Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 1 минута, parmobil написа:

Сега нали говорим за грип!!!

Ами ковид какво е?

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

07/07/2024 // Итън Хъф // Тази „млечна алтернатива“ е направена или от червеи, или от „ларви на черна войнишка муха“. След като се смеси и обработи, резултатът е "богата и кремообразна течност, която изглежда и действа точно като млечни продукти."„Планира ли Бил Гейтс да пие този сок от буболечки? Малко вероятно. Само класата на робите ще бъде принудена да се откаже от месо и млечни продукти, докато управляващите ядат каквото си искат.“Bill-gates-maggot-milk.png
преди 4 минути, В. Велев написа:

Ами ковид какво е?

Попитах сложилите си противогрипна какво ги е сполетяло? Предполагам нищо, но чакам да ми кажат как са били в предсмъртни гърчове.

И сега часовника им цъка. Съболезнования!

преди 3 минути, В. Велев написа:

Ами ковид какво е?

https://bg.wikipedia.org/wiki/Грип

https://bg.wikipedia.org/wiki/SARS-CoV-2

има и картинки за такива неграмотни

току-що, parmobil написа:

Попитах сложилите си противогрипна какво ги е сполетяло? Предполагам нищо, но чакам да ми кажат как са били в предсмъртни гърчове

Ти от Марс ли падаш? И на всичко отгоре леля ти е лекарка. Разпитай я поне нея.

Много познати имам, които като си сложат ваксина и боледуват повече от грип. Ама не им се присмивам, защото не е смешно.

Аз специално за споменаването ти на Мангъров се включих. Защото го даваш за пример че и той си слагал ваксини. Той работи с различни болни. А грипната ваксина е като игра на тото. Ако се улучи щама на годината - добре. 

Та като го даваш за пример, дай го и за пример за ковид ваксините какво му е мнението.

преди 1 минута, В. Велев написа:

Много познати имам, които като си сложат ваксина и боледуват повече от грип. Ама не им се присмивам, защото не е смешно.

Аз специално за споменаването ти на Мангъров се включих. Защото го даваш за пример че и той си слагал ваксини. Той работи с различни болни. А грипната ваксина е като игра на тото. Ако се улучи щама на годината - добре. 

Та като го даваш за пример, дай го и за пример за ковид ваксините какво му е мнението.

преди 17 минути, Без умствен капацитет написа:

мите - смисъла на ваксината е точно да те хване заболяването и да направиш антитела

заразявате но вируса е с по малко оръжия

преди 3 минути, В. Велев написа:

Е, как пък само ти си с такива познати, мама му стара? Аз защо нямам? А леля ми защо ли си ваксинира семейството и внучетата? Сигурно е вещица и не чете във ФБ каква е истината за ваксините. Тя ходи на тъпи лекарски симпозиуми и семинари, а не вземе да се обогати от telegram и youtube, нали?

Проф. Ангъс Далглиш: Използването на иРНК инжекции е престъпна небрежност...

От Рода Уилсън на 6 юли 2024 г „Първото нещо, което бих помолил да направят, е да забранят всички информационни РНК ваксини! Забранете цялата концепция за даване на бустер, няма начин в света тези ваксини да предотвратят инфекцията,” изтъкнатият онколог професор Ангъс Далглиш.FeatJul6a.png?resize=1024%252C576%26ssl=
преди 49 минути, parmobil написа:

Я ми обяснете какво ви се случи точно, защото аз, както доц. Мангъров си слагам от години противогрипна и нищо страшно не ме е сполетяло?

Три дни бях между небето и земята.Всичко ме боля, С температура, завит с няколко одеала и пак ми беше студено.

преди 44 минути, Без умствен капацитет написа:

мите - смисъла на ваксината е точно да те хване заболяването и да направиш антитела

От къде си купуваш книжките с глупостите, които четеш🤣

преди 43 минути, parmobil написа:

За толкова години трудов стаж имам три болнични -травми и бъбречна криза. Колко ли съм бил с грип не знам, но явно не съм се чувствал зле.

Пак да попитам-три какво болнични?

Дни?

Месеци?

Години?

преди 23 минути, Димитър 59 написа:

Проф. Ангъс Далглиш: Използването на иРНК инжекции е престъпна небрежност...

