Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 3 минути, parmobil написа:

Дай за Спутник, моля те! Защо се срамуваш да публикуваш за тях?

Спутник е едно и също с астра.Изтеглиха астра от пазара.Питай кремълското джудже защо при тях не го направиха.

Още не мога да повярвам,че има индивиди, които вярват, че Путин е някакъв борец срещу глобалистите😂

Спутник е едно и също с астра.Изтеглиха астра от пазара.Питай кремълското джудже защо при тях не го направиха.

Още не мога да повярвам,че има индивиди, които вярват, че Путин е някакъв борец срещу глобалистите😂

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 14 минути, ivanivanov3 написа:

Сега кажи и на Мите да го напише, моля!

преди 17 минути, parmobil написа:

Дайте ми за Спутник! Дайте ми за китайските и кубинските, моля! Стига с популизъм и полюции!

В авторитарен режим цензурата е жестока.Все пак се намират източници от там, които показват повишение  на свръх смъртността и при тях след въвеждане на ваксините.

А имай предвид, че тези източници трябва да преминат и през бариерата, която ЕС е сложила за Русия😂

преди 1 минута, ivanivanov3 написа:

В авторитарен режим цензурата е жестока.Все пак се намират източници от там, които показват повишение  на свръх смъртността и при тях след въвеждане на ваксините.

А имай предвид, че тези източници трябва да преминат и през бариерата, която ЕС е сложила за Русия😂

Верно ли това пречи при наличието на интернет? Ама много избирателно ми идва(те).

преди 16 минути, parmobil написа:

Верно ли това пречи при наличието на интернет? Ама много избирателно ми идва(те).

Ако имаш източници, че рубладжийската ваксина е говно-сподели ги.

Пиша от телефон и е много неудобно...

А за какво ти е? Техният бъркоч не е одобрен тук.Нали гледаме в нашето канче!?

😂

преди 6 минути, ivanivanov3 написа:

Ако имаш източници, че рубладжийската ваксина е говно-сподели ги.

Пиша от телефон и е много неудобно...

А за какво ти е? Техният бъркоч не е одобрен тук.Нали гледаме в нашето канче!?

😂

Нашето канче? Техен бъркоч? Астра е като тяхната! Но лоша дума не чух за Спутник. Защо? Защо? Защо?

Проявявам разбиране, че си с телефон.

преди 49 минути, parmobil написа:

Но лоша дума не чух за Спутник. Защо? Защо? Защо?

Kакто писах-има цензура и сме се ориентирали главно към западни медии.А те пишат за тяхните си лайна.

Иначе има източници и за руските чорби, но трябва проксита да се ползват.

COVID in Mongolia

Sputnik V returns to Earth -The "safe & effective" myth is running out of gas  

Мурашко заявил, что пандемия ухудшила репродуктивное здоровье россиян

Sputnik V wins clot-shot World Cup! The safest and most effective clot-shot on the market—just ask Argentina

Сигурен съм, че по-напред съм пускал линкове към поразиите от ваксината в Русия.

преди 7 часа, parmobil написа:

Сега кажи и на Мите да го напише, моля!

Нали говориш за нашето канче?Нали става въпрос за България?Руската ваксина не я вкараха у нас,защото западняците не разрешиха  да я внесат и изпробват върху нашите овце.Затова няма смисъл да говорим за нея и не ни интересува по никакъв начин,нито фаталните последици от нея.Ако имаш собствено мнение,сподели го,а не се дрънкай за стотен път друг да ти го каже.

Въпроса е че в днешни времена се оказва, че всички ваксини (и добрите стари) са вече по скоро вредни.

преди 3 часа, В. Велев написа:

Въпроса е че в днешни времена се оказва, че всички ваксини (и добрите стари) са вече по скоро вредни.

Да.

И няма значение дали са руски, американски, китайски...

преди 12 часа, В. Велев написа:

според теб защо в последните 2 века - популацията на човека расте - а не преди това, като е нямало медиццина, само инквиция и то не по цялата планета

преди 8 часа, ivanivanov3 написа:

Да.

преди 8 часа, ivanivanov3 написа:

Да.

според теб защо митко се възползва от медицината - и води внука си в болница в Испания, като кашля

преди 5 часа, В. Велев написа:

а аз си мисля че родителите дават съгласие - освен ако не говорим за Китай, Русия и северна Корея

преди 1 минута, Димитър 59 написа:

риск от исулт над 200% скача за ваксинирани и неваксинирани като митко консумира киросин

мите в сайта на маалата те хвалят като дедо за пример - как увеличаваш риска от всички заболявания на собствените си внуци - иначе в НПК е Умишлено убийство. Състави. Наказуемост.

