Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Идиотчетата ||-пореден епизод

Featured Replies

наздраве Идиотчитата

който ни мрази - си знай

:cheers:

• Отговори 15,1k
  • Прегледи 776,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Започна 5780-та година за исраелтяните!!! Шана това   у метука !!!! Реки от мед да потекат , здраве и благоденствие в домовете и като семките на нара да се наплодите. Нова година не е религи

• Ааа, не, Говедарци ми идва много дебело. Сега ще те разходя до Рим, после ако толкова държиш на планина ще минем и през Лаго ди Комо

Публикувани изображения

току-що, haidukpikaso написа:

наздраве Идиотчитата

който ни мрази - си знай

Наздраве! :cheers:

Спи ми се, ще си лягам.

spacer.png

преди 6 минути, haidukpikaso написа:

наздраве Идиотчитата

който ни мрази - си знай

И химна да са пуща рано сутрин и вечер на вечерна проверка

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

И химна да са пуща рано сутрин и вечер на вечерна проверка

ан тъй

ама силно нъл - волумето на мах да са будят душманите

баси наглостта баси - аз съм била интригантка а той лъже пред цял форум

преди 4 минути, haidukpikaso написа:

ан тъй

ама силно нъл - волумето на мах да са будят душманите

баси наглостта баси - аз съм била интригантка а той лъже пред цял форум

Сам си създава работа и после се прави на жертва.

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Сам си създава работа и после се прави на жертва.

дай скрийншот бе де са тия 13-16 доклада на ден - ще даде дръжки - щото няма такива

а и кохортата му кво да я докладвам кат файда йок - така си стоят обидите, които съм ги докладвала

ще обижда че аз съм била интригантка - а в случая той какъв е а

лъжец

лъже пред целия форум за нещо, което не е вярно, и админите могат да го потвърдят

вече ги сезирах

преди 7 часа, Мойра написа:

На много хора съм помагала, но се убедих, че Петър Дънов е прав - не всички заслужават да им се помогне, защото продължават да повтарят стари грешки и пак да молят за помощ, а това е лошо както за самите тях, така и за този, който им е помогнал, жертвайки нещо от себе си напразно.

Не съм много съгласен с това ... По мое мнение просто способа на помощ се променя, т.е. трябва да жертваш и още нещо - човека да те намрази. Да, неблагодарни и т.н. има, но по добре да прави стари грешки, отколкото някакви нови ... след стотния път на повторение на стара грешка идва едно прозрение в него и може човек да не се променя, но поне вече ня прави нито стари, нито нови грешки. Някъде му викат покаяние, а другаде смирение ... но не са важни думите, а поведението ...

Но ... уви .... тези начини са възможни само в реалността, но не и тук ... Определено си е вид театър ... мда ... някои хора си действат по стария начин и мислят, че само и единствено антагонизмът движи света ... та така ... уви това не е идиотски начин на мислене, а на:

Резултат с изображение за flinstoun дино gif    ;) 

Ду бу ду бу дууууууу идиоцетчета ... :) 

В наше село има и една рускиня (освен англичанката ...) ... :) Решила да прави туршия в трилитрови буркани и пита колко оцет да слага ... и дали оцета е 9 градусов ... :), но като попита как да режи червените домати ... всички зяпнахме ... :) Една от селянките, не се сдържа и каза:

- Абе момиче, слагат се зелени, а не червени ... не вярвай на интернет какво пишат .... :)   

п.п. Понякога е забавно да гледаш етюди от "Студената война" ... пръцдонт ... "Желязната завеса" ... :) 

Тука стъфъ по битер от "Особен доклад" ... :) ли бе или "Специален доклад" ... :) 

Определено някой е продуцент, друг режисьор и т.н. ... :) Сякаш сме в един виртуален "Биг Брадър" ... :) 

Та ша видим кой ще хване кокалъ, а кой за палците си ... :)

В някакъв нов Скален свят живеем ... :) и май само идиоти къ мен се забавляват от старите смешки ... :) не им удявам на младите шегите ... :) 

До МКС-то (Младежката Космическа Станция) ... не ни обръщайте внимание ... дръжте орбитата стабилна, а за отпадъците от предишни космически мисии не се безпокойте ... аз ще чистя въпросните ... ;) Тъй де ... гледайте си бъдещето, а миналото го оставете на старците ... ;)  

преди 6 минути, ДиоиД написа:

не им удявам на младите шегите ...

Лесно е, като разбереш контекста. 

За истината не се спори с рационални аргументи.

Ако не си се занимавал с езотерика и нямаш желание, прочети трактата на Декарт "Правила за ръководство на ума". Има го на български. 

