Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 5 часа, ivanivanov3 написа:

Чакаш от Димитър доказателства, а сам не си видял доказателствата, че експерименталните т.нар.ваксини са безопасни и ефективни.

Вярваш на някакви платени докторчета по телевизията, а не вярваш на изтеклите , въпреки цензурата, изследвания на други доктори, които противоречат на официалния наратив.

Странно е😉

'ма къде ви го доц. Мангъров? Ама като ви показах, че си слага противогрипна и вкупом забравихте да прочетете и коментирате?!? И да ми кажете, че е глупост, защото си слагам от години.

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 6 минути, parmobil написа:

'ма къде ви го доц. Мангъров? Ама като ви показах, че си слага противогрипна и вкупом забравихте да прочетете и коментирате?!? И да ми кажете, че е глупост, защото си слагам от години.

Мангъров ви насмете за „ковида“,сега го ловите,че си сложил противогрипна ваксина.Не е изключено,да е получил хонорар,за да я ракламира по този начин.Обаче резултата е,че който си слага ваксини за грип,ще лови грипа всяка година и то по два пъти поне. Аз без ваксини и неупотребяващ никакви лекарстава,над седем години грип не съм имал.

преди 1 минута, Димитър 59 написа:

Мангъров ви насмете за „ковида“,сега го ловите,че си сложил противогрипна ваксина.Не е изключено,да е получил хонорар,за да я ракламира по този начин.Обаче резултата е,че който си слага ваксини за грип,ще лови грипа всяка година и то по два пъти поне. Аз без ваксини и неупотребяващ никакви лекарстава,над седем години грип не съм имал.

Колко станаха вече? 4 г.? И още тъпча земята. Да бе, знам, те били с отложено действие, щото е по-неангажиращо за вас, дето плашите.

Ама противогрипна си слагам повече от 15 г. и не съм се оплаквал.

За повече от 30 г. трудов стаж имам три болнични - травми и бъбречна криза.

Ген ли, ваксина ли?!?

преди 1 час, parmobil написа:

Колко станаха вече? 4 г.? И още тъпча земята.

Как от 2021г.,когато започна дупченето,са ти станали 4 години?Ако си спомняш някъде ви даваха до 5г. ,което пак е относително за всеки индивид.Тъпчеш земята,но само ти си знаеш какво ти е.Ако всички ги удряше веднага,как щяха да крият този геноцид?Така че се самоуспокоявай сам и не вини тези,които излезнаха по-умни от теб,като не се поддадоха на измамата.

току-що, Димитър 59 написа:

Как от 2021г.,когато започна дупченето,са ти станали 4 години?Ако си спомняш някъде ви даваха до 5г. ,което пак е относително за всеки индивид.Тъпчеш земята,но само ти си знаеш какво ти е.Ако всички ги удряше веднага,как щяха да крият този геноцид?Така че се самоуспокоявай сам и не вини тези,които излезнаха по-умни от теб,като не се поддадоха на измамата.

Ако умра - живот и здраве - на 80 г. пак ли ще е виновна ваксината? Или просто си пишеш?

За човек като теб, дето е "информиран" за всичко, едва ли е тайна, колко е средната продължителност на живот в България.

Искам да я напишеш тук и да видим какво правим с хората, които са починали над 75г. Заради ваксина ли е?

преди 3 часа, parmobil написа:

За повече от 30 г. трудов стаж имам три ????? болнични - травми и бъбречна криза.

Три какво?Дни или години, че 4 думи преди това пишеш за "години"

😉

Ако умра - живот и здраве - на 80 г. пак ли ще е виновна ваксината? Или просто си пишеш?

За човек като теб, дето е "информиран" за всичко, едва ли е тайна, колко е средната продължителност на живот в България.

Искам да я напишеш тук и да видим какво правим с хората, които са починали над 75г. Заради ваксина ли е?

За пореден път да напомня-забравят се стотиците хиляди хора, ако не и милиони, със странични ефекти, които не са смърт, но някои от пострадалите биха предпочели да са мъртви.

...Заради ваксина ли е?

Защо все увърташ за мрене? Може да доживееш много години,но живот ли ще е със страничните ефекти от „ваксината“? Не лъжи,че вече не си усетил негативи от дупченето.Познавам приятели,които се оплакват постоянно от всякакви симптоми и съжаляват че са ги подвели да се „ваксинират“Някои,дори вече не помнят какво са правили предишният ден.Такъв живот ли ще ми хвалиш?

