Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

https://www.facebook.com/reel/388132997592876

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 22 часа, Димитър 59 написа:

Явно ти свършиха опорките и пълниш темата с глупости. Ако те нямаше,нямаше да имам стимул да пускам нищо.Преди време беше замряла темата,защото троловете ви нямаше и аз бях изчезнал от тук за цели месеци.Така,че докато си тук,ще те „ваксинирам“ с безброй бустери...

на 29.06.2024 г. в 22:37, Без умствен капацитет написа:

мите и ти си неваксиниран, а си тъпкан с странични проблеми - лоша памет, отслабнало зрение и слух, окапали зъби, нисък мускулен тонус имаш и проблем с сърце (кръвно) и доста други неща

май не ти отърва да ти напомнят че имаш симптоми които твърдиш че са от ковид ваксина, а да казваш че не си ваксиниран

на 29.06.2024 г. в 19:39, parmobil написа:

Не лъжа! Нямам никакви странични "дейности". И познатите ми ваксинирани нямат!

В твоите сайтове всеки втори умира, но у нас, уви - не.

Не може да е случайност. Все пак, познавам поне 30 ваксинирани. Заради статистиката поне 30% трябваше да са "сгънали",  но не би

Защо увърташ.Доколкото си спомням , серийният номер на твоята "ваксина" не беше с регистрирани странични ефекти в оня сяйт.

преди 3 минути, ivanivanov3 написа:

Защо увърташ.Доколкото си спомням , серийният номер на твоята "ваксина" не беше с регистрирани странични ефекти в оня сяйт.

но на митко е - затова и ги има

преди 13 часа, Без умствен капацитет написа:
на 29.06.2024 г. в 22:37, Без умствен капацитет написа:

мите и ти си неваксиниран, а си тъпкан с странични проблеми - лоша памет, отслабнало зрение и слух, окапали зъби, нисък мускулен тонус имаш и проблем с сърце (кръвно) и доста други неща

май не ти отърва да ти напомнят че имаш симптоми които твърдиш че са от ковид ваксина, а да казваш че не си ваксиниран

Аз нямам никакви оплаквания.Не пия никакви хапчета от много години и затова съм абсолютно здрав.Ваксини...,каквото са ми били като дете,това е само.Иначе работя,пия си ракийка,бира,пуша си цигарки и ви гледам сеира...

30.06.2024 г. // Итън Хъф //
Spoiler

Hearse-Casket-Death.jpgМладите хора на възраст между 15 и 44 години изпитват повече неврологични заболявания от всякога в историята на нашата нация. И данните от американските центрове за контрол и превенция на заболяванията (CDC) сочат „ваксините“ срещу коронавируса на Ухан (COVID-19) като виновник.

на 29.06.2024 г. в 23:14, Димитър 59 написа:

Това,кристалната топка ли ти го прошепна? Овчи,виж си ника,още с него демонстрираш,че си тъпчо.

Овчи,това пряко те засяга:

Ако „транс“ е нараняване от ваксина, каква друга дисфория биха могли да причинят ваксините?

От Рода Уилсън на 29 юни 2024 г

Знаем, че ваксините нарушават областите на мозъка, които правят възможно общуването с другите. Огледалните неврони, емпатията, симпатията и интерсубективността са засегнати (понякога обърнати нагоре, често обърнати надолу). Нека наречем това социална дисфория.

Ваксините също причиняват сексуална дисфория. И така, каква друга дисфория биха могли да причинят ваксините?Сексуалната дисфория , известна още като джендър дисфория, е състояние, при което човек изпитва дистрес поради несъответствие между половата му идентичност и пола, който му е определен при раждането. Хората, които имат това състояние, често се наричат, дори сами по себе си, „транс“ или „небинарни“. Не всички, които се идентифицират като „транссексуални“, изпитват страданието, което изпитват тези със сексуална дисфория. Въпреки това, за много транссексуални хора, половата дисфория е често срещано преживяване.FeatJun29.png?resize=1024%252C576%26ssl=

Не е истина колко си "наивен". Поне разбираш ли терминологията, която ти сипе този машинен превод?

