на тях им харесва ето ти третата свтовна война, и както е казал Айнщайн, тези които оцелеят ще започнат четвъртата световна война и ще падне як бой с тояги и замеряне с камъни и павета. :)

Редактирано от A.com (преглед на промените)

Предсказания които приписват на Ванга

Опубликованы самые полные предсказания знаменитой прорицательницы прошлого века.

____________________________________________________________________-

2008 – покушение на четырех глав правительств. Конфликт в Индостане. Это явится одной из причин третьей мировой войны.

2010 – начало третьей мировой войны. Война начнется в ноябре 2010 года и окончится в октябре 2014 года. Начнется, как обычная, затем будет применено сначала ядерное оружие, потом химическое оружие.

2011 – в результате выпадения радиоактивных осадков в Северном полушарии не останется ни животных, ни растительности. Затем мусульмане начнут химическую войну против оставшихся в живых европейцев.

2014 – большинство людей будет страдать гнойниками, раком кожи и другими кожными заболеваниями (следствие химической войны).

2016 – Европа почти безлюдна.

2018 – новой мировой державой становится Китай. Развивающиеся страны превращаются из эксплуатируемых в эксплуататоров.

2023 – немного изменится орбита Земли.

2025 – Европа все еще мало заселена.

2028 – создание нового источника ядерной энергии (вероятно, это контролируемая термоядерная энергия). Голод постепенно преодолевается. Стартует пилотируемый космический корабль к Венере.

2033 – полярные льды тают, повышается уровень Мирового океана.

2043 – мировая экономика процветает. В Европе правят мусульмане.

2046 – выращиваются любые органы. Замена органов становится одним из лучших методов лечения.

2066 – во время нападения на мусульманский Рим США применяют новый вид оружия – климатический. Резкое похолодание.

2076 – бесклассовое общество (коммунизм).

2084 – восстановление природы.

2088 – новая болезнь – старение за несколько секунд.

2097 – быстрое старение побеждено.

2100 – искусственное Солнце освещает темную сторону Земли.

2111 – люди становятся киборгами (живыми роботами).

2123 – войны между малыми государствами. Державы не вмешиваются.

2125 – в Венгрии получат сигнал из космоса (опять все вспомнят о Ванге).

2130 – колонии под водой (с помощью советов инопланетян).

2164 – животных превращают в полулюдей.

2167 – новая религия.

2170 – большая засуха.

2183 – колония на Марсе становится ядерной державой и требует независимости от Земли.

2187 – удастся остановить извержение двух крупных вулканов.

2195 – морские колонии полностью обеспечены энергией и пищей.

2196 – полное смешение европейцев и азиатов.

2201 – на Солнце замедляются ядерные процессы. Холодает.

2221 – в поисках внеземной жизни человечество вступает в контакт с чем-то ужасным.

2256 – космический корабль занес на Землю новую страшную болезнь.

2262 – постепенно меняются орбиты планет. Марсу угрожает комета.

2271 – заново рассчитаны изменившиеся физические константы.

2273 – смешение черной, белой и желтой рас. Новые расы.

2279 – энергия из ничего (вероятно, из вакуума иди из черных дыр).

2288 – путешествие во времени. Новые контакты с инопланетянами.

2291 – Солнце остывает. Предпринимаются попытки зажечь его снова.

2296 – Мощные вспышки на Солнце. Изменяются силы притяжения. Начинают падать старые космические станции и спутники.

2299 – во Франции – партизанское движение против ислама.

2302 – открыты новые важные законы и тайны Вселенной.

2304 – открыта тайна Луны.

2341 – нечто страшное приближается к Земле из космоса.

2354 – авария на одном из искусственных солнц приводит к засухе.

2371 – Великий голод.

2378 – новая быстро растущая раса.

2480 – столкнутся два искусственных солнца. Земля в сумерках.

3005 – война на Марсе. Нарушаются траектории планет.

3010 – комета протаранит Луну. Вокруг Земли – пояс из камней и пыли.

3797 – к этому времени на Земле погибнет все живое, но человечество сможет заложить основы для новой жизни в другой звездной системе.

• 3 седмици по-късно...

Никакъв конфликт не се заформя. А и не случайно атаките бяха насочени така, че част от жертвите да са чужденци.

Редактирано от Shiniasu (преглед на промените)

roy2roy защо във всеки сайт предсказанията на Ванга са различни ?

• 2 седмици по-късно...

За "стенописите" на Светлин Русев е повече от ясно...

Но Леля Ванга както го рече, така и стана...

Съжалявам,че не съм я познавала и не съм я виждала Публикувано изображение

Бях в Рупите за първи път,след като тя си отиде.

Църквата изобщо не я почувствах като такава.

Запалих свещичка,но побързах веднага да изляза.

Отсреща ме гледаше изографисаната от Светлин Русев негова любовница.

Че на Нешка Робева ли да се моля :wors:

А другите "икони" пък бяха като жертви на Освиенцим Публикувано изображение

Ванге,Ванге-добре че беше сляпа,та не видя за какво кощунство ти отидоха парите.

