Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 1 минута, Лудар написа:

Никога не съм мислил че си умен. 

Това ти е грешката.

Наистина ли си дипломиран?

• Отговори 55,1k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 1 минута, vpvelev написа:

Това ти е грешката.

Наистина ли си дипломиран?

Заедно с Миро20. От 1 клас са.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Не съм го виждал в института. Той разправяше че завършил в СССР.

преди 2 минути, Лудар написа:

Сега май трябва да ти припомня мис старзагорски университет, че разговаряш с дипломиран инженер от МЕИ. Не от нещо подобно на учебно заведение, където просто трябва да се запишеш, а място където цедката за влизане е по - тясна от ануса на бебе! Всеки път, когато наречеш някой като мен или някой завършил Харвард, ти доказваш, че не е възможно да се извади селото от теб. Не съм първия който ти го казва- замисли се малко докато имаш що годе визия някаква. Забрави да се пънеш с акъл! Нямаш.

Тцццц , в Стара Загора ли съм завършила ????  Или си намерил материали , които съм писала в този университет ???

:biggrin: ама всичкото ти такова , бре или и ти взе да ми създаваш "Житие и Битие "  удобно за психиката ти , така щото по-леко да преживееш "шамарите ми " ?  Останалото няма да го коментирам , понеже не искам да сипвам още "сол". :D

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Те са за съжаление, ама какво да ги правиш. Нека се изявяват.

преди 2 минути, _sirena_ написа:

Тцццц , в Стара Загора ли съм завършила ????  Или си намерил материали , които съм писала в този университет ???

:biggrin: ама всичкото ти такова , бре или и ти взе да ми създаваш "Житие и Битие "  удобно за психиката ти , така щото по-леко да преживееш "шамарите ми " ?  Останалото няма да го коментирам , понеже не искам да сипвам още "сол". :D

Деба. И старзагорския ли не можа?

преди 10 минути, Лудар написа:

Никога не съм мислил че си умен. От всички в темата си най- зле откъм мозък.

Пияният батман - легай си , че взе да става грозно 

преди 10 минути, АСПЕКТ написа:

Има 3 ваксини, при положение, че казаха, че даже 4 ваксина не помага при Омикрон, какво да очакваш?

2 има ! Бустер не вярвам да ходи да си сложи !  Вече е спекан и няма да рискува , още повече когато падат мерките.

преди 4 минути, Лудар написа:

Деба. И старзагорския ли не можа?

Не ! Просто никога не съм кандидатствала в Стара Загора ! :biggrin:

Писала съм реферати и курсови работи на различни теми за мои приятели , предимно в психология и философия !

Всички имаха 6+  :D

Само аз ли виждам,че мерките ще си останат и ни замазват очите с голи обещания?Интересно в заглавията по медиите четем:Петков: Към 20 март отпада "зеленият сертификат"   Но днес сутринта по телевизията той заяви: „Успяхме да прогнозираме, че някъде към 20 март, ще е възможно да прекратим всички ограничения в страната, произлизащи от зеления сертификат и той да е действащ единствено относно европейския регламент за пътуване, обяви премиерът“.Главният здравен държавен инспектор доц. Ангел Кунчев пък заяви:"На базата на анализ ние възприехме методиката, ползвана и в някои други страни в ЕС, на тристъпково облекчаване. Къде е уловката?Пак изпълняват заповеди от горе!Първа стъпка-първа излагация е ,че всеки собственик на обект може да допуска посетители без зелен сертификат,но той остава за служителите! Ами те и без това ги пускаха! Втора стъпка-втора излагация,изцяло отпадане на зеления сертификат в обекти, всеки ще може да ги посещава. Изискването остава за персонала!Ние и без това си влизаме от преди нова година,без зелени сертификати,защото не ги искат в повечето големи обекти.Трета стъпка-трета излагация-На 20 март се очаква посещенията на дейности и услуги да може да се извършва без ограничения.В трите стъпки,някой да забелязва премахване на всичко,свързано с телевизионния „ковид“?Две години ни лъжат всеки час,а сега продължават да ни залъгват,за да печелят още време.Здравните власти обясниха, че маските ще отпаднат най-късно, като не се ангажираха с конкретен срок за това. Трябва да остане и препоръчителният елемент на маските, там, където има струпване на хората.И в това твърдение ясно ни заявяват,че мерките ще си останат!С прости думи,махат нерентабилните мерки,които надигат народното възмущение,но всичко продължава да си стои,както преди.Овцете,временно са изкарани на паша,за да се угоят,до следващото повеждане към кланицата...