От Рода Уилсън на 6 юли 2024 г „Първото нещо, което бих помолил да направят, е да забранят всички информационни РНК ваксини! Забранете цялата концепция за даване на бустер, няма начин в света тези ваксини да предотвратят инфекцията,” изтъкнатият онколог професор Ангъс Далглиш.FeatJul6a.png?resize=1024%252C576%26ssl=

a kaто вируса и той го ползва метода, какво е

преди 4 минути, ivanivanov3 написа:

принцип на действие

Ваксините съдържат антигени, идентични с тези на микроорганизмите, които причиняват заболяването. Антигенът на ваксината стимулира имунната система на организма да го разпознае като заплаха, да го унищожи и да го запомни. Така при евентуална по-късна среща на организма със същия антиген, имунният отговор срещу него е много по-ефективен и по-бърз.

масовите ваксини са векторни нали така

Векторни

Векторните ваксини са разновидност на живите ваксини. Те са рекомбинантни (генетично модифицирани) щамове на безвредни микроорганизми, в чиито геном по изкуствен път са включени нуклеиновите последователности, необходими за експресия на антигените, които предизвикват желания имунитет.

преди 7 минути, ivanivanov3 написа:

Три дни бях между небето и земята.Всичко ме боля, С температура, завит с няколко одеала и пак ми беше студено.

Пак да попитам-три какво болнични?

Дни?

Месеци?

Години?

Сумарно болничните ми са 15 дни за над 30 г. трудов стаж.

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

a kaто вируса и той го ползва метода, какво е

принцип на действие

Ваксините съдържат антигени, идентични с тези на микроорганизмите, които причиняват заболяването. Антигенът на ваксината стимулира имунната система на организма да го разпознае като заплаха, да го унищожи и да го запомни. Така при евентуална по-късна среща на организма със същия антиген, имунният отговор срещу него е много по-ефективен и по-бърз.

масовите ваксини са векторни нали така

Векторни

Векторните ваксини са разновидност на живите ваксини. Те са рекомбинантни (генетично модифицирани) щамове на безвредни микроорганизми, в чиито геном по изкуствен път са включени нуклеиновите последователности, необходими за експресия на антигените, които предизвикват желания имунитет.

Овчи, каква е етимологията на думата "заболяване"?

Идеята на сокчета е уж да изградиш имунитет без да се разболееш, откъдето идва и думата "заболяване".

Дори и ти в момента имаш в тялото си хиляди ракови клетки, но значи ли това, че си заболял от рак?

Капиш?

;)

преди 2 минути, ivanivanov3 написа:

Овчи, каква е етимологията на думата "заболяване"?

Идеята на сокчета е уж да изградиш имунитет без да се разболееш, откъдето идва и думата "заболяване".

Дори и ти в момента имаш в тялото си хиляди ракови клетки, но значи ли това, че си заболял от рак?

Капиш?

;)

знам, че в кръвта има и ракови клетки - то и захар имам но не съм диабетик, ваксините не дават да се размножи нещото, имунитет, напада бързо вируса

Гинко билоба може да помогне за разграждането на микросъсиреците, причинени от протеина на ковид шипа след ваксинация...

От Рода Уилсън на 7 юли 2024 г

Гинко билоба обикновено се използва за подобряване на паметта и когнитивните функции, както и за облекчаване на симптомите на тревожност, глаукома и деменция. Смята се, че подобрява притока на кръв към мозъка и може да помогне за облекчаване на проблеми с кръвообращението. Някои проучвания предполагат, че може да помогне и при проблеми с паметта, причинени от деменция или болестта на Алцхаймер.

Друга възможна полза от гинко билоба е, че фибринолитичните ефекти (т.е. предотвратява растежа на кръвни съсиреци) могат да подобрят микросъсиреците и последващата фиброза, причинена от протеина на ковид шипа, който „ваксините“ срещу ковид карат тялото да произвежда след инжектиране. Гинко има забележително свойство, че действа като плазминогенен активатор – активира механизмите на тялото, които разграждат съсиреците. FeatJul7.png?resize=1024%252C576%26ssl=1

преди 7 минути, parmobil написа:

Излъгах, 20 дни са. Сега си гледам картона.

Пак лъжеш,но кой ли ти вярва. 20 дни те държи грипа,който си получил веднага след ваксината.После до края на годината,те тръшка поне още три,четири пъти.Така действат ваксините за грип. Та колко години си биеш ваксина за грип,ще го умножиш по минимум 60 до 90 дни и ще получиш „печалбата“ от дупченето.

преди 4 минути, Димитър 59 написа:

Пак лъжеш,но кой ли ти вярва. 20 дни те държи грипа,който си получил веднага след ваксината.После до края на годината,те тръшка поне още три,четири пъти.Така действат ваксините за грип. Та колко години си биеш ваксина за грип,ще го умножиш по минимум 60 до 90 дни и ще получиш „печалбата“ от дупченето.

Аз казвам, че болничните ми са за травми и бъбречна криза, но ти си рупаш, та рупаш.

