Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Идиотчетата ||-пореден епизод

Featured Replies

преди 5 минути, haidukpikaso написа:

квато си искам - мразя цветарки като тебе де одят напред назад кат баба кича да слухтят ко станало

земай си бумеранга той си твой

Където си искам, ще ходя дали като цветарка, дали като лазарка. Между другото израза е ходиш като лазарка. Научи се да пишеш правилно. Каква журналистка само. Не борави с език, как си станала журналистка и си била журналистка, след като не умеeш правилно да се изразяваш.

• Отговори 15,1k
  • Прегледи 776,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Започна 5780-та година за исраелтяните!!! Шана това   у метука !!!! Реки от мед да потекат , здраве и благоденствие в домовете и като семките на нара да се наплодите. Нова година не е религи

• Ааа, не, Говедарци ми идва много дебело. Сега ще те разходя до Рим, после ако толкова държиш на планина ще минем и през Лаго ди Комо

Публикувани изображения

влез виж само от сутринта ква помиярщина са изсипали там

преди 2 минути, haidukpikaso написа:

квато си искам - мразя цветарки като тебе де одят напред назад кат баба кича да слухтят ко станало

земай си бумеранга той си твой

не ми припомняй

никви подробности на тоя - ся ша оди да ги ****ре при стадото си

Не бъди толкова рязка, мнозина не знаят какво е било наистина, а и е възвожно да са изкривили истината, привличайки ги на своя страна.

преди 1 минута, acnekt написа:

Където си искам, ще ходя дали като цветарка, дали като лазарка. Между другото израза е ходиш като лазарка. Научи се да пишеш правилно. Каква журналистка само. 

цветарка е с преносно значение

хаха

• Автор
преди 1 минута, Мойра написа:

Не бъди толкова рязка, мнозина не знаят какво е било наистина, а и е възвожно да са изкривили истината, привличайки ги на своя страна.

кунемъш мнение-секи пеерас мой тъ привличе нъ негувъ стрънъ

преди 18 минути, haidukpikaso написа:

начело с алгор да

и оня де се пресели у отвъдното

И Скалата също го обърнаха срещу теб.

преди 2 минути, Мойра написа:

ми те нали това направиха

преди 6 минути, Мойра написа:

Няма представам кой, защо, как. Никого не познавам, нямам племе, както се изрази въпросната лейди. Но, ако така се държи нищо чудно че са се гаврили с нея. Аз какво съм й направил? С нещо гаврлил ли съм с нея? Просто попитах. Защо вади скелети от гардероба? 

После кой е бил злобния? Ако иска и не желае, да не отговаря на моите въпроси. Ако смята, мисли че са назадничеви. Възрастен човек е, умен човек, знае как да подходи според ситуацията.

преди 1 минута, _nib_ написа:

кунемъш мнение-секи пеерас мой тъ привличе нъ негувъ стрънъ

Всеки, който не е бил свидетел на нещо може много лесно да бъде манипулиран.

а да изкарам на един пдф всичките гаври на оня от острова и сие ...

• Автор
преди 3 минути, haidukpikaso написа:

островитянин и островитянин не е ино и също...

аааааахахаааааа....сприварих реджо дегуй змислил

имъ и тъквъйзи дет тъ пусрещът с винец нъ връто

lei_and_aloha.jpg

те тоа

plumeria_lei.jpg

преди 4 минути, haidukpikaso написа:

Нали разбираш, че няма как да знам това. Първо, защото не съм писал, втора не съм бил там. Трето не съм бил свидетел. 

Откъде ще знам, какво сте си писали преди време с определи хора? Нямам ясновидски способности.

преди 4 минути, acnekt написа:

Където си искам, ще ходя дали като цветарка, дали като лазарка. Между другото израза е ходиш като лазарка. Научи се да пишеш правилно. Каква журналистка само. Не борави с език, как си станала журналистка и си била журналистка, след като не умея правилно да се изразяваш.

Изгубена кауза е, само си губиш времето, ако имаха поне малко достойнство нямаше и тази вечер да се пишат подобни на снощните писания. Кво делят не  ми е ясно, забили се няколко човека тук и обсъждат други хора, което им носи удоволствие. Толкова пък да няма за какво да се говори, едва ли, но не може да искаш много от човек с лошо възпитание. 

преди 3 минути, AAUUXX написа:

Изгубена кауза е, само си губиш времето, ако имаха поне малко достойнство нямаше и тази вечер да се пишат подобни на снощните писания. Кво делят не  ми е ясно, забили се няколко човека тук и обсъждат други хора, което им носи удоволствие. Толкова пък да няма за какво да се говори, едва ли, но не може да искаш много от човек с лошо възпитание. 

Най-странно е как ме нападнаха, сякаш аз съм бил на масата на въпросната лейди и  съм участвал в гаврата. Но пак ще повторя, ако е възрастна, интелигентна дама няма така импулсивно да реагира.

После се оплаква че са се гаврили с нея. В момента въпросната лейди какво прави сега с мен? Това не е ли гавра?

преди 3 минути, acnekt написа:

Нали разбираш, че няма как да знам това. Първо, защото не съм писал, втора не съм бил там. Трето не съм бил свидетел. 

Откъде ще знам, какво сте си писали преди време с определи хора?

хаха и как така си от Лигата на легендите

:lol6:

баси вица честно

амнезия има амухахаха пък Легенда

преди 8 минути, haidukpikaso написа:

Ще е полезно за мнозина, ако го направиш!

преди 2 минути, haidukpikaso написа:

хаха и как така си от Лигата на легендите

баси вица честно

амнезия има амухахаха пък Легенда

Не знам, питай администратора на този форум. Той ми писа писмо. Ти защо си от Лигата на легендите?

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Изгубена кауза е, само си губиш времето

Що не. Нали затуй е форум, да си губим времето. Казваш, че не ти е ясно, пък съдиш.

не помни оня от острова нищо не помни легендата той

преди 2 минути, acnekt написа:

После се оплаква че са се гаврили с нея. В момента въпросната лейди какво прави сега с мен? Това не е ли гавра?

Не го прави само с теб и не за първи път, такъв е стила и. 

преди 1 минута, acnekt написа:

Не знам питай администратора. Той ми писа писмо. Ти защо си от Лигата на легендите?

аз съм с връзки бе амухаха

Доналд Тръмп ми писа на мене

преди 1 минута, haidukpikaso написа:

аз съм с връзки бе амухаха

Доналд Тръмп ми писа на мене

Така ли стана и журналистка? С връзки? Разбирам.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.