После приседнах на гроба й и заплаках.

Хм-м. не били стъпвали...

Публикувано изображение

Космонавти от Земята още не са стъпвали на Луната.Холивудските спецпродукции не са действителни.Ако беше истинска пророчица това щеше да го знае .... Публикувано изображение

• 5 седмици по-късно...

Аз съм "Истината"

:speak:
Надявам се да ми простите за липсата на препинателни знаци,точки,запетаи и т.н.
Нека ви отворя очите за Ванга тя говореше от името на Йоан кръстител но както обикновено вие виждате само външното проявление или с други думи ефектите вие също незнаете кой всъщност е Йоан кръстител.
Но аз ще ви помогна както преди така и сега първо ще обърна внимание на логиката а слет това на конкретиката.
Ако изобщо някои от тези които са писали в този форум се смятат за христяни то най-вероятно трябва да си спомнят че имено Йоан кръстителя предсказа идването на Исус христос и имено заради него хората се кръстят с вода.
Тук смятам да продължа сглобяваики логиката с познанието за Йоан кръстителя.

Ако искате да вярвате в Исус Христос неможете да отречете че той предшестваше и неговите дела бяха за кръщене т.е. разпознаване на хората приемащи истината за добро и лошо които в последствие след смърта на Исус бяха наречени христяни.
Както любимото име което наричате Исус христос което аз предпочитам да наричам съзнание или истината
Така и името Йоан кръстител са съвсем различни от представите на хората по простата причина че човекът в своето биологично тяло и по-точно с своя биологичен мозък може да възприеме само ефектите без да познава съзнането и на базата на своето незнание може да искриви достатъчно истината но все пак за това ви пиша.
Слъцето значи енергия или висшата част от бога подържана от съзнанието треакториите с друга висша част от бога наречена ядро на земята съзнанието подържа връзка със съзнанието на хората.
Представа = Йоан кръстител и нека обясня.
Това както и много други образни думи в терминологията се употребяват като най-близки до вашето познание ето защо едни разбират а други не защо едни отхвърлят истината а други не това е неизмено свързано с развитието и познанието на човек като да обясняваш на дете че ако си играе с нож може да се пореже но естествено не би разбрало нали? Това е така заради неговата степен на развитие и познание.
Хората са енергия(дух) благодарение на връзка с материята в случая биологията а тази свързваща енергия вие наричате Йоан кръстител той се явява като човешка представа ако говорим за по-добра представа (оприличаване) с Йоан кръстителя.
Ето ви един пример АКО НЯКОИ ВАШ БЛИЗЪК ВИ РАЗКАЖЕ НЯКАКВА СЛУЧКА А ВИЕ ПОЗНАВАТЕ УЧАСТНИЦИТЕ ТО СЪОТВЕТНО КАЗВАТЕ ПРЕДСТАВЯМ СИ КАК МОЖЕ ДА СЕ Е СЛУЧИЛО
Представата ви за дадена случка е свързващият процес на мозъка с въображението представата има и друга дума в Бг. езика със същото значение и тя се нарича логика.Представата е тази енергия която създава свързваща информация за мозъка защото мозъка сам по себе си е една памет която запаметява информация благодарение на така наречените сетива според желанията се задеиства представата и тогава човек си прави планове за бъдещето и по-точно представа по какъв начин да бъде реализирано
и ето защо вие можете да бъдете убедени че представата е енергия (част от душата) на човеа и няма добро от хората което да не е на бога. Бога е доброто а лошото сатаната а лошо нямаше да има ако не се създаваше лошо и не тези които го предсказват са лоши а тези които го създават.
Йоан кръстител е преди Исус защото тои е представата логиката а Исус е познанието.

Редактирано от infinity1305 (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Разгадана е тайната на ясновидката баба Ванга, твърди руски всекидневникДата : 8 Юли 2005 г. 9:44 ч.

http://www.actualno.com/news_19348.html

................

