Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Феноменът Ванга

Featured Replies

Хах ... ами ако е изпратена от Господ, както някой горе казват?Защо се обръщаш срещу него тогава?Нищо не се случва случайно.Какво разбираш под нечисти сили?!

Защото кланейки се на нея (дори и да е била Негов пратеник), те пренебрегват Господ! Това е все едно да цениш повече хубаво писмо, отколкото човека, който ти го изпратил...

• Отговори 991
  • Прегледи 180,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Духовни Истини от Ванга "Аз 40 години изпадам в транс и не съм видела ни Господ, ни Христос. Обаче знам: огън и светлина - това е Бог!" -----------------------------------------------------------

• Богатир
    Богатир

Баба Ванга - за живота и хората   http://www.earths-book.com/2012/12/baba-vanga-za-jivota-i-horata.html

• Вдигнатите пръсти си ги завираш отзад и спираш с глупостите.Благодаря!

Публикувани изображения

Защото кланейки се на нея (дори и да е била Негов пратеник), те пренебрегват Господ! Това е все едно да цениш повече хубаво писмо, отколкото човека, който ти го изпратил...

А защо хората се кланят и молят на най-различни ангели пазители и други икони на светции?!?!?! И не се смята за грях или че пренебрегват Бога?!

Редактирано от little_amore (преглед на промените)

Сбъдва се ами-защото покойната Ванга си е имала

взимане-даване с нечисти сили

и всички,които са се възползвали от ,,невероятните'' и способности

са част от тази ,,кореспонденция с одвъдното,,..

имайте страх от Господ и се обърнете към религията,не към врачки :P

молели и се на Ванга Публикувано изображение

заблуден народ,наивен и беден

Познавам една ханъма на име Хайрие. Тя е от хасковските села. Невероятна е. Само като гледа човека в очите и му разказва цялото битие. Веднъж имах случайна среща в кабинет на моя бивша съквартирантка в Хасково с нея, бях на гости малко, а тя там беше пациент. Сбърка ме тази жена. Още настръхвам като си помисля за нея и невероятните й способности. Ако не бях се убедила сама в тях, никога нямаше да повярвам, че има такива хора. След известно време по радио Хоризонт чух от журналистка нейна прогноза за важно събитие в България и наблюдавах... позна до подробности. Тя реклами като онези шарлатани и малоумници шизоиди няма. Скромна и съвсем естествена жена. Името й на български се превежда като Добрина. Името на човека е много важно - то е нашата същност, изразена чрез вибрациите на всяка буква и тяхното съчетание. Тази жена - Добрина, дали си има вземане-даване с нечисти сили не зная, но сама казва, че вярва в Аллах.

Редактирано от Lucia_free (преглед на промените)

А защо хората се кланят и молят на най-различни ангели пазители и други икони на светции?!?!?! И не се смята за грях или че пренебрегват Бога?!

Ох, вкарваш ме в една много сложна тема. Смята се, че светците поради своята земна натура са по-близки до хората и като такива, биха били застъпници за тях пред Господ. Разбираш ли, докато техните образи са само проводници на вярата ти и Господ е крайната инстанция - всичко е според повелите (православните и католическите). Когато обаче, се молиш/служиш лично на образа или на духовната му проекция - това вече е идолопоклонничество. Границата е много тънка...

Кланят се на Ванга като пред икона

За жалост хората са на ниво още идолопоклонничество във своите вярвания. Всички религии до една са тръгнали по този начин и са просто една по-разтеглена форма на идолопоклонничество, нищо повече.

Стотици видове растения, много от тях екзотични за страната ни, но виреещи в уникалния климат на Рупите, ще бъдат засадени в ботаническата градина в комплекса.

Ето това е нещо вече интересно.

Рупи се нарича това ментално ниво, където все още има форма. Над него са арупи - безформеният ментален свят - свят на идеите, все още необлечени в конкретика и форма, абстрактните мисли, логоса. Целият феноменален свят, или Вселена, както го наричат някои, е просто едно ментално творение на цялото, подчинено на законите на сътворените неща, а светът като цяло и всички негови части или единици притежават свое битие в Ума на ЦЯЛОТО, в който Ум ние живеем, движим се и притежаваме свое битие. Това е Духът. Духът обладава менталния свят. Душата - астрала.

