Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Идиотчетата ||-пореден епизод

Featured Replies

преди 1 минута, acnekt написа:

Най-странно е как ме нападнаха, сякаш аз съм бил на масата на въпросната лейди и  съм участвал в гаврата. Но пак ще повторя, ако е възрастна, интелигентна дама няма така импулсивно да реагира.

После се оплаква че са се гаврили с нея. В момента въпросната лейди какво прави сега с мен? Това не е ли гавра?

С радиоточка не се спори няма смисъл ,но има решение ..завърташ копчето на min и си свириш твоята версия на хита "Умре мамо прост да се види де е грозд" и те така .

С интелигентност на тази позиция няма как да се пребориш .. това и Господ не мое го пребори щото Она не е в списъка на давните ,а миротворец някак -бита карта .

Откажи се туй дето нЕма нищо в етажите нЕма и как да го наденеш , то нали знаеш приказка  "*** да бе ,че да ти го надена , ама ум нЕма как "

• Отговори 15,1k
  • Прегледи 793k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Започна 5780-та година за исраелтяните!!! Шана това   у метука !!!! Реки от мед да потекат , здраве и благоденствие в домовете и като семките на нара да се наплодите. Нова година не е религи

• Ааа, не, Говедарци ми идва много дебело. Сега ще те разходя до Рим, после ако толкова държиш на планина ще минем и през Лаго ди Комо

Публикувани изображения

• Автор
преди 1 минута, acnekt написа:

Нали разбираш, че няма как да знам това. Първо, защото не съм писал, втора не съм бил там. Трето не съм бил свидетел. 

Откъде ще знам, какво сте си писали преди време с определи хора?

хубу....

туй не си бил....

унуй не си бил....

обаче се вкопчваш в едно ли,две ли, не знам колко ХАЙВАНСКИ мнения и идваш и плюеш.

а?

калинка ли си?примамена от некой лай... цвет?

начи ни си калинка...а друго...

нормално е....ако не искаш да вземаш страна....ако искаш да си ,,мезависим" или ,,ни шук ял,ни чесън мирисъл"....

тогава требе да си ,,независим" като реджо....примерно....

по принСип съм тих и кротък....и гледам да не де заяждам....затуй си кютам при ,,мойти оръ"....

апропо оправдаваш се с ,,не съм запознат"...

земи отдели малко време и свери колко ,,хайвани",пЪрдон ,,елементи" са минали от едната в другата тема и плюят,критикуват,ядат лай.. лайм примерно

ади като или ако си уториш учичките,комбалето,дзъркелето...

заповядай и дай правилния отговор

преди 6 минути, Мей написа:

С радиоточка не се спори няма смисъл ,но има решение ..завърташ копчето на min и си свириш твоята версия на хита "Умре мамо прост да се види де е грозд" и те така .

С интелигентност на тази позиция няма как да се пребориш .. това и Господ не мое го пребори щото Она не е в списъка на давните ,а миротворец някак -бита карта .

Откажи се туй дето нЕма нищо в етажите нЕма и как да го наденеш , то нали знаеш приказка  "*** да бе ,че да ти го надена , ама ум нЕма как "

Добре.

Щом ме изгониха и съм лазарка или там как бе думата цветарка. И въпросната лейди има връзки, може да ми се случи нещо и на мен. Да НЕ си загубя титлата. 😁

Защо съм имал титла? На този въпрос как да отговоря? Нито съм админ, нито е моя форум. Може би защото съм се регистрирал преди доста години и чак сега ползва форума. Откъде да знам.

Отивам си при племето.  Ще си огранича писането тук и друг път ще внимавам, къде пиша. 

Да не се разделяме с бумеранг. Стих ще ти посветя. Всичко добро

ЦВЕТАРКА

Тази вечер Витоша е тъй загадъчна и нежна -
като теменужен остров в лунносребърни води,
и над смътния и гребен, сякаш в болка безнадеждна,
се разтапят в тънка пара бледи есенни звезди.

И грамаден и задъхан, скрил в гранитната си пазва
хиляди души разбити - глъхне празничния град
и под лунно наметало с шепот странен той разказва
повестите безутешни на вседневен маскарад.

А из улицата шумна, под гирлянди електрични,
ето малката цветарка бърза от локал в локал,
де оркестрите разливат плавни звукове ритмични
и от тях се рони сякаш скрита мъка и печал.

