Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Купих краден автомобил.

Featured Replies

• Автор
преди 17 минути, insec написа:

В кой град се случва това - уж спряха да се ядът за такива дреболии.

В стара загора

• Отговори 85
  • Прегледи 10,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• На всички документи, които имаш по покупко-продажбите на автомобила си направи копия и си ги пази вкъщи.   Вземи си призовката и отиди на място в полицията,  вероятно ще ти искат обяснение за съб

• Аз питам, той продължава да хрупа доматите с колците. Давай пълна хронология - кой, как и откъде е внесъл. Доколкото ти е известно. С дати или поне години,. Имена не трябват, с номера. Примерно 1

• Класика в жанра - по терминологията в клипчетата - перекуп. Криминален автомобил, прехвърлен през уж "добросъвестен купувач"  И труден за намиране поради живот извън страната. Като не разбираш руски и

Публикувани изображения

Аз ти пиша доста въпроси, ти отговаряш едносрично. Не ме интересуват тампони и носачи. И при адвокат да идеш, той ще те пита същото. Ако искаш - отговаряй. Прав ти път иначе. И не отговаряй с предишен цитат за няма и ред.

• Автор
преди 13 минути, Филипов написа:

Аз ти пиша доста въпроси, ти отговаряш едносрично. Не ме интересуват тампони и носачи. И при адвокат да идеш, той ще те пита същото. Ако искаш - отговаряй. Прав ти път иначе. И не отговаряй с предишен цитат за няма и ред.

Мерси за помощта колега, опитвам се да отговарям кратко и точно, кажи на кой въпрос да отговаря по подробно и ще се опитам.

преди 9 часа, YTMozak написа:

Ами звънни няма проблем, аз така и така немога да се свържа с тях, пробвах в двете райони управления, но никой не вдига.. ако ти трябва някаква информация за мен ще ти дам няма проблеми. Или пък ако знаеш някъкъв друг номер да им звънна? :)

Така, виждаш ли, как се хвана, а?!

преди 9 часа, RudeBoy написа:

брътвежи на акаунта Идионд...

И аз се зачудих, защо не е поставил темата в раздел "Право" и прочие, а и загледайте се и във заглавието.

Вижте и първия ми пост.

Да, случая е криминален, т.е. или е свързан с вид измама, или с друг вид престъпление, или друг вид детска закачка.

В тези случаи, казуси (покупко-продажба на автомобил) и т.н. няма място на философия. Нормален човек ще си направи консултация с адвокат или нотариус, най-малкото.

И двете сделки по твърдение на автора са минали през нотариус. Някой от форума да е от тази колегия, а?!

Та, да може да са брътвежи моите неща, но поне малко се замислете Вие ... пак ще повторя - На кого помагаме, а?! Кой де факто стои зад акаунта на автора, а?!

Вземете всички постове на автора, подредете ги и ще видите една абсурдна история и нищо повече.

Вие лично знаете ли на кого давате безценните си съвети, а?!

Във форума не гледаме логически, даваме мнения на база какво, а?!

А сега си представете, че сте нотариус, т.е. поне се сетете какво прави нотариуса при изповядване на вид сделка и каква отговорност носи той в случая с измама. Не мислите ли, че въпросните нямат достъп до определени системи, а?!

Последното творчество на автора бе, че ще праща сестра си да види за какво става въпрос.

Де факто как ние ще отгатнем дали колата е крадена или не, а?!

Да, другото е брътвежи и прочие ...

преди 2 часа, JKirilov написа:

...на гарата! :wink12:

:offtopic_s: срещу автогарата ... ;) 

В региона има интересни случаи на размяна на автомобили, както и на коне и т.н. ... На някой интересуващ се от коне ... то ще му кажа къде е пазара на такива ... :) 

А що се касае за нотариуси, то в този регион също ще му кажа към кой нотариус да се обърне, за изповядване на сделки ... ;) 

• Автор
преди 6 часа, iИ.дИоNд.Ni написа:

Така, виждаш ли, как се хвана, а?!

