Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 1 час, barbuncela написа:

Ами нали и Борисов тръбеше, че купили, или произвели това лекарство, не помня точно.

лекарството действа

не вярвай на всичко което ти казват от медиите

особено либералните ;

причината да е забранено е че лекува евтино 

когато се вдигне температура хинина сваля температурата

вдигането  на температура е защитен механизъм на тялото да унищожи бактериите    под  37 градуса

когато тялото е болно вдига  градусите

когато се вдигнат градусите  някои бактерии  се ограничават  полезни и неполезни

ако дълго се задържи тази температура  започва да  влия зле на имунната система 

затова трябва де се редува студ и топлина за да разбере тялото  коя бактерия е лоша и коя  е добра

добрите бактерии имат свойството да се разпространяват по-бързо от вредните

за да сме това което сме

• Отговори 55,1k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

току-що, FusE написа:

Не се плаша, но предишните коронавируси не са изчезнали този също няма да изчезне, лекарство се търси и ще има такова до година - две. 

Те всички познати вируси на човечеството не изчезват . Научаваме се да живеем с тях и толкова . ИМУНИТЕТЪТ е решението .  Грипни епидемии има всяка година .  Сега чета ,че плашат хората за втора вълна през септември . Няма нужда от страх и паника. Просто хората по света се усетиха за какво става въпрос и номера няма да мине.

преди 11 минути, Радул написа:

Какво, какво??? Най- големия брой жертви за последните 75 години? Как е пресметнато това, че в статията нищо не пише. Ти ли го смята?

Коментирано е вече, ето ти малко инфо:

https://dnes.dir.bg/svyat/virusat-vze-poveche-zhertvi-v-sasht-otkolkoto-zaginaha-v-5-voyni-za-70-g

Назад има и сравнения и със другите епидемии в САЩ от ВСВ до сега.

преди 11 минути, Мурка А написа:

лекарството действа

Има логика каквото пишеш , само се оправи какво е бактерия и какво е вирус , защото са различни неща .

И едно изследване, ако САЩ бяха въвели карантина 2 седмици по-рано:

https://pogled.info/svetoven/amerika/NYT-ako-tramp-beshe-vavel-karantinata-dve-sedmitsi-po-rano-biha-umreli-pet-pati-po-malko-hora.116632

преди 1 минута, M.Николов написа:

Коментирано е вече, ето ти малко инфо:

https://dnes.dir.bg/svyat/virusat-vze-poveche-zhertvi-v-sasht-otkolkoto-zaginaha-v-5-voyni-za-70-g

Назад има и сравнения и със другите епидемии в САЩ от ВСВ до сега.

Хаха. Измислено сравнение. Нека ти кажа тогава, че въпреки успехите на САЩ в борбата с рака, годишно там от рак умират около 600 000 души. Да се сравняват произволни неща и да се изскача с гръмки заглавия е дебилно. От СПИН умрелите също са повече. Дебилните заглавия не са информация, а дезинформация, целяща внушение. Внушението не е истина, а илюзия, която облъчения приема за истина.

преди 1 минута, Радул написа:

Хаха. Измислено сравнение. Нека ти кажа тогава, че въпреки успехите на САЩ в борбата с рака, годишно там от рак умират около 600 000 души. Да се сравняват произволни неща и да се изскача с гръмки заглавия е дебилно. От СПИН умрелите също са повече. Дебилните заглавия не са информация, а дезинформация, целяща внушение. Внушението не е истина, а илюзия, която облъчения приема за истина.

според конспираторите  и разконспираторите 

спин не съществува

не знам

аз секс не съм правил

и съм спокоен 

преди 34 минути, Pifi Pedolino написа:

Всичко е плод на случайност на едни повлиява на други ги праща на ония свят.За това трябва сам да преразгледаш собствения живот и да продължиш по нов път защото това е само едно предупреждение за сега какво може да ти се случи.Виде се какви нистожества сме по зелия свят и как лесно може да бъдем изметени от тоя свят.

