Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 20 часа, ivanivanov3 написа:

Официално са набодени 30% у нас.Лично познавам двама, които се водят такива, а реално не са.Сам си прави сметката😉

Съгласен! Лично познавам хора, които си купиха сертификати. Нямам представа защо. Не им трябваха, за да отидат до Гърция, примерно. Но винаги има хора, които събират и пазят всичко, хей така, ако потрябва.

Та да, никога не съм вярвал, че са ваксинирани 30% у нас. Но си мрем рано с всичка сила и висока обща култура. Ние всички мислим, че някой е решил да преебе малка България. Холандия/Нидерландия е по-малка от нас, но "онези" в нас са се вторачили.

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 2 часа, parmobil написа:

Съгласен! Лично познавам хора, които си купиха сертификати. Нямам представа защо. Не им трябваха, за да отидат до Гърция, примерно. Но винаги има хора, които събират и пазят всичко, хей така, ако потрябва.

Та да, никога не съм вярвал, че са ваксинирани 30% у нас. Но си мрем рано с всичка сила и висока обща култура. Ние всички мислим, че някой е решил да преебе малка България. Холандия/Нидерландия е по-малка от нас, но "онези" в нас са се вторачили.

И аз познавам достатъчно хора с купени сертификати.Всичките бизнесмени и никой не вярваше в отровните „ваксини“,но им бяха нужни за пътувания.Излиза,че само безмозъчните овце са се набоцкали наистина.

преди 2 часа, parmobil написа:

Но си мрем рано с всичка сила и висока обща култура.

Мрете,ама предимно набоцканите...

8 юли 2024 г.  COVIDНовини

Токсични експозиции

Ексклузивно: Две бебета починаха в рамките на часове след получаване на RSV изстрели, показват вътрешни имейли на CDC...

Spoiler

infant-deaths-rsv-beyfortus-feature-1536Според докладите във VAERS , 27-дневно момче е починало веднага след получаване на инжекцията в лекарския кабинет, а малко момиченце е намерено без дишане от баща си седем часа след инжекцията. Скоро след това бебето е обявено за мъртво.

преди 3 минути, Димитър 59 написа:
8 юли 2024 г.  COVIDНовини

Токсични експозиции

Ексклузивно: Две бебета починаха в рамките на часове след получаване на RSV изстрели, показват вътрешни имейли на CDC...

Покажи скритото съдържание

infant-deaths-rsv-beyfortus-feature-1536Според докладите във VAERS , 27-дневно момче е починало веднага след получаване на инжекцията в лекарския кабинет, а малко момиченце е намерено без дишане от баща си седем часа след инжекцията. Скоро след това бебето е обявено за мъртво.

Явно са били кекави бебета. Ти нали така писа? Който не е жилав, не издържа ваксини и ковид. 

преди 1 минута, Мечо Хубавеца написа:

Явно са били кекави бебета. Ти нали така писа? Който не е жилав, не издържа ваксини и ковид. 

Не съм писал такова нещо,но „кекавите“ бебета щяха да бъдат живи и здрави,ако не бяха ги надупчили с отровата...

преди 9 часа, Димитър 59 написа:

мите - всеки може да съди вявсеки

ако мислиш че е истина - това значе че децата ти и внуците са част от трансексуалните в Европа - защото са избягали доброволно в сттана признала всички права на на меките китки

преди 9 минути, Димитър 59 написа:

само дето никой не е казал да се ваксинират и бебета:)

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

мите - всеки може да съди вявсеки

ако мислиш че е истина - това значе че децата ти и внуците са част от трансексуалните в Европа - защото са избягали доброволно в сттана признала всички права на на меките китки

Овчия се включи пак пийнал и нищо не каза...

Овчи,косата на главата ли ти е още(мозъка знаем,че ти е изветрял)?

• 9 юли 2024 г. COVID-19-Vaccines-Linked-To-Sudden-Hair-
преди 50 минути, Димитър 59 написа:

И аз познавам достатъчно хора с купени сертификати.Всичките бизнесмени и никой не вярваше в отровните „ваксини“,но им бяха нужни за пътувания.Излиза,че само безмозъчните овце са се набоцкали наистина.

Мрете,ама предимно набоцканите...

Как мрем? Нали съм тук и пиша?!

Колко години станаха? И пиша тук! С ваксина за ковид и ре-белот !!! И с презряната от вас противогрипна, пак тук.

Аз съм неуязвим? Или ти си прекалил с "онези" сайтове?