И аз се зачудих, защо не е поставил темата в раздел "Право" и прочие, а и загледайте се и във заглавието.

Вижте и първия ми пост.

Да, случая е криминален, т.е. или е свързан с вид измама, или с друг вид престъпление, или друг вид детска закачка.

В тези случаи, казуси (покупко-продажба на автомобил) и т.н. няма място на философия. Нормален човек ще си направи консултация с адвокат или нотариус, най-малкото.

И двете сделки по твърдение на автора са минали през нотариус. Някой от форума да е от тази колегия, а?!

Та, да може да са брътвежи моите неща, но поне малко се замислете Вие ... пак ще повторя - На кого помагаме, а?! Кой де факто стои зад акаунта на автора, а?!

Вземете всички постове на автора, подредете ги и ще видите една абсурдна история и нищо повече.

Вие лично знаете ли на кого давате безценните си съвети, а?!

Във форума не гледаме логически, даваме мнения на база какво, а?!

А сега си представете, че сте нотариус, т.е. поне се сетете какво прави нотариуса при изповядване на вид сделка и каква отговорност носи той в случая с измама. Не мислите ли, че въпросните нямат достъп до определени системи, а?!

Последното творчество на автора бе, че ще праща сестра си да види за какво става въпрос.

Де факто как ние ще отгатнем дали колата е крадена или не, а?!

Да, другото е брътвежи и прочие ...

:offtopic_s: срещу автогарата ... ;) 

В региона има интересни случаи на размяна на автомобили, както и на коне и т.н. ... На някой интересуващ се от коне ... то ще му кажа къде е пазара на такива ... :) 

А що се касае за нотариуси, то в този регион също ще му кажа към кой нотариус да се обърне, за изповядване на сделки ... ;) 

Абе човек за първи път ми се налага да пускам тема във форум и даже не съм търсил какви секции има калдата..  просто написах в гугъл, "форум за коли" и ми излезна "кладата автомобили"... и защо да е абсурдна историята?? Вчера четох поне 5 подобни истории и всичките коли бяха  внос от Италия като тази.. както казаха някой хора, първо да видя полицията какво ще каже и тогава адвокат.. аз вече говорих с адвокат и ми каза, че срещу мен може да бъде заведено дело за въстановяване на платени покупко-продажба суми ведно с лихви и вероятни неустойки, както и за престъпление по чл. 345а от НК мисля, че беше., и ми иска 1000 първоначално.. ще изчакам да вида какво се случва и така.. 

преди 3 часа, YTMozak написа:

Абе човек

Да се изясни каква връзка имаш с нотариуса или нотариусите. За това те привикват в полицията.

Ключова дума нотариус!!! Той изповядва сделки!!!

Издирва се кой е измамника!!! Може да е собственика в Италия!!!

Разглежда се хронологията на събитията, за да се е получил твоя казус!!!

Ако си бил добросъвестен купувач, то какви пари, какви пет лева???

Всеки нотариус, в случая първия при който си изповядал своята сделка би следвало да има застраховка, а как ще се оправя с колегията на нотариусите не е твой проблем!!!

Прощавай, но ти изслуша ли какво говори нотариуса по време на сключване на сделката, а?!

Кой е изготвял нотариалния акт?! При първия и втория случай, а?! Това което е вписано в акта (актовете) - истина ли бе, а?!

Как по, по, на, разбираем език да го напиша???

Попитах и друго, някаква намеса върху автомобила (не обслужване....) да е правена по време когато е била в твое владение, а?!

Давал ли си колата на друг да я ползва докато се е водила на теб, а?!

И ред други въпроси ... Та, освен по документалната история, то има и други въпроси които полицията ще ти зададе ... На всички трябва да отговаряш с истината, защото тогава и ти си в кюпа!!! Имена, дати, телефони и прочие ... всичко това се допълнително проверява и прочие ...

Трябва да се види твоето участие в тази измама!!! Чак после се преценява каква отговорност носиш и прочие!