преди 56 минути, parmobil написа:

Не е истина колко си "наивен". Поне разбираш ли терминологията, която ти сипе този машинен превод?

Чукни на оригинал и си го чети на английски! Но по голямата част от четящите не разбират друг език.Ще ви се,по тази причина,направо да затварят страницата и да не ви прочетат мискинлъците нали?

преди 9 часа, Димитър 59 написа:

Аз нямам никакви оплаквания.Не пия никакви хапчета от много години и затова съм абсолютно здрав.Ваксини...,каквото са ми били като дете,това е само.Иначе работя,пия си ракийка,бира,пуша си цигарки и ви гледам сеира...

Покажи скритото съдържание

Hearse-Casket-Death.jpgМладите хора на възраст между 15 и 44 години изпитват повече неврологични заболявания от всякога в историята на нашата нация. И данните от американските центрове за контрол и превенция на заболяванията (CDC) сочат „ваксините“ срещу коронавируса на Ухан (COVID-19) като виновник.

затова ли си превърнал в семеен бизнес - да тровите всичко живо на планетата и да сеете смърт и болести

преди 33 минути, Без умствен капацитет написа:

затова ли си превърнал в семеен бизнес - да тровите всичко живо на планетата и да сеете смърт и болести

Ние ли бием отровните инжекции,че да сеем смърт и болести? Мрът вашите набоцкани овце.Кой сее смърт тогава?Овчия мозък не може да проумее това.

„Безпрецедентна цензура“: Проучване за аутопсия, свързващо ваксините срещу COVID със смъртните случаи, най-накрая публикувано, след като Lancet го премахна...

Систематичен преглед,свързан с аутопсията след ваксинация срещу COVID, установява, че 73,9% от 325 смъртни случая са свързани с ваксините, беше публикуван на 21 юни в рецензираното списание Forensic Science International.
Представено изображение
понеделник, 1 юли 2024 г. - 11:45 ч. EDT
преди 24 минути, Димитър 59 написа:

Ние ли бием отровните инжекции,че да сеем смърт и болести? Мрът вашите набоцкани овце.Кой сее смърт тогава?Овчия мозък не може да проумее това.

сензационно - сензационното проучване го няма:)

преди 12 часа, Без умствен капацитет написа:

Това са най цензурираните проучвания от аутопсии на набоцкани потърпевши със смъртни случаи. Овчата ти глава,какво ли може да разбере от резултатите? Ама на...мнение изказва...

01.07.2024 г. // Итън Хъф //  С други думи, просто дайте повече контрол на вашите медицински и политически господари, за да могат да измислят нови форми на злоупотреба, с които да подчинят обществото и да контролират всеки детайл от живота на хората – за „климата“, разбира се. Business-Man-Holding-Globe-Business.jpg
преди 13 минути, Димитър 59 написа:

01.07.2024 г. // Итън Хъф //  С други думи, просто дайте повече контрол на вашите медицински и политически господари, за да могат да измислят нови форми на злоупотреба, с които да подчинят обществото и да контролират всеки детайл от живота на хората – за „климата“, разбира се.

Най-важно е Бил Гейтс да успее с ваксините срещу пърдела на кравите. Че тия крави унищожиха планетата.

преди 13 минути, В. Велев написа:

Най-важно е Бил Гейтс да успее с ваксините срещу пърдела на кравите. Че тия крави унищожиха планетата.

Ама сподели за руската, китайската и кубинската, ако обичаш. Странични ефекти, отложена във времето смърт и т.н.

Нали с Мите това ми сипете от години?

преди 20 часа, Без умствен капацитет написа:

Има го- A Systematic REVIEW of Autopsy findings in deaths after covid-19 vaccination

преди 39 минути, В. Велев написа:

Не е ваксина, а добавка към храната им на основата на водорасли -  https://edition.cnn.com/2023/01/24/world/cows-methane-emissions-seaweed-bill-gates-climate-intl/index.html

преди 32 минути, parmobil написа:

Ама сподели за руската, китайската и кубинската, ако обичаш.