Ванга е стигала до ниво малко над астрала - менталното ниво на нивото на рупи - някои го наричат Акаша. Името на местността, от където е черпела знания и енергия, не е никак случайно. Кармичните определености са запечатани в рупи. Но онова, което ги прави динамични, е Духът, защото той е, който е неопределим. Безпределен.

Само че има нещо друго, което хората не разбират и поради това наивно вярват в онова, което им се каже за бъдещето - Карма е динамичен закон - той се променя ежесекундно и се твори от самите нас. Нищо не е в покой; всичко се движи; всичко вибрира. - Кибалион.

Човек притежава способността само за един миг да преобърне коренно своята карма и затова той сам е творецът на съдбата си. И в това се състои най-голямата красота на живота.

молели и се на Ванга Публикувано изображение

заблуден народ,наивен и беден

Те поне се молят на човек.

А за ей този мюсюлмански народ какво ще кажеш, който се кланя на някаква чиния, произведена за свещена.

Кааба:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Ще се въздържа от определение, понеже всяко едно такова сочи само човека, дал го.

Лусия,стига злобя-лято е,иди на море,бъди щастлива..

Ванга обиждала клиентите по волята на висшите сили

Легендарната пророчица Ванга често обиждала клиентите си по волята на висшите сили, разказва оперният певец Иван Рушев. Когато гледала, петричката Пития изпадала в транс, отваряла си устата, отпускала се и била просто страшна за гледане. Близките й знаели, че не трябва нито да й говорят, нито да я докосват в такъв момент. Веднъж докато Ванга била в контакт със своите учители, при нея имало жена, която решила да я попита нещо. Внезапно пророчицата проговорила с мъжки глас и нарекла клиентката си "нищожество". "Коя си ти? Ти си едно нищожество. Ти нямаш право да питаш. Тя е наша сестричка", изрекли висшите сили.

А хората търсят помощ от нея-човек,който е имал нужда от помощ повече от другите..

Легендарната пророчица Ванга често обиждала клиентите си по волята на висшите сили, разказва оперният певец Иван Рушев. Когато гледала, петричката Пития изпадала в транс, отваряла си устата, отпускала се и била просто страшна за гледане. Близките й знаели, че не трябва нито да й говорят, нито да я докосват в такъв момент. Веднъж докато Ванга била в контакт със своите учители, при нея имало жена, която решила да я попита нещо. Внезапно пророчицата проговорила с мъжки глас и нарекла клиентката си "нищожество". "Коя си ти? Ти си едно нищожество. Ти нямаш право да питаш. Тя е наша сестричка", изрекли висшите сили.

А хората търсят помощ от нея-човек,който е имал нужда от помощ повече от другите..

Малко съмнително .. Публикувано изображение

Това не е вярно!!!!

Лъжците в този форум, не се толерират!!!!

тия гадатели са няк'ви бъгнати ботове на ня'кви пишман програмисти дето са ни създали такива смотани Публикувано изображение

матрица к'во да правиш:)

Али , аз съм се родила щастлива и такава ще си умра. И живея на морето. Заповядай ми на гости, ще се радвам, ако можеш да пренебрегнеш заповедите на твоя Аллах и да спиш под един покрив с една неверница.

За Ванга не зная нищо и въобще не ми е интересна темата. Вярата в духове е за слаби и тъмни души...

Обаче, вярата в камъни ми е направо смешна, страшно много ми е интересно що така не може да се изследва от учените камъкът, за който се смята че е метеорит и е съхраняван като крайъгълен в Кааба и какво му е толкова свещеното, че целия мюсюлмански свят се дупи в молитва към него.

Али , аз съм се родила щастлива и такава ще си умра. И живея на морето. Заповядай ми на гости, ще се радвам, ако можеш да пренебрегнеш заповедите на твоя Аллах и да спиш под един покрив с една неверница.

За Ванга не зная нищо и въобще не ми е интересна темата. Вярата в духове е за слаби и тъмни души...

Обаче, вярата в камъни ми е направо смешна, страшно много ми е интересно що така не може да се изследва от учените камъкът, за който се смята че е метеорит и е съхраняван като крайъгълен в Кааба и какво му е толкова свещеното, че целия мюсюлмански свят се дупи в молитва към него.

Баба Ванга, не е вярвала в духове.

Вярвала е в БОГ!

Има - ама е само един - с много души. Композитно фекчъри за синълтони... Ситемата е ясна ама Ванга къде е?

