Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Идиотчетата ||-пореден епизод

Featured Replies

преди 14 минути, _nib_ написа:

другу сий дъ тъ пишат че си ,,част от глутница":lol6:

ко им обръщаш внимание

всичките душмани са ми блокирани ама се съм им в устите мръсни

• Отговори 15,1k
  • Прегледи 776,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Започна 5780-та година за исраелтяните!!! Шана това   у метука !!!! Реки от мед да потекат , здраве и благоденствие в домовете и като семките на нара да се наплодите. Нова година не е религи

• Ааа, не, Говедарци ми идва много дебело. Сега ще те разходя до Рим, после ако толкова държиш на планина ще минем и през Лаго ди Комо

Публикувани изображения

• Автор
току-що, haidukpikaso написа:

и кво тва блокиране ти го блокираш то оди по гъзо ти и те цитира

бе цитирай си кат си немаш раута хахаха

барем нисъм ползувъл тъквъйзи опция....

сгубилими дувериито-въздух е тоъ ник.....

кучета го яли....

финито....

капут....нисъщиствувъщ

живи и здрави бе

преди 3 минути, AAUUXX написа:

Малко е егоистично, да, не познаваш никой тук, влизаш четеш и ако не ти харесва излизаш, но защо пък да не му кажеш когато видиш че бърка. Аз само изразявам мнение какво мисля в случая нищо повече, правя го с идеята да накарам човека да се замили което ще е само в негова полза, ще стане идея по добър човек. Мога и аз да подмина, всички които взехме отношение можехме да подминем ако следваме тази логика, но всеки един от нас иска именно това да се покаже къде се греши когато някой го прави. Вие също след като сте в тази група е редно да си казвате един на друг когато видите че някой от същата не е прав това е уважение един към друг в крайна сметка зад всеки ник стои човек. 

Има едно златно правило:

Помага се само на човек, който е поискал помощ и то не винаги.

преди 3 минути, AAUUXX написа:

Прочел съм достатъчно, извода съм направил също. Всичко не, разбира се, ще са ми нужни няколко месеца за това, но което съм искал да знам го знам.

Аз се оттеглям, защото ме изгониха. Темата била на дамата с връзки. Уважавам нейното мнение. Няма да пиша повече.  Почаках известно време. Не се обоснова. Продължи да злослови.

Нямам как да знам, какво си мисли, какво е искала да напише и защо ме пита, защо имам титла.  Попитах, никой не ми отговори. 

Тъй че всичко добро и приятно писане.

преди 5 минути, _nib_ написа:

ко значи ,,егоистчно"...

егоистично още ,,не познаваш"...

апропо ТИ кой познаваш от форума?

от колко време?

държиш ли на него?

......

и пак няма гаранция че този когото наричаш ,,прЕятел" нема ти забие нож в гърбО

Държа на всички с които съм общувал и общувам, същите ги уважавам. Форума е огледален образ на външната среда, на вън би ли общувал с хора коиото не уважава, с хора за които не ти пука, не нали ами същото е. 

• Автор
преди 1 минута, haidukpikaso написа:

всичките душмани са ми блокирани ама се съм им в устите мръсни

а некои леб ядът с тези уста....

други членове зимът....

преди 12 минути, _nib_ написа:

Око за Око....

зъп зъ зъп

каквото повикало - такова се обадило

ще ни плюят нонстоп па ний ша си траем - хаха нещо са объркали коловоза за говедарци

преди 1 минута, _nib_ написа:

а некои леб ядът с тези уста....

други членове зимът....

еднорози целуват мани мани

:lol6:

преди 2 минути, haidukpikaso написа:

ще ни плюят нонстоп па ний ша си траем - хаха нещо са объркали коловоза за говедарци

Аз не съм те плюл, ти защо ме изгони от тази тема и защо ме попита, защо имам титла? Толкова ли е трудно да отговориш. Защо бягаш от отговорност. Явно ти си владетелката на тази тема. Няма да чакам цяла вечер.

Ще се обосновиш ли или не? 

• Автор
току-що, AAUUXX написа:

Държа на всички с които съм общувал и общувам, същите ги уважавам. Форума е огледален образ на външната среда, на вън би ли общувал с хора коиото не уважава, с хора за които не ти пука, не нали ами същото е. 

не е така...

с колегите?

как е? разбираш ли се с всички?

или заради един ИДИОТ като онези неосъзнатите ще напуснеш работата си?

на картинки де - после одя да ги докладвам

• Автор
преди 3 минути, haidukpikaso написа:

еднорози целуват мани мани

:lol6:

баси

тявъ ,,....рози" колку санта са?

ши има деептроат

преди 16 минути, Мойра написа:

А ти прочети внимателно всичко, което е ставало в темите за идиотите, за да разбереш какво и защо е ставало тук, направи си изводите за пишещите и писалите, за да можем да обсъдим нещата.

ще четат - стоят сега да изтропаме нещо наше си и да одят у душманската тема да го занесат л***то трофей

преди 1 минута, haidukpikaso написа:

всичките душмани са ми блокирани  

Дори лъжите са ти елементарно измислени и поради това един въпрос да те питам пред всички: как хем "всички" са ти блокирани, хем по 10 доклада на ден имаш и докладваш мненията на тези, които си блокирала?!?!