преди 3 минути, Без умствен капацитет написа:

Рано или късно,защитниците на ваксините ще бъдете линчувани.Защо не се покажеш лично и пропагандираш ваксините в някой център на голям град?Да усетиш колко си „прав“...

преди 11 минути, Димитър 59 написа:

Защо не се покажеш лично и пропагандираш ваксините в някой център на голям град?Да усетиш колко си „прав“...

а ти показваш ли се - или само ни тровиш с киросин, без да ни питаш - ей заради такива като теб масови убийци, трябва да върнат смъртното наказания

и след това ми караш да мислим разни ГМО, които да устоят на отровите ти макар и да си рискуваме живота - само и само да си разкарваш с самолет и да те ти пука за никой,

току-що, Без умствен капацитет написа:

а ти показваш ли се - или сами ни тровиш с киросин, без да ни питаш - ей заради ракива като теб масови убийци, трябва да върнат смъртното наказания

Аз не се крия!Не само се показвам,а дискутирам когато стане въпрос за измамната пландемия,без никакви угризения.Интересноио е че не срещам такива като теб никъде.Криете се от срам в миши дупки...

току-що, Димитър 59 написа:

Аз не се крия!Не само се показвам,а дискутирам когато стане въпрос за измамната пландемия,без никакви угризения.Интересноио е че не срещам такива като теб никъде.Криете се от срам в миши дупки...

преди 5 минути, Без умствен капацитет написа:

и след това ми караш да мислим разни ГМО, които да устоят на отровите ти макар и да си рискуваме живота - само и само да си разкарваш с самолет и да те ти пука за никой,

и къде си ходил - да ни тровиш с още керосин ли

болестите идват заради замърсяване на на вода въздух храна

Мръсният въздух причинява редица болести ...

преди 12 минути, Без умствен капацитет написа:

болестите идват заради замърсяване на на вода въздух храна

Но най-сигурно си е от „ковид“ ваксините,които хвалиш.Друго си е да ти дупнат отровата дирекно.Някои се гътват веднага,други ги разболява със сигурност,а третите след време ще усетят лъжите ви...

BBC се грижи за слабоумните и те не са единствените...

преди 31 минути, Димитър 59 написа:

Кое дискутираш? На всяко неудобно питане подвиваш опашка и пускаш нов линк с лъжи. 

Кое защити с позиция и доказателства? Чакам ли чакам да ми покажеш за правителствено решение на Естония. Да видя как е осъден Гейтс в Индия. За недоизносили и ваксинирани бременни в щатите и т.н. 

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

според теб защо в последните 2 века - популацията на човека расте - а не преди това, като е нямало медиццина, само инквиция и то не по цялата планета

Лъжа!

Графиката показва друго!

Медицина или както са наричали процеса на лечение на болни хора е имало винаги!

Хипократ (на гръцки: Ιπποκράτης) е най-великият лекар на Античността, още наричан баща на медицината и смятан за една от най-значими фигури в областта на медицината. 

Починал
около 370 г. пр.н.е. (90 г.)
преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

според теб защо митко се възползва от медицината - и води внука си в болница в Испания, като кашля

Да повторим за малоумниците-медицина е имало откакто има писана история, че и преди това.

А Митко, ако  плаща данъци и осигуровки, не виждам причина да не ползва това, за  което плаща😂

Иначе си е жив будалък!

преди 14 часа, Без умствен капацитет написа:

Ти четеш ли какво пиша? Не само през последните 2 века, а наскоро при социализма ваксините бяха добри и надежни. И популацията растеше. Бяхме стигнали 9 милиона. И след това започна задачата по съкращаване на населението и единия начи е чрез ваксините. Даже ми се струва, че нарочно ни съсредоточават вниманието срещу ковид ваксините като вредни и да си мислим че "добрите стари ваксини" не са вредни. Но се оказва и че те са вредни.

Така че не ми говори за последните 2 века че популацията расте, а говори, защо през последните 30 години полупацията измира. И то от ваксини и лоша храна и въздух.

преди 13 часа, parmobil написа:

Чакам ли чакам да ми...

Чакаш да ти подейства „ваксината“ за ковид.Има време,часовника ти цъка...

преди 1 час, Димитър 59 написа:

Чакаш да ти подейства „ваксината“ за ковид.Има време,часовника ти цъка...

Ама тя вече му е подействала. Виж какви глупави въпроси задава и не може да осмисли и елементарни неща.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.