Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 6 минути, ivottoshev написа:

ПРЕМИЕРЪТ: ОТ 20 МАРТ МАХАМЕ ЗЕЛЕНИТЕ СЕРТИФИКАТИ

Ами сега? Как набоцканите ще излизат навън? Та те ще умрат от страх при мисълта, че ще се разминават с нас по улиците. Горките хора, съжалявам ги  :jeer:

Голямо копиране на Германия, на есен отново наново, може пък да пуснат някакъв вирус. Може пък и някой и друг процент от ваксинираните да даде странични ефекти. 

И започва наново. Сега разчитат на инфлация, безработица и война. На есен ще видим, какво са ни подготвили. Живи и здрави!

• Отговори 55,1k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 6 минути, ivottoshev написа:

Ами сега? Как набоцканите ще излизат навън? Та те ще умрат от страх при мисълта, че ще се разминават с нас по улиците. Горките хора, съжалявам ги  :jeer:

бил гейтс е измислил ъпдейт:D

Бил Гейтс прогнозира нова пандемия след три години

преди 39 минути, ivottoshev написа:

Не знаеш какво си причиняваш. Сега ще даде линк, който напълно оборва нея и нейната теза, и после ще те пита защо е написано такова нещо там. Това ти го казвам от личен опит с БаалБукащата простотии... 

Не бе човек.Искам линк,от където да се осводемя-как протича ваксинирането.Какви са страничните ефекти,върху организма...Проста работа,като на баалбек.Къде са?

преди 39 минути, TheDirtyCleaner написа:

Дай ми линк.Само това искам.

Трябва сам да достигнеш до познанието, без чужда помощ. ;) Има една поговорка, че не бива да чакаш нищо наготово в този живот: „Господ дава, но в кошара не вкарва“.

Ето малко информация за ефикасността на ваксините.

infovaccini.png.8510c2f896b08a0038c7f239b268f983.png

diagrama.png.18f27f752ac021a237f46a3a5f445886.png

https://covid.cdc.gov/covid-data-tracker/#rates-by-vaccine-status

преди 7 минути, Без умствен капацитет написа:

Така е! Да му мислим. :lol6:

bilgeytsrisk.png.84c974fea52583398f5303d41c14007c.png

преди 14 минути, witness написа:

http://www.cross.bg/konspiratziyata-svyat-smisul-1478881.html#.YhO8ZegzbIU

Конспиративен разговор с Харалан Александров от Димитър Стоянович 

Според мен хората, чийто живот е изпразнен от смисъл, през конспирациите, които съзират, плетат, разконспирират, демистифицират, откриват или измислят - всъщност си връщат усещането за смисъл и най-вече за порядък, подреденост. Мисля, че едно от най-характерните настроения на късномодерните времена, в които се случи да живеем, е преживяването за дезинтеграция, разбъркване, нарастващ хаос или ентропия, ако решим да използваме научни термини. Все по-трудно е да прозреш големия организиращ модел на такъв свят, да подредиш в ума си цялата тази объркана и плашеща сложно тия. Във всеки случай това изисква доста усилия - отново и отново да подреждаш разпадащата се картина, да се мъчиш да разбереш какво се случва с теб, със света около теб и с твоите отношения с този изплъзващ се свят. За да бъде поносим, светът трябва да е разбираем, да е обясним, да е сведен до понятни категории. 

Преди това се правеше организирано, чрез революции и масов погром над управляващите класи - гилотиниране на аристокрацията, разкулачване на буржоазията и прочие радости за народа. Сега се прави например чрез самоубийствени атентати - един no-индивидуализиран поход, който има допълнителното предимство, че наведнъж се отърваваш от всичко, което мразиш - от другите, защото са успели, и от себе си, защото си се провалил. За щастие има доста no-щадящи методи за справяне с чувството за незначителност и малоценност. Най-прогресивният метод е себепромоция във фейсбук, където всеки може да стане малка знаменитост, ако положи усилия. Един по-мързелив начин е да прикрепиш собствения си провал към някаква колективна драма, с каквито изобилстват учебниците по история - 

Доколкото си спомням, Калдата имаше правило за цитирането и изисква линк, така че ти помагам. Съгражданке...

Съсипа опорката/твърдението на @TheDirtyCleaner :lol6:

преди 43 минути, TheDirtyCleaner написа:

Това,не е твое и то.Нали?Е Киро,на колко човека плаща,да му сервират простотиите.Пиши ми на лично.Аз съм алчен и ще се обърна,като Радул.

преди 4 минути, БаалБек написа:

Трябва сам да достигнеш до познанието, без чужда помощ. ;) Има една поговорка, че не бива да чакаш нищо наготово в този живот: „Господ дава, но в кошара не вкарва“.

Ето малко информация за ефикасността на ваксините.

infovaccini.png.8510c2f896b08a0038c7f239b268f983.png

diagrama.png.18f27f752ac021a237f46a3a5f445886.png

https://covid.cdc.gov/covid-data-tracker/#rates-by-vaccine-status

Така е! Да му мислим. :lol6:

bilgeytsrisk.png.84c974fea52583398f5303d41c14007c.png

Май "Сиренката" е права.(ударенито е на "И")не като закуската.Много сериозно,ти липсва член-коренспондент....Е,не ме кефиш.Поне на профилната снимка.В другият хивот,като станеш нещо като Alissa White-Cluz,може да ми звъннеш.

преди 16 минути, ivottoshev написа:

Не знам защо реши, че ме е страх от неваксинирани? 70% процента от колегите ми са неваксинирани и по 9 часа сме заедно. Половината от тях изкараха ковид. Кой леко, кой тежко, кой в болница. Никой не е правил истерии. Аз само в "мрежата" виждам разни настроения.

