Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избори 2019г.

Featured Replies

преди 21 минути, lsmurf написа:

Някой с 16782 мнения

Ами виж темите ми бре експерте. Вижте си и вашите. 

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 47,9k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 7 минути, nikssi написа:

Ами виж темите ми бре експерте. Вижте си и вашите. 

Извинявай ако съм те засегнал . Просто ми стана смешно.

преди 2 часа, lsmurf написа:

Извинявай ако съм те засегнал . Просто ми стана смешно.

Чети бре мозък , чети бре! Не всичко е политика и празни приказки.

https://www.kaldata.com/forums/topic/153956-подпомагане-на-ав-програмите-с-дефиницииоткриване-на-нови-заплахи-част-9/

преди 3 часа, nikssi написа:

И живеят в раздела политика. 

Не работите ли бре хора или това ви е призванието да дращите из политическите теми на форумите. 

От около седмица стана призвание!!! ; ) 

ЦИК няма да допуска до вота коалиции с имена ''Бъдеще за град Х'' или "Алтернатива за община У''

Цитат

Местни коалиции с имена от типа „Бъдеще за община Х“, „Алтернатива за община Х“ (ПП „ГЕРБ“, ПП „СДС“, ПП „НФСБ“), „Патриоти за Дряново“ (ВМРО – БНД и други партии), „Разлог – събуди се“, „КРОС“ и други подобни няма да бъдат регистрирани за местния вот.

На 2 септември ЦИК е взела решение, според което "наименованието или абревиатурата на местна коалиция съдържа само наименованието или абревиатурата на някоя от участващите в нея партии или коалиции."

Наименованието или абревиатурата на участващите в местната коалиция партии и коалиции може да се добавя в скоби към наименованието или абревиатурата на местната коалиция, гласят още новите правила, приети от Централната избирателна комисия.

Общинските избирателни комисии трябва да проверяват спазени ли са тези изисквания.

Когато се установи, че не са изпълнени изискванията за наименования или абревиатурата на местна коалиция, ОИК трябва да изпрати незабавно указания за отстраняването им в срок до три дни от уведомяването, но не по-късно от крайния срок за регистрация – 16 септември 2019 г.

В случай че указанията не са изпълнени в дадения срок, ОИК постановява решение за отказ на регистрацията на местната коалиция.

Решението, с което се отказва регистрация на местна коалиция, може да се обжалва пред ЦИК.

По-добре да си беше замълчал. "Атака" в София има доста слабо присъствие и едва ли симпатизантите им там са повече от 20 000. Освен това ми се струва, че повечето от тях няма да гласуват за Фандъкова.

Влизал Сидеров в битка - що ли си мисля, че който е съчинил това заглавие, много се е смял. Ма така е - една мурвентия съска срещу други две, в надпреварата коя да налапа на бако боковия барабар с космите: конКУРс за мис главна герберска гейша.

на 12.09.2019 г. в 17:00, Мойра написа:

Ще си носи маса ? :laughing4:

преди 27 минути, ncl написа:

Интригата се заплита: Сидеров влиза в битка с Фандъкова и Манолова | Блиц

Ахаааа... е дори да се кандидатира, задължително да си носи маса :) 

Или да му носят маса, а той под нея... :) 

преди 1 минута, Мойра написа:

Някой знае ли дали прокурватурата се е самосеЗирала ? Мълчат понеже оня Пеевски ги командва.

преди 3 часа, nikssi написа:

Мълчат понеже оня Пеевски ги командва.

Тоя ш**ар (с извинение) не го ли ликвидираха покрай чумата? Въобще изборите в София кога са били интересни? Волен преди години щеше да им прави "чистка". Но себе си не очисти първо... мръсник излезе.

Я виж твоя любимец фейкомет антибългарин се бил кандидатирал за Варна , че и подкрепен от БСП 

https://faktor.bg/bg/articles/novini-balgariya-bsp-podkrepya-tezhak-rusofil-bit-ot-mareshki-za-kmet-na-varna

:laughing4:

Аз пък бях забравил че бе бит от Марешки . :) 

преди 21 часа, nikssi написа:

Някой знае ли дали прокурватурата се е самосеЗирала ? Мълчат понеже оня Пеевски ги командва.

Тези симпатизанти на ДаЙ България са един файтон хора и едва ли представляват интерес за някой от кандидатите. Този проект се провали безславно и не ми е ясно защо някой го представя като някакъв фактор в политиката. Така че цитираният от теб материал е доста измислен според мен.

преди 4 часа, lsmurf написа:

Тези симпатизанти на ДаЙ България са един файтон хора и едва ли представляват интерес за някой от кандидатите. Този проект се провали безславно и не ми е ясно защо някой го представя като някакъв фактор в политиката. Така че цитираният от теб материал е доста измислен според мен.

Оффф. Умника пак не чел поста ми и какво точно коментирам ама дращи каквото му спускат отгоре. Каква Да(Й)България кви пет лева бе умник?

Става въпрос за ония пошли снимки , пуснати от Пеевския (ПИК) - за тях питам покурватурата ще се самосезира ли ? Чети бре умния , чети преди да дращиш!

Що се отнася до тоя уж анти-протест баси и електората умен е там. 

За Да(Й)България преди това онова - голяма хвалба от Вас тука. Когато говорих за подсъдимия Прокопиев тука като матросовци се хвърляхте пред амбразурата. Сега Ви спуснаха инструкции и опааа такова , онакова били. Не се различавате от тях ама хич.

