Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 7 минути, parmobil написа:

Теб престъпници ли те ваксинираха в родилното и детската градина? И под чие престъпно нареждане  и ваксинационен календар беше?

Сега ли стана партизанин?

Защо връщаш социализма,когато никой нямаше право да се обади за ваксините? Искаш да ги нарека престъпници ли? Това ще ги оправдае ли по някакъв начин?Смешен ставаш...

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 8 минути, Димитър 59 написа:

Овчи,не си разбрал статията.Там твърдят,че ваксините ви правят джендъри...Върни се да я четеш като изтрезнееш...

абе дятка - за трети път трее питам и неотговаря, нали знаеш какво е мълчаливо съгласие - в парламента го ползват - еко ли живешш или даваш на децата и внуците този наклон който споменаваш

преди 10 часа, Димитър 59 написа:

я кажи например - тока става с много замърсяване . днес включи ли лампата в кенефа  за да си задоволиш желанията

току-що, Без умствен капацитет написа:

абе дятка - за трети път трее питам и неотговаря, нали знаеш какво е мълчаливо съгласие - в парламента го ползват - еко ли живешш или даваш на децата и внуците този наклон който споменаваш

Наклона го давам на овцете,които са се набоцкали.Аз съм на третата ракия,ама ти май ме водиш...

преди 3 минути, Димитър 59 написа:

Защо връщаш социализма,когато никой нямаше право да се обади за ваксините? Искаш да ги нарека престъпници ли? Това ще ги оправдае ли по някакъв начин?Смешен ставаш...

я помисли ти какво прсавиш в момента  - според теб защо не си в Беляне,, или защо децата ти не са обявени за врагове на народа, защото са в чужбина

преди 6 минути, Димитър 59 написа:

Защото сте политически ЛЕВИ всички, които плачете. И в другите теми ми прави впечатление какво и срещу кого приказвате. Теб те няма там, споко.

И затова само ми давате за пример щатите, Канада. Как пък не чух от вас нещо срещу изток за мерки и карантина?

преди 2 минути, Димитър 59 написа:

Наклона го давам на овцете,които са се набоцкали.Аз съм на третата ракия,ама ти май ме водиш...

пак не огговори на въпроса явно са най старите членове в този клуб, благодарение на теб

явно най обоиаш да се радваш на родата - изгати гнусния извратеняк си бил родата, отврат - добре че не те познавам в реалния свят

преди 59 минути, Без умствен капацитет написа:

я помисли ти какво прсавиш в момента  - според теб защо не си в Беляне,, или защо децата ти не са обявени за врагове на народа, защото са в чужбина

Враг на народа е този,които иска да го убие! Ти си защитник на тези,които убиват хората с ваксините си.Значи ти си за Белене...

Spoiler

Наздраве овчи,сипах си четвъртата,по хубаво не се обаждай повече днес... 2841.jpg

преди 53 минути, parmobil написа:

Защото сте политически ЛЕВИ всички, които плачете. И в другите теми ми прави впечатление какво и срещу кого приказвате. Теб те няма там, споко.

И затова само ми давате за пример щатите, Канада. Как пък не чух от вас нещо срещу изток за мерки и карантина?

Нашите мерки дойдоха от щатите,с тяхната ваксина,с всичко изкопирано от тях,затова ги давам за пример,за да загреете какво би ви очаквало у нас.Пак увърташ за изтока!Сам си разбрал,че не обичам да се включвам в политиката,но „ковида“ ме дразни и ще ви го дупча ,така ,както вие ни го налагахте с „пандемията“...Ти,като ги защитаваш онези,не помисли ли че го правят за да въведат новия световнен ред?Как ще се чувстваш,когато ти следят фейсбука или всички твои публикации,с цел да разберат дали си на тяхна страна?Как ще реагираш,когато не си им харесал и ти спрат банковата сметка,защото не си им играл по свирката?Ще ти стъжнят живота с един клик!Това ли искаш?

преди 1 час, parmobil написа:

...Защото там има доста сериозни ограничения ПРИ НЕОБХОДИМОСТ. 

Чел съм го.

Нямаше необходимост.

Щом съм погазвал всички мерки, а съм все още жив и здрав, то значи е нямало необходимост😉

Имам проблем с комформизма и най-мразя да ми казват какво да правя.