Амин

преди 22 минути, Мурка А написа:

лекарството действа

не вярвай на всичко което ти казват от медиите

особено либералните ;

причината да е забранено е че лекува евтино 

когато се вдигне температура хинина сваля температурата

вдигането  на температура е защитен механизъм на тялото да унищожи бактериите    под  37 градуса

когато тялото е болно вдига  градусите

когато се вдигнат градусите  някои бактерии  се ограничават  полезни и неполезни

ако дълго се задържи тази температура  започва да  влия зле на имунната система 

затова трябва де се редува студ и топлина за да разбере тялото  коя бактерия е лоша и коя  е добра

добрите бактерии имат свойството да се разпространяват по-бързо от вредните

за да сме това което сме

Колега,започвам да се замислям дали не си генерал Мутафчиев под прикритие тука.

преди 6 минути, M.Николов написа:

https://pogled.info/svetoven/amerika/NYT-ako-tramp-beshe-vavel-karantinata-dve-sedmitsi-po-rano-biha-umreli-pet-pati-po-malko-hora.116632

А това вече е крайно несериозно! Тия учени дано да могат да го докажат, защото ако аз бях на мястото на Тръмп, щях да им потърся сметка за тези обвинения! Защо ли обаче си мисля, че никой не им знае имената???

преди 5 минути, Мурка А написа:

аз секс не съм правил

и съм спокоен 

Няма и да правиш. Остани спокоен.

А това вече е крайно несериозно! Тия учени дано да могат да го докажат, защото ако аз бях на мястото на Тръмп, щях да им потърся сметка за тези обвинения! Защо ли обаче си мисля, че никой не им знае имената???

няма кое как да се докаже

аз щях ли да съм милионер ако вчера бях пуснал  тото фиш ?

току-що, M.Николов написа:

Ставаш все по-забавен. :D

Дай имената де! Аз съм ставал забавен... Винаги съм бил забавен, когато искам.

Няма и да правиш. Остани спокоен.

ти па че ми кажеш

ако искам ще правя

за момента не искам.

има корона  и спин 

трябва да си много глупав да правиш секс точно в моментa!

преди 2 минути, Мурка А написа:

няма кое как да се докаже

аз щях ли да съм милионер ако вчера бях пуснал  тото фиш ?

Не. И 100 фиша да беше пуснал.

Не. И 100 фиша да беше пуснал.

зависи

братовчед ми е тото милионер

може да се предава по кръвна линия

току-що, M.Николов написа:

Нарочно е направено. 4 месеца вируса обикаля и сега виждаме последиците. Никакви адекватни мерки, никакви предпазни мерки не бяха взети сега и когато плъзнаха MERS и SARS.

преди 2 минути, Мурка А написа:

ти па че ми кажеш

ако искам ще правя

за момента не искам.

Значи затва спря да си търсиш гадже.

току-що, acnekt написа:

Нарочно е направено. 4 месеца вируса обикаля и сега виждаме последиците. 

Не ги виждаме последиците.Няма как да има последици от нещо дето го няма.

преди 1 минута, Мурка А написа:

зависи

братовчед ми е тото милионер

може да се предава по кръвна линия

Или пък по полов път. Що не пробваш?

току-що, XEPO-1 написа:

Не ги виждаме последиците.Няма как да има последици от нещо дето го няма.

Ако това го няма, следва че няма държави по света ,а само една държава в сянка и в момента играят театър пред поданиците си.

Получих одобрение да участвам като доброволец в клинични изследвания на ваксина срещу SARS-CoV-2. Според вас сега ли ще ми поставят чип или след като официално бъде получено разрешение за употреба?

преди 4 минути, Радул написа:

Значи затва спря да си търсиш гадже.

не съм търсил 

правя соц проучвания

тази има 

тази няма

и ги записвам тефтер

резултатите показват че 

са

масово

фригидни

преди 1 минута, acnekt написа:

Ако това го няма, следва че няма държави по света ,а само една държава в сянка и в момента играят театър. 

Точно така е.Всичко е театър,измислици,конспирации и гнусни лъжи.Вирус няма.Хората по Света се събират на протести срещу МЕРКИТЕ за нещо дето го няма само и само за да бъдат снимани в клипчета,които малоумниците да публикуват тук.Това е цялата далавера.

преди 2 минути, upper@D написа:

Получих одобрение да участвам като доброволец в клинични изследвания на ваксина срещу SARS-CoV-2. Според вас сега ли ще ми поставят чип или след като официално бъде получено разрешение за употреба?

ковид няма

писах до 25 медии 

да се зараязя  с  ковид и да ме снимат камери

и нямам отговор

по принцип и вироси и бактерии  няма  има други неща но няма сега да ви  образовам 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.