Стигнат ли нещата до призовка като подсъдим - гориш ... Тогава вече ще ти трябва адвокат и т.н. ....

Колкото по-скоро се явиш сам в полицията, а не чрез някакъв посредник е по-добре!

И честито: Имаш вече досие!!!

преди 20 часа, RudeBoy написа:

1) Категорично не обръщаш внимание на несвързаните брътвежи на акаунта Идионд... , или както там се води. Той просто трупа постове в този форум.

Това е правилен и точен съвет.Човекът е правно неграмотен.Нужна ти е консултация с адвокат, но не този който ти иска 1000.

За да заведат Наказателно дело с/у теб е малко вероятно.За целта трябва да се докаже , че си поръчал, извършил или знаел за пренабитите номера.

Виж този, на който си продал колата, може да подаде граждански иск и да иска дадените пари + разходите по делото .Този иск купувача лесно ще спечели.

Бъди сигурен, че той вече се е консултирал с адвокат за възможностите си.Най-вероятно изчаква полицейската проверка за да прецени как да постъпи. 

• Автор
преди 8 минути, badr написа:

Това е правилен и точен съвет.Човекът е правно неграмотен.Нужна ти е консултация с адвокат, но не този който ти иска 1000.

За да заведат Наказателно дело с/у теб е малко вероятно.За целта трябва да се докаже , че си поръчал, извършил или знаел за пренабитите номера.

Виж този, на който си продал колата, може да подаде граждански иск и да иска дадените пари + разходите по делото .Този иск купувача лесно ще спечели.

Бъди сигурен, че той вече се е консултирал с адвокат за възможностите си.Най-вероятно изчаква полицейската проверка за да прецени как да постъпи. 

Ами аз ако заведа граждански иск имам ли някъкъв шанс да си върна парите от човека от който купих колата?

преди 2 часа, YTMozak написа:

Ами аз ако заведа граждански иск имам ли някъкъв шанс да си върна парите от човека от който купих колата?

Не мога да отговоря на този въпрос.По скоро шансовете са минимални.Въпроса е: Как ти ще докажеш, че номерата са пренабити при предишния собственик, а не при теб?

Според мен това е трудноизпълнима задача.

преди 2 минути, badr написа:

Не мога да отговоря на този въпрос.По скоро шансовете са минимални.Въпроса е: Как ти ще докажеш, че номерата са пренабити при предишния собственик, а не при теб?

Според мен това е трудноизпълнима задача.

В този случай ще е трудноизпълнима задача и за сегашния собственик.  Ако купувача заведе дело срещу него, а той срещу продавача,  са еднакви случаи,  които в съда няма логика да се развият по различен начин.  

А автора като е купил колата нали е изповядал сделката при нотариус,  всичко е упоменато, включително и въпросния пренабит номер. Къде е неговия материален интерес да пренабива номер? Единствената разлика е, че той не е трябвало да сменя номерата и въпросното пренабиване е нямало как да го видят,  докато новия собственик е трябвало да го направи и в кат са го видяли.  

Аз питам, той продължава да хрупа доматите с колците.

Давай пълна хронология - кой, как и откъде е внесъл. Доколкото ти е известно. С дати или поне години,. Имена не трябват, с номера. Примерно 1 внесъл. Карал я 2 години. След това я прехвърлил на 2. Тоя я карал 3 години и я върнал обратно. След това ти я взимаш, караш месец и препродаваш на 4. Интересно е през всичките тези години колко пререгистрации е минавала, била ли е регистрирана в МДТ, минавала ли е ГТП. Винетки и други писмени документи. В преден пост написах какво вероятно е станало. И какво те интересува. Най-лесното е да върнеш парите и да си вземеш тенекиите. Написах и какво трябва да стане за да остане автомобил. Не разбрах какво пише за двигателя в оригиналните документи и при регистрацията. И дали номерът е зачистен, изпилен, има ли остатъци или е пренабит друг. Има ги и двете твърдения в темата и шикалкавиш. Пробвай да го направиш и в полицията и ще ти лепнат умисъл. Ако се скатаваш оттатък също. Защото си гледал призовката поне месец преди да решиш да избягаш като си мислел че няма да те хванат. Автомобилът иззет ли е като веществено доказателство? Ако да ще следва експертиза.