Ей, ще изчезне българския език.

А Ванга е при родителите си. Къде другаде ?

Чиния, ахахахахахахаахахаха!

Но не каква и да е, може позлатена да е ахаххахаха ;)

Ама има ли духове или няма ?

Какво общо има това с темата?

Ей, ще изчезне българския език.

А Ванга е при родителите си. Къде другаде ?

Няма как - тремини не се превеждат. Комбинирана фабрика за единаци. Дай по-добър превод... Ванга е била мементо - върната е в репозиторито - ресурсите ще се рециклират... Няма начин... Един вид реинкарнация на обектите след гарбидж калекшън...

И това ми било пророк?... Голям талант, а?... Публикувано изображение Знае за събития от рода "3231 г ще открият косъм в тенджърата на новопришълец от Малмек", а не зна на кого да се довери от близките си?... Публикувано изображение

Все пак книгата на А. Краснова - 22 предмета на късмета се намира лесно и се чете на екс. В нея Ванга разказала на авторката, че влизала в контакт с красив конник, целия в бяло и той й диктувал предсказанията. Явно конникът не си е направил труда да й каже кога ще метне тъкла.

Все пак книгата на А. Краснова - 22 предмета на късмета се намира лесно и се чете на екс. В нея Ванга разказала на авторката, че влизала в контакт с красив конник, целия в бяло и той й диктувал предсказанията. Явно конникът не си е направил труда да й каже кога ще метне тъкла.

Това са пълни глупости!

• 1 година по-късно...

Издигат паметник на Ванга

Публикувано изображение

Тази година отбелязваме 100 години от рождението на най-прочутата и най-даровита пророчица по нашите земи Ванга. По този повод на 27 януари в „Шоуто на Иван & Андрей” гостуваха двама нейни близки приятели Нешка Робева и актьорът Николай Николаев.

Двамата водещи започнаха разговора с гостите си със спортната тема за рождената дата на Ванга, тъй като в интернет има информация, че пророчицата е родена на 31 януари 1911 година, а на надгробната й плоча пише датата 3 октомври 1911 година.

Нешка Робева сподели, че е ходила на 14 октомври всяка година при Ванга, тъй като тя чествала Св. Петка, но не знае кога пророчицата е празнувала своя рожден ден.

Ванга също така има 2 имена, има и 2 важни дати в живота си – тази, на която се е родила и тази на мистичната случка на 12-годишна възраст, след която започва да пророкува.

Във вечерното шоу бе излъчен кратък откъс от интервю с шефа на фондация „Ванга” Иван Драмов. Позовавайки се на документите, г-н Драмов обясни, че в личния паспорт на Ванга е отразена датата 3 октомври 1911 година, както и в личната й карта изрично е записана отново дата 3 октомври 1911 година.

Нейната племеница Красимира Стоянова обаче, твърди, че това ЕГН е фалшифицирано, че това не е истинската рождена дата на леля й, защото е родена на 31 януари 1911 година. Г-н Драмов бе категоричен:

„Аз лично съм свидетел и присъствал на рождените дни на леля Ванга приживе заедно с наши приятели точно на 3 октомври!”. Шефът на фондация „Ванга” разкри, че ще отпразнуват 100 годишнината на пророчицата като е възложил на скулптори да изваят паметник в цял ръст на Ванга и ще довършат кръста, който е с 35 м. височина, ширина 15 м. и са използвани около 110 тона мрамор за неговата направа. „Няма да правим шумни и големи, демонстративни мероприятия, тъй като леля Ванга не обичаше това и изпълняваме нейните указания в този смисъл!” – допълни г-н Драмов.

„Великият дух няма възраст! Ванга е една!” – възторжено заяви Николай Николаев. А Нешка Робева я определи като „дар за България, дар от Бога”. „За мен тя беше най-голямото щастие, с което ме е дарил Бог!” – добави през сълзи хореографката.

77-ма година Николаев имал тежки семейни проблеми и на Богоявление почувствал, че Ванга го вика. Актьорът тъкмо бил купил цветен телевизор за децата, който се развалил. Ванга без да знае изведнъж започнала да говори за телевизора, посъветвала го точно какво да смени, за да заработи и се оказала абсолютно права, споделя Николаев. 79-та година за втори път имал усещането, че Ванга го вика. С 5 кг. семе от бял мак и кръвта от 60 костенурки пророчицата помогнала на сина му да се излекува от левкоза - разновидност на левкимията.