пп. Едно предупрежденийце към всички: от най-красивия пост на вашата многообичана и неповторима съратничка, касаещ лялящи скоропостижно отишли си от този свят хора, чета всичко в тази тема както и когато мога.
Та внимавайте какви ги пишете, за да не се оплаквате после на администрацията.

преди 6 минути, acnekt написа:

Попитах, никой не ми отговори. 

Отговорих ти. Означава, че ако искаш да разбереш, трябва сам да четеш. Стари теми. Написаното стои. 

преди 2 минути, _nib_ написа:

не е така...

с колегите?

как е? разбираш ли се с всички?

или заради един ИДИОТ като онези неосъзнатите ще напуснеш работата си?

Същото е, ако с колегите си не се разбираш значи нямаш място където работиш, винаги можеш да намериш баланса, разбира се не и такъв който умишлено търси конфронтация, в реалния свят ще реагираш по един начин на мига, тук по друг. 

преди 7 минути, Мойра написа:

Има едно златно правило:

Помага се само на човек, който е поискал помощ и то не винаги.

Това правило е грешно, не знам кой го е привел в правило. 

преди 6 минути, acnekt написа:

Аз се оттеглям, защото ме изгониха. Темата била на дамата с връзки. Уважавам нейното мнение. Няма да пиша повече.  Почаках известно време. Не се обоснова. Продължи да злослови.

Нямам как да знам, какво си мисли, какво е искала да напише и защо ме пита, защо имам титла.  Попитах, никой не ми отговори. 

Тъй че всичко добро и приятно писане.

И аз скачам от борда след малко, надявам се всичко това търкане на клавиатурите да е имало смисъл и утре да се намерим в една по приятна форума атмосфера. 

преди 5 минути, algor написа:

Дори лъжите са ти елементарно измислени и поради това един въпрос да те питам пред всички: как хем "всички" са ти блокирани, хем по 10 доклада на ден имаш и докладваш мненията на тези, които си блокирала?!?!

пп. Едно предупрежденийце към всички: от най-красивия пост на вашата многообичана и неповторима съратничка, касаещ лялящи скоропостижно отишли си от този свят хора, чета всичко в тази тема както и когато мога.
Та внимавайте какви ги пишете, за да не се оплаквате после на администрацията.

Въпросната потребителка ме попита, защо админа ми е дал титла. До сега съм я чакал, не иска да се обоснове.  После се оплаква? Даже ме изгони и продължава да злорадства.

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

Отговорих ти. Означава, че ако искаш да разбереш, трябва сам да четеш. Стари теми. Написаното стои. 

Нищо не си ми отговорил. Ето какво отговори:

Защото и ние имаме титли. Ти наистина ли повярва, че е глупава и ще ти зададе толкова тъп въпрос в пряк текст ? Тя знае защо имаш титла, намеква ти, че можеш сам да се ориентираш, ако имаш желанието, което демонстрираш.

Какво значи това? Как да го разбирам?

преди 3 минути, algor написа:

хах - верно ли не знаеш или се правиш на 6 без 10

нали се четат на началната страница - та те тва ви ползата от "блокирането" - едно кръгло зеро

• Автор
преди 1 минута, AAUUXX написа:

Същото е, ако с колегите си не се разбираш значи нямаш място където работиш, винаги можеш да намериш баланса, разбира се не и такъв който умишлено търси конфронтация, в реалния свят ще реагираш по един начин на мига, тук по друг. 

И аз скачам от борда след малко, надявам се всичко това търкане на клавиатурите да е имало смисъл и утре да се намерим в една по приятна форума атмосфера. 

не поВня да съм влизал в ,,гъзарската" тема и да съм търсил конфронтация....

ако имаш нещо черно на бяло....веднага си трия акаунта и нема влизам в калдата освен в новините

клавиатури-нема

винаги житкам с леновото...пе2

преди 1 минута, acnekt написа:

Въпросната потребителка ме попита, защо админа ми е дал титла. До сега съм я чакал, не иска да се обоснове.  После се оплаква? Даже ме изгони и продължава да злорадства.

Типично държание за нея и още 3-4 човека около нея - провокират и създават интриги, а после крещат по всички останали, че са провокатори и интриганти.
Хич не се впечатлявай и не се занимавай с глупости.

там им чета мненийцата на "блокираните" ся разбра ли

преди 7 минути, AAUUXX написа:

Би трябвало да е, но не е.

Във всички форуми има хора, чийто форумен образ не отговаря на реалния и те не са малко.

Можеш да си дългогодишен приятел с някого във форум, но като го видиш наживо и пообщуваш с него ти се приисква да избягаш.

преди 1 минута, algor написа:

Типично държание за нея и още 3-4 човека около нея - провокират и създават интриги, а после крещат по всички останали, че са провокатори и интриганти.

Добре. Лека вечер. Нека си пишат. Дадох и шанс да се обоснове. Значи не иска. Обича зад гърба на хората, явно, да пише. Изчаках. Бяга от отговорност.  

• Автор
преди 1 минута, algor написа:

глупости...

ма ти си знаеш....

ти си АДМИН

ние-прости-юзъри,лузъри....

преди 5 минути, AAUUXX написа:

Правилото е един мъдър съвет на Петър Дънов.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.