С погледа смутен и влажен на прокудена русалка,
между масите пристъпя и предлага плахо тя:
златожълти хризантеми в кошничка кокетно малка
и усмивката смирена по рубинени уста.

Върху стройното й тяло, върху младостта и цветна,
като черни пипала се плъзгат погледи отвред
и в усмивки иронични блика мисъл неприветна,
че цветята се купуват, а и тя е чуден цвет.

И оркестърът въздъхва, стихват плачущи акорди,
гаснат, млъкват, но отново гръмват те по даден знак,
понесат се нависоко волнокрили, смели, горди
и се спуснат бавно, плавно като мек приятен сняг.

Но от маса къмто маса свойта кошничка показва
светлокосата девойка с поглед смътен и нерад,
а грамаден и задъхан, скрил в студената си пазва
хиляди души разбити - дебне каменния град.

Да не се разделяме с бумеранг. Стих ще ти посветя. Всичко добро и дано доброто да е винаги с теб.

Виж се бе отврат лицемерна!

преди 33 минути, haidukpikaso написа:

и оня де се пресели у отвъдното

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Що не. Нали затуй е форум, да си губим времето. Казваш, че не ти е ясно, пък съдиш.

На мен  ми е ясно което чета, знам за какво става въпрос и за кой става въпрос и съм реагирал за което. Форум е когато има дискусия, когато е монолог не е форум, когато е монолог от жлъч също не е форум, а помисли. Тебе не те ли притеснява това което четеш или си загубил човещината си? Не ти ли е неприятно или защото не си ти намесен в разговора или по точно не си част от оплюваните не те бърка, хубаво типично по наше му отношение, но утре ще си ти от другата страна на барикадата и няма да ти е приятно. 

преди 4 минути, acnekt написа:

Добре.

Щом ме изгониха и съм лазарка или там как бе думата цветарка. И въпросната лейди има връзки, може да ми се случи нещо и на мен. Да си загубя титлата.

Защо съм имал титла? На този въпрос как да отговоря? Нито съм админ, нито е моя форум. Може би защото съм се регистрирал преди доста години и чак сега ползва форума. Откъде да знам.

Отивам си при племето.  Ще си огранича писането тук и друг път ще внимавам, къде пиша. 

Не се коси , он си знае що го бият 

аз съм атеиска ..ама тук има Богупомилвани  е по техните писания ще ти отговоря - Бог чул,Бог видял - това с бумеранга кЕ им се върне 

преди 5 минути, AAUUXX написа:

Изгубена кауза е, само си губиш времето, ако имаха поне малко достойнство нямаше и тази вечер да се пишат подобни на снощните писания. Кво делят не  ми е ясно, забили се няколко човека тук и обсъждат други хора, което им носи удоволствие. Толкова пък да няма за какво да се говори, едва ли, но не може да искаш много от човек с лошо възпитание. 

Да приемаш, че всички от една форумна група са еднакви е грешка - колкото голяма, толкова и глупава.

Всеки човек е различен!

За себе си мога да кажа, че не понасям клюки, интриги, злословене и обиди, а когото не уважавам някого, общувам с него само когато е крайно наложително.

Когато нападнат несправедливо някого от групата, винаги ще застанем на негова страна.

преди 6 минути, Мойра написа:

Да приемаш, че всички от една форумна група са еднакви е грешка - колкото голяма, толкова и глупава.

Всеки човек е различен!

За себе си мога да кажа, че не понасям клюки, интриги, злословене и обиди, а когото не уважавам някого, общувам с него само когато е крайно наложително.

Когато нападнат несправедливо някого от групата, винаги ще застанем на негова страна.

Нито съм злословил, нито съм обидил, нито съм интриганствал. Общувам с всякакви човешки индивиди. Няма значение беден, богат, пол, раса, сексуална ориентация, етнос, народ, група, религия, болен, здрав, стар, млад... Всички за мен са хора и общувам с всеки един по един и същ начин. Не си поставям граници, бариери или не си горя мостове. Нито пък плюя в кладенеца откъдето пия вода.

не плюй в колодец, пригодится воды напиться

https://ru.wiktionary.org/wiki/не_плюй_в_колодец,_пригодится_воды_напиться

преди 7 минути, acnekt написа:

Защо съм имал титла?

Тя като те пита защо имаш титла, не те пита защо имаш титла.

Опитва се да те провокира, за да се замислиш. 

Няма как да разбереш какво става, ако не се разровиш сам.