Нешка Робева пък сподели, че 73-та година тяхната треньорка ги завела при Ванга и прорицателката разказала абсолютно всичко с подробности за това как ще протече Световното първенство и кой ще спечели. За нея нямало мъртва природа и уредите били живи, защото гледала чрез гимнастическите уреди, дори съветвала в какви цветове да бъдат облечени гимнастичките.

Едни 7 януари по време на една от техните срещи се появил духа на починалата треньорка на Нешка Робева - Жулиета Шишманова, както и духът на бащата на Робева. Баща й и казал, че тя е неговото 6-то любимо дете, което й дало да разбере, че баща й е имал още деца. „Ако има човек, на когото на 100%, без нито 1% съмнение съм вярвала, това е Ванга!” – с гордост заяви треньорката по художествена гимнастика.

В памет на Ванга видяхме пророчицата в процес на работа, чрез откъс от документален филм за нея, сниман през далечната 1973-а.

За Ванга Нешка Робева каза: „Тя знаеше своята мисия! Тежеше й! За мен Ванга наистина беше, и е светица, а тя казваше мислете за мен като мъченица!”. Веднъж треньорката й казала, че й е много тежко, а Ванга й предложила: „Ами, хайде да се разменим тогава!”. Пророчицата й признала, че спи само 8 мин. в денонощието и докато ние спим тя е над света и вижда ужаси, войни, убийства.

Прогнозите на Ванга за бъдещето на страната и света били: „България ке страда, оти сме безверници! Алчността ще унищожи света!”. Пророчицата виждала, че няма да има кръв, няма да има война, но ще има болести, каквито човечеството не знае.

„Леля Ванга безкрайно много обичаше България! Тя беше изпратена, наистина и страдаше от това, че не може да помогне!” – каза известната ни хореографка. Нешка Робева обясни, че може би за самата нея и за обикновените хора е било тежко да спазват заръките на пророчицата, но е престъпление, че политиците не са използвали дарбата й, за да вдигнат страната на крака и да направят от България една наистина райска градина. „Ние не сме я заслужили!” – това бяха финалните думи на близката до феномена Ванга Нешка Робева. Треньорката подари на Иван & Андрей албум с фотографии на пророчицата, издание на фондацията, по случай 100 години от раждането на Ванга.

slava.bg

Мила infinity, поддържам темата и мнението ти по нея!

Благословена да е Ванга и мир на душата й!

Никой не е станал пророк в собствената си страна.

Срамно е ние, като българи, като граждани на страната, която Ванга с умиление нарича "родина", да знаем по-малко за нашата пророчица, от много чужди граждани, особено в Русия, където има вече стотици книги и публикации, посветени на нейния живот, предсказания и духовно наследство.

Много наши духовници наричат делата й "дяволски", но не е ли тя духовникът на 20-ти век, който направи най-големи усилия да възроди вярата ни в Бога? Не е ли тя човекът, който убеди народа в съществуването на чудеса, дадени от Бога чрез нея? Не е ли тя пазителят на българския народ и духовност, посветил целият си живот в служба на хората? Кой духовник в стотиците български църкви и манастири, стоящ под топлото крило на Синода е постигнал това? Кой?

Чудя се на хората тук, които цитират разни цитати от Библията, или по-точно цитират думите на "наместниците" на Бог! Кой пък ви е казал, че разбирате какво е Бог и какво е Луцифер!? Кой пък ви е казал, че разбирате какво е добро и зло, какво е дявол и каква е разликата между дявола и злото и човека?

Някога през живота си изобщо поинтересували ли сте се на каква основа градят позицията си вашите "божии наместници"? Интересували ли сте се как е била съставена Библията, от къде са корените й, какви промени са правили католиците и защо, какви тайни има самата Ватикана, които са забранени дори за служителите й, освен за няколко избрани? И какви трудове съдържат тези тайни, какви неща разказват за Исус и за Луцифер те, за всички останали езически трудове, които самата Ватикана пази като ценни и истинни, но не разказва за тях на стадото, а го убеждава, че те са прокълнати? Какви чудеса крие Ватикана, които са се случвали по целия свят, но които биха разкрили тяхната омърсена религия, за това те ги покриват?

