Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Идиотчетата ||-пореден епизод

Featured Replies

• Автор

от здраве да не се отървете всички....

ей тъй ши въ кълнА

• Отговори 15,1k
  • Прегледи 793k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Започна 5780-та година за исраелтяните!!! Шана това   у метука !!!! Реки от мед да потекат , здраве и благоденствие в домовете и като семките на нара да се наплодите. Нова година не е религи

• Ааа, не, Говедарци ми идва много дебело. Сега ще те разходя до Рим, после ако толкова държиш на планина ще минем и през Лаго ди Комо

Публикувани изображения

преди 4 минути, AAUUXX написа:

Разбирам, но когато съпричастваш в същата ставаш неделима част от нея макар да казавш, че не искаш. Замисляш ли се защо тази група е отворена, а не в групите затворена таква, ами за да се чете от всички имащи желание и тези които бъдат обсъждани с цел дрязги които ви носят някакво удоволствие. Ако е затворена група може да си пишете за койото искате от форума без това да го засегне, защото няма да го прочете, но пък няма да е същото удоволствие. 

Аз към теб нямам нищо, както и към който и да е от форума, уважавам всички, но няма как да подмина гавра която се случи, по беше добре мен да бяха псували, не бих отвърнал стига да удовлетворява това. 

Мога да пиша само от свое име, а не от името на когото и да било от форума и нося отговорност само за своите постъпки, както и всеки един, който пише в Калдата.

Ако някоя тема не ми допада поради някаква причина, просто не пиша в нея, не я чета и толкова.

преди 1 минута, Мойра написа:

Мога да пиша само от свое име, а не от името на когото и да било от форума и нося отговорност само за своите постъпки, както и всеки един, който пише в Калдата.

Ако някоя тема не ми допада поради някаква причина, просто не пиша в нея, не я чета и толкова.

Ти знаеш ли защо аз имам титла? Сега не мога да заспя. Защо ли имам титла? И защо админа ми я даде?

Деликатна ситуация...

Никак не е деликатна ,ако един индивид се провъзгласи за нещо над друг му се води нещо като господар 

ей ся и други мисли ме напъват ама няма да ги споделям 

та да се върна на приказката , както въпросният човек се изразява "Каквото повикало - такова почукало " та и аз ама в обратният смисъл Такова почукало -такова повикало и начукало 

А дали ще си от Лигата .. Млигата и тем подобни - никой не го бърка ,къде бъркаш ти или прочие .. поне за мен няма никакво ама никакво значение 

навидяла съм се на толкова неща ,че бледнее тук ..

• Автор
преди 2 минути, Мойра написа:

другу сий дъ тъ пишат че си ,,част от глутница":lol6:

ко им обръщаш внимание

преди 5 минути, AAUUXX написа:

Не, но го казах хипотетично в отговор на въпроса 

Ама той въпроса беше друг. Ако искаш да разбереш, ще четеш, никой от нас няма да тръгне да те агитира. Ако не, вземай страна и да се плюем. Клика срещу клика.

преди 3 минути, _nib_ написа:

ко им обръщаш внимание

Май запали и ти моторетката

• Автор
преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Ама той въпроса беше друг. Ако искаш да разбереш, ще четеш, никой от нас няма да тръгне да те агитира. Ако не, вземай страна и да се плюем. Клика срещу клика.

Око за Око....

зъп зъ зъп

преди 6 минути, AAUUXX написа:

Заблуждаваш се, направи анализ на темата ви и ще видиш за какво става въпрос. 

А ти прочети внимателно всичко, което е ставало в темите за идиотите, за да разбереш какво и защо е ставало тук, направи си изводите за пишещите и писалите, за да можем да обсъдим нещата.

• Автор

тъка....

зъ реТко приходящите....

ний сми мирулюбива клика....