Там пише черно на бяло, че самото влизане в контекст става по интуитивен път. Ако искаш само с мислене, няма как да разбереш никой друг, освен себе си и такива като тебе.

преди 14 минути, Реджеп Иведик написа:

"Правила за ръководство на ума"

Благодаря!

преди 16 минути, Реджеп Иведик написа:

Там пише черно на бяло, че самото влизане в контекст става по интуитивен път.

Хм ... бил съм млад и без да съм го прочел съм го осъзнал. Винаги съм вярвал на интуитивното в мен, а не в написаните неща.

Уви ... не ставам за дипломат, т.е. не владея контекста ... и по интуиция ... действам първо сигнално ... да, идиот съм, да чувам музика музиката и започвам да играя, но винаги съм бил в алт-такт ... нещо ритъма ... повтарящия се ... някак си не ми е по вкуса ... то си е все едно гледаш сапунка ...

Аз съм си обикновен идиот ... по истинския смисъл, а пък ако някой под въпросния крие друг контекст, то грешката не е в моя телевизор, пръцдонт компютър ... ;) 

Един диалог дочут от едно "Ухо" ... (достоверен източник), някъде във Варна в някакво заведение между двама младежи   ...

- Абе брато ... моята кака не ми пуска пари ... к'во ще правим, а ...

и едно друго интервю с девойка, която си търси мъж, пръцдонт съпруг .... списък с критериите (и то доста дълъг...) ... а една стара лачена чанта казала това:

- Хм, аз имам само два: Един милион в сметката му и инструмента да му работи ... ;) 

Та, определено могат да се шегуват младите ... :) и явно не разбират как ние старите си правим свой хумор с техните сериозни неща... ;) 

Доста се зачудих къде е хумора .... но удянъх ... ;) 

п.п. Варна винаги ще си остане Сталин за мен и пристанище на Шумен ... ;) 

Абе какво ли разбирам аз от дъп провинцията ... :) или от Деп ... пф ... КариПски бирати ... :) или Каспийски бригади ... :) 

добро утро Идиотчитата

:cool:

9632036H.jpg

кви сладоледи уе, време е за биропиене

:beer:

• Автор
преди 24 минути, haidukpikaso написа:

кви сладоледи уе, време е за биропиене

:beer:

ааааа

сякъ фенциту и монстъро у гръдинкътъ

кът се прибиръми ши лънгъркъми шишеата

13356762.jpg

13357583.jpg

13357897.jpg

13357898.jpg

дубре, кучинциту дън забрайш

:min01:

Добър ден :)

Много се уморих днес, ще подремна малко.

преди 13 часа, haidukpikaso написа:

наздраве Идиотчитата

който ни мрази - си знай

Мрази? Душицо, то ко не се навираше в очите на хората, никой нямаше да знае че съществуваш! Ако не можеш да се сетиш сама, питай Реджепа да ти обясни разликата между омраза и презрение.

• Автор
преди 22 минути, haidukpikaso написа:

дубре, кучинциту дън забрайш

:min01:

нище дъйде пак....

сигур жлизити и съ зъпушени...

дъщерята я мъчи нъ мифкътъ мъ ней кът витринаркътъ....мъй фотпускъ ду двайсшести....

фтръснъ и агнешкуту с къртофи...кодъ прая-немъ шкимбе..

Еди грънулЕ

13358693.png

13352306.jpg

НАЗДРАВЕ

13358877.jpg

13356563.jpg

ееее търси друг ветеринар, все има некой де да работи у района ти

• Автор

13357151.jpg

13357303.jpg

13357305.jpg

13357423.jpg

преди 4 минути, haidukpikaso написа:

ееее търси друг ветеринар, все има некой де да работи у района ти

тя шииги стиска-нъдрук витринар не верва

коли ръсбиръм я ут искуству-

13355718.jpg

13352420.jpg

Мойра кат се нананка дано ти даде някакъв съвет, тя разбира от кучинца

• Автор
преди 35 минути, haidukpikaso написа:

Мойра кат се нананка дано ти даде някакъв съвет, тя разбира от кучинца

дребнити,вредни пуроди,искуствени имът ини ънални жлизи....

ино кът гной съ събиръ....смърди ужасТну....

кът съ нъпълнът спирът дъ ядът,издувътсъ....

ниное скокнът нъ лиглоту,пейкътъ у паркъ....

кодъ праиш....пуродъ

охлю-бохлю

13355730.jpg

13355709.jpg

13357028.jpg

ясну, треба да се цеди

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.