Сега, кой и какво си реди с личния лекар и как комбинира болнични с празници е друга схема, в която ми е неприятно да участвам. Не ти давам пари да ми вярваш, но никога не съм злоупотребил с привилегиите си.

преди 8 минути, parmobil написа:

Аз казвам, че болничните ми са за травми и бъбречна криза, но ти си рупаш, та рупаш...

Значи казваш с това,че грип не си ловил след ваксината?Аз пък да ти кажа,тези мои познати,които си я сложиха,когато и да ги видя вечно бяха грипави.Тук двама също ти казаха,че повече няма да направят тази грешка да си бият ваксина срещу грип. На кой да вярвам?На теб,който твърдиш същото и за ковид отровните „ваксини“ ли?

току-що, Димитър 59 написа:

Значи казваш с това,че грип не си ловил след ваксината?Аз пък да ти кажа,тези мои познати,които си я сложиха,когато и да ги видя вечно бяха грипави.Тук двама също ти казаха,че повече няма да направят тази грешка да си бият ваксина срещу грип. На кой да вярвам?На теб,който твърдиш същото и за ковид отровните „ваксини“ ли?

Ама как само няколко човека твърдите, че противогрипните били зле? Как не рипна човеконаселението да каже, че не стават?

И само аз познавам здрави и ваксинирани с противогрипна? Аз и ти на какви географски ширини се намираме?

Същото мога да кажа и за ковид ваксината. Само "вие" познавате такива хора.

преди 20 минути, parmobil написа:

Същото мога да кажа и за ковид ваксината. Само "вие" познавате такива хора.

Ами защо ли никой друг в калдата, не се хвали от „ковид ваксината“? Май си сам тук?

преди 7 минути, Димитър 59 написа:

Ами защо ли никой друг в калдата, не се хвали от „ковид ваксината“? Май си сам тук?

А колко сте, Мите? Мога да ви преброя на пръстите на едната ми ръка. И не претендирай, че сте много, защото (на друго място го казах) според този форум, една партия трябваше от две години да е с мнозинство и кабинет. Шумни не означава много!

преди 49 минути, parmobil написа:

А колко сте, Мите? Мога да ви преброя на пръстите на едната ми ръка. И не претендирай, че сте много, защото (на друго място го казах) според този форум, една партия трябваше от две години да е с мнозинство и кабинет. Шумни не означава много!

Официално са набодени 30% у нас.Лично познавам двама, които се водят такива, а реално не са.Сам си прави сметката😉

08.07.2024 г. // Итън Хъф //

Документът, наречен „Критичен анализ на смъртните случаи по всички причини по време на ваксинация срещу COVID-19 в италианска провинция“, изследва смъртността сред различни групи хора, включително неваксинирани, инжектирани с една доза, инжектирани с две дози и три или инжектирана повече доза. Тези, които получават най-много изстрели, са най-склонни да умрат, това е краткото.

Хората, които са били инжектирани с две дози от COVID ваксина – повечето „напълно ваксинирани“ американци са взели една от серията инжекции с две дози иРНК (modRNA) от Pfizer и BioNTech или Moderna – са със 137 процента по-склонни да умрат в рамките на неваксинираните 739 дни след удара.

Spoiler

Toe-Tag-Dead-Death-Morgue.jpg

08.07.2024 г. // Итън Хъф //

Планът е да се премахне всякакъв контрол върху храната и лекарствата от обикновения човек. „Лекарите“ ще пишат на хората рецепти за хранителни стоки и дори не си помисляйте да си купувате собствени хранителни добавки по желание.

„Помислете върху това, което елитите активно елиминират от хранителните доставки, както и свързаните с храната вещества, които добавят“.

„Помислете за промиването на мозъците на повечето лекари по време на Covid и техния отказ да препоръчат основни здравословни добавки, слънчева светлина, витамин D или ефективно ранно лечение, вместо това оставяйки пациентите си на милостта на ремдезивир, вентилатори и иРНК инжекции. Ако не го направите,значи харесвате идеята за рецепти за храна за крикет и ваксина в маруля, тази програма трябва да повдигне веждите ви."

Отстранен адвокат,съди канадски политици, правителствени служители, които са я отменили за скептицизъм срещу COVID...

Груповият иск на Глориан Блейс,Канадски адвокат, отстранена заради критично говорене относно ваксините срещу COVID, започна колективен иск срещу множество бивши и настоящи високопоставени канадски политици и здравни служители, включително министър-председателя Джъстин Трюдо и премиера на Онтарио Дъг Форд, за насърчаване на „безопасни и ефективни” COVID ваксини.
Представено изображение

понеделник, 8 юли 2024 г.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.