07/03/2024 // Итън Хъф //   Наближава съдният ден за фармацевтичния гигант Pfizer сега, когато Канзас, Айдахо и три други засега неназовани щата съдят компанията за подвеждане на американците относно нейните „ваксини“. Pfizer умишлено е скрил, премълчал и пропуснал съществени факти, твърди Кобах, относно своите химически изстрели, които са били бързо проследени на пазара чрез операция Warp Speed, което е довело до много наранявания и смъртни случаи.Coronavirus-Covid-19-Pfizer-Vaccine-Syri
преди 57 минути, Димитър 59 написа:

Враг на народа е този,които иска да го убие! Ти си защитник на тези,които убиват хората с ваксините си.Значи ти си за Белене...

а ти ккакъв си спонсор който стимулира производството на вируси - заради които се мислят още отвови

преди 32 минути, Димитър 59 написа:

и къде са делата - пак ли виждат само спонсори на химия

преди 3 минути, Без умствен капацитет написа:

а ти ккакъв си спонсор който стимулира производството на вируси - заради които се мислят още отвови

Кой ги стимулира бе овчи?Тези които боцкат хората,си произвеждат сами вирусите,във вид на биологично оръжие и после ви лъжат,че дошло от прилеп...

преди 1 час, Димитър 59 написа:

Покажи скритото съдържание

Наздраве овчи,сипах си четвъртата,по хубаво не се обаждай повече днес... 2841.jpg

Нашите мерки дойдоха от щатите,с тяхната ваксина,с всичко изкопирано от тях,затова ги давам за пример,за да загреете какво би ви очаквало у нас.Пак увърташ за изтока!Сам си разбрал,че не обичам да се включвам в политиката,но „ковида“ ме дразни и ще ви го дупча ,така ,както вие ни го налагахте с „пандемията“...Ти,като ги защитаваш онези,не помисли ли че го правят за да въведат новия световнен ред?Как ще се чувстваш,когато ти следят фейсбука или всички твои публикации,с цел да разберат дали си на тяхна страна?Как ще реагираш,когато не си им харесал и ти спрат банковата сметка,защото не си им играл по свирката?Ще ти стъжнят живота с един клик!Това ли искаш?

Хайде де! От щатите или от Китай почнаха мерките със затваряне? Я си преговори малко преди да говориш глупости.

И пак не разбрах кое съм защитавал? Мерките ли?

Опонирам на глупостите, които поствате за ваксините.

преди 45 минути, ivanivanov3 написа:

Чел съм го.

Нямаше необходимост.

Щом съм погазвал всички мерки, а съм все още жив и здрав, то значи е нямало необходимост😉

Имам проблем с комформизма и най-мразя да ми казват какво да правя.

Че какви мерки са били у нас? Затвориха Банско за една седмица. Друго? Не си можел да отидеш до бакалията ли? Някой те е спрял на улицата?

преди 26 минути, parmobil написа:

Че какви мерки са били у нас? Затвориха Банско за една седмица. Друго? Не си можел да отидеш до бакалията ли? Някой те е спрял на улицата?

Маски, каски😆, ръкавици, дистанция, дезинфекция...

Или и това забрави вече?

преди 32 минути, parmobil написа:

Опонирам на глупостите, които поствате за ваксините.

Значи,според теб са много ефикасни,дори никой не е пострадал или умрял от тях? Цък цък(твоят часовник)...

преди 1 минута, Димитър 59 написа:

Значи,според теб са много ефикасни,дори никой не е пострадал или умрял от тях? Цък цък(твоят часовник)...

Ми колко време мина и си цъка. И ти почваш да ме цитираш и отговаряш избирателно. Защо ли?

преди 5 минути, ivanivanov3 написа:

Маски, каски😆, ръкавици, дистанция, дезинфекция...

Или и това забрави вече?

Не съм. Ама това ли ти беше "страшното" ограничение? Не можеше да излизаш, да пазаруваш? Аз ли забравям или ти преувеличаваш?

преди 1 час, Димитър 59 написа:

Кой ги стимулира бе овчи?Тези които боцкат хората,си произвеждат сами вирусите,във вид на биологично оръжие и после ви лъжат,че дошло от прилеп...