Нотариусите не гледат номера, а документи. Дали е платен данъка, тоя, който продава собственик ли е, има ли съсобственост примерно със съпруга. Удостоверение за застрахователна стойност защото върху нея се определя неговата сума (процент), държавна (общинска такса) и такива неща. Не са експерти да гледат изменен ли е номера - има си КАТ и експерти по регистрацията. Неслучайно дадох толкова клипчета. Но някой се прави на разсеян. На него му влиза, не на мен.

преди 4 часа, badr написа:

Естествено, дал е бол пари за купчина ламарина, която не може да се движи. Я кажи за колко я препродаде? И на колко години е? Ти като я купи регистрира ли я в МДТ както е по закон и плати ли данък?

Не забравяйте, че един нотариус, преди години, "продаде" колата на тогавашния президент.

• Автор
преди 4 часа, Филипов написа:

Аз питам, той продължава да хрупа доматите с колците.

Давай пълна хронология - кой, как и откъде е внесъл. Доколкото ти е известно. С дати или поне години,. Имена не трябват, с номера. Примерно 1 внесъл. Карал я 2 години. След това я прехвърлил на 2. Тоя я карал 3 години и я върнал обратно. След това ти я взимаш, караш месец и препродаваш на 4. Интересно е през всичките тези години колко пререгистрации е минавала, била ли е регистрирана в МДТ, минавала ли е ГТП. Винетки и други писмени документи. В преден пост написах какво вероятно е станало. И какво те интересува. Най-лесното е да върнеш парите и да си вземеш тенекиите. Написах и какво трябва да стане за да остане автомобил. Не разбрах какво пише за двигателя в оригиналните документи и при регистрацията. И дали номерът е зачистен, изпилен, има ли остатъци или е пренабит друг. Има ги и двете твърдения в темата и шикалкавиш. Пробвай да го направиш и в полицията и ще ти лепнат умисъл. Ако се скатаваш оттатък също. Защото си гледал призовката поне месец преди да решиш да избягаш като си мислел че няма да те хванат. Автомобилът иззет ли е като веществено доказателство? Ако да ще следва експертиза.

Нотариусите не гледат номера, а документи. Дали е платен данъка, тоя, който продава собственик ли е, има ли съсобственост примерно със съпруга. Удостоверение за застрахователна стойност защото върху нея се определя неговата сума (процент), държавна (общинска такса) и такива неща. Не са експерти да гледат изменен ли е номера - има си КАТ и експерти по регистрацията. Неслучайно дадох толкова клипчета. Но някой се прави на разсеян. На него му влиза, не на мен.

Естествено, дал е бол пари за купчина ламарина, която не може да се движи. Я кажи за колко я препродаде? И на колко години е? Ти като я купи регистрира ли я в МДТ както е по закон и плати ли данък?

Човека каза, че я внесъл от Италия преди 8 години и я е карал преди да ми я продаде, но както казах по назад я бил прехвърлил на негов приятел заради дължим кредит който оправил и си я прехвърлил пак на негово име, незнам дали е регистрирана в МТД и дали е минавала ГТП. Нямаше и винетка като я взех.. Иначе момчето каза, че номера е изтрит а не пренабити, а за призовката не знаех,  защото след като продадох заминах след няма и седмица за Англия. Да автомобила е взет като веществено доказателство. И да трябваше дс отидем при застраховател да оцени колата преди да отидем при нотариуса.А за клипчетата дето ми пращаш не разбирам руски.

преди 5 часа, Филипов написа:

Я кажи за колко я препродаде? И на колко години е? Ти като я купи регистрира ли я в МДТ както е по закон и плати ли данък?

Купих я за 3000 и я продадох за 3500, не не съм я регистрирал в МДТ и не съм плащал нищо освен за годишна винетка. 

