Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За една форма на популярни психологически дискусии

Featured Replies

току-що, dioib написа:

На Миро20 ли ще се правиш? :) 

Не ме сравнявай с Миро 20. Въобще къде намесваш този потребител, мака че ако той те подхване ще те разчекне! 

• Отговори 172
  • Прегледи 16,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Само не разбрах, къде видя разочароване, но както и да е. Казвам ти, че любов няма и мога да ти го докажа по всяко време.Както постоянно ти доказвам, че БОГ няма нищо общо с измисленото християнство.

• Емил Костов
    Емил Костов

Ти си зодия РИБА. Няма как да си друга зодия! 

• Пожелавам ти и на теб да е толкова лесна...

преди 8 минути, Емил Костов написа:

Не ме сравнявай с Миро 20. Въобще къде намесваш този потребител, мака че ако той те подхване ще те разчекне! 

Ти сам се сравни, като пожела да даваш документация ... :) 

Кратко: Колкото и да ме убеждаваш в своето не го приемам.

Да, не отричам, че има такива като теб, но това ти го считаш като съгласие, а това е лъжа, т.е. отчитам те като добър и не мисля, че лошотията ти спрямо християните е откровение, а само и единствено твой начин на мислене и въздействие на света около теб или тук. НО, до колко ще има резултат от него, то изчакай благодарност, което ще е признак, че резултата ти е бил смислен. 

току-що, dioib написа:

Ти сам се сравни, като пожела да даваш документация ... :) 

Кратко: Колкото и да ме убеждаваш в своето не го приемам. Да, не отричам, че има такива като теб, но това ти го считаш като съгласие, а това е лъжа, т.е. отчита те като добър и не миля, че лошотията ти спрямо християните е откровение, а само и единствено твой начин на мислене и въздействие на света около теб или тук. НО, до колко ще има резултат от него, то изчакай благодарност, което ще е признак, че резултата ти е бил смислен. 

Не ми преписвай подобни работи, че ще те набия вече. Ти си го измисли това с Миро 20. 

преди 2 минути, Емил Костов написа:

Не ми преписвай подобни работи, че ще те набия вече. Ти си го измисли това с Миро 20. 

И за какво??? :) 

Не е учтиво да пребиваш мъртвец .... :) Но ... ба ... :) 

:beer:

преди 2 минути, dioib написа:

И за какво??? :) 

Не е учтиво да пребиваш мъртвец .... :) Но ... ба ... :) 

:beer:

Е СЕГА ЛИЧНО ЩЕ ДОЙДА ДА ТЕ НАПЛЯСКАМ ДЕТО СЕ НАРИЧАШ МЪРТВЕЦ. И твоят БОГ ще те накаже за този пост! 

преди 7 минути, Емил Костов написа:

Е СЕГА ЛИЧНО ЩЕ ДОЙДА ДА ТЕ НАПЛЯСКАМ ДЕТО СЕ НАРИЧАШ МЪРТВЕЦ. И твоят БОГ ще те накаже за този пост! 

Я, що се ядосваш и викаш??? :) Считам те за разумен човек ...

Остави ме мен, грижи полагай на младите (децата си)!!!  -> Може пък да съм възкръснал и да чакам втората си смърт?! Това принципно младите го считат за зомби ... та ... така ми ... трол съм 100% вече и не зависи от мен дали ще съм на този свят или другия ... :) 

току-що, dioib написа:

Я, що се ядосваш и викаш??? :) Считам те за разумен човек ...

Остави ме мен, грижи полагай на младите (децата си)!!!  -> Може пък да съм възкръснал и да чакам втората си смърт?! Това принципно младите го считат за зомби ... та ... така ми ... трол съм 100% вече и не зависи от мен дали ще съм на този свят или другия ... :) 

Ядосваш си БОГ-а момче. Внимавай какво говориш и пишеш! Няма нищо общо с троловете. И ако си вярваш християнин, аз съм марсианец! 

току-що, Емил Костов написа:

Ядосваш си БОГ-а момче. Внимавай какво говориш и пишеш! Няма нищо общо с троловете. И ако си вярваш християнин, аз съм марсианец! 

Тежко, тежко, вино дайте. Дано забравя туй що глупци не знаете ... 

Това, че си от Марс не ме касае. Нагаждай този свят и Земята по себе си, но знай ... мен друг свят ме чака, а там има неща които ти отричаш. 

току-що, dioib написа:

Тежко, тежко, вино дайте. Дано забравя туй що глупци не знаете ... 

Това, че си от Марс не ме касае. Нагаждай този свят и Земята по себе си, но знай ... мен друг свят ме чака, а там има неща които ти отричаш. 

Внимавай с твоя БОГ, той не обича такива работи. Колкото до виното бог Дионисии го е дал на хората, но той е Гръцки БОГ.

Внимавай с твоя БОГ, той не обича такива работи. Колкото до виното бог Дионисии го е дал на хората, но той е Гръцки БОГ.

Първа дружка съм със един дето не му се произнася името ... Та ... не ти съветвам да знаеш кой е моя шеф. ;) 

току-що, dioib написа:

Първа дружка съм със един дето не му се произнася името ... Та ... не ти съветвам да знаеш кой е моя шеф. ;) 

Щом не смее да кажеш слава на Исуса Христа и да се слави неговото име значи не си християнин.

