Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 20 минути, ivanivanov3 написа:

Не е карантина да затвориш половин свят, а да изолираш САМО болни и контактните им.

Ай сега погледни болните и починалите в Африка , и ги сравни с другите континенти! Ще разбереш колко то издиша опорката🤣

И веднага се хвана за Африка. Танзания и Занзибар, защото неглижираха ставащото ли са цяла Африка и земята?

А Русия, САЩ, Китай, Индия, Бразилия и т. н. са тъпите копелета?

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 39 минути, parmobil написа:

И веднага се хвана за Африка. Танзания и Занзибар, защото неглижираха ставащото ли са цяла Африка и земята?

А Русия, САЩ, Китай, Индия, Бразилия и т. н. са тъпите копелета?

Ти спомена Африка, а аз не съм обелвал дума за Танзания или Занзибар!

В Европа също имахме пример-Швеция.

Сравни я с Русия,САЩ...

😂

преди 6 минути, ivanivanov3 написа:

Ти спомена Африка, а аз не съм обелвал дума за Танзания или Занзибар!

В Европа също имахме пример-Швеция.

Сравни я с Русия,САЩ...

😂

Да де, даваш ми изолирани примери. Ама на световно ниво?

Ще кажеш ли, че Китай е подвел САЩ и Русия?

преди 3 часа, ivanivanov3 написа:

Карантината  -представлява изолиране за определено време на болни от заразни болести или на лица, бивали в контакт с тях, за да се избегне разпространението на болестта.

А те спраха почти целия сват😉

С какво "демократична" Европа се различаваше от режимите в Китай и Русия??

Единствено по "алтруистичното" обяснение на мерките- за доброто на хората🤣

думата карантина е имаше от времето на червените - и тогава никой не лаеше - явно сега ви плащат да викате, или сте болни от истерия

преди 3 часа, ivanivanov3 написа:

Защо спряха половината свят, а трябваше само болни и контактни.И защо продължаваха да го правят, когато видяха, че не помага?!

как да ти определим всички контактни - значи казваш че е нямало чипиране ли

преди 6 часа, parmobil написа:

Да де, даваш ми изолирани примери. Ама на световно ниво?

Ще кажеш ли, че Китай е подвел САЩ и Русия?

Точно тези примери трябваше да се разгледат и да се види, че затварянето няма смисъл!

Ще кажа, че китайските власти изиграха своята част от съвместната задкулисна световна война срещу човечеството.

127162503-197673118657005-86613508939225

135060512-222712846153032-50418358356073

преди 17 часа, ivanivanov3 написа:

Точно тези примери трябваше да се разгледат и да се види, че затварянето няма смисъл!

предполагам знаеш, че най строгите мерки бяха в демокрациите на Китай и Русия

преди 29 минути, Без умствен капацитет написа:

И това,какво ви оправдава,че да боцкате хората с отровните ваксини?

преди 46 минути, Без умствен капацитет написа:

За мен Русия и Китай не са демокрации😉

Ето какво казват в едно изследване от UK за резултатите от мерките във Франция, Германия, Италия, Испания и Обединеното кралство-

Резултати

Нашият анализ разкри, че в петте европейски държави, които сравнихме, използването на различни подходи определено е повлияло на ефективността на мерките за ограничаване на пандемията Covid-19.

Заключение

Доказателствата, открити в нашето изследване, могат да бъдат полезни за информиране на решенията на политиците, когато решават да въведат или смекчат ограничителните мерки и тяхното време, както по време на настоящата пандемия, така и при справяне с възможни бъдещи здравни кризи.

Веднага ти правя пряко сравнение във всяка една от страните от изследването с Швеция😂

swe-fra.jpg

swe-ger.jpg

swe-it.jpg

swe-spa.jpg

swe-uk.jpg

За Китай не намирам  данни, но нека да сравним и с някои други страни, които въведоха всякакви рестрикции-

swe-us.jpg

swe-can.jpg

swe-aus.jpg

swe-rus.jpg

И сега -въпрос за  $ 1 000 000-

Действаха ли мерките?

🤣🤣😂

преди 29 минути, Димитър 59 написа:

същото с което и ти се оправдаваш, за пръскането от самолета, и ти си седиш доволно в него

преди 14 минути, ivanivanov3 написа:

За мен Русия и китай не са демокрации😉

Ето какво казват в едно изследване от UK за резултатите от мерките във Франция, Германия, Италия, Испания и Обединеното кралство-

Резултати

Нашият анализ разкри, че в петте европейски държави, които сравнихме, използването на различни подходи определено е повлияло на ефективността на мерките за ограничаване на пандемията Covid-19.

Заключение

Доказателствата, открити в нашето изследване, могат да бъдат полезни за информиране на решенията на политиците, когато решават да въведат или смекчат ограничителните мерки и тяхното време, както по време на настоящата пандемия, така и при справяне с възможни бъдещи здравни кризи
😂

И сега -въпрос за  $ 1 000 000-

Действаха ли мерките?