преди 51 минути, Димитър 59 написа:

Само аз ли виждам,че мерките ще си останат и ни замазват очите с голи обещания?Интересно в заглавията по медиите четем:Петков: Към 20 март отпада "зеленият сертификат"   Но днес сутринта по телевизията той заяви: „Успяхме да прогнозираме, че някъде към 20 март, ще е възможно да прекратим всички ограничения в страната, произлизащи от зеления сертификат и той да е действащ единствено относно европейския регламент за пътуване, обяви премиерът“.Главният здравен държавен инспектор доц. Ангел Кунчев пък заяви:"На базата на анализ ние възприехме методиката, ползвана и в някои други страни в ЕС, на тристъпково облекчаване. Къде е уловката?Пак изпълняват заповеди от горе!Първа стъпка-първа излагация е ,че всеки собственик на обект може да допуска посетители без зелен сертификат,но той остава за служителите! Ами те и без това ги пускаха! Втора стъпка-втора излагация,изцяло отпадане на зеления сертификат в обекти, всеки ще може да ги посещава. Изискването остава за персонала!Ние и без това си влизаме от преди нова година,без зелени сертификати,защото не ги искат в повечето големи обекти.Трета стъпка-трета излагация-На 20 март се очаква посещенията на дейности и услуги да може да се извършва без ограничения.В трите стъпки,някой да забелязва премахване на всичко,свързано с телевизионния „ковид“?Две години ни лъжат всеки час,а сега продължават да ни залъгват,за да печелят още време.Здравните власти обясниха, че маските ще отпаднат най-късно, като не се ангажираха с конкретен срок за това. Трябва да остане и препоръчителният елемент на маските, там, където има струпване на хората.И в това твърдение ясно ни заявяват,че мерките ще си останат!С прости думи,махат нерентабилните мерки,които надигат народното възмущение,но всичко продължава да си стои,както преди.Овцете,временно са изкарани на паша,за да се угоят,до следващото повеждане към кланицата...

Мръсници и двуличници са отвсякъде.

Възприели "методика ползвана в НЯКОИ други страни в ЕС". Защо не ползват методика от други страни на ЕС където безусловно се премахва зеления.

Натегачество, близане и лизане от всякъде. Само да се харесат на лидерите на ЕС. Марионетки. Изчакват да видят накъде ще задуха вятъра. За пари правят всичко и свирки даже.

преди 6 минути, vpvelev написа:

Защо не ползват методика от други страни на ЕС където безусловно се премахва зеления.

Никъде не го премахват безусловно.Навсякъде има някакви допълнителни изключения..Глобалистите тирани,няма лесно да изпуснат тоталния контрол.

преди 3 минути, Димитър 59 написа:

Никъде не го премахват безусловно.Навсякъде има някакви допълнителни изключения..Глобалистите тирани,няма лесно да изпуснат тоталния контрол.

Защото навсякъде протестите са мирни, а те ни трепят наред.

Направо не мога да понасям как само снимат с телефоните си. Сякаш са някакви репортери. Полицаите бият човека с тояги пред очите им а те се навират с телефоните в лицето му и снимат. То като погледнеш половината демонстриращи са само фотографи, които не им пука, че бият до тях ближния.

Така нищо не се постига. Глобалистите през това време си намислят и подреждат следващите стъпки.

Даже директно ни се присмиват в очите. Бил даже не му пука и е болезнено откровен:

„Следващият път няма да бъдем толкова глупави“, заключи той.

преди 1 час, Димитър 59 написа:

Все едно чета новините в Германия, те така говорят и вършат.

Яко копиране от Германия. Петков от Урсула и от Меркел(Олаф) ли взима заповеди?

Ужас. 