преди 1 минута, Димитър 59 написа:

Защо все увърташ за мрене? Може да доживееш много години,но живот ли ще е със страничните ефекти от „ваксината“? Не лъжи,че вече не си усетил негативи от дупченето.Познавам приятели,които се оплакват постоянно от всякакви симптоми и съжаляват че са ги подвели да се „ваксинират“Някои,дори вече не помнят какво са правили предишният ден.Такъв живот ли ще ми хвалиш?

Не лъжа! Нямам никакви странични "дейности". И познатите ми ваксинирани нямат!

В твоите сайтове всеки втори умира, но у нас, уви - не.

Не може да е случайност. Все пак, познавам поне 30 ваксинирани. Заради статистиката поне 30% трябваше да са "сгънали",  но не би

преди 56 минути, parmobil написа:

Не лъжа! Нямам никакви странични "дейности". И познатите ми ваксинирани нямат!

Не ти ли идва на ум,че както ти не искаш да повярваш и те е срам да си признаеш,така по тази логика и твоите познати им е неудобно да кажат истината за здравето си?

преди 14 минути, Димитър 59 написа:

Не ти ли идва на ум,че както ти не искаш да повярваш и те е срам да си признаеш,така по тази логика и твоите познати им е неудобно да кажат истината за здравето си?

Е, к'во да се срамувам?!? Здрав съм по всички клинични пътеки, които имам по загрижена леля и още по-загрижена съпруга, която ме осигурява допълнително, а в работата също имам пакет? Кой да питам още? Може би във форуми, които ще ми предрекат скоропостижна смърт, псориазис, витилиго, мускулни крампи и тремор?

преди 3 минути, parmobil написа:

Е, к'во да се срамувам?!? Здрав съм по всички клинични пътеки, които имам...

Дано е така.Все пак поразиите от „ваксините“ не засягат всеки или поне не засега.Хората са различни.Някои издържат,други не.

преди 3 минути, Димитър 59 написа:

Дано е така.Все пак поразиите от „ваксините“ не засягат всеки или поне не засега.Хората са различни.Някои издържат,други не.

Поне заради 'твоята" статистика, един от "моите" 30 трябваше да е в небитието. Къде бъркаш?

преди 4 минути, parmobil написа:

Поне заради 'твоята" статистика, един от "моите" 30 трябваше да е в небитието. Къде бъркаш?

Явно са ви били физиологичен разтвор. Като са ви видяли колко сте притеснени и че въобще не ви пука за живота ви, са ви сложили на плацебо ефект. Той лекува над 80%.

Няма нормален лекар или медицинско лице, което да не е разбрало до какво водят ковид "ваксините".

преди 1 минута, parmobil написа:

Твоите,са си твоя статистика,а тя е такава,в която вярваш.В моята статистика,бях на погребението на двама мои комшии от блока в който живея,заминали си от ваксината.А колко ли е имало в други блокове,за които нищо не знам? В моята статистика има и болни от ваксината.Има такива,които всяка година ги тръшка по няколко пъти, някакъв лош грип,който те си го наричат „ковид“...

преди 15 минути, Димитър 59 написа:

Твоите,са си твоя статистика,а тя е такава,в която вярваш.В моята статистика,бях на погребението на двама мои комшии от блока в който живея,заминали си от ваксината.А колко ли е имало в други блокове,за които нищо не знам? В моята статистика има и болни от ваксината.Има такива,които всяка година ги тръшка по няколко пъти, някакъв лош грип,който те си го наричат „ковид“...

И в допълнение на това се оказа, че медицинската част от ковид пандемията беше мноооого малка част.

По-голямата част беше политическа. Пробваха населението как се държи при стрес, дали е послушно, до колко се доверява на мними "спасители" и е готово да си жертва живота като си бие измислени ваксини и то в експериментален стадий.

С две думи - преброяване на оФцете.

преди 29 минути, В. Велев написа:

По-голямата част беше политическа. Пробваха населението как се държи при стрес, дали е послушно, до колко се доверява на мними "спасители" и е готово да си жертва живота като си бие измислени ваксини и то в експериментален стадий.

На мен ми е чудно,как не се усетиха че ги пързалят,след като започнаха да ги изнудват и натискат принудително да се ваксинират!В държава,където за всичко гледат да ти смъкнат кожата  „безплатно“ ги дупчеха!Нормално ли им се вижда това?А държавата тихомълком си плащаше отровите,с парите на данъкоплатците.Аз лично ковид болен не съм видял,нито чул от познат за някой,нито в Испания,където бях в началото на пародията,нито в България,когато се върнах септември 2021г, до сега.Но пострадали от ваксини видях достатъчно...

