Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

току-що, vpvelev написа:

Ти явно си създавала конспирации. Много тънкости са ти известни в създаването им.

Любознателна съм. ;) Чета много, когато имам време. И е очЕвадно, че голяма част от хората вярващи в конспирации, са неудачници в личен план. За тях е важно да бъдат жертва на гигантски заговор, на световна конспирация. Така изведнъж им олеква и смятат, че всички провали в собствения им живот не са по тяхна вина. Вече не се налага да мислиш за сложните взаимовръзки, за случайностите или лошия късмет, защото всичко зависи от един голям заговор.

• Отговори 55,1k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 1 минута, vpvelev написа:

Ами то и много проболедували ковид не са видяли такова нещо като за двамата ти познати лежали в болница, а единия бил даже още на кислород. А да не говорим, че още повече не са разбрали даже, че са били заразени и са прекарали ковод.

Виждам, че освен ваксинирани и преболедували не познаваш много.

преди 8 минути, Лудар написа:

Nope. It's english. Gender= пол.

пиленце , Джендър идентичност (или полова идентичност) е понятие, свързано това дали човек се идентифицира с биологичния си пол, или не. Това е идеология на Хомосексуалистите !

Като не успя да станеш фашист , сигурно ще залитнеш някъде "наобратно "  и това ще е твоят Протест към всичко Нормално ! 

То все някъде трябва да Избие ! Ако не са рестрикции ще са други мизерии , зад които ще застанеш , па ако ще и зад правата на педалите и педофилите  !!! Важното е да си против тези "противни , нормални , щастливи Хора " !  

Това искам да ви Съобщя - Мизерията , която криете в пазвите си е Злобата към Човеците !   Вие сте Асоциални !

Затова и защитавахте тази Гротеска и Геноцид към Човечеството !

Злобата се Лекува с Любов и Секс ! 

Но аз не изпитвам нищо към вас , за да ви лекувам.

преди 2 минути, vpvelev написа:

При теб е така, защото много близък твой човек, а и лекар те е посъветвала да се ваксинираш. А доколкото разбрах и имаш пълно доверие.

Затова се чудя защо си тровиш нервите в такива теми.

От друга страна още не мога да повярвам, че имаше и такива, които се ваксинираха само за да отидат някъде на почивка в чужбина. Или да пазаруват от мола. Няма начин и ти да не познаваш или поне да си чул за такива.

Разбирам те и теб, Реджеп и ....Разбирам недоволството и съпротивата срещу мерките. Но измишльотините, които се пишат за ковид ваксините ми лазят по простатата.

преди 43 минути, _sirena_ написа:

Целта е Манипулацията след Уврежданията от ваксините ! 

Ще казват на хората - "ама това не е от ваксината , заразени сте били от ковид , ама не сте разбрали , понеже сте ваксинирани !!!

Ние писахме предварително какви са последствията от прекаран ковид !! Имате някое усложнение от написаните ???

Мдаааммм, ето - прекарали сте ковида и за това го имате !   Ние с тези "ваксини " ви обещахме само да го изкарате по-леко и да не умрете !! Не сме обещавали , че няма да го изкарате и няма да си понесете последствията от ковида !

Това ще казват ! И затова предварително си вързаха "гащите " !

Бе , всичката им такава - сценарий за детската градина и за стадо овце.

Нали знаеш какво пишеха на смъртните актове -" причина за смъртта - ковид " 

Сега ще казват , че усложненията не са от ваксините , а от ковид , как ?

От преди няколко дни вече се започна с нелепиците:

https://btvnovinite.bg/predavania/lice-v-lice/doc-arabadzhiev-rakat-mozhe-bi-shte-se-prevarne-v-hronichna-bolest.html

Цитат

Предвид нарасналите диагностични възможности, предвид повишената здравна култура на населението се откриват все повече и повече нови случаи на рак, защото в миналото тези пациенти просто не бяха диагностицирани.

Вероятно и това е причината в статистиките да казваме, че нараства броят на новодиагностицираните пациенти...

Повишеният брой на случаи на рак бил защото сега имало повече прегледи и за това диагностицираните случаи били повече.

Толкова време заради Ковид истерията каквито и да било рутинни прегледи нямаше, а пък някои хора и сега ги е страх да отидат да се прегледат, да не би да лепнат супер-дупер страшната болест в болницата, а сега се оказва, че имало повече случаи не заради страничните ефекти на ваксините, а защото имало повече прегледи. Смях в залата...

преди 3 минути, Лудар написа:

Виждам, че освен ваксинирани и преболедували не познаваш много.