преди 23 минути, witness написа:

Калдата имаше правило за цитирането и изисква линк, така че ти помагам. Съгражданке...

"На прост човек акъл не можеш да налееш, Томиславе."

Бойко Борисов

Петков: Covid сертификатът да отпадне при 60% ваксинация или 5% заетост на интензивните легла

https://bnr.bg/post/101589815/petkov-da-padne-covid-propuskat-pri-60-vaksinacia-ili-5-zaetost-na-intenzivnite-legla

Киро не си държи на думата.

Какво стана ся?

Май се издаде, кой му дърпа конците. 

преди 23 минути, Без умствен капацитет написа:

Кат го гледам на пръст мирише, що не си направи добрината и да фърли топа ?

преди 7 минути, parmobil написа:

Не знам защо реши, че ме е страх от неваксинирани? 70% процента от колегите ми са неваксинирани и по 9 часа сме заедно. Половината от тях изкараха ковид. Кой леко, кой тежко, кой в болница. Никой не е правил истерии. Аз само в "мрежата" виждам разни настроения.

30 процента са виновни, че 70 процента са се заразили с ковид.

Браво!

преди 8 минути, АСПЕКТ написа:

Какво стана ся?

Като не се беше издал, щото не знаехме

Ма много е прост, горкия

току-що, АСПЕКТ написа:

30 процента са виновни, че 70 процента са се заразили с ковид.

Браво!

Интересна интерпретация. 3-ма преболедуваха (един 20 дни в болница) преди да се ваксинирам.

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Като не се беше издал, щото не знаехме

Преди месец дрънка Киро, че няма да маха сертификат, ако не се боцнат 60 процента. Сега масово господарите му махат сертификата и той го маха.

Това означава, че през цялото време е програмирано. И през цялото време можеше да няма сертификат в България.

преди 2 минути, parmobil написа:

Интересна интерпретация. 3-ма преболедуваха (един 20 дни в болница) преди да се ваксинирам.

Заразата идва от ваксинираните, те разнасят заразата.

Напълно легално и умишлено.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Преди месец дрънка Киро, че няма да маха сертификат, ако не се боцнат 60. Сега масово господарите му махат сертификата и той го маха.

Това означава, че през цялото време е програмирано. И през цялото време можеше да няма сертификат.

Заразата идва от ваксинираните, те разнасят заразата.

Не четеш ли? Ваксинирах се след 3-ма преболедували.

преди 1 минута, parmobil написа:

Не четеш ли? Ваксинирах се след 3-ма преболедували.

Колко пъти...?

преди 2 минути, Димитър 59 написа:

Колко пъти...?

27.На всеки три дни.За по сигурно.

преди 6 минути, parmobil написа:

Не съм крил. Бустера си направих на 15. 12.

Други ехидни въпроси?

А маската спасява ли те от „ковида“?

преди 23 минути, АСПЕКТ написа:

Петков: Covid сертификатът да отпадне при 60% ваксинация или 5% заетост на интензивните легла

https://bnr.bg/post/101589815/petkov-da-padne-covid-propuskat-pri-60-vaksinacia-ili-5-zaetost-na-intenzivnite-legla

Какво стана ся?

КОментирай по темата! Тя не е нито за сертификата, нито за Киро.

преди 3 минути, parmobil написа:

Не съм крил. Бустера си направих на 15. 12.

Добре де.Свестен си.Защо не се информира,преди да се боцнеш?Защото,няма от къде.Кажи ми ти(попитах,оная Казанлъшка маламашка,без отговорп)-откъде,да намеря инфо,за и против,да се боц;на.Нямаааааааааааааааааа.Няма бе.Покажи ми къде и аз,ще бъда първият,който да те лайне(засега).

преди 9 минути, parmobil написа:

Други ехидни въпроси?

Защо си съсипваш имунната система?

преди 15 минути, TheDirtyCleaner написа:

27.На всеки три дни.За по сигурно.

Този си мисли, че февруари има 27 дена само на нисокосна година. Толкова е прост !

преди 1 час, БаалБек написа:

Здравей! Нямам представа на какви забранени субстанции си, но мисля, че все още не са те отпуснали и се тревожа за твоето психично здраве!

Да видим в хронологичен ред твоята "адекватност"

1. Отговарям на _сирена_

Screenshot_1.png.d37ca760031bb8b756116b0651023389.png

2. След това ти ме цитираш, ама "леко" неадекватно. Явно започва да действа субстанцията. :laughing5:

Screenshot_2.png.eedfb054336208395e27ee5e4d290927.png

3. После си признаваш, че си неспособен да намериш официална информация за ваксините!

Screenshot_3.png.b991c193343b109f934887bf32d3407e.png

4. След това ставаш тотално объркан и неадекватен. Пишеш си сам, споменаваш, че съм се оправдавала "с някакви тъпотии за остарели опорки" 

Screenshot_4.png.7f9e3a1e47dd3a896cba7a06d0bdbe48.png

Общо взето - психическа умора!

Mind Blown Boom GIF - Mind Blown Boom Unbelievable GIFs

Душице , ти си тотал Неадекватна бе :biggrin:

Аз съм СИРЕНА !!! пОВТАРЯЙ СЛЕД МЕН - СИРЕНА , СИРЕНА , СИРЕНА !!!

ей така се Изписва ника ми -   _sirena_ 

Сирена ! :biggrin:

Или смяташ , че TheDirtyCleaner  и аз сме един и същи човек ???

Е , няма такъв Смях ! :biggrin:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.