преди 15 минути, Димитър 59 написа:

казах но ти нвжелаеш да повярваш - че децата ти са отишли доброволно в Испания - която е признала всички прав на меките китки

митко и ти нямаш коса, значи си ваксиниран но незнаеш:)

а да и на дяцата ти им оредява косата - значи и те са ваксинирани, но ти незнаеш:)

преди 37 минути, Димитър 59 написа:

Не съм писал такова нещо,но „кекавите“ бебета щяха да бъдат живи и здрави,ако не бяха ги надупчили с отровата...

Ами, не си. ;) Живи и здрави, но кекави. Не стават за ескимоси.   :) 

преди 3 часа, parmobil написа:

Поинтересувай се кои са 13-те фамилии, които контролират света. После обърни внимание, дали между тях няма някоя холандска😉

преди 52 минути, parmobil написа:

Как мрем? Нали съм тук и пиша?!

Колко години станаха? И пиша тук! С ваксина за ковид и ре-белот !!! И с презряната от вас противогрипна, пак тук.

Аз съм неуязвим? Или ти си прекалил с "онези" сайтове?

Не си неуязвим,а си късметлия! Не се знае колко разредена си улучил да ти боцнат.Или по вероятно е,че просто си засегнат,но не го признаваш.

преди 2 минути, Димитър 59 написа:

Не си неуязвим,а си късметлия! Не се знае колко разредена си улучил да ти боцнат.Или по вероятно е,че просто си засегнат,но не го признаваш.

мите, а ти мислиш ли че ни си засегнат закъдето се тъпчеш всеки ден с химия - храна, въздух

преди 47 минути, Без умствен капацитет написа:

казах но ти нвжелаеш да повярваш - че децата ти са отишли доброволно в Испания - която е признала всички прав на меките китки

митко и ти нямаш коса, значи си ваксиниран но незнаеш:)

а да и на дяцата ти им оредява косата - значи и те са ваксинирани, но ти незнаеш:)

Оредял е единствени мозъкът ти. Цялото семейство сме се върнали от Испания още 2020г. и не мислим да ходим повече там,ама ти си пееш една и съща песен.А коса си имам и не съм побелял още...,не съм се и пенсионирал дори.Затова вечно са ти грешни драсканиците.

преди 9 минути, ivanivanov3 написа:

Поинтересувай се кои са 13-те фамилии, които контролират света. После обърни внимание, дали между тях няма някоя холандска😉

и това как променя нещата, че мрем най млади в Европа - от лоша храна и заседнал живот

преди 1 минута, Димитър 59 написа:

.А коса си имам и не съм побелял още...,не съм се и пенсионирал дори.Затова вечно са ти грешни драсканиците.

да бе, я си снимай темето и това на дятито да ги сравним:)

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

и това как променя нещата, че мрем най млади в Европа - от лоша храна и заседнал живот

Няма нищо чудно в това-мнозинството са с твоя (без)умствен капацитет.

Сеш`аш ли се-естествен потбор😉

преди 6 минути, Без умствен капацитет написа:

да бе, я си снимай темето и това на дятито да ги сравним:)

Снимай се ти: bbcf808f69d1caa0df5ef6043875e4d5_w200.gi

преди 5 минути, ivanivanov3 написа:

Сеш`аш ли се-естествен потбор😉

а защо тогава мислиш че мрът от ковид инджексии, а не от естествен подбор

от какво умират неваксинираните - след като на 98% от никролозите пише - внезапно

това значи ли че 98% са ваксинираните в БГ

преди 22 минути, Без умствен капацитет написа:

а защо тогава мислиш че мрът от ковид инджексии, а не от естествен подбор

от какво умират неваксинираните - след като на 98% от никролозите пише - внезапно

това значи ли че 98% са ваксинираните в БГ

Тъп пример.Мнооого тъп.

Ама ще те оставя да си думкаш главата😂

преди 10 минути, ivanivanov3 написа:

Тъп пример.Мнооого тъп.

Ама ще те оставя да си думкаш главата😂

ти тъп ли наричаш митко - само казва внезапно почина този или онзи, като например бе внезапно и онзи наркоман от приятели с 14-те операции

преди 11 минути, Без умствен капацитет написа:

ти тъп ли наричаш митко - само казва внезапно почина този или онзи, като например бе внезапно и онзи наркоман от приятели с 14-те операции

Продължавай да джасаш главицата.

преди 17 часа, Без умствен капацитет написа:

Само тъпите не могат да се сетят,че внезапно починалите,мрът предимно от боцканията с „ваксини“.Докато съществуват овце,като теб,ще ви го напомняме да не го забравяте.

