Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 8 минути, АСПЕКТ написа:

А ти заострен ли си? Какво общо има 3мата преболедували с твоето решение?

Все едно да кажа почнах да пия вино, защото съседката от горния етаж пие бяло вино. И един път я видях да си купува и розе.

Никаква логика.

Ти четеш ли изобщо какво пишеш? Ваксинирах се след 3-ма преболедували!!! Как съм разнасял? Защо болните да не са разнасяли? 

Да изпозлвам ли клечки и глина, за да разбереш?

• Отговори 55,1k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

А картинките на цигарите не те стреснаха да не пушиш, нали?

НАЛЕ ТАКЕ тирикат, млад МЕРИНДЖЕЙ СИ?

един въпрос - той е видял как преболедуват негови близки

ти какво си видял

например според началото на темата - потребителката мойра твърдеше на всички които казваме че ковид е лошо заболяване, сме тролове - в една друга тема каза че съседа и умрял от ковид и спря да пише в темата

на теб съседа ти умрял ли е - немога да разбера хората с увреждания - защо сте толкова късогледи, и свеждате всичко до вашата пещера

преди 8 минути, АСПЕКТ написа:

А картинките на цигарите не те стреснаха да не пушиш, нали?

НАЛЕ ТАКЕ тирикат, млад МЕРИНДЖЕЙ СИ?

Не. Само надписите ме стряскат и затова си купувам само с този надпис: Тютюнопушенето вреди на другите около вас.

преди 28 минути, Реджеп Иведик написа:

Не сме още. Не виждам бесилките

Бесилките като свалим мажоретката "просто киро" 

Възраждане трябва да я качим НАЧЕЛО !   

преди 11 минути, Лудар написа:

МОже би трябва да припомня думите на един американски генерал за него: "Той е бъдещ стратегически лидер." Е... добре дошли в бъдещето.

Тва кви пародии гледаш ти бе :smash:

преди 11 минути, Лудар написа:

Тютюнопушенето вреди на другите около вас.

Аз нали ти казвах , че си Фашист , а ти се опъваше ...:smash:

преди 1 час, TheDirtyCleaner написа:

(попитах,оная Казанлъшка маламашка,без отговорп)-откъде,да намеря инфо,за и против,да се боц;на.Нямаааааааааааааааааа.Няма бе

Виж сега, то е ясно, че няма да се имунизираш срещу Ковид-19, каквито и официални сайтове да прегледаш. По самото писане "боцна" е видно, че си пишеш само, за да си тренираш пръстите. :laughing5:

Имаш си съображения и това е. Стараеш се да използваш мозъкът за разсъждения - е получава се от време на време, но само до тук. Голям трън съм ви на теб и _сирена_, нещо като голям хемороид, който не можете да премахнете от д***та та си. :lol6:Няма смисъл да занимавам хората посещаващи темата с вашите лични проблеми. И тези психологически профили на _сирена_ и АСПЕКТ са напълно верни. Нямате аргументи, относно ваксините и се впускате в конспирации. Как сте разплели световната мрежа, разкрили сте най-голямата ИСТИНА и сте видели косматия паяк в дъното на мрежата, който дърпа конците.

:popcorn2:

преди 2 минути, parmobil написа:

Някой ще обясни ли с прости думи кой се страхува?

Ти се страхуваш. Постоянно търсиш източници и мнение дали си постъпил правилно.

Лудар не се страхува, защото лудия винаги е весел, защото не знае че е луд.

преди 4 минути, vpvelev написа:

Ти се страхуваш. Постоянно търсиш източници и мнение дали си постъпил правилно.

Лудар не се страхува, защото лудия винаги е весел, защото не знае че е луд.

Не. Аз нямам съмнения. Вие търсите под вола теле?

edit Постоянно търся да опровергая дивотиите на Димитър 59. Но зад неговите сайтове е човек с фамилия и финанси на Кенеди, а аз съм обикновено софиянче от Охрид.

преди 1 минута, parmobil написа:

Не. Аз нямам съмнения. Вие търсите под вола теле?

Нямаш съмнения че:Са те наболи със шит?Нямаш съмнения че са ти,изкривили истината?Деца имаш ли?И към тях,ли ще постъпиш,така безотговорно?Нали знаеш,че не се заяждам.Само искам да знам-как някой,е решил да повярва на властта?Много ми е интесно.