Нямам информация за техните ваксини. Кажи подробности.

Обаче мене вече друго ме притеснява. Че и добрите стари ваксини ги правят вече опасни с тежки метали или не знам какво друго. На познати детето им след така задължителна ваксина, ама не разбрах за какво беше, сега е със забавено развитие, говор и нещо като аутизъм. Те ми казаха че проверили и от същата партида около 1000 деца били с подобни симптоми. Доколкото разбрах била от Турция.

преди 21 минути, В. Велев написа:

Нямам информация за техните ваксини. Кажи подробности.

Обаче мене вече друго ме притеснява. Че и добрите стари ваксини ги правят вече опасни с тежки метали или не знам какво друго. На познати детето им след така задължителна ваксина, ама не разбрах за какво беше, сега е със забавено развитие, говор и нещо като аутизъм. Те ми казаха че проверили и от същата партида около 1000 деца били с подобни симптоми. Доколкото разбрах била от Турция.

С тежки метали? Сподели ни, моля!

За пореден път да те/ви питам - кога и къде за старите ваксини е декларирана 100% успеваемост?

Първи сложени още в родилното. После ни водеха под строй в детската градина и оттогава си имам белег на рамото. БЦЖ. Питаха ли ме? А родителите ми? Ще ме поправиш ли, че нещо преиначавам?

преди 5 минути, parmobil написа:

За пореден път да те/ви питам - кога и къде в старите ваксини е декларирана 100% успеваемост?

Първи сложени още в родилното. После ни водеха под строй в детската градина и оттогава си имам белег на рамото. Питаха ли ме? А родителите ми? Ще ме поправиш ли, че нещо преиначавам?

Имаме късмет да сме ваксинирани със добрите стари ваксини. Това искам да ти обясня.

А сега и те вече не са безопасни. Нямаш ли млади хора с бебета около теб. Питай ги.

току-що, В. Велев написа:

Имаме късмет да сме ваксинирани със добрите стари ваксини. Това искам да ти обясня.

А сега и те вече не са безопасни. Нямаш ли млади хора с бебета около теб. Питай ги.

Не отговори на питането ми за старите ваксини. Къде е е декларирана 100% успеваемост?

преди 23 минути, parmobil написа:

Не отговори на питането ми за старите ваксини. Къде е е декларирана 100% успеваемост?

Първо правило на медицината-

DO NO HARM!!!

И чак после гледаш успеваемостта ;)

преди 3 минути, ivanivanov3 написа:

Първо правило на медицината-

DO NO HARM!!!

И чак после гледаш успеваемостта ;)

И пак - къде се е твърдяло, че "онези", старите ваксини са били 100% безопасни?

И дадох пример как под строй са ми били ваксина за туберкулоза в детската градина. СИГУРЕН съм, че не са питали майка ми и баща ми.

Нещо да коментирате по този въпрос, а не да се измъквате с клишета?

преди 40 минути, parmobil написа:

Никой не ти говори за 100%. Но едно време около мен, а бяхме много деца, никой не беше пострадал от старите ваксини. А сега % пострадали деца от тях се увеличава.

преди 6 минути, parmobil написа:

И пак - къде се е твърдяло, че "онези", старите ваксини са били 100% безопасни?

И дадох пример как под строй са ми били ваксина за туберкулоза в детската градина. СИГУРЕН съм, че не са питали майка ми и баща ми.

Нещо да коментирате по този въпрос, а не да се измъквате с клишета?

Знам, че няма да го причиня на детето си -за която и "ваксина"да става въпрос.

преди 28 минути, parmobil написа:

Ти наистина ли не вдяваш какво ти пиша?

Никой не ги е питал, но тогавашните ваксини не бяха опасни като сегашните. И родителите бяха спокойни за децата си.

Това ти писах по-горе, че толкова много деца имаше тогава, все щеше да се чуе ако някое беше пострадало. Какво като е социализъм? Майката като види че трепят детето и не я интересува социализъм ли е или капитализъм.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.