преди 4 часа, A.com написа:

Не забравяйте, че един нотариус, преди години, "продаде" колата на тогавашния президент.

прокурор ...

Случая не е за гражданско дело!

Има някаква измама. Какво е участието на автора в нея, то ще може да се произнесе само компетентно лице.

Но, както виждам, не желае да разкаже историята по разбираем начин.

Примерно: На една дата срещнах 1 или X. После отидохме при нотариус 1. После смених талона на колата в КАТ 1. Защо още там не са проверили номера на двигателя, а?!

Това в случая е интересно???

На ГТП гледат само номера на рамата. За въпросната служба е по-важно автомобила да е годен за движение по пътищата. Те не са орган който да установява някакъв вид законност. В случая имаме КАТ, т.е. това е звеното в държавата която контролира автомобилите!! Образно казано!!!

По номера на рамата може лесно да се установи какъв е бил номера на двигателя при излизане от производителя. После, ако има смяна на въпросния агрегат, то си има документация по която е станало това. Къде е въпросната документация, ако става въпрос за смяна на двигател?! Някой хипотетично е заличил същия, дали е така, а?!

Фактологията на въпросните две сделки е поднесена тук по един своеобразен хаотичен начин.

И, моля, може да не съм с юридическо образование, но все нещо разбирам от право!!!

Лакърдията е ясна. Автора си има сериозен проблем. Не знам точно в какво му се състои проблема, но нещо намирисва на някакъв умисъл.

п.п. Да не забравяме и какви декларации е подписвал пред нотариалния служител.

Класика в жанра - по терминологията в клипчетата - перекуп. Криминален автомобил, прехвърлен през уж "добросъвестен купувач"  И труден за намиране поради живот извън страната. Като не разбираш руски има и автоматични субтитри на всички езици. Та там има и случки със сменени 12 собственика из цялата необятна Русия. За 8 години са издухали двигателя от пилене на гуми. И са го сменили с краден, както вече написах. Че ще връщаш пари е ясно. Въпросът е да докажеш че подмяната не е станала през месеца, през който е била при теб. Експеризата ще го устатнови. Ясно е че си се возил, а и пари си изкарал за "услугата". Сигурно вече са дадени за разходи по нотариус А и те чакат немалки разходи за адвокати , експертизи и пътуване. Оправяй се. Да си гледал. Непознаването на закони и правила не те освобождава от отговорност.

Написах ти много подробно за последен път да изредиш хронологията, ти ми обясняваш глупости за кредити на трети лица, което може и да е истина, може и да не е.  Все пак за 8 години е трябвало да минава на преглед - нали има стикер на съклото. Ясно е че продажби значително под пазарната стойност "смърдят" Безплатно е само сиренето в капана за мишки.

Какво са 3000 за теб? За по-малко от месец ще ги изкараш в Англия.

И вече ти казах да не отговаряш с цитат. Дразни да чета едно и също по няколко пъти.

Първо трябва да мине криминалното дело. После си зависи. Може да има и гражданско дело.

Вече не става въпрос за връщане на пари ... Дори да върне парите на новия купувач, но вече е образувано дознание! Някой е установил нещо!

• Автор
преди 2 часа, iИ.дИоNд.Ni написа:

прокурор ...

Случая не е за гражданско дело!

Има някаква измама. Какво е участието на автора в нея, то ще може да се произнесе само компетентно лице.

Но, както виждам, не желае да разкаже историята по разбираем начин.

Примерно: На една дата срещнах 1 или X. После отидохме при нотариус 1. После смених талона на колата в КАТ 1. Защо още там не са проверили номера на двигателя, а?!

Това в случая е интересно???

На ГТП гледат само номера на рамата. За въпросната служба е по-важно автомобила да е годен за движение по пътищата. Те не са орган който да установява някакъв вид законност. В случая имаме КАТ, т.е. това е звеното в държавата която контролира автомобилите!! Образно казано!!!

По номера на рамата може лесно да се установи какъв е бил номера на двигателя при излизане от производителя. После, ако има смяна на въпросния агрегат, то си има документация по която е станало това. Къде е въпросната документация, ако става въпрос за смяна на двигател?! Някой хипотетично е заличил същия, дали е така, а?!