Тайната на Баба Ванга е разгадана и руските специални служби вече използват методите на великата българска ясновидка, твърди руският всекидневник "Жизнь" ("Живот"). Според вестника академикът от Международната академия по енергоинформационни науки Юрий Негрибецки не само открил ключа към феномена на ясновидството, но и намерил начин да предсказва и предотвратява неблагоприятните събития. Докладът му за нетрадиционните методи за борба с тероризма бил изслушан на секретно съвещание на ръководствсото на руското вътрешно министерство. Самата Ванга обясняваше своя дар просто. Тя казваше, че мислено задава въпрос и отговорът сам идва в главата й. Ясновидката смяташе, че разговаря с духовете, но дарът й има напълно материална основа, твърди руският изследовател. Според него в природата случайности няма, а феноменът на ясновидството е в изследването на причинно-следствените връзки. След 20 години изследвания Негрибецки е патентовал метод за стабилизиране на електромагнитните полета на хората и обектите. Той е разработил специална комбинация от числа, която се въвежда в компютър заедно с имената на пациентите. Резултатите от експериментите били предоставени на здравното министерство, но успешни били и опитите с неодушевени обекти. Негрибецки е сътрудничил и с "Росавиакосмос" и всички стартове с негово участие били успешни. "Бъдещето е многовариантно. Аз не поставям забрани, а както в шахмата се опитвам да прескоча препятствията", казва Юрий Негрибецки. Неговият природен дар да предвижда събитията се появил на 19 години, когато служел в армията. Усетил в мозъка си взрив от ярка бяла светлина. После година се лекувал в болница. У всеки човек е заложена интуиция. Ванга е имала свой "скенер". Тя винаги държала в ръка бучка захар, донесена от посетителя. Кристалите засилват ефекта. А информацията за всичко присъства около нас, в йоносферата, във вакуума. Трябва само да можеш да я извлечеш, твърди Негрибецки. В бита обаче ясновидството пречи. Не може просто така да сочите в бъдещето. Всичко в света е свързано с невидими нишки. Но някои от тях е по-добре да не дърпате, отбелязва Негрибецки.

..............

Това ме намери днес.

Разгадана е тайната на ясновидката баба Ванга, твърди руски всекидневникДата : 8 Юли 2005 г. 9:44 ч.

http://www.actualno.com/news_19348.html

................

Тайната на Баба Ванга е разгадана и руските специални служби вече използват методите на великата българска ясновидка, твърди руският всекидневник "Жизнь" ("Живот"). Според вестника академикът от Международната академия по енергоинформационни науки Юрий Негрибецки не само открил ключа към феномена на ясновидството, но и намерил начин да предсказва и предотвратява неблагоприятните събития. Докладът му за нетрадиционните методи за борба с тероризма бил изслушан на секретно съвещание на ръководствсото на руското вътрешно министерство. Самата Ванга обясняваше своя дар просто. Тя казваше, че мислено задава въпрос и отговорът сам идва в главата й. Ясновидката смяташе, че разговаря с духовете, но дарът й има напълно материална основа, твърди руският изследовател. Според него в природата случайности няма, а феноменът на ясновидството е в изследването на причинно-следствените връзки. След 20 години изследвания Негрибецки е патентовал метод за стабилизиране на електромагнитните полета на хората и обектите. Той е разработил специална комбинация от числа, която се въвежда в компютър заедно с имената на пациентите. Резултатите от експериментите били предоставени на здравното министерство, но успешни били и опитите с неодушевени обекти. Негрибецки е сътрудничил и с "Росавиакосмос" и всички стартове с негово участие били успешни. "Бъдещето е многовариантно. Аз не поставям забрани, а както в шахмата се опитвам да прескоча препятствията", казва Юрий Негрибецки. Неговият природен дар да предвижда събитията се появил на 19 години, когато служел в армията. Усетил в мозъка си взрив от ярка бяла светлина. После година се лекувал в болница. У всеки човек е заложена интуиция. Ванга е имала свой "скенер". Тя винаги държала в ръка бучка захар, донесена от посетителя. Кристалите засилват ефекта. А информацията за всичко присъства около нас, в йоносферата, във вакуума. Трябва само да можеш да я извлечеш, твърди Негрибецки. В бита обаче ясновидството пречи. Не може просто така да сочите в бъдещето. Всичко в света е свързано с невидими нишки. Но някои от тях е по-добре да не дърпате, отбелязва Негрибецки.

..............

Това ме намери днес.

А мен днес това:

Светлин Русев и племенницата на Ванга отново се хванаха за гушите!

13 февруари 2009, 16:29

Топ скандал

Въпреки съмнителната репутация на източника ,информацията звучи достоверно.

А мен днес това:

Светлин Русев и племенницата на Ванга отново се хванаха за гушите!

13 февруари 2009, 16:29

Топ скандал

Въпреки съмнителната репутация на източника ,информацията звучи достоверно.

Neo, виж ко пише: Сляпата пророчица не знаеше на кого да се довери и умря разочарована. :angry:

И това ми било пророк?... Голям талант, а?... Публикувано изображение Знае за събития от рода "3231 г ще открият косъм в тенджърата на новопришълец от Малмек", а не зна на кого да се довери от близките си?... Публикувано изображение

Neo, виж ко пише: Сляпата пророчица не знаеше на кого да се довери и умря разочарована. :angry:

И това ми било пророк?... Голям талант, а?... Публикувано изображение Знае за събития от рода "3231 г ще открият косъм в тенджърата на новопришълец от Малмек", а не зна на кого да се довери от близките си?... Публикувано изображение

У.Ра , тя си е била със способности като всички нас.Обикновен човек,но поради загубата на зрението може да ги е развила повече.Докато при "нормалните" хора тия умение по скоро закърняват след пубертета.Накрая наистина сигурно е била разочарована.Струва ми се че племенничката и казва много верни неща.А и не бих се учудил и истината да е доста по нелицеприятна. Публикувано изображение

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.