преди 2 минути, Емил Костов написа:

но той е Гръцки БОГ.

Такова нещо няма!!! Бог принципно няма държавност тук, т.е. етнос ... :) 

току-що, dioib написа:

Такова нещо няма!!! Бог принципно няма държавност тук, т.е. етнос ... :) 

:lol6:МАЛЕЕЕЕЕ кой го каза! 

Щом не смее да кажеш слава на Исуса Христа и да се слави неговото име значи не си християнин.

Това няма да има ефект върху човек който не е християнин. = Не може да изискваш от друг да хвали Христос. 

Принципно за непокръстени се моля и може да е греховно, но все пак и те са човеци създадени от Бог и затова ползвам тази молитва: Боже, прости им волните и неволни грехове. Амин. -> Да, ето ... дават ти коз, да твърдиш, че не съм християнин, та ... да видим как ще се възползваш от него ... :) 

преди 10 минути, dioib написа:

Това няма да има ефект върху човек който не е християнин. = Не може да изискваш от друг да хвали Христос. 

Принципно за непокръстени се моля и може да е греховно, но все пак и те са човеци създадени от Бог и затова ползвам тази молитва: Боже, прости им волните и неволни грехове. Амин. -> Да, ето ... дават ти коз, да твърдиш, че не съм християнин, та ... да видим как ще се възползваш от него ... :) 

Макар че съм кръстен и то по смешен начин се водя официално християнин. И ако трябва да защитавам наистина христовата вярва трябва да влезна в църквите поетапно и с огнепръскачка да унищожавам всичко там. 

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

преди 8 минути, Емил Костов написа:

Макар че съм кръстен и то по смешен начин се водя официално християнин. И ако трябва да защитавам наистина христовата вярва трябва да влезе в църквите поетапно и с огнепръскчка да унищожавам всичко там. 

Е, нещо не разбирам ... след като е смешно, то защото си склонен да го унищожиш? -> Има ли връзка с разочарование, което отричаш?!

п.п. По-лесно е да влезеш в клира и станеш Патриарх или Папа (жена е ставала Папа... :) )!!!  О, не е късно ... :) 

преди 3 минути, dioib написа:

Е, нещо не разбирам ... след като е смешно, то защото си склонен да го унищожиш? -> Има ли връзка с разочарование, което отричаш?!

п.п. По-лесно е да влезеш в клира и станеш Патриарх!!!  О, не е късно ... :) 

За ваше сведени МИЛОРД, аз не си погазвам ДУШАТА! Внимавайте! 

преди 3 минути, Емил Костов написа:

За ваше сведени МИЛОРД, аз не си погазвам ДУШАТА! Внимавайте! 

Не може от мъртва душа да изискваш да внимава. По-скоро тя обръща внимание на вас НоСър. 

п.п. И между впрочем = Не съм милосърден ... т.е. считай, че съм безсърдечен ... 

току-що, dioib написа:

Не може от мъртва душа да изискваш да внимава. По-скоро тя обръща внимание на вас НоСър. 

Аз не съм мъртва душа. Ако вие сте е СРАМОТА, за душата Ви и за вашият БОГ

преди 4 минути, Емил Костов написа:

Аз не съм мъртва душа. Ако вие сте е СРАМОТА, за душата Ви и за вашият БОГ

Може и да е срамно, но съм си такъв. Това е ваш проблем, а не мой. 

Считам, че срам имат тези които имат страсти, а аз само с една последна мечта разполагам която реализирам. Другото го "брой" като дарение ... 

току-що, dioib написа:

Може и да е срамно, но съм си такъв. Това е ваш проблем, а не. 

Считам, че срам имат тези които имат страсти, а аз само с една последна мечта разполагам която реализирам. Другото го "брой" като дарение ... 

БРЕХ вие нямате страсти, а имате мечти. Е верно ще дойда с лопатата ама сериозно вече! 

преди 1 минута, Емил Костов написа:

БРЕХ вие нямате страсти, а имате мечти. Е верно ще дойда с лопатата ама сериозно вече! 

Е, де бе като бях малък ... :) => Щеше да ме погубиш по-ране и сега немаше да те ядосвам и викаш ... :) 

преди 5 минути, shishmanovp861 написа:

Тя ракията му е страст и най-добра любовница.И се почва тука философстването.

До някъде ракията "разплита езика" и води до популярна форма на общуване с психологически ефект. ;) 

п.п. Принципно ракията, алкохола "развързват езика" и човек е по-склонен към откровения, от които в последствие да ги ползваш като средство за манипулиране. :) 

преди 3 минути, dioib написа:

Е, де бе като бях малък ... :) => Щеше да ме погубиш по-ране и сега немаше да те ядосвам и викаш ... :) 

При никакви положения не бих ти сторил зло и не бих те погубил. Разбира се изключва се вариантът ако искаш мен да ме убиеш или да ми заплашваш живота. Не си познаваш БОГ-а. Просто не го познаваш! 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.