Фактологията на въпросните две сделки е поднесена тук по един своеобразен хаотичен начин.

И, моля, може да не съм с юридическо образование, но все нещо разбирам от право!!!

Лакърдията е ясна. Автора си има сериозен проблем. Не знам точно в какво му се състои проблема, но нещо намирисва на някакъв умисъл.

п.п. Да не забравяме и какви декларации е подписвал пред нотариалния служител.

Отидох да видя колата в началото на септември миналата година, хареса ми и отидохме с продавача при нотариуса, след това нотариусът ни изпрати при застраховател да оценят колата преди да направим сделката, отидохме с човека и я оценихме. След това платих на нотариуса и и всичко беше готово,  закарах човека до тях и си тръгнах, На следващия ден отидох и я обслужих, след около 3 седмици отидох до КАТ София и смених името на талона без да са проверили номерата на двигателя.. след като не ми хареса в България,  реших отново да замина за Англия.Пуснах колата за продажба в интернет и след няколко дни ми се обади това момче и каза, че иска да я види. Дойде, хареса му и отидохме при нотариус и това беше. Заминах за Англия и след 2 седмици ми казва, че неможе да регистрира колата, а защо в КАТ не са проверили двигателя немога да кажа. Нов шофьор съм и това беше първата ми кола в България.. 

преди 47 минути, YTMozak написа:

КАТ София

Имаш постоянен адрес в София?! Тогава какво районно в Стара Загора?!

Полицията издирва по постоянен адрес! Просто ми е интересно какво намеси тук Стара Загора???

Ако КАТ Стара Загора са установили някакво нещо, то мислиш ли, че не биха се консултирали с КАТ София, а?!

Не виждам смисъл да коментирам повече твоите деяния. Историята ти звучи съшита!!!

преди 3 минути, A.com написа:

Президент? :)

На НСО ... :) Кой се е возил в нея ... който се качи ... ;) 

Тея журналисти са опасни хора ... :) 

• Автор
преди 5 часа, iИ.дИоNд.Ni написа:

Имаш постоянен адрес в София?! Тогава какво районно в Стара Загора?!

Защото момчето е от Стара загора бе пич.. там са ми казали да се явя в призовката..

Зорлем се правиш на неразбрал. Пак не казваш кой кога и по какъв постопянен адрес е търкалял колата. Като гледам участниците какви са дзифтари не е прегвърляна на никого, поне по документи. Прехвърлянето струва пари. Карано е с пълномощно. Да, ама разни нарушения и глоби почват да идват на собственика. И при смяна на номера в КАТ гледат. Както е станало. Дотогава може и със стимулиране да са се правили на разсеяни. Особено за автътърговец с десетки автомобили.

Както и да е, бълха те ухапала, за месец ще ги изкараш и за следващия път може и да си научиш урока.

• Автор
преди 3 минути, Филипов написа:

Зорлем се правиш на неразбрал. Пак не казваш кой кога и по какъв постопянен адрес е търкалял колата. Като гледам участниците какви са дзифтари не е прегвърляна на никого, поне по документи. Прехвърлянето струва пари. Карано е с пълномощно. Да, ама разни нарушения и глоби почват да идват на собственика. И при смяна на номера в КАТ гледат. Както е станало. Дотогава може и със стимулиране да са се правили на разсеяни. Особено за автътърговец с десетки автомобили.

Както и да е, бълха те ухапала, за месец ще ги изкараш и за следващия път може и да си научиш урока.

Идея си нямам приятел,  човека каза, че я има от 8 години.. сега колко е вярно незнам. И аз това си мисля, като е сменял номерата или е платил на някой в КАТ или е счупил двигателя и е сложил нов и не му се е разсправяло да го регистрира.. Иначе да това ще ми е за урок.. Колата наистина беше много запазена и цената беше ниска.. Ама както казват хората "евтиното излиза скъпо" 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.