преди 12 часа, Димитър 59 написа:

Значи явно си дишал в повече такъв въздух,че яко те е засегнало.Като добавим и инжекциите става още повече...

явно сте ползвали доста самолет - ти децата ти и внуците - не те е срам разболяваш ваксинирани и на ваксинирани

преди 9 часа, Димитър 59 написа:

може би ще успеете да го видите. Може би няма да го направите?“, каза адвокатът на AFL Джийн Хамилтън, когато беше попитан за позицията на ност,

и жти може да разбереш че съседа ти който ти е набор - е баща на внуците ти

преди 54 минути, В. Велев написа:

И в допълнение на това се оказа, че медицинската част от ковид пандемията беше мноооого малка част.

Руските и китайските? За кубинските си оставям за по-късно, че там съвсем ще замлъкнете. А хората си направиха ваксина.

Но както за руските и китайските, и за кубинските ще изпаднете в сънна апнея.

преди 6 часа, Димитър 59 написа:

Мангъров ви насмете за „ковида

той и теб наасмота, защо не се ваксинираш всяка година като него от грип

преди 3 часа, Димитър 59 написа:

Защо все увърташ за мрене? Може да доживееш много години,но живот ли ще е със страничните ефекти от „ваксината“?

мите и ти си неваксиниран, а си тъпкан с странични проблеми - лоша памет, отслабнало зрение и слух, окапали зъби, нисък мускулен тонус имаш и проблем с сърце (кръвно) и доста други неща

преди 31 минути, Без умствен капацитет написа:

мите и ти си неваксиниран, а си тъпкан с странични проблеми - лоша памет, отслабнало зрение и слух, окапали зъби, нисък мускулен тонус имаш и проблем с сърце (кръвно) и доста други неща

Това,кристалната топка ли ти го прошепна? Овчи,виж си ника,още с него демонстрираш,че си тъпчо.

преди 47 минути, Без умствен капацитет написа:

явно

Овчи,това пряко те засяга:

Ако „транс“ е нараняване от ваксина, каква друга дисфория биха могли да причинят ваксините?

От Рода Уилсън на 29 юни 2024 г

Знаем, че ваксините нарушават областите на мозъка, които правят възможно общуването с другите. Огледалните неврони, емпатията, симпатията и интерсубективността са засегнати (понякога обърнати нагоре, често обърнати надолу). Нека наречем това социална дисфория.

Ваксините също причиняват сексуална дисфория. И така, каква друга дисфория биха могли да причинят ваксините?Сексуалната дисфория , известна още като джендър дисфория, е състояние, при което човек изпитва дистрес поради несъответствие между половата му идентичност и пола, който му е определен при раждането. Хората, които имат това състояние, често се наричат, дори сами по себе си, „транс“ или „небинарни“. Не всички, които се идентифицират като „транссексуални“, изпитват страданието, което изпитват тези със сексуална дисфория. Въпреки това, за много транссексуални хора, половата дисфория е често срещано преживяване.FeatJun29.png?resize=1024%252C576%26ssl=

преди 23 минути, Димитър 59 написа:

преди 24 минути, Димитър 59 написа:

Това,кристалната топка ли ти го прошепна? О

сензация - дет-миот не е ваксинират а количеството му на семенна течност е драстично спаднала - явно неваксиниранире стават импотентни

преди 12 минути, Без умствен капацитет написа:

дет-миот не е ваксинират ...

Овчи,като си пиян защо се включваш в дискусията...? Или просто си си без умствен капацитет...

преди 8 минути, Димитър 59 написа:

Овчи,като си пиян защо се включваш в дискусията...? Или просто си си без умствен капацитет...

преди 23 минути, Без умствен капацитет написа:

сензация - дет-миот не е ваксинират а количеството му на семенна течност е драстично спаднала - явно неваксиниранире стават импотентни

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

Явно ти свършиха опорките и пълниш темата с глупости. Ако те нямаше,нямаше да имам стимул да пускам нищо.Преди време беше замряла темата,защото троловете ви нямаше и аз бях изчезнал от тук за цели месеци.Така,че докато си тук,ще те „ваксинирам“ с безброй бустери...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.