Започват да дават на заден ход,със задължаването на маските.Точно тези парцали на устата,които спират „ковида“,колкото гащите пръднята! Ако маските наистина работят, защо CDC е на път да откаже националните си насоки за маски?  През последните две години ,CDC ни казаха на всички, че „науката“ се спира на маските за лице. Сега обаче CDC внезапно променя мелодията си и по същество признават,че маските никога не са направили нищо, за да спрат разпространението.От тази седмица CDC, вече не задължава американците да носят маска на закрито!Дори прословутият Тони Фаучи предположи, че и той смята, че най-накрая може да е подходящо да изостави напътствията за маскиране, които той агресивно настояваше отново и отново, и отново през последните две години,дори когато най-новата наука показа, че всичко е глупаво .С други думи, пландемията най-накрая може би да е към своя край.

току-що, АСПЕКТ написа:

Все едно чета новините в Германия, те така говорят и вършат.

Яко копиране от Германия.

Вчера,говорих с Българин,живеещ в Германия.Попитах го,отхлабиха ли ви мерките там?Отговорът му беше,кратък:„Дръжки...!Всичко си е пак същото,фашизмът си продължава...

преди 27 минути, Димитър 59 написа:

Започват да дават на заден ход,със задължаването на маските.Точно тези парцали на устата,които спират „ковида“,колкото гащите пръднята! Ако маските наистина работят, защо CDC е на път да откаже националните си насоки за маски?  През последните две години ,CDC ни казаха на всички, че „науката“ се спира на маските за лице. Сега обаче CDC внезапно променя мелодията си и по същество признават,че маските никога не са направили нищо, за да спрат разпространението.От тази седмица CDC, вече не задължава американците да носят маска на закрито!Дори прословутият Тони Фаучи предположи, че и той смята, че най-накрая може да е подходящо да изостави напътствията за маскиране, които той агресивно настояваше отново и отново, и отново през последните две години,дори когато най-новата наука показа, че всичко е глупаво .С други думи, пландемията най-накрая може би да е към своя край.

Вчера,говорих с Българин,живеещ в Германия.Попитах го,отхлабиха ли ви мерките там?Отговорът му беше,кратък:„Дръжки...!Всичко си е пак същото,фашизмът си продължава...

550 млн дози има поръчани на 60( не 80)млн население. Защото има деца, алергични,.. но да кажем 60 млн население.

Та продължава ли цирка?

Щом има 500 млн дози поръчани? Щом носи млрди печелби, щом има интерес и заблудени оффце.

На есен 4 и 5 ваксина. Това бе за 2022 година. 5 ваксина.

Остават още 4 или 3. На година по 1 или 2. 2023 година още 2. 2024 година още 2. И 2025 година вече всеки има 8 ваксини.

Излиза ли в сметките 2025 година? Че не ми се смята сега. Правилно ли сметнах?

преди 31 минути, АСПЕКТ написа:

550 млн дози има поръчани на 60( не 80)млн население. Защото има деца, алергични,.. но да кажем 60 млн население.

Та продължава ли цирка?

Щом има 500 млн дози поръчани? Щом носи млрди печелби, щом има интерес и заблудени оффце.

На есен 4 и 5 ваксина. Това бе за 2022 година. 5 ваксина.

Остават още 4 или 3. На година по 1 или 2. 2023 година още 2. 2024 година още 2. И 2025 година вече всеки има 8 ваксини.

стига ги набеждава за ваксини тези препарати бе....

тва са ъпдейти за глупаците(тези които доброволно....повярвали на власт и наука си нашибаха гмо продукт дЕректно в днк и рнк веригите)......

за цифровизирания тоталитарен строй....

4-тата промишлена революция....

следващото стъпало след капитализма...

цифровото робство....

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Ако е останал някой жив ваксиниран дотогава.

преди 2 часа, АСПЕКТ написа:

А днес е 22022022.

преди 17 минути, vpvelev написа:

А днес е 22022022.

Не беше ли 11, 9, 13, 33. Двойката като символ не ми говори нищо.

Като смятате че ви лъжат - утре с нас на протест пред МС. То навик им стана. То карантини, то простотии. Гьобелс ряпа да яде. Барон Мюнхаузен поне е безобиден.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.