Виждаш, ама на баба ти фурката :)

преди 1 минута, _sirena_ написа:

пиленце , Джендър идентичност (или полова идентичност) е понятие, свързано това дали човек се идентифицира с биологичния си пол, или не. Това е идеология на Хомосексуалистите !

Като не успя да станеш фашист , сигурно ще залитнеш някъде "наобратно "  и това ще е твоят Протест към всичко Нормално ! 

То все някъде трябва да Избие ! Ако не са рестрикции ще са други мизерии , зад които ще застанеш , па ако ще и зад правата на педалите и педофилите  !!! Важното е да си против тези "противни , нормални , щастливи Хора " !  

Това искам да ви Съобщя - Мизерията , която криете в пазвите си е Злобата към Човеците !   Вие сте Асоциални !

Затова и защитавахте тази Гротеска и Геноцид към Човечеството !

Злобата се Лекува с Любов и Секс ! 

Но аз не изпитвам нищо към вас , за да ви лекувам.

Знаеш ли, че само в България  думата "джендър" промени значението си за някакви социални групи? Не особено образовани. Много ли държиш да си една от тях?

преди 2 минути, vpvelev написа:

Виждаш, ама на баба ти фурката :)

а ти на какво виждаш на баба си

преди 18 минути, БаалБек написа:

Да, да, знам, знам, така се почва с конспирациите. Началото на всяка конспирация е подозрение. После се задава въпроса - Кой има полза от дадено събитие или възникнала ситуация? След това се представя привидно "доказателство" и после се наглася според теорията. Веднъж създадена трудно може да се обори, защото и хиляда аргумента да представиш, ти казват, че си част от схемата. 

Нещо по-интересно?

:popcorn2:

Интересното е , ако успееш да нагласиш същият този ШАБЛОН  и към вашата ПЛАНДЕМИЯ. 

Можеш ли ? НЕ МОЖЕШ ! 

СЯДАЙ - ДВОЙКА ! 

току-що, _sirena_ написа:

Интересното е , ако успееш да нагласиш същият този ШАБЛОН  и към вашата ПЛАНДЕМИЯ. 

Можеш ли ? НЕ МОЖЕШ ! 

СЯДАЙ - ДВОЙКА ! 

а ти можеш ли - или и ти си за двойка

преди 16 минути, vpvelev написа:

Ти явно си създавала конспирации. Много тънкости са ти известни в създаването им.

пак е преписвала , да не мислиш , че знае какво отпечатва 

преди 13 минути, Лудар написа:

Ааа, сега пък извадих късмет с партидите ли? Значи да не очаквам да ми изтекат червата през пъпа до 1- 2 години.

Не е много сигурно !  Не е доказано от науката !  Сложи си лепенка на пъпа за всеки случай. :sunglasses:

преди 3 минути, parmobil написа:

Разбирам те и теб, Реджеп и ....Разбирам недоволството и съпротивата срещу мерките. Но измишльотините, които се пишат за ковид ваксините ми лазят по простатата.

Нали това ти казах доста по-преди. Не ме е толкова страх от ваксини, ковиди и др. подобни. Това са дребни неща на фона на това което става по света използвайки създалата се ситуация или създавайки тая ситуация.

Как група от няколко големи корпорации дефакто държат и контролират целия бизнес по света. И как те искат да наложат нов световен ред в който да командват и всички да им се подчиняват. Да следят всички и да имат лостове да ги контролират. Това преди може да е било конспирация, но вече е реалност в Китай.

Да използвам случая и да попитам любознателната @БаалБек, как ще коментира и кое е конспиративното в горното ми твърдение.

преди 18 минути, БаалБек написа:

Любознателна съм. ;) Чета много, когато имам време. И е очЕвадно, че голяма част от хората вярващи в конспирации, са неудачници в личен план. За тях е важно да бъдат жертва на гигантски заговор, на световна конспирация. Така изведнъж им олеква и смятат, че всички провали в собствения им живот не са по тяхна вина. Вече не се налага да мислиш за сложните взаимовръзки, за случайностите или лошия късмет, защото всичко зависи от един голям заговор.

Абе някой конспирации излязоха истина.

Преди 1 година се твърдеше, че няма да има сертификат и конспирация.

Също така и Big Reset.

преди 5 минути, _sirena_ написа:

Не е много сигурно !  Не е доказано от науката !  Сложи си лепенка на пъпа за всеки случай. :sunglasses:

Не ти се получи. Имаш 2 живи доказателства у вас. Кво нещо е истината да ти вади очите а? 😎 Обаче егото, не иска да признае...