Интересувате ли се от достиженията на съвременната наука - физика, социология, психология и т.н.? Знаете ли колко от научните феномени вече се доближават до истината за живота и Вселената? И до коя истина са по-близки те: вашата ограничена от "божиите наместници" истина или друга някоя?

Някога ималил ли сте смелостта да рискувате в тоя живот, да разчупите границите на поседналия си живот - ограничен до една местност, хора, приятели и ДОРИ ВЪЗГЛЕДИ ЗА ЖИВОТА - без капка промяна в ума ви през целия ви живот, ималили сте смелостта и силата да се изправите очи в очи и да говорите със смъртта? Да питате лично. Смяли ли сте да питате самата Вселена и всичко живо в нея - кое какво е, какви сте вие и какъв е света?

Какви са вашите критерии за добро и зло, за разликата между Бог и дявол? Интелектуалните ви ли - основани на логиката? А познавате ли езика на сърцето си? Колко от вас са развили сетивата си да различават сами тъмнината от светлината? Страхът от Бога ли е вашата пътеводна звезда??!?? Защото така учат вашите "наместници". Страхът има други корени, които нямат нищо общо с Бога. Трябва да се поинтересувате от съвременна психология.

Някога през живота си осмелили ли сте да погледнете Знанието в очите? Познавате ли силата му и сладостта му? Някога да сте се замисляли в какво вашите "наместници"обвиняват Луцифер: в това, че ни е дал знание!!! Някога да сте усещали разликата между това да живееш просветен, със свободата да учиш да се образоваш и между това да живееш с едни и същи възгледи в продължение на цял човешки живот, наред с продължение на векове живот за група от хора? Съмнявам се... Защото вие, които днес говорите за дявола и съдите човеци като вас, сте на нивото на хората от преди 2000г. И ако бяхте там, когато съдиха Исус, щяхте да участвате в тоя съд и да дадете гласа си против Исус.

Някога поглеждали ли сте със сърцето си към човек на знанието или към човек свят? Познавате ли чувството да видите това?... Разлика няма!!! Какво сте видели сами със сърцето си, какво сте познали, та сте тръгнали да съдите?!?!

Силата плаши, плаши с категоричността си - тя не е за слаби и страхливи.

Някога питали ли сте се дали пък вашата вяра, че сте християни, следващи правилния път, не ви е заслепила очите, та да сте минали ТОЧНО ВИЕ ОТ ДРУГАТА СТРАНА? Колко пъти сте съдили някого, че е дявол??? Всеки път, когато сте казвали, че някой човек е дявола, че е лош, че не заслужава... и сте го съдили и наказвали с думите си и делата си, сте били САМИЯ ТОЗИ ДЯВОЛ! Всеки пък когато правите това, се включвате доброволно на страната на СВЕТАТА ИНКВИЗИЦИЯ, която е рожба на вашите "наместници".

Aliah, казва:

"Ванга обиждала клиентите по волята на висшите сили

А хората търсят помощ от нея-човек,който е имал нужда от помощ повече от другите."

Какво знаеш ти, Aliah за професиите, в които се помага на хората?

Някога бил ли си в тази позиция - да помагаш, да работиш за хората?

Знаеш ли колко са егоистични хората, в търсенето на помощ и колко са жестоки при разплащането за доброто, което им се прави? Аз знам. Избрала съм си такава професия. И не съжалявам. И успявам да помагам. Но само аз, заедно с всички, които са избрали такива професии, знаят какво ми коства това. Колко търпение е нужно, за да преглътнеш съмнението и насмешката към теб и това, което знаеш, на тия, които идват? Колко търпение е нужно, за да ги задържиш, докато им покажеш, че проблемът е лично техен избор и че само те сами са си виновни за всичко, което им се случва? Колко търпение, за да преглътнеш подозрителността им, склонността им да се обиждат:"Как така ще им се говори на тях за тяхната велика личност"? Колко търпение е нужно, колко пъти трябва да преглъщаш обидите, докато премине склонността им да прехвърлят вината си дори и върху теб, който нямаш нищо общо с техния досегашен живот, който сами са си сътворили? Колко усилия на волята струва да можеш само да помогнеш на някого, само да ти позволи да му помогнеш? Колко усилия коства да го докараш до там, да види кое наистина е светло и тъмно, кое е добро и кое е зло, кое е негова отговорност и кое не е? Знаете ли каква е цената, която плащаш, за да тръгнеш по пътя на помагането на хората - със самотата си плащаш, със собствения си живот плащаш, толкова е нужно, толкова много, за да знаеш, че си прав и да не грешиш, да не бъркаш помагането със заробването. Знаете ли как оценяват хората тая цена, която плащаш, за да бъдеш помагач на хората? С критики, с ровене в личния ти живот и с осъждане, че щом не си като тях и не живееш като тах - уседнал семеен живот, значи нещо не ти е наред. Само като дойдат до страданието се сещат за теб и за истинската цена на това, което можеш да им дадеш. Ето за това е нужно страданието в тоя свят - да смачка самомнението на безгрешните, дето всеки ден осъждат по един Исус, в лицето на поредния различен от тях. За това е трудно да си нежен с такива, които не поглеждат в своето око - гредата си, а сочат с пръст съчката в братовото око, че и викат: "Дръжте го, грешен е, накажете го."