09.07.2024 г. // Ланс Д Джонсън //Pfizer инвестира в лекарства, които са насочени към здравословни проблеми, които са създадени и/или влошени от техните експериментални ваксини. До 2023 г. Pfizer похарчи 43 милиарда долара от печалбите си от ваксини, за да придобие Seagen Pharmaceuticals, малко известна фармацевтична компания, специализирана в лечението на рак. Сега Pfizer печели от нарастването на турбо раковите заболявания, които засягат ваксинирани хора от всички възрастови групи. Турбо ракът е нов феномен, при който онколозите описват нова вълна от агресивни ракови заболявания, които убиват хора за седмици или дни, за разлика от месеци или години. Няма съмнение, че нещо причинява имунодефицит.Най-шокиращото от всичко е, че тази злоупотреба с ваксина срещу COVID-19 изглежда е предумишлена . Преди тяхната ваксина да бъде пусната на обществеността, Pfizer притежаваше доказателства, че тяхната ваксина вече причинява сериозни здравословни проблеми при хора, които доброволно участват в бързите клинични изпитвания. Всъщност доказателствата показват, че ваксината причинява възпалителни и автоимунни състояния, заедно със сърдечно възпаление и антитяло-зависимо усилване, което причинява отказ на имунната система.Coronavirus-Covid-19-Pfizer-Vaccine-Syri
преди 23 минути, Димитър 59 написа:

Само тъпите не могат да се сетят,че внезапно починалите,мрът предимно от боцканията с „ваксини“.Докато съществуват овце,като теб,ще ви го напомняме да не го забравяте.

09.07.2024 г. // Ланс Д Джонсън //Pfizer инвестира в лекарства, които са насочени към здравословни проблеми, които са създадени и/или влошени от техните експериментални ваксини. До 2023 г. Pfizer похарчи 43 милиарда долара от печалбите си от ваксини, за да придобие Seagen Pharmaceuticals, малко известна фармацевтична компания, специализирана в лечението на рак. Сега Pfizer печели от нарастването на турбо раковите заболявания, които засягат ваксинирани хора от всички възрастови групи. Турбо ракът е нов феномен, при който онколозите описват нова вълна от агресивни ракови заболявания, които убиват хора за седмици или дни, за разлика от месеци или години. Няма съмнение, че нещо причинява имунодефицит.Най-шокиращото от всичко е, че тази злоупотреба с ваксина срещу COVID-19 изглежда е предумишлена . Преди тяхната ваксина да бъде пусната на обществеността, Pfizer притежаваше доказателства, че тяхната ваксина вече причинява сериозни здравословни проблеми при хора, които доброволно участват в бързите клинични изпитвания. Всъщност доказателствата показват, че ваксината причинява възпалителни и автоимунни състояния, заедно със сърдечно възпаление и антитяло-зависимо усилване, което причинява отказ на имунната система.Coronavirus-Covid-19-Pfizer-Vaccine-Syri

Този номер отдавна е познат :)

на 8.07.2024 г. в 20:50, Димитър 59 написа:

Пак лъжеш,но кой ли ти вярва. 20 дни те държи грипа,който си получил веднага след ваксината.После до края на годината,те тръшка поне още три,четири пъти.Така действат ваксините за грип. Та колко години си биеш ваксина за грип,ще го умножиш по минимум 60 до 90 дни и ще получиш „печалбата“ от дупченето.

...верно е...

...цяла зима ме държа грипа след ваксината...

на 8.07.2024 г. в 22:53, ivanivanov3 написа:

Официално са набодени 30% у нас.Лично познавам двама, които се водят такива, а реално не са.Сам си прави сметката😉

...и аз изгорех с 500 да купувам серсемикат за жената...

...я си одех тъй...не беше задължителен за мойта работа...

...понеже не съм прекъсвал и ден по време на ковид цирка...

...сутрин Бургас беше сюрреалистична картинка-празен бул.Демокрация...

...само светофарите и аз зад механотехникума...

...такава безлюдна картина съм виждал само във финалните сцени в ,,Адвокат на дявола"...

...когато Киано Рийвс беше сам на 5-то авеню...

преди 3 часа, _nib_ написа:

...и аз изгорех с 500 да купувам серсемикат за жената...

То май онези уж 20-30% надупчени,по техните сметки,ще са реални половината.Или са били нагласени,за да оправдаят парите дето са взели за пропагандата на „ковида“ и неговите „ваксини“.Затова никъде не водеха брой ваксинирани,а беше брой поставени ваксини.Ами онези овце,дето са се боцкали по три или повече пъти,за колко „ваксинирани“ ги броят?Всичко си беше заради измамата.За да си помислят овцете: „Другите се дупнаха,я да ида и аз...“

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.