току-що, acnekt написа:

Нито съм злословил, нито съм обидил, нито съм интриганствал. Общувам с всякакви човешки индивиди. Няма значение пол, раса, сексуална ориентация, етнос, народ, група, религия, болен, здрав, стар, млад...

Така е и не казвам, че си злословил, обиждал и пр., а че всички в тази група сме различни хора, с различни характери и интереси, а не сме глутница кучета с водач.

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Тя като те пита защо имаш титла, не те пита защо имаш титла.

Опитва се да те провокира, за да се замислиш. 

Няма как да разбереш какво става, ако не се разровиш сам.

И защо имам титла? Ако знаеш напиши. Не ме мъчи. 

преди 10 минути, AAUUXX написа:

Тебе не те ли притеснява това което четеш или си загубил човещината си?

Според тебе, загубил ли съм човещината си ?

преди 2 минути, Мойра написа:

Всеки човек е различен!

Разбирам, но когато съпричастваш в същата ставаш неделима част от нея макар да казавш, че не искаш. Замисляш ли се защо тази група е отворена, а не в групите затворена таква, ами за да се чете от всички имащи желание и тези които бъдат обсъждани с цел дрязги които ви носят някакво удоволствие. Ако е затворена група може да си пишете за койото искате от форума без това да го засегне, защото няма да го прочете, но пък няма да е същото удоволствие. 

Аз към теб нямам нищо, както и към който и да е от форума, уважавам всички, но няма как да подмина гавра която се случи, по беше добре мен да бяха псували, не бих отвърнал стига да удовлетворява това. 

преди 4 минути, Мойра написа:

Така е и не казвам, че си злословил, обиждал и пр., а че всички в тази група сме различни хора, с различни характери и интереси, а не сме глутница кучета с водач.

Въпросната лейди ме изгони от тази тема. Била нейна. Долкото разбрах. Обикновенно гонят хора от владенията си. Значи тази тема е нейно владение. Как се нарича човек с владения?

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Не, но го казах хипотетично в отговор на въпроса 

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

Човещина и човещина не е едно и също. Дефинирай човещина. Ще цитирам Стивън Кинг

Някои хора казват, че съм ужасен човек, но това не е истина. Аз имам сърце на младо момче — в буркан на бюрото ми

преди 2 минути, acnekt написа:

Въпросната лейди ме изгони от тази тема. Била нейна. Долкото разбрах. Обикновенно гонят хора от владенията си. Значи тази тема е нейно владение.

Деликатна ситуация...

преди 4 минути, acnekt написа:

Въпросната лейди ме изгони от тази тема. Била нейна. Долкото разбрах. Обикновенно гонят хора от владенията си. Значи тази тема е нейно владение. Как се нарича човек с владения?

Как ..Богопомазани или Кралици - ти си прави извода 

преди 6 минути, Мойра написа:

Заблуждаваш се, направи анализ на темата ви и ще видиш за какво става въпрос. 

• Автор
току-що, acnekt написа:

Човещина и човещина не е едно и също. Дефинирай човещина. Ще цитирам Стивън Кинг

Някои хора казват, че съм ужасен човек, но това не е истина. Аз имам сърце на младо момче — в буркан на бюрото ми

дреме му на счетоводителя дето го окраде и го занули

преди 5 минути, acnekt написа:

Въпросната лейди ме изгони от тази тема. Била нейна. Долкото разбрах. Обикновенно гонят хора от владенията си. Значи тази тема е нейно владение.

Ше те изгони, не носиш ни ядене ни пиене 

преди 3 минути, acnekt написа:

И защо имам титла? Ако знаеш напиши. Не ме мъчи. 

Защото и ние имаме титли. Ти наистина ли повярва, че е глупава и ще ти зададе толкова тъп въпрос в пряк текст ?

Тя знае защо имаш титла, намеква ти, че можеш сам да се ориентираш, ако имаш желанието, което демонстрираш.

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Защото и ние имаме титли. Ти наистина ли повярва, че е глупава и ще ти зададе толкова тъп въпрос в пряк текст ?

Тя знае защо имаш титла, намеква ти, че можеш сам да се ориентираш, ако имаш желанието, което демонстрираш.

Не ме мъчи човек. Един ден просто влязох и прочетох радостната новина от админа. Това е. Защо имам? Не знам. Питайте админа. 

Дали е глупава. Откъде мога да знам? Да не съм й правил IQ или там някакви тестове?

Няма тъпи хора, има ограничени.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.