🤣🤣😂

знаеш ли как е дошла в Европа една пандемия в миналото , и е измрял доста народ

на един кораб, екипажа бил болен от нещо неизвесно, което убива - и го изолират на пристанище

само че като го вързват по въжетата тръгнали плъхове и пренесли заразата и на сушата

как се постъпва с нещо което знаеш че убива, но незнаеш как

ако стрелям срещу теб с пистолет - ще се скриеш ли - без да знаеш дали стрелям с халосно патрони или истински - само виждаш оръжието което убива

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

същото с което и ти се оправдаваш, за пръскането от самолета, и ти си седиш доволно в него

знаеш ли как е дошла в Европа една пандемия в миналото , и е измрял доста народ

на един кораб, екипажа бил болен от нещо неизвесно, което убива - и го изолират на пристанище

само че като го вързват по въжетата тръгнали плъхове и пренесли заразата и на сушата

как се постъпва с нещо което знаеш че убива, но незнаеш как

ако стрелям срещу теб с пистолет - ще се скриеш ли - без да знаеш дали стрелям с халосно патрони или истински - само виждаш оръжието което убива

;)

преди 20 часа, ivanivanov3 написа:

127162503-197673118657005-86613508939225

135060512-222712846153032-50418358356073

07/05/2024 // Бел Картър //Flag-Hummer-Judge-Usa-Adjudicator-AmericФедералното жури присъди на 52-годишната Таня Бентън 177 240 долара заплата, 10 000 долара обезщетение и 500 000 долара наказателни щети, според документ, публикуван от федералния съд в източен Тенеси на 30 юни.Бентън отказа поради използването на абортирани фетални клетъчни линии при разработването на ваксините срещу COVID-19 и тя не можеше „с чиста съвест да консумира ваксината, която не само би осквернила тялото й, но също така би ядосала и опозорила Бог“.

Изменчивостта на вирусите на ОРЗ, най-вече на грипа, е толкова висока, че е невъзможно за следващия "работен сезон" за конкретен щам или даже група щамове научно да се разработи, или настрои производство, или разпространи и приложи в населението – па камо ли трите едно след друго.

Мои познати от години се ваксинираха срещу сезонния грип и не бяха очаровани – ту действа, ту не действа.

А аз, без да се ваксинирам, през тези години ту хващах грип, ту не хващах... :D

преди 1 час, rado_svet написа:

Изменчивостта на вирусите на ОРЗ, най-вече на грипа, е толкова висока, че е невъзможно за следващия "работен сезон" за конкретен щам или даже група щамове научно да се разработи, или настрои производство, или разпространи и приложи в населението – па камо ли трите едно след друго.

Мои познати от години се ваксинираха срещу сезонния грип и не бяха очаровани – ту действа, ту не действа.

А аз, без да се ваксинирам, през тези години ту хващах грип, ту не хващах... :D

...един път се подлъгах да си бия грипна ваксина...дали не беше 2004-та...

,,...100 пъти пишман станах...леля..."

...цяла зима болен бях...

...мерЦи...ама вече ги пропускам тези ваксини от ,,напредналата наУка"...

преди 3 часа, _nib_ написа:

Тази глупост я направих 2009, по времето на "епидемията от свински грип"

Повече никога.

преди 4 часа, ivanivanov3 написа:

Повече никога.

гурото в темата Мангъров си слага противогрипна ваксина, всяка година - хвали се по медиите за това, има видеа в нета от всякакви години:)

преди 11 часа, _nib_ написа:

преди 8 часа, ivanivanov3 написа:

Повече никога.

Я ми обяснете какво ви се случи точно, защото аз, както доц. Мангъров си слагам от години противогрипна и нищо страшно не ме е сполетяло?

преди 23 часа, Димитър 59 написа:

А теб как те оправдава, че не даваш примери от Русия и Китай?

току-що, parmobil написа:

Я ми обяснете какво ви се случи точно, защото аз, както доц. Мангъров си слагам от години противогрипна и нищо страшно не ме е сполетяло?

Който си слага ваксини за грип,винаго го лови.По колко ли пъти на годината си с грип?Само ти си го знаеш и няма да кажеш разбира се...

преди 2 минути, parmobil написа:

Да, ама приятеля ти доц. Мангъров ти каза да не си слагаш ковид "ваксина". Защото не е ваксина и е опасна за здравето ти и живота дори.

преди 1 минута, Димитър 59 написа:

Който си слага ваксини за грип,винаго го лови.По колко ли пъти на годината си с грип?Само ти си го знаеш и няма да кажеш разбира се...

мите - смисъла на ваксината е точно да те хване заболяването и да направиш антитела

преди 3 минути, parmobil написа:

А теб как те оправдава, че не даваш примери от Русия и Китай?

За какво да давам примери от страни,които не ни засягат у нас?Ние имитираме американците,а техните техните отровни ваксини ни ги натресоха.Затова ще ги нищим тях.

преди 5 минути, Димитър 59 написа:

За толкова години трудов стаж имам три болнични -травми и бъбречна криза. Колко ли съм бил с грип не знам, но явно не съм се чувствал зле.

А съм с леля GP, да ти припомня.

преди 2 минути, В. Велев написа:

Да, ама приятеля ти доц. Мангъров ти каза да не си слагаш ковид "ваксина". Защото не е ваксина и е опасна за здравето ти и живота дори.

а сложе ли си ТИ против грип

преди 2 минути, В. Велев написа:

Сега нали говорим за грип!!!

преди 1 минута, Димитър 59 написа:

За какво да давам примери от страни,които не ни засягат у нас?Ние имитираме американците,а техните техните отровни ваксини ни ги натресоха.Затова ще ги нищим тях.

БАН нали обещаха че ще има наша си ваксина - какво стана

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.