преди 12 минути, ivottoshev написа:

От преди няколко дни вече се започна с нелепиците:

https://btvnovinite.bg/predavania/lice-v-lice/doc-arabadzhiev-rakat-mozhe-bi-shte-se-prevarne-v-hronichna-bolest.html

Повишеният брой на случаи на рак бил защото сега имало повече прегледи и за това диагностицираните случаи били повече.

Толкова време заради Ковид истерията каквито и да било рутинни прегледи нямаше, а пък някои хора и сега ги е страх да отидат да се прегледат, да не би да лепнат супер-дупер страшната болест в болницата, а сега се оказва, че имало повече случаи не заради страничните ефекти на ваксините, а защото имало повече прегледи. Смях в залата...

Аз ти казах , че са Прозрачни !!!  сЦЕНАРИИТЕ им са също толкова ДЕБИЛНИ И МАЛОУМНИ като тях самите !  

Досега всичко , което съм ви казала излиза наяве !  И тук ще излезе още по-видимо . 

Ей този списък , който беше даден със "усложнения след ковид " ще го дъвчат после срещу ваксинираните , за да се оправдават. 

Тази манипулация я въртят и заради друго , ако успеят в последните минути да ваксат още някоя жертва. 

преди 14 минути, Лудар написа:

Знаеш ли, че само в България  думата "джендър" промени значението си за някакви социални групи? Не особено образовани. Много ли държиш да си една от тях?

Непрекъснато ли държиш да ми напомняш колко си прост ? 

току-що, АСПЕКТ написа:

Абе някой конспирации излязоха истина.

Нито една. Мисля че ти си котка.

Какво мисли кучето за хората: Те ме хранят, разхождат ме, лекуват ме, грижат се за мен. Те са Богове.

Какво си мисли котката: Те ме хранят, разхождат ме, лекуват ме, грижат се за мен. Аз съм Бог!

Двойка хипопотами са поставени под карантина в белгийска зоологическа градина след положителен тест за Ковид-19. 

https://www.bgonair.bg/a/163-lyubopitno/247986-karantiniraha-dvoyka-hipopotami-zarazeni-s-kovid-19-v-zoopark

Цццц. Горките.

преди 2 минути, Лудар написа:

Какво мисли кучето за хората: Те ме хранят, разхождат ме, лекуват ме, грижат се за мен. Те са Богове.

Какво си мисли котката: Те ме хранят, разхождат ме, лекуват ме, грижат се за мен. Аз съм Бог!

А аз си мислех, че си умен и само се правиш на луд...

преди 4 минути, Лудар написа:

Хареса ми.

В стила на Пратчет е.

{^^Светлината мисли, че е по-бърза от всичко, но греши.

Без значение колко бързо пътува тя, тъмнината винаги е там първа и я чака.^^}

Тери Пратчет

преди 20 минути, Лудар написа:
преди 23 минути, Димитър 59 написа:

Забавно ти е ,но ако беше попаднал на смъртоносната партида ваксини,дали щеше да си жив още?

Ааа, сега пък извадих късмет с партидите ли? Значи да не очаквам да ми изтекат червата през пъпа до 1- 2 години.

Пак не разбрал! Смъртоносната партида те убива веднага или след няколко дни.Другата, причинява инвалидност за цял живот,а третата е бавнодействащата.Няма такава,от която да не очакваш никакви последствия,така че часовника си цъка...

преди 7 минути, Лудар написа:

Не ти се получи. Имаш 2 живи доказателства у вас. Кво нещо е истината да ти вади очите а? 😎 Обаче егото, не иска да признае...

Моите родители са ваксинирани с MD-Matrix Колаген  , къде ме търсиш ти мене :D

Ти му мисли ! :D

преди 11 минути, _sirena_ написа:

Непрекъснато ли държиш да ми напомняш колко си прост ? 

Сега май трябва да ти припомня мис старзагорски университет, че разговаряш с дипломиран инженер от МЕИ. Не от нещо подобно на учебно заведение, където просто трябва да се запишеш, а място където цедката за влизане е по - тясна от ануса на бебе! Всеки път, когато наречеш някой като мен или някой завършил Харвард, ти доказваш, че не е възможно да се извади селото от теб. Не съм първия който ти го казва- замисли се малко докато имаш що годе визия някаква. Забрави да се пънеш с акъл! Нямаш. Залагай на циците.

преди 4 минути, vpvelev написа:

Личи му много , нали :rolleyes:

преди 3 минути, vpvelev написа:

Никога не съм мислил че си умен. От всички в темата си най- зле откъм мозък.

преди 7 минути, vpvelev написа:

Има 3 ваксини, при положение, че казаха, че даже 4 ваксина не помага при Омикрон, какво да очакваш?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.