койту ни нъ аресва дъсъ бий къмшикъ

Малко е егоистично, да, не познаваш никой тук, влизаш четеш и ако не ти харесва излизаш, но защо пък да не му кажеш когато видиш че бърка. Аз само изразявам мнение какво мисля в случая нищо повече, правя го с идеята да накарам човека да се замили което ще е само в негова полза, ще стане идея по добър човек. Мога и аз да подмина, всички които взехме отношение можехме да подминем ако следваме тази логика, но всеки един от нас иска именно това да се покаже къде се греши когато някой го прави. Вие също след като сте в тази група е редно да си казвате един на друг когато видите че някой от същата не е прав това е уважение един към друг в крайна сметка зад всеки ник стои човек. 

• Автор
току-що, Реджеп Иведик написа:

Око за две

зъб за чене

сал прутезтъ си ни давъм....

чи немам пАри зъ курегъ

преди 7 минути, _nib_ написа:

ко им обръщаш внимание

Аз не умея да чета из редовете и нямам усет да вникна в словата на въпросната лейди. Не я познавам и не знам какво БИ искала да напише. Ти, ако си разгадал какво е искала да ме попита въпросната лейди. Напиши ми. 

преди 10 минути, _nib_ написа:

ей тъй ши въ кълнА

Подобно другарю

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

Май запали и ти моторетката

Ето това е най-тъпото - клика срещу клика! :mad:

Не подхожда не интелигентни хора.

преди 12 минути, _nib_ написа:

,,пиеньето не е като спорта

тука се иска здраве"

:cheers:

наздраве Идиотчитата

• Автор
преди 1 минута, AAUUXX написа:

Малко е егоистично, да, не познаваш никой тук, влизаш четеш и ако не ти харесва излизаш, но защо пък да не му кажеш когато видиш че бърка. Аз само изразявам мнение какво мисля в случая нищо повече, правя го с идеята да накарам човека да се замили което ще е само в негова полза, ще стане идея по добър човек. Мога и аз да подмина, всички които взехме отношение можехме да подминем ако следваме тази логика, но всеки един от нас иска именно това да се покаже къде се греши когато някой го прави. Вие също след като сте в тази група е редно да си казвате един на друг когато видите че някой от същата не е прав това е уважение един към друг в крайна сметка зад всеки ник стои човек. 

ко значи ,,егоистчно"...

егоистично още ,,не познаваш"...

апропо ТИ кой познаваш от форума?

от колко време?

държиш ли на него?

......

и пак няма гаранция че този когото наричаш ,,прЕятел" нема ти забие нож в гърбО

преди 13 минути, _nib_ написа:

ей тъй ши въ кълнА

йесссссс

преди 1 минута, haidukpikaso написа:

:cheers:

наздраве Идиотчитата

Наздраве. Няма ли да се обосновеш. Защо ме попита, защо имам титла? Според @Реджеп Иведик е било с умисъл. Каква е тя?

• Автор
преди 2 минути, AAUUXX написа:

Подобно другарю

реджо... 

ский кък мъ усети чисъм кумунис......пу душъ

преди 7 минути, Реджеп Иведик написа:

Именно това и правя, чета, никой не ме агитира и не може да ме агитира. Страна вземам винаги на този който е нападнат без вина. 

преди 2 минути, Мойра написа:

Ето това е най-тъпото - клика срещу клика! :mad:

Не подхожда не интелигентни хора.

Образно казано.

Макар, че за съжаление, много често така се получава.

и кво тва блокиране ти го блокираш то оди по гъзо ти и те цитира

бе цитирай си кат си немаш раута хахаха

преди 6 минути, Мойра написа:

А ти прочети внимателно всичко, което е ставало в темите за идиотите, за да разбереш какво и защо е ставало тук, направи си изводите за пишещите и писалите, за да можем да обсъдим нещата.

Прочел съм достатъчно, извода съм направил също. Всичко не, разбира се, ще са ми нужни няколко месеца за това, но което съм искал да знам го знам.

• Автор
преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Образно казано.

Макар, че за съжаление, много често така се получава.

ний образите винаги съ изразяваме ,,образно"

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.