Индианците казвали:"Докато не изминеш една миля, обут в моите мокасини, не ме съди."

Как можете да говорите за неща, които не сте опитали?

Била съм и от двете страни. И зная, че е самомнително да си въобразяваш, че твоите лични егоистични проблеми и мисли, заслужават поклон и глезене. И зная, че е много трудно, да не бъдеш по-рязък в езика си, когато срещаш слаби хора, хора, изпаднали в самосъжаление, хора осигурени, задоволени, а сравняващи "проблемите" си с тези на истински страдащите хора; хора живеещи със самомнение, с илюзията на тяхно величество "Личността им", на която смятат, че се полагат поклони. И Ванга ми е се е карала насън, не я познавам в живота си, но насън я видях. И като беше рязка, беше страшно. Но беше права. И като мина време, сънувах я, че ме обича и аз я обичах. И бях щастлива. И това няма да го заменя с тъмнината на вашите "наместници".

Самият Дънов е бил близък с Ванга, той е работил с нея и й е помагал. Той - светецът, а може би и нещо повече, е бил близък с нея.

А вие кои сте?!? И с какво можете да се сравните с него или с нея, та сте тръгнали да си давате мненията?!?

Мненията за Библията и за християнството, които ДАЖЕ НЕ СА ВАШИТЕ МНЕНИЯ, защото вие сте само сводници, цитатчици на вашите "божи наместници".

Редактирано от DEKASTA (преглед на промените)

Dekasta, току що прочетох поста ти. След това попитах "Господи, какво ще кажеш за Ванга?", и отворих Библията на случайна страница. И ето на какво попаднах:

Книга на пророк Исаия.

Глава 26

10. Ако нечестив бъде помилуван, той няма да се научи на правда; - ще злодействува в земята на праведните и не ще поглежда на величието Господне.

11. Господи! Ръката Ти беше високо издигната, но те я не видяха; ще видят и ще се посрамят ония, които мразят Твоя народ; огън ще погълне Твоите врагове.

12. Господи! Ти ни даруваш мир, защото и всички наши дела Ти уреждаш за нас.

13. Господи, Боже наш! други господари, освен Тебе, са владели над нас; но чрез Тебе само ние славим Твоето име.

14. Мъртвите не ще оживеят; рефаимите не ще станат, защото Ти ги посети и изтреби, и унищожи всеки спомен за тях.

15. Ти умножи народа, Господи, умножи народа, - прослави Себе Си, разшири всички предели земни.

16. Господи! бидейки в беда, той Те търсеше; изливаше тихи молитви, кога го постигаше Твоето наказание.

17. Както непразна жена, кога да ражда, се мъчи, вика от болките си, тъй бяхме ние пред Тебе, Господи.

18. Бяхме непразни, мъчехме се, - и раждахме сякаш вятър; спасение не доставихме на земята, и други жители на вселената се не появиха.

19. Твоите мъртъвци ще оживеят, мъртвите тела ще възкръснат! Събудете се и тържествувайте вие, повалените в прах; защото Твоята роса е роса на растенията, и земята ще изригне мъртъвците.

20. Иди, народе мой, влез в покоите си и затвори след себе вратите си, скрий се за миг, докле мине гневът;

21. защото ето, Господ излиза от жилището Си да накаже жителите земни за тяхното беззаконие, и земята ще открие погълнатата от нея кръв и вече няма да скрие своите убити.

Через Ванга мъртвите оживяваха...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.