стимулират ги тези който стимулират болестите с замърсяването на вода, въздух храна

преди 40 минути, Димитър 59 написа:

и аз бих те попитал същото за киросина

преди 36 минути, parmobil написа:

Ми колко време мина и си цъка. И ти почваш да ме цитираш и отговаряш избирателно. Защо ли?

А на всеки глупав твой въпрос ли искаш отговор? А часовника ще ти цъка,докато разбереш,че си се прекарал...

преди 13 минути, Димитър 59 написа:

А на всеки глупав твой въпрос ли искаш отговор? А часовника ще ти цъка,докато разбереш,че си се прекарал...

мите - а часовника на неваксинираните не цъка ли:)

преди 6 часа, parmobil написа:

Не съм. Ама това ли ти беше "страшното" ограничение? Не можеше да излизаш, да пазаруваш? Аз ли забравям или ти преувеличаваш?

А ограничението за събиране на над 6 човека, дори и в домашни условия, а ограничението за свободно придвижване между населените места и кпп-тата...

Гъз знае две и двеста!

А бебето го хранят и повиват, когато плаче!

😉

преди 13 часа, ivanivanov3 написа:

А ограничението за събиране на над 6 човека, дори и в домашни условия, а ограничението за свободно придвижване между населените места и кпп-тата...

Гъз знае две и двеста!

А бебето го хранят и повиват, когато плаче!

😉

Колко време беше това с КПП-тата? Кого са проверили вкъщи? Един чиляк го спряха в Пловдив две много УСЪРДНИ ченгета, че пуши до гребния канал, щяха да го глобяват, но нищо не стана. Никакъв сериозен контрол не е упражняван у нас. А се изкарвате егати дисидентите.

И пак забравяте какво е карантина.

преди 3 минути, parmobil написа:

Колко време беше това с КПП-тата? Кого са проверили вкъщи? Един чиляк го спряха в Пловдив две много УСЪРДНИ ченгета, че пуши, до гребния канал, щяха да го глобяват, но нищо не стана.

И пак забравяте какво е карантина.

Карантината  -представлява изолиране за определено време на болни от заразни болести или на лица, бивали в контакт с тях, за да се избегне разпространението на болестта.

А те спраха почти целия сват😉

С какво "демократична" Европа се различаваше от режимите в Китай и Русия??

Единствено по "алтруистичното" обяснение на мерките- за доброто на хората🤣

преди 7 минути, ivanivanov3 написа:

Карантината  -представлява изолиране за определено време на болни от заразни болести или на лица, бивали в контакт с тях, за да се избегне разпространението на болестта.

А те спраха почти целия сват😉

С какво "демократична" Европа се различаваше от режимите в Китай и Русия??

Единствено по "алтруистичното" обяснение на мерките- за доброто на хората🤣

Е, нали говорим за карантина. И за непознато до момента заболяване. Че за варицела е 21 дни. Не пращат барети да те следят, но е толкова.

преди 36 минути, parmobil написа:

Е, нали говорим за карантина. И за непознато до момента заболяване. Че за варицела е 21 дни. Не пращат барети да те следят, но е толкова.

Защо спряха половината свят, а трябваше само болни и контактни.И защо продължаваха да го правят, когато видяха, че не помага?!

преди 23 минути, ivanivanov3 написа:

Защо спряха половината свят, а трябваше само болни и контактни.И защо продължаваха да го правят, когато видяха, че не помага?!

Карантина. Имаме непознато до момента заболяване. Почти всички реагираха еднакво. Изключавам примери с Африка. Няма значение, че само ми се дават примери със САЩ-ите. 

Как да обясня с думи прости какво е карантина? Не ви харесва - разбирам. Но това е карантина.

преди 17 минути, parmobil написа:

Карантина. Имаме непознато до момента заболяване. Почти всички реагираха еднакво. Изключавам примери с Африка. Няма значение, че само ми се дават примери със САЩ-ите. 

Как да обясня с думи прости какво е карантина? Не ви харесва - разбирам. Но това е карантина.

Не е карантина да затвориш половин свят, а да изолираш САМО болни и контактните им.

Ай сега погледни болните и починалите в Африка , и ги сравни с другите континенти! Ще разбереш колко то издиша опорката🤣

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.