Цитат

Сигналът за „пуча" бе подаден от Йордан Бонев. В него се твърди, че протестите срещу Иван Гешев се организират от бившата кметица на „Младост” Десислава Иванчева, а ги плаща банкерът в изгнание Цветан Василев. Замесват се и имената на лидера на „Да, България” Христов Иванов, на председателя на „Боец” Георги Георгиев, на създателите на „Биволъ”. Всички те имали изгода от радикализирането на протестите срещу Гешев, които трябвало да се увенчаят със „завземането на властта”.

Бързо стана ясно, че сигналът е фалшив, а приведените „доказателства” - подправени. И крайно нелепи. Но няма как да не си зададем класическия Цицеронов въпрос: Qui bono? Кой има интерес от тези крещящи примери за черен политически пиар? Защото тук са замесени политически апетити, а целта е очевидно да се нанесе удар върху конкурентите.
Нелепите контрапротести в защита на Гешев и инсценировката за готвения преврат си приличат по това, че и при двете случки личи почеркът на милиционерско активно мероприятие. Едва ли ще намерим „докладна записка”, по аналогия с шпионския скандал от последните дни, която да уличава поръчителите на черния пиар. Но при всяко положение изпълнителите на въпросните долнопробни поръчки са действали - съзнателно или не - в интерес на ГЕРБ.

https://frognews.bg/novini/koi-iordan-bonev-pusnal-chatovete-prevrata.html

преди 44 минути, nikssi написа:

Оффф. Умника пак не чел поста ми и какво точно коментирам ама дращи каквото му спускат отгоре. Каква Да(Й)България кви пет лева бе умник?

Става въпрос за ония пошли снимки , пуснати от Пеевския (ПИК) - за тях питам покурватурата ще се самосезира ли ? Чети бре умния , чети преди да дращиш!

Що се отнася до тоя уж анти-протест баси и електората умен е там. 

За Да(Й)България преди това онова - голяма хвалба от Вас тука. Когато говорих за подсъдимия Прокопиев тука като матросовци се хвърляхте пред амбразурата. Сега Ви спуснаха инструкции и опааа такова , онакова били. Не се различавате от тях ама хич.

https://frognews.bg/novini/koi-iordan-bonev-pusnal-chatovete-prevrata.html

Извинявай обаче защо не вземеш да се гръмнеш. Ще си направиш огромна услуга . Линкът който си цитирал обяснява дълго и напоително как ГЕРБ се опитвали да "храносмелят" ДБ защото видиш ли те били тези които ще мобилизират протестният вот. Ако има някой който се хвърля като Матросов да защитава подобни глупости и да му "спускат" какво да приказва и какво не това си именно ти и подобните ти. Никага не съм харесвал ДБ и не съм я защитавал просто си измисляш. Кои сме според теб тези които не се различаваме . Да те светна - не симпатизирам на нито една от партиите в момента и не защитавам ничии интереси за разлика от теб. Това че не те харесвам и не харесвам тези които защитаваш не означава че харесвам тези с които воюваш. Позицията ми е че всички партии в момента са отрочета на БКП и ако се карат за нещо то е за това кой да налапа най голямото парче от баницата.

преди 1 час, lsmurf написа:

Извинявай обаче защо не вземеш да се гръмнеш. Ще си направиш огромна услуга . Линкът който си цитирал обяснява дълго и напоително как ГЕРБ се опитвали да "храносмелят" ДБ защото видиш ли те били тези които ще мобилизират протестният вот. Ако има някой който се хвърля като Матросов да защитава подобни глупости и да му "спускат" какво да приказва и какво не това си именно ти и подобните ти. Никага не съм харесвал ДБ и не съм я защитавал просто си измисляш. Кои сме според теб тези които не се различаваме . Да те светна - не симпатизирам на нито една от партиите в момента и не защитавам ничии интереси за разлика от теб. Това че не те харесвам и не харесвам тези които защитаваш не означава че харесвам тези с които воюваш. Позицията ми е че всички партии в момента са отрочета на БКП и ако се карат за нещо то е за това кой да налапа най голямото парче от баницата.

С кой воювам бре смърфоядке? Аз нямам никакви пристрастия , най - малко пък ще харесам отрочетата на БСП - казвал съм го многократно всички са клонинги и всички са мошеници до един. Аз пък не изобщо не те броя за ... както се казва тъй ,че ...

преди 7 часа, nikssi написа:

Нелепите контрапротести в защита на Гешев и инсценировката за готвения преврат си приличат по това, че и при двете случки личи почеркът на милиционерско активно мероприятие. Едва ли ще намерим „докладна записка”, по аналогия с шпионския скандал от последните дни, която да уличава поръчителите на черния пиар. Но при всяко положение изпълнителите на въпросните долнопробни поръчки са действали - съзнателно или не - в интерес на ГЕРБ.

Вече коментирах че тоя Бонев е отдавна компрометиран и е от котилото на Барековата гррупа за "платени далавераджии" от едно време . Бисер Петното и т.н.

И ако личи нечий почерк, то това е именно на едновремешните контрапротести на Майчето Манолова и каптБарек. Сещате се какви циркове правеха, нали ?

И е пълен нонсенс - чер пи-ар  , пък все "в полза на ГЕРБ" . Аха.. ама разбира се :) 

За кандидатката на БСП Весела лечева за Търново :

https://faktor.bg/bg/articles/anton-todorov-balgariya-e-kato-sled-voyna-zashtoto-ot-tam-sa-minali-sotsialistite-sled-tyah-treva-ne-nikne-video

Прекрасни цоциалисти ! :) 

По-интересният въпрос е защо държавата, в лицето на ГЕРБ, са забравили. Иначе типично герберски стил: Крадецът вика "Дръжте крадеца".

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.