преди 17 минути, parmobil написа:

Някой ще обясни ли с прости думи кой се страхува?

Да. Те самите ще ти обяснят от какво и защо ги е страх. Ето ти го обяснението на Радул:

на 10.12.2021 г. в 23:12, Лудар написа:

Вие сте страхливците. И аз считам неваксинираните за заплаха, но не за мен самия, а са тях си. С което косвено стават заплаха и за мен. Ако ме тресне втори инфаркт, ще си умра щото Бърза помощ работи за тях и мен няма да ме отрази. А при инфаркт, бързата реакция е животоспасяваща. Е нищо де. Все някога ще се гътна, но в сегашната ситуация, много умрели от инфаркт и инсулт, тежат на вашата съвест и ирационален инат. И това е освен умрелите неваксинирани от ковид пряко. Много смърт ви тежи на съвестта момчета... аз не можах да я понеса и се ваксинирах. Ако за вас това е нищо, значи се нуждаете от диктатор! И ще го получите.

на 14.01.2022 г. в 22:53, Лудар написа:

Да, ние сме направили избора си и ще си носим последствията, професоре. Наистина ли смяташ, че ще си търсим виновни за нашия си избор? Не, ние не сме като вас, дето все другите са ви виновни. Неразбраните гении... Само че последствията от нашия избор си ги носим само ние, а последствията от вашият полет в облаците, ги носят и случайни минувачи.

Ето го и Комплексарчо:

на 10.12.2021 г. в 22:40, NewRedDragon написа:

Значи е време да унреш! АЗ смятам всички неваксинирани за заплаха за мен лично! Това ми дава право да се защитавам, както намеря за добре! Имам връзките, имам възможностите!

преди 9 минути, БаалБек написа:

Виж сега, то е ясно, че няма да се имунизираш срещу Ковид-19, каквито и официални сайтове да прегледаш. По самото писане "боцна" е видно, че си пишеш само, за да си тренираш пръстите. :laughing5:

Имаш си съображения и това е. Стараеш се да използваш мозъкът за разсъждения - е получава се от време на време, но само до тук. Голям трън съм ви на теб и _сирена_, нещо като голям хемороид, който не можете да премахнете от д***та та си. :lol6:Няма смисъл да занимавам хората посещаващи темата с вашите лични проблеми. И тези психологически профили на _сирена_ и АСПЕКТ са напълно верни. Нямате аргументи, относно ваксините и се впускате в конспирации. Как сте разплели световната мрежа, разкрили сте най-голямата ИСТИНА и сте видели косматия паяк в дъното на мрежата, който дърпа конците.

Вземи скрий се и не се Излагай , че само съжаление будиш ...

Сметай , ако бях решила да те ударя както само аз мога ... Щеше да ревеш 2 год. !

Бях нежно-грижовна към неадекватните ти реакции , по принцип съм в пъти по-груба.

Ходи да бродираш , да готвиш , да блеснеш с нещо , че да завладееш сърцето на некой момък .

С ум и добродетели няма да стане очевидно. 

Хайде у лево , галошките , менците и китката отдясно .

Сега ще чакам, да видя каква ще е следващата опорка на анти(ковид)ваксърите, след като премахнат сертификатите в България. 

преди 7 минути, TheDirtyCleaner написа:

Нямаш съмнения че:Са те наболи със шит?Нямаш съмнения че са ти,изкривили истината?Деца имаш ли?И към тях,ли ще постъпиш,така безотговорно?Нали знаеш,че не се заяждам.Само искам да знам-как някой,е решил да повярва на властта?Много ми е интесно.

Нямам съмнения. Дете имам. За други не са ме търсили(ха-ха, много смешно). Защо да е безотговорно? btw, живее далече от нас и не сме питани с майка му дали да се ваксинира.  

преди 21 минути, Реджеп Иведик написа:
преди 24 минути, vpvelev написа:

Лудар не се страхува

Ама се срамува и си смени името

Време му е да си върне стария профил,защото този му е опорочен вече.

преди 5 минути, parmobil написа:

Нямам съмнения. Дете имам. За други не са ме търсили(ха-ха, много смешно). Защо да е безотговорно? btw, живее далече от нас и не сме питани с майка му дали да се ваксинира.  

Разбираш ме,много добре.Не ме карай,да ти се обеснявам,като на поничката.-Ако имаш дете сега,не знам на около 12-15 годинки,ще го набодеш ли?

преди 9 минути, TheDirtyCleaner написа:

Разбираш ме,много добре.Не ме карай,да ти се обеснявам,като на поничката.-Ако имаш дете сега,не знам на около 12-15 годинки,ще го набодеш ли?

Не се доразбрахме. Ваксиниран е по имунизационен календар. За ковид беше лично решение. Просто (о, ужас) ни уведоми.

Тиранията е признак на слабост, така че не подценявайте силата на отказа да се съобразите с нея!

Западните правителства се  страхуват от народа си  днес. Те са ужасени от това, в което вярват техните хора, иначе не биха се чувствали принудени да  криминализират мислите  като „омразни“. Те се страхуват до смърт от това, което хората им могат да си кажат, в противен случай няма да участват в  масово наблюдение  и  крещяща цензура .

Те се страхуват от  свободни и честни избори , иначе не биха работили толкова усилено, за да  ги манипулират и подкопават  . И те са абсолютно вкаменени от бъдеще, в което криптовалутите и блокчейн технологиите освобождават своите граждани от консолидирания контрол, наложен от централните банки и разточителните съкровищници.

преди 51 минути, Без умствен капацитет написа:

един въпрос - той е видял как преболедуват негови близки

ти какво си видял

например според началото на темата - потребителката мойра твърдеше на всички които казваме че ковид е лошо заболяване, сме тролове - в една друга тема каза че съседа и умрял от ковид и спря да пише в темата

на теб съседа ти умрял ли е - немога да разбера хората с увреждания - защо сте толкова късогледи, и свеждате всичко до вашата пещера

Ясно ковид е кофти заболяване, никой не го отрича, всъщност няма хубаво заболяване, поне доколкото ми е известно.
Нямам против някои мерки и т.н., мой близък също почина от Ковид или поне така писаха(Не съм бил там защото е било в България и не мога да знам с точност ситуацията).
Обаче когато нещата се преекспонират от медиите, лекарите и т.н., случаи нямащи нищо общо с болестта умишлено се приписват на вируса с цел надуване на бройката, умишлено се стресира обществото и за капак се ЗАДЪЛЖАВА да се инжектира с непроверени и абсолютно ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИ препарати, няма как да ме убедиш че нещата са наред.

През годините сме имали епидемии от грипове от които винаги са се случвали определен брой заболявания с усложнения включително бронхо пневмония и смърт, но проблем не е имало.
Защо?
Ето ти и днес пример : По БНТ седнали да дърдорят за поредни странични ефекти от прекарването на Ковид.
Аз досега за тия около 3 години и 2 откакто е в Европа този вирус, съм прочел и чул за толкова странични ефекти че дори 1/3 от тях ако бяха истина, човек не би могъл да е жив : Увреждане на белите дробове, увреждане на черния дроб, увреждане на сърцето, стерилитет при младите мъже, увреждане на яйчниците при жените, увреждане на бъбреците, увреждания на мозъка, причиняване на психически отклонения, увжреждане на жлъчката, високо кръвно, сърцебиене, косопад, екземи...
Всеки ден в новинарските емисии(Радио/ТВ/Интернет) обясняват за нови и нови странични ефекти от прекарването на вируса.
Това нормално ли е?

Аз познавам доста хора които са го прекарали, никой няма нищо от тези неща за които се говори като странични ефекти.

Защо тогава се прави това? Каква е целта?

преди 7 минути, gagodrago написа:

Ало, ваксърите, как е положението?

Ще ви МАХАМЕ ли сертификатите?  :laughing5:

Ще си го пазя като скъп спомен. Може ли?

преди 1 минута, parmobil написа:

Не се доразбрахме. Ваксиниран е по имунизационен календар. За ковид беше лично решение. Просто (о, ужас) ни уведоми.

Не бе,напълно се разбрахме...Задавам ти пряк въпрос-Ако детето ти е на,да кажем 16 годинки-Ще го ваксинираш ли?Доколкото разбирам,твоето по-голямо.Е-ще можеш ли да го убедиш,че трябва...

преди 4 минути, gagodrago написа:

Ало, ваксърите, как е положението?

Ще ви МАХАМЕ ли сертификатите?  :laughing5:

Искаш да кажеш, че на теб няма да ти искат. Аз си го размахвах където трябва и влизах.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.